wellness ophold sjaelland

Wellness ophold Sjælland

Kæmpe guide til de bedste wellness ophold på Sjælland

Hvis du trænger til et lækkert wellness ophold, og du ønsker, at det skal være på Sjælland, er der heldigvis mange lækre steder at tage på ophold. Vi har samlet et udpluk af de bedste wellness ophold på Sjælland. Derudover har vi skrevet en uddybende om hvert hotel, så du kan få en idé om, om de er noget for dig. Vi ønsker dig et dejligt ophold, når du når så langt.

comwell borupgaard wellness

Comwell Borupgaard

4 stjernet

Snekkersten, Sjælland

Comwell Borupgaard er et 4-stjernet hotel, som ligger i Snekkersten ved Helsingør. Det ligger i den grad flot placeret, da der er en masse flot natur omkring hotellet. Hotellet har for så vidt muligt forsøgt at blande nogle forskellige stile, så du skal opleve lidt af hvert, hvis du vælger at besøge stedet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

wellness ophold sjaelland skodsborg

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg, Nordsjælland

Kurhotel Skodsborg er et 4-stjernet hotel, som måske i virkeligheden har professionalisme og stemningen til et 5-stjernet. Hotellet tilbyder nemlig et wellness ophold, som du formentlig aldrig vil glemme. Deres store flotte hvide bygninger, giver allerede fra første øjekast en idé om, at du formentlig ikke ønsker at tage derfra igen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

marienlyst strandhotel wellness sjaelland

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet

Helsingør, Nordsjælland

Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet hotel som trods deres moderne look, har en hel del historie i bagagen. Faktisk strækker deres historie sig helt tilbage til 1861, hvor der gennem tiden har været kongelige stamgæster. Marienlyst Strandhotel ligger i høj grad vægt på romantikken, og det kan man mærke, fra det sekund man træder ind på sit værelse på hotellet. Adgang til wellness faciliteter koster i skrivende stund fra 350 kr. pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kokkedal castle luksus wellness

Kokkedal Castle Copenhagen

5 stjernet wellness ophold paa sjaelland

Kokkedal, Nordsjælland

Ser man på unikke og luksuriøse steder, er der ikke mange i Danmark, som overgår Kokkedal Castle Copenhagen. Det nærmest perfekte slot, har alt hvad man skal bruge i forbindelse med et wellness ophold på Sjælland. Hvis man ønsker et wellness ophold udover det sædvanlige, er Kokkedal Castle Copenhagen helt sikkert ikke noget dumt valg. Adgang til spafaciliteter skal tilkøbes og koster i skrivende stund 250 DKK pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.125 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel kong arthur

Hotel Kong Arthur

4 stjernet

Ved Søerne, København

Hotel Kong Arthur er et rigtig godt valg, hvis man gerne vil bo inde omkring Nørreport. Her er der en ganske speciel stemning i weekenden. Hvis man er til shopping og byliv, kan det være oplagt at kombinere disse ting med sit wellness ophold. Det kan jo være meget rart at komme lidt ud fra hotellet, og her er København altså perfekt til netop dette.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 931 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

wellness paa sjaelland bella sky

AC Bella Sky

4 stjernet

Amager, København

Hvis man søger et ikonisk hotel nær København, nærmere betegnet Amager, er der ingen tvivl om at AC Bella Sky er et godt valg. Hotellet har hele 23 etager, så der er rigeligt med plads til alle de mange gæster, som dagligt besøger hotellet. Er man til en god udsigt fra værelset, kunne man passende booke et værelse øverst i bygningen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kragerup gods welness ophold sjaelland

Kragerup Gods

3 stjernet

Ruds Vedby, Sjælland

Kragerup Gods er et lækkert 4-stjernet hotel, og er et af de wellness ophold på Sjælland, hvor du får rigtig meget for pengene. Kragerup Gods emmer af historie og med respekt for bygningerne, er det blevet renoveret og moderniseret, således du kan nyde det historiske og eventyrlige gods i rendyrket luksus.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 975 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

clarion hotel wellness paa sjaelland

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4 stjernet

Amager, København

Clarion Hotel Copenhagen ligger 2 minutters gåafstand fra lufthavnen. Dette gør det til et oplagt weekendophold, hvis man tager fra eksempelvis Aalborg med flyet, og blot vil over og opleve København. Man kan nemlig også komme hurtigt til metroen, så i kan komme ind og opleve alt, hvad byen har og byde på. I hotellets Ni’mat Spa finder i aromadampbad, en opvarmet saltsvandpool samt seks behandlingsrum.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

