badehoteller-sydsverige

Spaophold Sydsverige

Spa og svensk idyl – Så bliver det ikke bedre!

Sydsverige er kendt for at have nogle af de bedste spahoteller i hele Norden. Her på siden kan du læse mere om nogle af de bedste spaophold i Sydsverige. Vi håber, at vi kan hjælpe dig med at finde dit næste spaophold her på siden.

hotel-tylosand-spaophold-i-sydsverige

Hotel Tylösand

4-en-halv-stjernet

Halmstad, Sydsverige

Hotel Tylösan er uden tvivl et af de mest populære spahoteller i Sydsverige. Det 4-stjernede luksus hotel er det oplagte valg, hvis du gerne vil bo på et lækkert hotel med direkte adgang til strand. Hotellet er stort og velindrettet. Der findes 3 restauranter på hotellet, så der må i den grad siges at være noget for enhver smag.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.200 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

varbergs kusthotell

Varbergs Kusthotell

4 stjernet spaophold i sydsverige

Varberg, Sydsverige

Varbergs Kusthotell er et lækkert spahotel i Varberg. Stedet ligger lige ned til en dejlig badestrand, og derudover er der et luksuriøst spaområde. Hotellet har naturligvis også en herlig pool, man kan benytte sig af. Specielt ved Varbergs Kusthotell er, at man forsøger at blande wellness, spa og motion. Derfor har de fitness center og forskellige hold man kan melde sig til, som dyrker motion i det flotte område på forskellige måder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 663 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

falkenberg-strandbad-spaophold-sydsverige

Falkenberg Strandbad

3-5-stjernet

Falkenberg, Sydsverige

Falkenberg Strandbad er et prisvindende svensk spahotel. Falkenberg Strandbad ligger flot lige ned til Kattegat lidt nord for Halmstad. Spahotellet byder på spafaciliteter på absolut øverste hylde. Her er både indendørs- og udendørs opvarmede bassiner, spabade og saunaer. Omkring spaområdet er en hyggelig champagnebar, hvor I har mulighed for at nyde en lækker og forfriskende drink.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.026 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel gasslingen

Hotel Gässlingen

3 en halv stjernet

Skanör, Sydsverige

Hotel Gässlingen er et fremragende spahotel, hvis man ønsker at tage en weekendtur til Sydsverige uden at bruge hele sin opsparing. Stedet er meget godt til prisen, og man kan forvente fremragende faciliteter, lækre værelser samt en god service. Derudover bliver der lagt vægt på maden, og det er muligt at bestille bord i den ekstremt lækre restaurant på hotellet. Dette kan I gøre ved ankomst.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.230 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel-skansen-laekkert-spaophold

Hotel Skansen

4-5-stjernet

Båstad, Sydsverige

Blot et par timers kørsel fra København ligger det luksuriøse spahotel, Hotel Skansen. Hotel Skansen er et af de mest populære spahoteller i Sydsverige, og det er bestemt ikke uden grund. Hotel Skansen har ud over den fantastiske beliggenhed lige ud til Kattegat, også nogle helt fantastiske spafaciliteter. Mest kendt er koldbadehuset, der ligger for enden af en lang badebro.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.097 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotell mossbylund laekkert spahotel sydsverige

Hotell Mossbylund

4 stjernet

Skivarp, Sydsverige

Hotell Mossbylund er et meget moderne svar på et lækkert weekendophold i Sydsverige med fremragende spafaciliteter. Det er et hundevenligt hotel, og der er rig mulighed for at lufte jeres hund i uvante omgivelser. Der er nemlig et stort grønt område samt en lækker sandstrand, jeres hund vil helt sikkert elske dette. Værelserne er hyggeligt og moderne indrette, og tidligere gæster har været meget tilfredse med rengøringen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.049 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

vildt-billigt-spaophold-i-sydsverige

Ystad Saltsjöbad

4-stjernet

Ystad, Sydsverige

Ystad Saltsjöbad er et luksus spahotel i den sydsvenske by Ystad. Spahotellet ligger placeret lige ned til vandet, og den flotte udsigt kan både nydes fra værelserne og fra spafaciliteterne. Søger I et romantisk spaophold i Sydsverige med de perfekte rammer til forkælelse og afslapning? Så er et spaophold på Ystad Saltsjöbad det perfekte valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.406 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i sydsverige

