spaophold nordsjaelland

Spaophold Nordsjælland

Oplev luksus og velvære med et spaophold i Nordsjælland

Nordsjælland er et af de steder i Danmark, som har de absolut bedste spaophold. Fordi findes der noget mere afslappende end bare at læne sig tilbage i et lækkert spabad? Vi kan i hvert fald ikke komme i tanke om noget. Derfor er vi overbeviste om, at de udvalgte spaophold på denne liste vil kunne få dig helt ned i laveste gear. Vi håber, at du finder et spaophold i Nordsjælland, som passer til dig og dine behov. Vi ønsker dig et rigtig dejligt og afslappende ophold.

kokkedal castle luksus spa

Kokkedal Castle Copenhagen

5 stjernet spaophold i nordsjaelland

Kokkedal, Nordsjælland

Kokkedal Castle Copenhagen er helt sikkert et af de mest anerkendte og roste spahoteller, I overhovedet finder i Danmark. Med deres 5 stjerner bliver I forkælet fra I forkælet fra første skridt på det røde tæppe. Deres spaafdeling består af en indendørs pool, spa med fuld service samt en lækker sauna. Når I har slappet af i de fantastiske faciliteter, kan I jo passende gå en tur i det flotte område eller spise på slottets restaurant. Adgang til spafaciliteter skal tilkøbes og koster i skrivende stund 250 DKK pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.125 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

comwell borupgaard spaophold nordsjaelland

Comwell Borupgaard

4 stjernet

Snekkersten, Sjælland

I en meget hyggelig by Snekkesten lidt udenfor Helsingør, finder du det eksklusive spahotel Comwell Borupgaard. Steder ligger lige knap en kilometer fra Øresund. Det betyder, at der er rig mulighed for at komme en tur ned til det lækre vand, hvis det er det man har lyst til. Det fantastiske ved Comwell er, at det ligger dejligt fredeligt omringet af en smuk skov, hvilket gør, at man har mulighed for at ligge hverdagens stress bag sig, og bare slappe 100% af.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kurhotel skodsborg luksus spaophold

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet spaophold nordsjaelland

Skodsborg, Nordsjælland

Hvis du har overvejet et spaophold i Nordsjælland, bør du helt sikkert se Kurhotel Skodsborg, inden du bare vælger et sted. Kurhotel Skodsborg er et af de mest anerkendte spahoteller i Nordsjælland, og er også et af dem med den mest unikke udseende. Kurhotel Skodsborg står for luksus med stort L, og det kan man også fornemme, så snart man lader øjnene falde henover den utroligt smukke bygning.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

marienlyst strandhotel spaophold nordsjaelland

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet

Helsingør, Nordsjælland

Marienlyst Strandhotel er et af de mest anerkendte spahoteller i Nordsjælland. Stedet er kendt for deres ekstremt høje service, som aldrig slår fejl. Udover deres deres høje service, er stedet også kendt for bygningens fantastiske udseende og den generelle indretning af spahotellet. Det er blandt andet en af de ting, som gør, at Marienlyst Strandhotel virkelig skiller sig ud fra de andre spaophold, som du finder i Nordsjælland. Bemærk at adgang til spaområdet skal tilkøbes og koster i skrivende stund 350 kr. pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i nordsjaelland

Seværdigheder

Oplev Nordsjællands spændende seværdigheder

Hvis I under Jeres spaophold i I Nordsjælland trænger til at komme lidt væk fra hotellet, kan vi klart anbefale at opleve nogle af de fantastiske seværdigheder, der . er i området. Nordsjælland er et stort geografisk område, hvor der er rigtig mange ting at opleve. Da spaopholdene i Nordsjælland her på siden primært ligger i den østlige del, gør vores forslag til spændende attraktioner det også. Der er ingen grund til at bruge alt for lang tid på transport, når I er på spaophold. Er der en seværdighed som I bare vil opleve, som ligger lidt langt væk, kan I for eksempel besøge den før eller efter spaopholdet.

Forslag til seværdigheder i Nordsjælland

  • Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk
  • Nivaagaard Museum, Nivå
  • Kronborg Slot, Helsingør
  • Øresundsakvariet, Helsingør
  • Fredensborg Slot, Fredensborg
  • M/S Museet for Søfart, Helsingør
  • Karen Blixen Museet, Rungsted
  • Jægersborg Dyrehave
  • Bakken, Klampenborg

omgivelser i nordsjaelland

Omgivelser

Oplev det idylliske Nordsjælland

Jeg er selv helt vild med området omkring Strandvejen, hvor spahotellerne i Nordsjælland her på siden ikke langt fra. Her er en fantastisk natur, og det flotte Øresund er lige ved siden af. Op langs Strandvejen er der også rigtig mange hyggelige byer, hvor I kan gøre et stop, nyde en kop kaffe eller en dejlig middag. Jeg kan blandt andet anbefale Rungsted Havn eller Vedbæk Havn, hvor der er et meget hyggeligt og eksotisk havnemiljø. Også længere oppe af Strandvejen ved Humlebæk er der rigtig hyggeligt.

