spaophold for 2

Spaophold for 2

Udvalgte spahoteller til når i er 2 der skal afsted

Der findes næppe noget bedre end at komme væk sammen med din partner. Bare komme væk jer to og nyde et lækkert spaophold. Hvis du er i tvivl om, hvor i skal hen, er det heldigt, at vi har lavet en guide til de bedste spaophold, som er i køre rækkevidde. Så hvad venter i på? Find det spaophold for 2, som i bedst kan lide og få booket allerede i dag.

Hotel vejlefjord facade

Hotel Vejlefjord

4 stjernet

Vejle, Østjylland

Hvis I ønsker et romantisk spaophold for 2, er Hotel Vejlefjord bestemt ikke noget dårligt bud. Her er der rig mulighed for at lade romantikken blomstre. Der er både massere grønt område og vand tæt på hotellet. Derudover er der en masse forskellige spabade, brusere og bassiner. Det er også en mulighed at få par behandlinger, hvis I er til den slags. Værelserne og hotellet i helhed er ekstremt hyggeligt og fantastisk mad både aften og morgen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kokkedal castle romantisk spa

Kokkedal Castle Copenhagen

5 stjernet

Kokkedal, Nordsjælland

Kokkedal Castle Copenhagen er et oplagt spaophold for 2. Der er nemlig rig mulighed for romantik. Flotte omgivelser til gåture, lækre par behandlinger samt et rigtig fedt spaområde. Når i har slappet af i spaen kan i passende rykke op til jeres hyggelige værelse og gøre jer klar til en dejlig middag med god vin og endnu bedre mad. Serviceniveauet på Kokkedal Castle Hotel er i top, og man føler sig næsten en smule royal, når man indkvarterer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.125 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell kellers park

Comwell Kellers Park

4 stjernet spaophold for 2

Børkop, Østjylland

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge Comwell Kellers Park og et ophold i deres smukke historiske bygninger. Et flot område fyldt med grønt samt en kort gåtur til en hyggelig havn. Desuden er hotellet lækkert indrettet med rigtigt hyggelige værelser. Kender man noget til Comwell ved man at de står for luksus og rigtig god spa og wellness. Det er altså ingen undtagelse her, og du kan næsten få, lige hvad du peger på.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

marienlyst strandhotel

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet

Helsingør, Nordsjælland

Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet hotel, som er meget velegnet til to. Stedet tilbyder nemlig nogle romantiske omgivelser på blandt andet værelserne og i spafaciliteterne. Bemærk at adgang til spafaciliteter skal tilkøbes. Koster i skrivende stund fra 350 kr. pr. person. Derudover er der en lækker restaurant, som også er oplagt at besøge, når dig og din partner er afsted sammen. Et meget romantisk sted der vandt prisen for årets spa i 2019 ved Danish Beauty Awards.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

spaophold for 2

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg, Nordsjælland

Kurhotel Skodsborg er uden tvivl et af de spaelskernes favoritter. Stedet stopper aldrig med at overraske, og specielt de flotte bygninger samt den fantastiske beliggenhed, sparker virkelig benene væk under de fleste. Tidligere gæster har blandt andet givet deres beliggenhed en fremragende karakter for deres beliggenhed, service og spafaciliteter. Der er nok ingen tvivl om, at i ikke bliver skuffet, hvis i vælger Kurhotel Skodsborg, til jeres næste spaophold for 2.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel viking

Hotel Viking

3 stjernet

Sæby, Nordjylland

I Nordjylland finder du Hotel Viking. Stedet ligger nærmere betegnet i Sæby, som er en lækker by, som mange danskere specielt besøger i løbet af sommeren. Stedet er oplagt for jer, som allerede er bosat i Jylland, og som ikke ønsker at tage turen til Sjælland. Hotel Viking har blandt andet fået gode anmeldelser for deres beliggenhed, deres service og ikke mindst maden i restauranten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

comwell borupgaard

Comwell Borupgaard

4 stjernet spaophold for 2

Snekkersten, Sjælland

Comwell Borupgaard er et 4-stjernet hotel, som ligger på en herregård i Nordsjælland. Stedet er ekstremt hyggeligt, og vi anbefaler altid, at man lige trykker sig videre på den grønne knap, hvor du kan se flere billeder, end dem vi har udvalgt ovenfor. Det at hotellet ligger på en herregård, gør at man får en lidt anden og hyggelig fornemmelse, som man ikke får på nogle af de andre spahoteller på listen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 755 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel-skansen-laekkert