bandholm hotel

Bandholm Hotel

4 stjernet

Bandholm, Lolland

Bandholm hotel går meget op i både gourmet og wellness. Det er et 4-stjernet hotel, som du finder på Lolland. Et meget populært wellness ophold på Sjælland blandt folk, som bor på Sydsjælland. Der er smukke omgivelser, lokalinspireret mad og ekstremt hyggelig og personlig service. Derudover får i flotte værelser, havudsigt og romantiske omgivelser. Et meget romantisk wellness ophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 942 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

wellness ophold sjaelland

Comwell Korsør

4 stjernet

Korsør, Vestsjælland

Comwell Korsør er bygget op omkring Tårnborg Gods, og det er derfor bygningerne er så store, og har den charme de har. Derudover ligger der en lækker 18-hullers golfbane få meter fra wellness hotellet. Hvad angår jeres kommende værelse skal I forvente et moderne indrettet værelse, med de mest basale ting. Derudover er der en moderne spaafdeling, med alt hvad der skal være og mulighed for at få behandlinger.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 790 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder paa sjaelland

Seværdigheder

Oplev lokale seværdigheder under Jeres wellness ophold på Sjælland

Hvis I under Jeres wellness ophold på Sjælland har brug for et afbræk fra wellnessområdet på hotellet, kan I for eksempel besøge nogle af hotellets lokale seværdigheder. Rigtig mange af de sjællandske wellness hoteller her på siden ligger i Nordsjælland eller omkring København. Derfor er der på nedenstående liste primært fokus på seværdigheder i disse områder.

 • Rudolph Tegners Museum og Statuepark, Dronningmølle
 • Karen Blixen Museet, Rungsted
 • Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk
 • Nivaagaard Museum, Nivå
 • Øresundsakvariet, Helsingør
 • Bakken, Klampenborg
 • Tivoli
 • Designmuseet
 • Amalienborg
 • Den Blå Planet, Amager

Der er masser af spændende attraktioner på Sjælland, og dette var lidt inspiration til nogle seværdigheder i områderne omkring wellness hotellerne her på siden. Der er naturligvis mange flere.

omgivelser paa sjaelland

Naturoplevelser

Sjælland byder på skønne naturoplevelser

Wellness og natur går på mange måder smukt hånd i hånd. Formålet med et wellness ophold på Sjælland er for mange at komme ned i gear, slappe af og ikke mindst forkæle sig selv. Netop at slappe af er noget, som mange af os gør, når vi er ude i naturen. Har du derfor brug for en pause fra wellness faciliteterne på hotellet, kan en tur ud i den Sjællandske natur være en glimrende oplevelse.

Mange af wellness hotellerne på Sjælland her på siden ligger I Nordsjælland eller i/omkring København, hvorfor der på listen nedenfor primært er naturoplevelser fra dette område. Jeg håber, at du kan få lidt inspiration til skønne naturoplevelser på Sjælland.

 • Amager Strandpark
 • Charlottenlund Fort, Charlottenlund
 • Jægersborg Strandhave, Klampenborg
 • Bernstoff Slotshave, Frederiksberg
 • Jægersborg Dyrehave, Klampenborg
 • Store Dyrehave, Hillerød
 • Esrum Sø, Fredensborg
 • Hornbæk Plantage, Hornbæk
 • Fredensborg Slotshave

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk vil vi gerne støtte velgørende formål. Derfor donerer vi 10 kroner, når du booker (og fuldfører) et ophold gennem vores links. Vi gør nemlig brug af affilierede links/reklamelinks, hvilket giver os en kommission. Noget af den kommission donerer vi til et velgørende formål. Hvis du ønsker at læse mere eller se, hvilke formål vi har støttet, kan du læse mere under menupunktet “velgørenhed”.

Derfor skal du tage på wellness ophold på Sjælland

Der er mange gode grunde til at tage på wellness ophold på Sjælland. En af de hyppigste grunde er, at man bor på Sjælland, og ønsker en hurtig get-away til 100% afslapning. Det giver jo god mening for manges vedkommende, og derfor er det heldigt, at der findes så mange dejlige wellness ophold på netop Sjælland. Derudover kan Sjælland noget helt specielt. Mange af hotellerne formår nemlig at kombinere natur og by på en helt fantastisk måde. På den måde havner du nemlig ikke midt ude i midten af ingen ting, men derimod midt i en hyggelig by, som også har noget at byde på. Der vil derfor være tid til at udforske denne by, når du er på wellness ophold.

