weekendophold for 2

Weekendophold for 2

Her er de mest oplagte hoteller til 2. Hvad end det er et par, veninder eller to venner.

På jagt efter det perfekte weekendophold for 2? Her på siden har vi samlet nogle af de bedste weekendophold for 2 på romantiske slotte, kroer og spahoteller. Her er ophold i alle prisklasser, og weekendopholdene er også meget velegnet som gave. Vi håber, at I via vores oversigt kan finde inspiration til Jeres næste ophold. Rigtig god tur!

kurhotel skodsborg luksus weekendophold for 2

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg, Nordsjælland

På Strandvejen i Skodsborg ligger et af Danmarks mest luksuriøse spa og wellness hoteller, Kurhotel Skodsborg. Kurhotel Skodsborg ligger i nogle helt fantastiske og naturskønne omgivelser. Fra hotellet er udsigt over Øresund og der er kun et par hundrede meter ned til vandet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

marienlyst strandhotel

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet

Helsingør, Nordsjælland

Søger I et weekendophold for 2 i romantiske og afslappende rammer, så er et ophold på Marienlyst Strandhotel det perfekte valg. Marienlyst Strandhotel er et traditionsrigt strandhotel, der gennem årene har haft faste royale stamgæster. Strandhotellet er blandt andet kendt for sine fantastiske gourmetoplevelser og ikke mindst den fantastiske wellness-afdeling.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kragerup gods billigt weekendophold for 2

Kragerup Gods

3 stjernet

Ruds Vedby, Sjælland

Hvis I ønsker et weekendophold for 2 i fredelige, naturskønne og romantiske omgivelser, så er et weekendophold på Kragerup Gods et perfekt valg. Kragerup Gods er et gods med en lang historie, der går helt tilbage til 1327. I dag fremstår godset som et moderne gods, der virkelig har formået at fastholde den slotslige stil i indretningen på hotellet. Det gælder både på værelserne og i de fine stuer på godset.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 996 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel amerika

Hotel Amerika

4 stjernet weekendophold for 2

Hobro, Nordjylland

Ved Mariager Fjord i Hobro ligger det 4-stjernede Hotel Amerika. Hotel Amerika er et hyggeligt hotel, der udbyder en række forskellige typer af ophold. Vælger I et weekendophold for 2 på hotellet, kan I se frem til et ophold med dejlig mad og romantik. Vælger I et ophold for 2 på Hotel Amerika, får I rigtig meget for pengene.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 849 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel skansen wellness for 2

Hotel Skansen

4 en halv stjernet

Båstad, Sydsverige

I den lille hyggelige svenske ferieby Båstad, ligger det traditionsrige Hotel Skansen. Hotel Skansen er et hyggeligt og moderne spahotel, der har fantastiske faciliteter både inden- og udendørs. I dag er hotellet meget kendt for sit koldbadehus, der ligger i Kattegat. Her kan I under Jeres weekendophold for 2 nyde en kold dukkert efterfulgt af en dejlig tur i sauna.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.528 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

alter meierhof

Alter Meierhof

5 stjernet

Flensborg, Nordjylland

Hvis I ønsker et luksus weekendophold for 2 med spa og wellness, så er Alter Meierhof et hotel, som I ikke kan komme udenom. Hotellet er 5-stjernet og ligger i Flensborg med en fantastisk udsigt over den smukke fjord. Ud over nogle pragtfulde spa- og wellness faciliteter, byder hotellet også på en restaurant med hele 2 Michelin-stjerner. Alt efter hvilket ophold I vælger, får I mulighed for at nyde en dejlig middag på en af restauranterne.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.240 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

den gamle graensekro

Den Gamle Grænsekro

3 stjernet

Christiansfeld, Sønderjylland

Hvis I er på jagt efter weekendophold for 2 på en kro, så kan vi varmt anbefale Den Gamle Grænsekro. Den Gamle Grænsekro er en hyggelig sønderjysk kro lige uden for Christiansfeld. Kroen er omgivet af smuk natur, og kroens historie går helt tilbage til 1600-tallet. Gennem tiden har flere royale og adelige gæstet kroen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

benniksgaard hotel for 2

Benniksgaard Hotel

4 stjernet

Gråsten, Sønderjylland

I Gråsten i Sønderjylland ligger det romantisk Benniksgaard Hotel i naturskønne omgivelser. Lige ved hotellet ligger Benniksgaard Golfklub, og derfor er det oplagt at kombinere et romantisk weekendophold for 2 med et spil golf, hvis I er til det. Fra hotellet kan den smukke udsigt over golfbanerne nydes med Flensborg Fjord i baggrunden. Er I ikke til golf, har Benniksgaard Hotel stadig masser at byde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.079 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel viking