Seværdigheder

Seværdigheder i Sydsverige

Vil I vil lidt uden for hotellet og opleve nogle af Sydsveriges mange seværdigheder, er der masser at vælge i mellem i hele Sydsverige. Der er både smukke bygninger, slotte, museer, børnevenlige aktiviteter og ikke mindst utrolig smukke dyreparker og naturreservater. Nedenfor kommer jeg med anbefalinger til forskellige seværdigheder i Sydsverige. Hvis I ikke ønsker at køre fra hotellet under spaopholdet, kan I eventuelt besøge dem på vej til eller fra opholdet.

  • Skånes Djurpark, Höor
  • Dunkers Kunstmuseum, Helsingborg
  • Ølands Dyre- og forlystelsespark, Färjestaden
  • Söderåsen, Nyvång
  • Lunds Domkirke, Lund
  • Astrid Lindgrens Verden, Vimmerby
  • Kullen Naturreservat, Mölle
  • Malmøhus Slot, Malmø
  • Universeum, Göteborg
  • Lunds Kunsthal, Lunds

Der er masser af spændende oplevelser i vente i Sydsverige – det er uanset om du er afsted med hele familien, din partner, en god ven/veninde eller en anden person, du holder af!

omgivelser i sydsverige

Natur

Nyd den sydsvenske natur

Under et spaophold i Sydsverige, er det oplagt at nyde den flotte sydsvenske natur. Mange af spahotellerne på denne sider ligger typisk lige ned til vandet, hvor der også er mulighed for at tage en dukkert. Strandene ved hotellerne er ofte smukke og hvide, og den omkringliggende natur er ofte rigtig flot. Det kan både være i form af eng, klitlandskab eller bakket landskab. Perfekt til en dejlig gåtur, hvis I har brug for lidt pause fra hotellets spafaciliteter.

Sydsverige er kendt for sit meget bakke- og klipperige landskab. Det kan opleves i bedste form kun 45 minutters kørsel nord for Helsingborg. Her ligger Kullen ud til vandet. Området er et smukt naturområde med klippelandskab. Vælger I et spaophold i det nordlige Sydsverige, er det et fantastisk udflugtsmål enten på vej til eller fra opholdet. Området er en kontrast til meget af den natur, vi har i Danmark.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hvis du booker (og fuldfører) et ophold gennem et af vores links, donerer vi 10 kroner til et velgørende formål. Vi modtager en kommission, da vi gør brug af reklame/affiliatelinks. Hvis du vil se, hvilke formål vi har støttet tidligere eller bare vil læse, kan du gøre det på siden “velgørenhed”, som du kan finde i vores hovedmenu.

Alle de bedste spahoteller i Sydsverige

Her på siden har vi samlet alle de bedste spahoteller og spaophold i Sydsverige. Sydsverige er kendt for sine mange luksuriøse spahoteller, hvor både svenskere, danskere, nordmænd og flere nationaliteter flittigt gæster de fine hoteller. Vi har her på siden fundet vores 4 bud på de bedste spaophold i Sydsverige. Du kan her på siden læse mere om de forskellige hoteller, ligesom du også kan se priser. Vi håber, at du kan finde inspiration til dit kommende ophold.

Romantisk spaophold i Sydsverige

Et fællestræk for de mange spahoteller i Sydsverige er, at de er rigtig romantiske. Rigtig mange af hotellerne ligger smukt placeret ud til havet, hvor der er havudsigt fra værelserne. Hotellerne har også en rigtig lækker restaurant, hvor der er rig mulighed for at nyde en romantisk gourmetmiddag for 2. Middagen er som regel ikke inkluderet i prisen vist her på siden, men der kan let bestilles bord på restauranterne. Morgenmaden er som regel inkluderet på de fleste datoer.

Vi anbefaler at nyde en god middag på hotellet, når I er afsted. Hotellerne laver nemlig fantastisk mad, der er på et meget højt niveau. Er I afsted i flere dage, kan det også være sjovt at komme ud i byen og udforske de lokale restauranter. De forskellige spaophold i Sydsverige skaber de perfekte rammer for en afslappende og romantisk weekend for 2.

Hvorfor tage til Sydsverige?

Hvorfor tage på et spaophold i Sydsverige og ikke bare i Danmark? Først og fremmest så har både Danmark og Sydsverige nogle rigtig fine og luksuriøse hoteller. Vi anbefaler at tage til Sverige, hvis du ønsker at komme lidt væk fra Danmark og opleve en anden kultur. Der er ingen tvivl om, at der er mange flere luksuriøse spahoteller i Sydsverige og Sverige generelt, end der er i Danmark. Her gælder det især strandhoteller, der ligger smukt helt ud til havet.

Ønsker du for alvor at komme væk fra hverdagens stress og jag, så tag en tur til Sydsverige på spaophold. Her er langt hjem til hverdagens pligter og omgivelser. Det behøver slet ikke at tage så langt at komme afsted. Fra København er der maksimalt 3 timers kørsel til spaopholdene her på siden.

Venindetur med spa i Sydsverige

Er I et par veninder, der gerne vil afsted på en venindetur med spa? Så kan jeg varmt anbefale Sydsverige som destination. Både Ystad Saltsjöbad og Falkenberg Strandbad er de perfekte destinationer til venindeture med spa. Her er først og fremmest formidable spafaciliteter, men der er også god mad og mulighed for lækre cocktails. Begge spahoteller i Sydsverige har nogle fine barer og loungeområder, hvor der kan nydes en dejlig drink. Rammerne er rigtig hyggelige om aftenen på spahotellerne, når mørket har lagt sig. Bor I ved et af strandhoteller, vil I kunne høre bølgernes brusen, mens I på The Lodge med stor sandsynlighed kan høre trætoppene bruse.

Mulighed for behandlinger

På de forskellige spaophold her på siden, er det muligt at få diverse skønhedsbehandlinger og massage. Vi anbefaler minimum at få en behandling, når du er på spaophold i Sydsverige. Det gør hele opholdet mere afslappende, og du får virkelig mulighed for at koble helt af. I Sverige er de generelt også rigtig gode til at yde behandlinger, fordi man skal være uddannet for at kunne levere massage som en ydelse.

Derfor kan du altså være sikker på, at niveauet er helt i top, hvis du booker en behandling på et af spaopholdene her på siden. Husk altid at booke behandlinger i god tid, da der som regel er velbesøgt på spahotellerne i Sydsverige. Det ville være ærgerligt at komme derover, og der så var optaget.  Ud over at kunne få massage, så har du også rig mulighed for at få diverse skønhedsbehandling til ansigt, kroppen og så videre.

Fantastiske omgivelser

De spaophold i Sydsverige som vi har med i denne oversigt, ligger i nogle helt fantastiske omgivelser. Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad og The Lodge ligger alle i utrolig smuk natur. Ystad og Falkenberg Strandbad ligger lige ud til stranden og vandet, mens The Lodge ligger placeret på toppen af et fjeld med en formidabel udsigt. Er du til smuk natur samt afslapning og spa, så er Sydsverige den perfekte destination til et spaophold. Der er i de forskellige spaophold i Sydsverige god mulighed for at nyde naturen. Vi anbefaler blandt andet en lang gåtur langs stranden eller en tur i de svenske skove. Sydsverige har noget natur, som vi ikke har herhjemme i Danmark, og det er bare med at udnytte det under Jeres ophold.

Vil du opleve noget helt andet, end det du så på listen? Vi kan også hjælpe dig med at finde de bedste spaophold i Nordjylland lige her.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]