At koble 100% af kan være en god ting

Hvis du kommer fra en stresset hverdag, kan det være nødvendigt at koble 100% af en gang imellem. Det er oplagt at gøre det med sin partner, men har men ikke sådan en, kan man sagtens tage afsted med en ven, veninde eller alene. På den måde giver du nemlig ikke dig selv undskyldninger for ikke at tage afsted, men du får det gjort, og det er godt for dit helbred. Hele essen i wellness er netop, at du slapper af, fordi det er godt for dit helbred. Du tager altså afsted, som den du er nu og kommer hjem som dig selv. Det er lige netop derfor, at wellness ophold på Sjælland er blevet så populært, og det er også derfor, at det vil fortsætte med at være det lang tid endnu.

Wellness i smukke omgivelser

Hvad end du vælger et af vores udvalgte hoteller, som ligger i by eller på landet, vil du være omgivet af noget smukt. Mange af hotellerne har nemlig fanget essen i at ligge et wellness hotel i smukke omgivelser. Ikke nok med at det vil få dig til at slappe mere af, end hvis det lå midt i larm og bilos, vil det også give dig en helt anden ro. Forestil dig eksempelvis at vågne til udsigten af havet eller en flot mark. Dette er bare noget helt særligt, og noget som alle mennesker kan have brug for i ny og næ.

Hvorfor vælge de udvalgte ophold?

Hvis du vælger et af de wellness ophold Sjælland, som du ser her på siden, vil du ikke blive skuffet. Vi har nemlig udvalgt hotellerne på baggrund af deres kunnen og præstation. Dette gælder både inden for udseende af hotellet, den service de kan give samt deres evne til at give dig en rigtig wellness oplevelse. Skal du på wellness ophold på Sjælland, bliver det ikke nødvendigvis en billig affære, men hvis du vælger et af de hoteller, vi har fundet til dig, vil du også få noget for pengene. Der findes nemlig et hav af wellness ophold på Sjælland, som tilbyder lidt af hvert. Undgå at fare vild i junglen ved at benytte dig af Opholdsguide.dk.

Wellness og god mad = Kombinationen af noget godt

Der er ingen tvivl om, at det kan være vigtigt at slappe 100% af. Dog gælder det også om at spise godt, mens man er på wellness ophold. At spise godt og rigeligt med mad, er med til at tanke depoterne helt op. Hvis du formår dette, vil du nærmest komme til at føle dig som et helt nyt menneske, når dit wellness ophold på Sjælland er slut.

Vi udvælger selvfølgelig hoteller efter deres wellness områder, men deres restaurant på hotellet har også meget at skulle have sagt. Når vi er på wellness sætter vi stor pris på god mad, og det tror vi også, at du vil komme til. Husk at forresten altid at bestil bord på hotellets restaurant, når du ankommer.

Sådan reserverer / booker du opholdet via Opholdsguide.dk

Det er heldigvis ganske simpelt at booke sit wellness ophold igennem Opholdsguide.dk. Først og fremmest skal du/i selvfølgelig bestemme jer for, hvilket et af de mange wellness ophold på Sjælland, som i gerne vil besøge. I kan jo passende bruge den ovenstående guide, som skal være med til at give jer en idé om, hvilket i skal vælge. Når i har fundet frem til det bedste hotel for jer, skal i sådan set bare trykke videre på den grønne knap. Herefter kan du se billeder af værelserne og læse mere. Når du har gjort dette, skal du scrolle ned på siden. Her kan du vælge hvilke værelser, du gerne vil reservere. Når du har fundet det perfekte værelse, skal du blot trykke på bestil.

Du er nu skridtet tættere på et lækkert wellness ophold på Sjælland.

Har du spørgsmål i forbindelse med dit køb af wellness ophold på Sjælland?

Såfremt du har nogle spørgsmål omkring dit køb, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan stille spørgsmål om langt det meste. Det kunne være bestemte omstændigheder på hotellerne, vigtig viden omkring vores samarbejdspartnere eller hvilket som helst andet. Vi sætter en stor ære i at besvare din henvendelse hurtigt og præcist. Derfor skal du ikke regne med, at der går meget mere end 24 timer, før vi besvarer din henvendelse.

Er du ikke imponeret? Se vores store guide til wellness ophold i Nordjylland.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]