Hotel Skansen

4-5-stjernet

Båstad, Sydsverige

Søger i et godt men billigt spaoptold for 2, så er Hotel Skansen det perfekte valg. Hotel Skansen er et lækkert og luksuriøst spahotel i Sydsverige. Hotellet ligger med en smuk udsigt på stranden lige ud til Kattegat.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.528 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

falkenberg strandbad spaophold for 2

Falkenberg Strandbad

3 5 stjernet

Falkenberg, Sydsverige

Falkenberg Strandbad er helt klart et af de bedste spahoteller, som er på denne liste. Stedet blevet i 2017 kåret til det bedste spahotel i Europa. Så er i til det bedste af det bedste, så kan Falkenberg Strandbad give jer det absolut bedste spaophold for 2. Hvis du er bosat i København og omegn, vil du kunne være på hotellet på omkring 2 timers kørsel nordpå. Det skal dog siges, at det er det hele værd.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.281 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

alter meierhof

Alter Meierhof

5 stjernet

Flensborg, Nordjylland

Alter Meierhof er en tysk diamand, når det kommer til luksuriøse spahoteller. Stedet score hele 5 stjerner, og det er altså med god grund. Står dig og kæresten og overvejer en tur over grænsen for at blive forkælet fra top til tå, så er dette altså stedet. Der er ingen tvivl om, at det næppe bliver bedre i Nordtyskland. Stedet har et meget unikt udtryk, som virkelig bare udstråler ren luksus til deres gæster.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.240 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

himmerland golf og spa resort

Himmerland Golf & Spa Resort

4 stjernet

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er et prisvindende resort, som sparker benene væk under selv de mest garvede spaelskere. Ikke nok med at hotellet formår at give dig en spaoplevelse udover det sædvanlige, har de også tilknyttet en golfbane til hotellet. Eksempelvis har du muligheden for at tilkøbe udsigt over golfbanen fra dit værelse. Hvis i er et par, hvor manden elsker golf, og kvinden er vild med spa, er der nok ingen tvivl om, at dette sted er noget for jer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.000 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel kong arthur

Hotel Kong Arthur

4 stjernet

Ved Søerne, København

Hotel Kong Arthur er et oplagt spaophold for jer, som gerne vil kombinere spa med hovedstadens blomstrende byliv. Der sker rigtig mange ting i København, og en tur i spaet for at slappe af kombineret med en en shopping tur eller bytur, vil for mange være en rigtig god kombination. Tidligere gæster har været ekstremt glade for rengøringen, servicen og ikke mindst placeringen på det lækre hotel i midtbyen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.356 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk benytter vi os af affiliate/reklamelinks. Dette betyder, at vi modtager en kommission, hver gang der er nogle, som booker et hotel igennem vores link. Du skal dog vide, at det aldrig kommer til at koste dig mere. Vi har valgt at donere 10 kroner, hver gang der er en, som booker igennem vores link. Du kan læse meget mere om vores donationer i menupunktet, som hedder donationer.

Spaophold for 2 – Den perfekte måde at slappe af på

Hvis du og din partner bare trænger til at slappe af, er der nok ingen tvivl om, at et spaophold for 2, er den helt rette løsning. Man trænger som regel til at slippe væk fra den stressede hverdag, og  få muligheden for at forsvinde langt væk fra stress og jag, virkelig bare nyde tiden og sætte pris på hinandens selskab. Sådan er det i hvert fald for mange par, som vælger at tage på et spaophold for 2. Vælger du et af de mange spaophold på vores liste, vil der formentlig også ligge en strand tæt ved hotellet. Det kan være rart at gå en tur langs stranden, hvis man er et par. Det kan være en stille og rolig aktivitet, som man eksempelvis kan gøre, inden man skal ned og spise fin middag.

Sådan finder du de bedste spaophold for 2

Hvis du og  din partner har brug for at finde et spaophold for 2, er i heldigvis kommet til det helt rette sted. Jeg vil forsøge at gøre mit bedste for at hjælpe jer på vej. For at fortælle lidt om den måde jeg har fundet de forskellige ophold på, vil jeg starte med at sige, at i er i trykke hænder, såfremt i vælger et af de spaophold for 2 på listen. Jeg har nemlig set en masse forskellige muligheder igennem, og er kommet frem til netop disse. Grunden er egentlig ret simpel. Det er dem, som har fået de bedste anmeldelser, og så er det dem, som har de bedste spafaciliteter og restauranter. For det er jo rimelig essentielt, når vi snakker spaophold – ikke sandt?

Hvilken landsdel tilbyder de bedste ophold?

For at være helt ærlig, så kan man ikke rigtigt svare på dette. Der er rigtig mange forskellige præferencer, og det kommer også an på, hvor folk kan lide at opholde sig. Hvis parret er mere til rolige og traditionelle omgivelser, er det formentlig Nordjylland, som er et godt sted for netop dette par. De bedste spaophold for 2 kommer altså helt an på, hvilken type par det er, som skal afsted.

Når det så er sagt, så kan jeg personligt bedst lide at komme til Nordsjælland, når mig og min kæreste skal afsted. Grunden til dette er egentlig ret simpel. Der er nemlig et hav af valg muligheder, det vil sige, at vi nærmest kan prøve noget nyt hver evig eneste gang. Derudover er det tæt på vores bopæl, hvilket betyder meget for os. Altså har det også noget at gøre med parrets nuværende position.

Hvad koster et godt spaophold for 2?

Et rigtig godt spaophold for to mennesker, koster alt imellem 1000 og 4000 kroner pr overnatning. Det er meget forskelligt fra ophold til ophold, hvad der er inkluderet i prisen. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du noterer, hvad der er med i de forskellige spaophold for 2, og hvad de koster. Vi har ud for alle de ophold vi anbefaler, skrevet hvad der er inkluderet i spaopholdet. Det skal være med til at gøre det nemmere for jer, når i skal finde det helt rette spahotel for 2.

Find de bedste spaophold i Danmark lige her

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk