Vores oplevelse på Marienlyst Strandhotel

I dette indlæg kan du læse om vores oplevelse på Marienlyst Strandhotel.På Nordre Strandvej 2A ligger det smukke Marienlyst Strandhotel og tilhørende Casino. Hotellet har hele 165 værelser og suiter, hvor en stor del af dem har havudsigt og balkon. Hotellet ligger ganske tæt på Helsingør centrum, Kronborg slot samt lystbådehavnen. Allerede fra man parkerer bilen, kan man mærke, at der er fokus på kvalitet. Hotellets omgivelser ser flotte og velholdte ud. Når man træder ind på hotellet, bliver man mødt af dets venlige personale, som hjælper dig smertefrit igennem indcheckingen, og som fortæller dig alt, hvad der er værd at vide. Læs vores anmeldelse af vores besøg her.

Vurdering af værelserne

Du får udleveret dine nøglekort, hvorefter du går ned på værelset og lægger dine ting. Værelset er som man forventer. Jeg havde fornøjelsen af at have havudsigt, og jeg ville ikke have været foruden. Et flot værelse med stribet tapet, 2 fine lænestole og en stor og blød seng. Derudover var der strygejern, føntørre, kaffe og te, TV og en fremragende havudsigt med den svenske by Helsingborg i horisonten.

Alt i alt ganske tilfreds med værelserne. Det eneste man måske kunnet have ønske var en anelse mere plads, men er man fornuftig i sin pakning af ting, kan man snildt klare sig på de hyggelige men små værelser.

Spaoplevelsen på Marienlyst Strandhotel

Der er ingen tvivl om, at spaoplevelsen på Marienlyst Strandhotel er det, som man kommer for at opleve – og med god grund. Strandhotellet byder nemlig på en spaoplevelse i særklasse. Deres spafaciliteter spænder vidt, og man har muligheden for at vælge fra alt mellem en ganske almindelig pool til udendørs infinity pool (både kold og varm), samt baderum med damprum, salte og ganske almindelige jacuzzier. En anden ting jeg bed mærke i var muligheden for at tage fodbad med lækre salte, som virkelig gjorde ens fødder bløde. Derudover er der mulighed for sauna med udsigt over den smukke strand og mulighed for at tilgå stranden med henblik på en dukkert for at blive kølet ned.

Alt i alt er der intet at sætte en finger på, når det kommer til Marienlyst strandhotels spafaciliteter. Man kan mærke, at de har kælet for detaljerne. Det gælder alt ligefra shampooen og balsamen i deres omklædningsrum til de forskellige salte i deres badeområder. Derudover formår de at blande spa og wellness med naturen og stranden på en perfekt måde. Deres infinity pools og saunaklubber er en perfekt måde at opleve naturen fra luksus og idyl.

Maden på Strandhotellet

Maden på Strandhotellet er intet mindre end fremragende. Deres aftenretter er helt forrygende, og med en 3-retters menu er man sikker på at komme mæt i seng. Der kød er helt særdeles fremragende, og specielt deres forret jeg fik med rejer, var lige mig. Der er en god stemning i Salonen, som kan huse en stor del af hotellets gæster. Morgenmaden på Marienlyst Strandhotel var ligeledes lækker. Sund og nærende kost som også byder på en masse ting til den søde tand, hvis det er det, man har lyst til. Derudover er der kaffemaskiner, som kan brygge de specialiteter, man måtte have lyst til. Deres æg og bacon sad lige i skabet, og det er faktisk en af de bedste morgenmadsbuffeter, jeg har oplevet i meget lang tid.

Alt i alt super tilfreds med maden. Vi oplevede dog, at der var nogle gæster, som de ikke havde plads til i restauranten, hvilken umiddelbart virker meget utilfredsstillende. Man vil i de fleste tilfælde forvente som gæst, at der er plads til en restauranten. Heldigvis var maden inkluderet i det gavekort, som vi indløste, før vi checkede ind, og derfor havde de reserveret et bord til os.

Endelig bedømmelse af Marienlyst Strandhotel

Alt i alt en fremragende oplevelse på Marienlyst Strandhotel. En god ting ved hotellet er helt klart dets placering, da det ligger super godt og beliggenheden lægger i den grad op til et afslappende ophold. Deres personale og service niveau ligger rigtig højt, og man kan mærke deres medarbejdere lægger en stor energi i at få en til at føle sig hjemme. Generelt set er Marienlyst Strandhotel anbefalelsesværdigt både som en tur med kæresten, veninden, dine forældre eller hele familien.

Skrevet af Magnus

Mit navn er Magnus, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk