spaophold danmark

Spaophold Danmark

De lækreste spaophold i Danmark i en stor oversigt

I Danmark har vi rigtig mange fantastiske spahoteller i både Jylland og på Sjælland. Her på siden har vi samlet nogle af Danmarks bedste spaophold en overskuelig og enkel guide. Du kan læse mere om hvert enkelt ophold, hvad der er inkluderet samt se billeder fra hotellet. Vi håber, at du kan blive inspireret af vores guide.

Se alle vores udvalgte spaophold i Danmark eller sorter i landsdele

Alle udvalgte

Jylland

Sjælland

spaophold i danmark ved vejle fjord

Hotel Vejlefjord

4 stjernet

Vejle, Østjylland

Hotel Vejlefjord er et fantastisk spahotel i Danmark. Der er massere plads på hotellet. Dette gælder både på de store værelser samt det store spaområde. Derudover er der massere af grøn areal omkring hotellet. Man kan også gå ned til den flotte fjord og nyde udsigten, som i øvrigt også kan ses fra hotellet. Blandt de 1800 kvardratmeter i spaområdet er der også mulighed for at få behandlinger af forskellig slags.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.435 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kokkedal castle luksus spa

Kokkedal Castle Copenhagen

5 stjernet

Kokkedal, Nordsjælland

Det her er nok det tætteste man kommer på at få muligheden for at føle sig en smule royal. Man ankommer ved hotellet og går op af den smukke trappe med rødløber. Herefter bliver der sørget for en, til man atter skal forlade slottet. Slottet er helt fantastisk og er indrettet moderne, men der er naturligvis blevet bibeholdt møbler i ældre stil, så man kan få den hyggelige stemning. Spa, service og mad er i top hver gang. Tidligere gæster har været vilde med deres spaophold her.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.125 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell kellers park

Comwell Kellers Park

4 stjernet spaophold i danmark

Børkop, Østjylland

I nogle ekstremt smukke og historiske bygninger i Børkop ligger fantastiske Comwell Kellers Park. Her er der rig mulighed for at få slappet 100% af i de fantastiske omgivelser. Der er et stort spaområde, hvor du kan få behandlinger, nyde forskellige bade og så videre. Comwell har altid fokus på wellness, spa og god mad. Dette er ingen undtagelse her, hvorfor I også skal forvente fremragende mad.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

ruths hotel spaophold i kongeriget

Ruths Hotel

4 en halv stjernet

Skagen, Nordjylland

Omkring 5 kilometer fra lækre Skagens bymidte finder du Ruths Hotel. Det ligger altså i den perfekte afstand. Der er dejlig roligt ved hotellet, men du har også muligheden for at komme ud og opleve det pulserende sommerliv, som er i Skagen. Derudover er der cirka 200 meter til en lang og lækker sandstrand. Hotellet har både spa, pool og mulighed for mange forskellige behandlinger. Dette kan bestilles ved ankomst.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.500 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

marienlyst strandhotel

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet

Helsingør, Nordsjælland

I Helsingør ligger det anerkendte og traditionstige danske spahotel, Marienlyst Strandhotel. Marienlyst Strandhotel er et af landets mest populære spahoteller og har gennem tiden haft royale stamgæster. Spaområdet på hotellet er blandt de bedste herhjemme, og hotellet tilbyder spaområder både inden- og udendørs. Under spaopholdet i Danmark kan I blandt andet nyde strandsaunaen, spaterrassen, saltterapi, opvarmede bassiner, badestue og meget mere. Adgang til spa skal tilkøbes via hotellet og koster i skrivende stund 350 kr. pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

spaophold for danmark

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg, Nordsjælland

Lidt nord for København ligger et af Danmarks absolut mest luksuriøse spahoteller, Kurhotel Skodsborg. Hotellet ligger i byen Skodsborg med den smukkeste udsigt over Øresund. Kurhotel Skodsborg har nogle af landets bedste faciliteter, når det kommer til spa og wellness. I spaområdet finder du blandt andet sauna, massagebassin, dampbade, scrub og meget mere.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel viking

Hotel Viking

3 stjernet

Sæby, Nordjylland

Hotel Viking er et spahotel i den nordjyske by Sæby med nogle helt fantastiske spafaciliteter. Særligt ved hotellet er det udendørs spaområde, hvor der er den mest fantastiske udsigt ud over Sæby by og Kattegat. De fantastiske spafaciliteter byder blandt andet på koldtvandsbassin, dampbade, opvarmede bassiner, jacuzzi og meget mere. Der er naturligvis også mulighed for at få diverse behandlinger. På hotellet er der også mulighed for at bestille lækre behandlinger.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

comwell borupgaard

Comwell Borupgaard

4 stjernet spaophold i smukke danmark

Snekkersten, Sjælland

I den nordsjællandske by Snekkersten lidt syd for Helsingør, ligger det luksuriøse danske spahotel Comwell Borupgaard. Hotellet er et hyggeligt spahotel, der ligger i sin egen lille oase, hvor træer adskiller hotellet og omverdenen. Her er de perfekte forudsætning for at lade batterierne op og nyde de fantastiske spamuligheder, som hotellet byder på.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

himmerland golf og spa resort

Himmerland Golf & Spa Resort

4 stjernet

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er et topmoderne resort beliggende i naturskønne omgivelser i Himmerland. Resortet er først og fremmest kendt for sine fantastiske golfbaner med en international standard. Ud over at kunne byde på golf, så har resortet også en forrygende spaafdeling, der går under navnet Nordic Spa Himmerland. Nordic Spa Himmerland byder på diverse bade, et eksklusivt spaområde, saunaer og meget mere. Her er alt hvad en spaelsker kan drømme om.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.100 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel kong arthur

