spaophold Koebenhavn

Spaophold København

En guide til det perfekte spaophold i København

Vil du kombinere spa med det pulserende storbyliv? Så er et spaophold i København et rigtig godt valg. Her på siden finder du vores anbefalinger til gode spahoteller i København, hvor du har rig mulighed for at forkæle dig selv. Vi håber, at du kan finde inspiration til spaopholdet i København.

spaophold koebenhavn ac bella sky

AC Bella Sky

4 stjernet

Amager, København

På Amager ligger det ikoniske hotel AC Bella Sky. Hotellet har med sit fantastiske design været med til at sætte en ny standard inden for design af hoteller. Hotellet har 23 etager, hvor der fra de øvre er en helt fantastisk udsigt over København eller Amager. Cirka 100 meter fra hotellet kører metroen, der sender Jer til centrum på få minutter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

clarion hotel spa

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4 stjernet

Amager, København

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et lækkert og luksuriøst hotel ved Kastrup Lufthavn lidt uden for København. Hotellet er utrolig flot indrettet og har i skrivende stund 378 fine værelser, hvor de mindste er 33 kvadratmeter. I har altså masser af plads at boltre Jer på under Jeres spaophold. Metroen er lige om hjørnet, hvorfra der er hurtig adgang til København centrum.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel kong arthur laekkert spaophold

Hotel Kong Arthur

4 stjernet

Ved Søerne, København

Hvis I ønsker et spaophold i hjertet af København, så er Hotel Kong Arthur et glimrende valg. Hotellet ligger på en af Københavns bedste adresser lige ved Søerne i København. Herfra er gåafstand til Strøget, Nørrebro og mange af Københavns andre skønner steder. Hotel Kong Arthur er et yderst romantisk hotel, der er det perfekte valg for parret, der ønsker et spaophold i København.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 931 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

tivoli hotel spaophold koebenhavn

Tivoli Hotel

4 stjernet

København K, København

Tivoli Hotel er et nybygget moderne hotel tæt på Københavns Hovedbanegård. Her er der altså rig mulighed for at få et ophold med spa i København i centrum, hvor der er kort afstand til alle byens mange seværdigheder og shoppingmuligheder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.408 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

scandic sluseholmen spaophold koebenhavn

Scandic Sluseholmen

4 stjernet

Sluseholmen, København

Scandic Sluseholmen er det perfekte bud på et spahotel, hvis I ønsker et hotel, som ligger tæt på motorvejen. Det kan være meget rart at kunne stille bilen lidt væk, og eventuelt tage metro eller S-tog ind. Scandic er en meget anerkendt hotelkæde, hvorfor I også er sikret ekstremt god service, behandlinger og mad. Der er gratis morgenmad inkluderet I jeres ophold. Derudover kan hotellet byde på lækre spa samt fitnessområder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.031 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kurhotel skodsborg spaophold koebenhavn

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg, Nordsjælland

Lidt nord for København ligger det romantiske Kurhotel Skodsborg. Hotellet ligger på Strandvejen i naturskønne omgivelser lige ved vandet. Kurhotellet er kendt for sin luksus og ikke mindst den fantastiske spaafdeling, der blandt andet byder på scrub, massagebassin, dampbade, sauna, koldtvandskar og meget mere. Søger I et spaophold tæt på København og i den smukkeste natur, så er Kurhotel Skodsborg et fantastisk valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i koebenhavn

Seværdigheder

København er rig på seværdigheder og kultur

København er et mekka, når det kommer til seværdigheder og kulturelle oplevelser. På et spaophold i København bør I næsten tage en tur ud i byen, efter I har nydt de fine spafaciliteter på hotellet. Der er masser at vælge i mellem. Nedenfor kommer vi med vores bud på 10 ting, som I kan opleve i København.

