wellness ophold jylland

Wellness ophold Jylland

Tag på wellness ophold i det smukke Jylland

Trænger du til et ophold med wellness og fuld afslapning? Så er Jylland faktisk en rigtig god destination, og en destination mange danskere og folk fra Sverige og Tyskland foretrækker. Grunden er egentlig ret simpel. Jylland er et helt fantastisk sted, og man hører tit folk sige, at det bare føles som om folk er mere afslappede i Jylland. Derfor er et wellness ophold i Jylland det helt rigtige, hvis man gerne vil slappe 100% af og nyde omgivelserne og hinanden.

Wellness ophold jylland paa hotel vejlefjord

Hotel Vejlefjord

4 stjernet

Vejle, Østjylland

Hotel Vejlefjord byder på en af de mest fantastiske wellness oplevelser, og faktisk bare oplevelser generelt. Hotel Vejlefjord er et helt fantastisk sted, hvor luksus og afslapning er i højsædet. Et stort flot hotel med en fremragende udsigt og omgivelser. Mange forskellige behandlingsmuligheder samt en kæmpe spaafdeling med mange forskellige faciliteter. På et hotel som dette er maden naturligvis også helt fremragende.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.435 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell kellers park

Comwell Kellers Park

4 stjernet

Børkop, Østjylland

Comwell Kellers Park er et af de bedst anmeldte wellness hoteller i Jylland. Det er her, du skal tage hen, hvis du gerne vil have en helt fantastisk og unik oplevelse. Comwell Kellers Park er beliggende i ældre bygninger, som er moderne indrettet. Der er fokus på spa og velvære. Prøv eksempelvis de udendørs boblebade med fantastisk udsigt. Besøg bagefter den fantastiske Christian Kellers restaurant med fokus på detaljen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

ruths hotel wellness i jylland

Ruths Hotel

4 en halv stjernet

Skagen, Nordjylland

Hvis I ønsker at det bedste af det bedste, når I besøger Skagen, skal I vælge Ruths Hotel. Her bliver der lagt vægt på gode behandlinger. Der er mulighed for at få en behandling alene samt som par. Derudover er der et stort område med spafaciliteter I kan slappe af i efterfølgende. Hotellet ligger i en ældre bygning, men er moderne indrettet med respekt for det ældre. Brasserie og Gourmet kan i jo passende besøge om aftenen, når det et blevet tid til at give smagssansen en helt fantastisk oplevelse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.500 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

himmerland golf og spa resort

Himmerland Golf & Spa Resort

4 stjernet

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er et anerkendt sted blandt mange wellness-elskere. Derudover er det også et anerkendt sted blandt golfspillere, og der er i tidens løb blevet afholdt en håndfuld større turneringer på banen. Man kan med fra mange af hotellets værelser nyde udsigten af den flotte bane fra sit værelse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.100 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel viking billigt wellness ophold jylland

Hotel Viking

3 stjernet weekendophold

Sæby, Nordjylland

Når I ankommer til Hotel Viking i Sæby, vil du blive mødt af 100% afslapning, allerede fra du træder ind af døren. Hotellet ligger ekstremt stor vægt på luksus, og det kan man også mærke, når man første gang træder ind af døren til sit værelse. Her vil man nemlig opleve et smukt indrettet værelse, som allerede der skaber de første rammer for velvære og afslapning.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel thinggaard laekkert wellness ophold

Hotel Thinggaard

3 stjernet wellness ophold i jylland

Hurup thy, Nordjylland

Hotel Thinggaard er en af vores favoritter, når det kommer til wellness ophold i Jylland. Det er nemlig et moderne hotel, som virkelig har styr på både wellness, mad og omgivelserne. Hotel Thinggaard ligger i Thy, hvilket også vil sige, at det ligger tæt på den flotte nationalpark.

Wellness foregår i Sydthy Kurbad tæt ved hotellet. Entré er ikke inkluderet i prisen og koster i skrivende stund 160 DKK per person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i jylland

Seværdigheder

Jylland er rig på skønne attraktioner

På et wellness ophold i Jylland er formålet for mange at slappe af, er det også dit? Wellness og naturen går rigtig godt hånd i hånd, fordi der er en fantastisk ro og afslapning forbundet med begge ting. Mange af os slappe godt af, hvis vi opholder os ude i naturen. Derfor kan du med fordel kombinere en naturoplevelse med dit wellness ophold i Jylland, hvis der er tid til det på opholdet. Der skal jo også være tid til at nyde de wellness faciliteterne på hotellet og eventuelt nyde en behandling. Nedenfor finder du 20 forslag til spændende attraktioner forskellige steder i Jylland.

5 spændende attraktioner i Nordjylland

 • Grenen, Skagen
 • Den Tilsandede Kirke, Skagen
 • Rubjerg Knude Fyr, Løkken
 • Kunsten Museum of Modern Art, Aalborg
 • Gråbrødrekloster Museum, Aalborg

5 spændende attraktioner i Vestjylland

 • Blåvandshuk Fyr, Blåvand
 • Bunkerne på Vestkysten, Søndervig
 • Ringkøbing Museum, Ringkøbing
 • Fiskeri- og Søfartsmuseet, Esbjerg
 • Nationalpark Thy

5 spændende attraktioner i Øst- og Midtjylland

 • ARoS Kunstmuseum, Aarhus
 • Den Gamle By, Aarhus
 • Himmelbjerget, Ry
 • Tivoli Friheden, Aarhus
 • Kalø Slotsruin, Rønde