Hotel Kong Arthur

4 stjernet

Ved Søerne, København

Hotel Kong Arthur er et af de mest fantastiske spahoteller i København. Her bliver der virkelig kælet for detaljen, og det er netop derfor, at der er så mange, som vælger at komme igen. Her har I hovedstadens hyggelige nabolag lige omkring jer, og der er ikke langt til centrum, hvis skal klares shopping. Kan i lide god morgenmad, fantastisk service og behandlinger af professionelle, er Hotel Kong Arthur et rigtig godt valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 931 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

spa i danmark bella sky

AC Bella Sky

4 stjernet

Amager, København

AC Bella Sky er helt sikkert et af de mest anerkendte spahoteller og hoteller generelt set. Her får i et rigtig godt spaophold i Danmark til prisen. AC Bella Sky har nogle fantastiske værelser, hvor man har mulighed for at få udsigt over store dele af København. AC Bella Sky har et meget unikt look, og det klær designhotellet ekstremt godt. Tidligere gæster har været meget tilfredse med deres spaafdeling samt de behandlinger, som de har fået.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

billigt spaophold i danmark

Comwell Korsør

4 stjernet

Korsør, Vestsjælland

Et rigtig godt spaophold til prisen. Comwell Korsør ligger ganske tæt på Storebælt, og har desuden en golfbane lige i baghaven stort set. Derudover er en lækker indendørs pool på hotellet, hvor der er rig mulighed for at få slappet max af. Er I til behandlinger, kan dette reserveres ved ankomst. Tidligere gæster har været meget tilfredse med den morgenmad, som bliver serveret på hotellet. Derudover er restauranten på hotellet anerkendt blandt tidligere gæster.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 790 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Man kan faktisk godt tage på spaophold rundt omkring i smukke Danmark, og stadig støtte en god sag. Hos Opholdsguide.dk benytter vi os af affiliate/reklamelinks. Det betyder, at vi modtager en lille kommission, hver gang der er en, som benytter sig af vores link. Hvis du gerne vil vide mere om vores donationer, skal du være mere end velkommen til at læse mere under menupunktet, som hedder donationer.

Stor guide med danske spaophold

På opholdsguide.dk har vi samlet nogle anbefalelsesværdige spaophold i Danmark. Her finder du luksuriøse spaophold over hele landet til en attraktiv pris. I guiden kan du læse mere om hvert enkelt ophold. Du kan se, hvad der er inkluderet, hvad det koster ligesom du kan se billeder fra hotellet.

Hos Opholdsguide.dk elsker vi selv at holde ferie i Norden, og vi synes, at der er så mange fine steder herhjemme, der er værd at besøge. Det gælder også, når det kommer til spa & wellness. Nogle af landets bedste spahoteller er samlet her på siden, og vi håber, at du kan finde inspiration ved hotellerne.

Spaophold i Danmark for 2

Søger I et romantisk spaophold i Danmark for 2, så vil I helt sikkert kunne finde et eller flere spaophold her på siden. Mange af hotellerne ligger i fantastisk naturskønne omgivelser, hvor der virkelig er mulighed for afslapning og velvære. I nogle af opholdene bliver I budt på en smagfuld middag på et af hotellernes restauranter. På de fleste hoteller vil der efterfølgende være mulighed for at nyde en dejlig drink i baren på hotellet.

Hvis I ønsker det perfekte spaophold i Danmark for 2, så er vores erfaring at I ikke skal have for mange planer. Det er okay at have lyst til at se nogle lokale seværdigheder men husk, at der også skal være tid til at slappe af og nyde hinandens selvskab. Det kan være svært, hvis I har et presset program, hvor I kører rundt fra den ene attraktion til den anden. Der skal jo også være tid til spa & wellness på hotellet.

Hvorfor er spaophold i Danmark så populære?

De seneste år er spaophold blevet mere og mere populære i Danmark. Rigtig mange danskere drager udenlands, ligesom nogle vælger at holde opholdet herhjemme. Det er der da også rigtig god grund til. Danmark har nemlig en rigtig høj standard, når det kommer til spahoteller. Det gælder både på faciliteterne, beliggenhed, mad og selve hotellet. Mange af de førende spahoteller i Danmark har en smuk beliggenhed med havudsigt og har nogle helt fantastiske spafaciliteter.

Et spaophold er på mange måder et alternativ til den traditionelle kroferie. Ønsker I at have fuldt fokus på afslapning og velvære, så er et spaophold i Danmark den perfekte løsning. Hvem elsker ikke afslapning og wellness kombineret med god mad?

Spaophold i Danmark er både populære for veninder & venner, men der er hver weekend også rigtig mange par, der drager ud på et spaophold på et af de fine danske spahoteller. De danske spahoteller kan lidt af det hele. Der kan nydes en cocktail i baren, eller I kan slappe helt af i loungeområdet.

Den perfekte gaveidé

Hvis du skal give et par en gave, så er et spaophold i Danmark en helt fantastisk gaveidé. Opholdet kan for eksempel gives i bryllupsgave. Når hverdagen melder sig efter et bryllup, glemmer mange par at bruge tid med hinanden. Det får parret rig mulighed for på et spaophold i Danmark. Når I booker et spaophold i Danmark til parret, så tænk over hvor de er bosat. Hvis de skal køre tværs over landet for en overnatning, kan det være, at I måske skal finde et spaophold tættere på deres bopæl. Her på siden finder du spaophold i hele Danmark, og der er helt sikkert også et ophold, der er placeret tæt på parrets bopæl. Vælger I et af de mere luksuriøse danske spaophold, kan prisen godt være I den høje ende. Derfor kan I med fordel slå Jer sammen og være flere om gaven. Et spaophold er også den perfekte romantiske valentinsgave.

Oplev også de helt fantastiske muligheder for spaophold i København.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]