Hvis I vil opleve det nordlige Nordsjælland, så er Hornbæk og så en rigtig hyggelig by, hvor der er mange turister i sommerhalvåret. Det samme Tilsvildeleje og Gilleleje, der dog ligger et stykke væk fra de fleste af spahotellerne i Norsjælland her på siden.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

For hvert gennemført ophold der er købt gennem vores links, donerer vi 10 kroner til et velgørende formål. Vi modtager en kommission, hvis du foretager en booking gennem et af vores links, der er affiliate links. Noget af denne fortjeneste donerer vi væk til velgørenhed. Du kan læse mere om det, og se hvad vi har støttet under menupunktet “velgørenhed”.

De bedste spaophold i Danmark findes i Nordsjælland

Når det kommer til luksuriøse spaophold i Danmark, er der ingen tvivl om, at de bedste findes i Nordsjælland. Der er naturligvis meget forskel på hvor i landet, du vælger at tage på spaophold. Nordsjælland er kendt for deres luksus, og det kommer i den grad til udtryk på forskellige spahoteller, som ligger i regionen. Allerede fra du ankommer til hotellerne, vil du kunne mærke, at det ikke bare er et hvilket som helst spahotel. Der er nemlig styr på tingene, og du vil føle dig taget godt imod. På hotellerne vil du med det samme modtage nøglerne til dit værelse. Vi anbefaler, at du lige går ned og slapper lidt af på dit værelse og får indrettet dig. Herefter er det med at få vendt snuden direkte mod spaområdet, hvor du og din rejsepartner skal slappe af resten af dagen.

Bliv klogere på hvor du skal opholde dig

Når du benytter vores guide til spaophold i Nordsjælland, vil du blive godt klædt på til den lækre oplevelse. Det kan nemlig være svært at overskue hvor i Nordsjælland, du skal tage på spaophold henne. Derfor har vi lavet en komplet guide, som skal vise dig de forskellige muligheder. Du er langt fra den første, som har fundet hjælp igennem den guide, så vi ved, at andre danskere har brugt den med god gavn. Derfor tror vi helt sikkert også, at der er et ophold for dig. For at kunne vælge hvor du/i gerne vil hen, er det selvfølgelig vigtigt at kende til stederne. Derfor har vi lavet detaljerede information om de forskellige steder, så du nemmere kan træffe det rigtige valg. Desuden kan du se priser, og billeder fra de forskellige hoteller.

Spaophold i Nordsjælland er oplagt en romantisk weekend

Der er ingen tvivl om at Nordsjællands spahoteller har noget helt særligt at byde på, når det kommer til romantiske weekender for par. Det at komme op til et lækkert hotel i Nordsjællands smukke natur, har alle dage været en helt fantastisk oplevelse for et par. Det gælder både hvis parret er nyforelsket, men selvfølgelig også hvis i har været sammen længe, og har brug for at komme lidt væk fra hverdagsrutinen. Husk at i har mulighed for at booke ekstra romantiske ophold. Det kunne eksempelvis være ved at bestille champagne ved ankomst. På den måde kommer i hurtigt i stemning til et romantisk ophold, og i vil få en helt fantastisk oplevelse.

Den Nordsjællandske natur er fantastisk

Tager du til Nordsjælland, er det ikke kun et lækkert spahotel, som du skal opleve. Vi anbefaler i den grad også, at i tager lidt væk fra hotellet, for at opleve den fantastiske Nordsjællandske natur. Hvis du og din partner er vild med natur, kan Nordsjælland derfor være et helt forrygende sted at tage på spaophold. Der findes selvfølgelig også andre regioner i Danmark, som er fantastiske for naturelskere, men Nordsjælland ligger bestemt i toppen. Mange af hotellerne ligger med en flot havudsigt, hvor det endda er muligt at tilkøbe havudsigt fra dit værelse. Hvis i har lyst til at toppe jeres ophold en lille smule. Derudover findes der hoteller, hvor man kan se udover Øresund fra poolen, hvilket er en helt unik oplevelse. Det gør sig blandt andet gældende på Marienlyst Strandhotel.

Spaophold i Nordsjælland er oplagt til en romantisk weekend

Der er ingen tvivl om at Nordsjællands spahoteller har noget helt særligt at byde på, når det kommer til romantiske weekender for par. Det at komme op til et lækkert hotel i Nordsjællands smukke natur, har alle dage været en helt fantastisk oplevelse for et par. Det gælder både hvis parret er nyforelsket, men selvfølgelig også hvis i har været sammen længe, og har brug for at komme lidt væk fra hverdagsrutinen. Husk at i har mulighed for at booke ekstra romantiske ophold. Det kunne eksempelvis være ved at bestille champagne ved ankomst. På den måde kommer i hurtigt i stemning til et romantisk ophold, og i vil få en helt fantastisk oplevelse.

Få også et overblik over vores udvalgte spaophold i Danmark.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]