  • Amalienborg
  • Designmuséet
  • Rundetårn
  • Kongens Have
  • Nationalmuséet
  • Tivoli
  • Den Lille Havfrue
  • Botanisk Have
  • Bakken
  • Experimentarium

Der er masser af muséer, parker og statuer rundt omkring i København, der vil tilfredsstille selv den mest garvede kulturelsker. Der er også masser af spændende ting i nærheden af København. Vi kan blandt anbefale Louisiana Museum of Modern Art, Kronborg Slot og Arken (museum).

omgivelser i koebenhavn

Omgivelser

Oplev Københavns fantastiske omgivelser

København er en by, der kan byde på lidt af det hele. Her er helt forrygende shoppingmuligheder og ikke mindst skønne naturoaser, hvis I har brug for at komme lidt væk fra det pulserende byliv under Jeres spaophold i København. Uanset om I vælger et spahotel i midtbyen eller på Amager, er der rig mulighed for at opleve en dejlig natur nær vandet. Jeg kan for eksempel anbefale en tur lidt nord på til Strandvejskvarteret, hvor der er en helt forrygende natur startende ved Charlottenlund Fort lige uden for Hellerup.

Hvis I har bilen med, kan jeg også anbefale en smuttur til Jægerborg Dyrehave, der et af landets mest besøgte parker. Opholder I Jer på Amager under spaopholdet, kan jeg varmt anbefale en tur i Amager Strandpark, hvor der er rig mulighed for luft og en tur i vandet, hvis I har lyst til det.

Selvom et spaophold i København på mange måder handler om at nyde tilværelsen og slappe helt af, kan det også være fint at opleve nogle af de ting, København har at byde på – for eksempel de fine shoppingmuligheder eller de smukke naturoaser.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk donerer vi 10 kroner for hver fuldendt ophold, der er købt gennem et af vores links til hoteller. Vi modtager en kommission, hvis du eller en anden bestiller og gennemfører et ophold – eksempelvis et spaophold i København. Vi gør nemlig brug af reklamelinks/affilierede links. Du kan læse mere om vores donationer og se, hvilke organisationer vi har støttet under menupunktet “Velgørenhed”.

Kombinér storby og spa med et spaophold i København

København er rig på lækre spahoteller – både i og uden for centrum. Ved at vælge et spaophold i København, er der mulighed for at kombinere en tur til storbyen med afslapning, spa og velvære. Ønsker I at shoppe eller nyde de mange gode spisesteder i København, ligger de lige uden for døren. Når I træder ind på spahotellet igen, kan I igen finde tilbage til roen og afslapningen.

Her på siden har vi samlet vores bud på hoteller, hvor I kan få et uforglemmeligt spaophold i København. Vi håber, at I kan finde inspiration i guiden til Jeres næste ophold.

Der er masser af muséer, parker og statuer rundt omkring i København, der vil tilfredsstille selv den mest garvede kulturelsker. Der er også masser af spændende ting i nærheden af København. Vi kan blandt anbefale Louisiana Museum of Modern Art, Kronborg Slot og Arken (museum).

Spaophold i København fyldt med romantik

Trænger du og din kæreste til et romantisk pusterum fra hverdagen? Et pusterum hvor I har rig mulighed for at nyde hinandens samvær og bare være Jer? Så er et spaophold i København et fantastisk valg, når det kommer til et ophold med romantik. Her er masser af romantiske parker og romantiske attraktioner som for eksempel Tivoli, Kongens Have eller Botanisk have.

Ønsker I at gøre Jeres spaophold i København en smule mere afslappende og romantisk, kan I for eksempel booke en behandling på Jeres hotel. Hotellerne her på siden har et rigtig godt udvalg, når det kommer til spabehandlinger. Det gør, at I kan komme helt ned i gear under opholdet.

Der er ikke inkluderet middag i de viste ophold i København her på siden. Derfor kan I vælge at udforske Københavns mange fine spisesteder. Hotellerne laver nu også noget glimrende mad, så ønsker I bare at være på hotellet og nyde et frirum, så er der selvfølgelig også mulighed for det.

Shopping og spa

Der er i København masser af gode shoppingmuligheder. Der er selvfølgelig de mange fine butikker på Strøget, i Illum og i Magasin. Ydermere er der også store centre som for eksempel Fields på Amager og Fisketorvet nær centrum. Det gode ved shopping i København er, at der er et stort udvalg i butikker, som man ikke finder i andre byer. Det gælder for eksempel i forhold til high-end modebrands og til små unikke genbrugsbutikker. Der er altså fantastiske muligheder for at købe lidt nye ting enten før eller efter, I har nydt de fantastiske spafaciliteter på Jeres hotel.

Hvis spaophold i København på ingen måde, var det du søgte, har vi heldigvis også en stor guide med spaophold i Nordtyskland.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]