5 spændende attraktioner i Sønderjylland

 • Skibsfartsmuseet, Flensborg
 • Universe Vidensskabspark, Als
 • Historiecenter Dybbøl Banke, Sønderborg
 • Nationalpark Vadehavet
 • Ribe Vikingecenter, Ribe

Som du kan læse, er der masser af spændende seværdigheder over hele Jylland. Hvis du gerne vil opleve en attraktion, der ligger lidt længere væk, end du vil køre under opholdet, kan du eventuelt besøge attraktionerne før eller efter wellness opholdet i Jylland.

omgivelser i jylland

Natur

Oplev den flotte natur i Jylland

Hvis du ønsker at kombinere et wellness ophold med flot natur er et Jylland den perfekte destination. I Jylland er der nemlig masser af flotte skove, strande og ikke mindst meget unikke naturoplevelser i vente – for eksempel Råbjerg Mile. Hvis du trænger til en pause fra wellness faciliteterne på hotellet, er det oplagt at tage ud i den flotte jyske natur. Mange af os slapper af, når vi er ude i naturen, og for mange er det det, et wellness ophold i Jylland handler om. Søger du lidt inspiration til spændende naturoplevelser i Jylland, kan du få lidt inspiration på listen nedenfor.

 • Mols Bjerge, Østjylland
 • Himmelbjerget, Midtjylland
 • Nationalpark Vadehavet, Sydvestjylland
 • Blåvand, Vestjylland
 • Nationalpark Thy, Thy
 • Råbjerg Mile, Skagen
 • Rubjerg Knude Fyr, Løkken
 • Flensborg Fjord, Sydjylland/Nordtyskland

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk vil vi gerne støtte velgørende formål. Derfor donerer vi 10 kroner, hvis du booker og gennemfører et ophold gennem et af vores links. Vi gør nemlig brug af affiliate/reklamelinks, hvilket giver os en kommission, hvis du booker og fuldender et ophold – eksempelvis et wellness ophold i Jylland. Du kan læse mere på siden “velgørenhed”, som du kan finde i vores hovedmenu.

Wellness ophold i Jylland – Se vores udvalgte ophold

Der findes et hav af lækre wellness ophold i Jylland. Derfor kan det være en smule svært at overskue, hvilket wellness ophold du lige skal vælge. Vi har derfor sat os for at lave en oversigt med de mest anerkendte og bedste wellness ophold i Jylland. Det har vi gjort for, at du nemt og hurtigt kan overskue hvad hvert ophold indeholder samt give dig en idé om de faciliteter, som stedet råder over. Derudover kan du se hvor lokationen er, og på den måde kan du nemt og hurtigt få det bedste og mest gennemsigtige overblik over de forskellige wellness ophold i Jylland.

Hvorfor i Jylland?

Der er mange danskere såvel som udlændinge, der søger wellness ophold i Jylland. Vi har undret os lidt, men er kommet frem til, at det måske giver meget god mening. Jylland er jo i høj grad forbundet med en afslappet stemning, og måske kommer det fra naturen, eller også kommer det fra menneskerne, som bor der. Det kan selvfølgelig også være, at det kommer fra en kombination af disse. Under alle omstændigheder er Jylland det perfekte sted i Danmark, når du skal på et lækkert  wellness ophold.

Naturen går hånd i hånd med wellness og velvære

En god tur i naturen kan virkelig give en følelsen af noget større. Der findes intet som den flotte jyske natur, og det tror vi også, er en af forklaringerne på, at der er så mange, der holder af at tage på ferie i det jyske. Kombineret med wellness er den jyske natur nok det, som vi vil betegne som værende 100% afslapning. Forestil dig at tage en tur til Vesterhavet, efter du har været en tur i wellness, spa eller fået en behandling. Det bliver næppe meget bedre. Der er desuden også nogle wellness ophold i Jylland, som vælger at kombinere opholdene med de flotte strande. Man kan eksempelvis nogle steder gå i såkaldte saunaklubber. Her sidder man i saunaen, hvorefter man tager en dukkert i det kolde vand. Måske er det noget for dig?

Hvem er vi?

Opholdsguide.dk er her for at hjælpe dig. Vi guider hvert år tusindevis af danskere og hjælper dem med at finde det bedste ophold til dem. Det gør vi ved hele tiden at komme med nye ophold og lave guides til jer, som i kan benytte kvit og frit. Idéen til denne side kom faktisk fra en episode, hvor vi selv søgte wellness ophold i Jylland, men ikke kunne finde nogle guides og forslag til hvilke hoteller man skulle besøge. Derfor håber vi også, at vi har hjulpet dig et skridt videre i din søgen.

Derfor skal du tage på Wellness ophold i Jylland

Der er mange gode grunde til at tage på ophold i Jylland. Det er jo et dejligt sted, og kommer man selv fra Sjælland, kan det være rart at se og høre lidt andet. Grunden til man skal vælge lige netop wellness i Jylland er simpelthen fordi, at der er så mange dejlige hoteller, som kan tilbyde dig den bedste form for wellness overhovedet. Derudover er naturen en perfekt måde at hjælpe til følelsen af velvære, og det smukke Vesterhav vil helt sikkert komme dig til gavn, når du skal opnå 100% afslapning. Derfor wellness ophold i Jylland!

Fremragende wellness til prisen

Der er mange gode grunde til at vælge wellness i Jylland, og vi har været inde på de fleste. Dog vil vi lige nævne en sidste grund. Der er nemlig virkelig gode muligheder for opnå velvære til en rigtig fornuftig pris. Tager man nemlig og sammenligner de wellness ophold man får på Sjælland, med det man får i Jylland, vil du faktisk opleve at priserne er helt fornuftige.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]