Hotel Viking

3 stjernet

Sæby, Nordjylland

Hotel Viking er et dejligt spa- og wellness hotel beliggende i Sæby i Nordjylland. Hotel Viking byder på fantastiske spafaciliteter både inden- og udendørs. Hotellet er særligt kendt for det udendørs spaområde, hvorfra den smukke udsigt over Kattegat kan nydes.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

vildt romantisk weekend for 2

Ystad Saltsjöbad

4 stjernet

Ystad, Sydsverige

Ystad Saltsjöbad er et af de absolut mest populære wellness- og spahoteller i Sydsverige, og det er bestemt fortjent. Ystad Saltsjöbad er et utrolig luksuriøst og lækkert spahotel, der ligger i den lille by Ystad i Sydsverige. Her ligger hotellet helt ned til stranden, og der er den smukkeste udsigt fra hotellet. Ystad Saltsjöbad er charmerende og flot indrettet i en meget maritim stil, som går igen på hele hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.744 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Ved at handle købe dit næste weekendophold for 2 igennem Opholdsguide.dk, kan du være med til at støtte en god sag. Vi støtter nemlig en god sag med 10 kroner, hver gang der bliver booket igennem vores links. Vi bruger nemlig affiliate/reklamelinks. Du skal dog vide, at det aldrig kommer til at koste dig mere af den årsag. Hvis du vil vide mere om vores tidligere donationer, skal du være velkommen til at læse mere om det under vores menupunkt.

Find weekendopholdet for 2 her

Her du på jagt efter et weekendophold for 2? Måske for din partner og dig eller måske som gave? Uanset om opholdet skal nydes af dig eller af andre, så kan du helt sikkert finde inspiration i vores guide med de bedste weekendophold for 2. Vi har nemlig i denne guide samlet nogle af landets førende hoteller, kroer, spahoteller med mere i en overskuelig guide, hvor du kan læse mere om hvert enkelt ophold, se billedet samt se, hvad der er inkluderet i opholdet. Vi kommer også med vores anbefalinger til attraktioner i nærheden. Vi håber, at du med denne guide kan finde inspiration til dit næste weekendophold for 2 eller til gaven!

Weekendophold for 2 med spa på værelset

Søger I et weekendophold for 2 med spa på værelset? Så kan vi varmt anbefale et ophold på Skrøbelev Gods. Her har I nemlig mulighed for at opgradere værelset til et værelse med spa. Et weekendophold for 2 med spa på værelset giver de perfekte forudsætninger for en afslappende og romantisk weekend, hvor batterierne kan blive genopladet.

Sådan får I det perfekte weekendophold

Spørger du os, så er det perfekte weekendophold for 2 et ophold, hvor der er mulighed for at slappe af, og hvor der ikke er for mange planer. Det kan være fint at besøge et par lokale attraktioner eller to, men det må endelig ikke blive sådan, at I stresser fra det ene sted til det andet. Mange af opholdene for 2 her i guiden har masser af aktiviteter på hotellet. Det kan for eksempel være i form af spa og wellness eller andre aktiviteter. Hotellerne ligger i naturskønne omgivelser, hvilket også lægger op til en god lang gåtur. Hvis I gerne vil kombinere Jeres ophold med udflugter, så anbefaler vi at lægge dem enten inden I ankommer til hotellet eller dagen efter. Der er nemlig kaffe/the og kage om eftermiddagen, og derfor er det ikke altid, der er tid til en lang køretur.

Weekendophold for 2 – den perfekte gave til parret

Skal du glæde et par med en romantisk gave? Hvorfor så ikke give et weekendophold for 2? Et weekendophold for 2 personer betyder bestemt ikke at være dyrt. Du kan for eksempel købe et gavekort til opholdet på Skrøbelev Gods eller til Den Gamle Grænsekro. Hvis du har kig på et af dyrere ophold, så kan I eventuelt være flere, der slår Jer sammen om opholdet. Hvis budgettet ikke er det vigtigste for gaven, så kan vi varmt anbefale et ophold på Alter Meierhof, Kurhotel Skodsborg eller på Ystad Saltsjöbad. Et romantisk weekendophold for 2 kan også være den perfekte bryllupsgave. Både på bryllupsdagen men også til kobber, sølv- eller guldbrylluppet.

Er i kun interesseret i weekendophold i Jylland? Klik og læs mere.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk