Velgørenhed – støt en god sag

Vi har startet vores koncept med at støtte velgørenhed pr. 1/7 2019. Nedenfor kan du se donationer, som vi indtil videre har lavet.

Se donation fra Juli-Oktober her
Bemærk venligst vores velgørenhed er på midlertidig pause.
Hvordan fungerer det?
Hos Opholdsguide.dk gør vi brug af affilierede links/reklamelinks, hvilket giver os en kommission, når du booker og fuldfører et ophold gennem et af vores links til Hotels.com. Vi modtager kommission fra vores partner, når opholdet er fuldført og betalt. Annullerer du din booking, donerer vi ikke. For hver booking donerer vi 10 kroner til WWF, der arbejder for Jordens natur og dyr.

Hvilket kvartal en booking hører ind under afhænger af datoen for validering. Bookingen hører ind under det kvartal, hvor den er blevet valideret. Har du foretaget en booking d. 1/1, der valideres af vores partner d. 5/4, vil bookingen høre til 2. kvartal.

Hvilke organisationer støtter vi?
Vi støtter WWF, der arbejder for Jordens natur og dyr. Vi har valgt at støtte WWF, fordi vi begge er store natur- og dyreelskere. Vi vil gerne have, at den smukke natur er på Jorden mange år endnu, så de næste generationer også kan opleve den smukke natur og dyrelivet. Du kan læse mere om WWF’s arbejde her.

Betyder det, at jeg skal betale ekstra?
Nej, du betaler den samme pris for dit ophold/overnatning, uanset om du bruger vores links eller ej.

Hvor ofte donerer vi penge?
Vi donerer penge den første måned i hvert kvartal.

Har det nogen indflydelse, hvilket hotel/ophold jeg booker?
Nej. Så længe du bruger vores links til Hotels.com på siden og fuldfører opholdet, donerer vi penge. Klikker du for eksempel på en kro i Nordjylland, men ender med at bestille et helt andet ophold/hotel gennem vores link, er det stadig en booking, og vi donerer derfor penge.

Tjener vi flere penge end de 10 kroner per booking?
Ja det gør vi. Siden har et kommercielt formål, og vi har omkostninger til driften og udbetaler løbende løn.

Hvad hvis jeg annullerer min booking/ophold?
Vi modtager kommission, når opholdet er gennemført. Annullerer du din booking, modtager vi ingen kommission. Vi donerer 10 kroner per succesfuld/gennemført booking og altså ikke, hvis du annullerer din booking.

Dokumentation for donationer:
Vi har påbegyndt vores princip med at donere 10 kroner per booking gennem Hotels.com pr. 1/7 2019. Vi donerer i begyndelsen af hvert kvartal og har derfor ikke doneret endnu. Næste gang vi støtter er i primo 4. kvartal 2019.