Badehoteller Jylland

Denne side indeholder reklamelinks

Jylland byder på fantastiske badehoteller

I Jylland findes nogle af landets mest charmerende og autentiske badehoteller. Mange kender badehotellerne i og omkring Skagen, men Jylland byder faktisk også på fantastiske badehoteller andre steder. Trænger du til at komme væk fra hverdagen og bare slappe helt af? Så er et ophold på et af Jyllands fantastiske badehoteller et perfekt valg.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

På Vestkysten i Blokhus ligger det smukke badehotel, Strandhotellet Blokhus. Strandhotellet Blokhus er nyopført i 2017 og er indrettet flotte lyse og glade farver i ægte badehotel stil. Ikke langt fra badehotellet ligger de flotte hvide sandstrande og den unikke natur omkring Vesterhavet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Molskroen

Ebeltoft, Midtjylland

Ved Ebeltoft Vig og med nationalpark Mols Bjerge i ryggen ligger de smukke bygninger, som udgør Molskroen og Molskroen Strandhotel. Det er skabt for at repræsentere drømmen om et unikt åndehul i naturskønne områder. Molskroen har stort fokus på store madoplevelser og ønsker at give dig unikke gastronomiske oplevelser og forkæle dine smagsløge. Kobl fra i den afslappede stemning eller lad dig blive forført af den danske gastronomi med stolte traditioner.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.680 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

I Gl. Skagen ligger det charmerende og traditionsrige Ruths Hotel. Ruths Hotel er et af Jyllands førende badehotel og er både kendt for sin fremragende beliggenhed i Gl. Skagen men også for sine 2 restauranter. Ruths Hotel er perfekt til et romantisk ophold med kæresten, eller hvis I er en vennegruppe, der skal afsted sammen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Agger Badehotel

Vestervig, Nordjylland

Tag hele familien med på en dejlig tur til Agger Badehotel, som ligger med Vesterhavet i baghaven. Der er rig mulighed for at nyde den dejlige natur og tage lange dage på stranden med badning og sol. Bliver det mere gråt udenfor, byder hotellet indenfor i den smagfulde restaurant. Der er blandt andet rødspætte og mørt oksekød på menuen. I hotellets overdækkede gårdhave kan man nyde den rolige sydlandske stemning hele året rundt.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tambohus Kro og Badehotel

Thyholm, Nordjylland

I det smukke område i Thyholm ligger Tambohus Kro og Badehotel klar til at give et afslappende og nærværende ophold. Der er stort fokus på at få en autentisk oplevelse i hinandens selskab og hotellet lægger vægt på simpliciteten. Pak mobilen og de forstyrrende tanker væk, for at være til stede i øjeblikket. Du kan nyde friske råvarer i spændende gastronomiske oplevelser eller gå på opdagelse i den smukke natur i området.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 699 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Vedersø Klit Badehotel

Ulfborg, Vestjylland

Vedersø Klit Badehotel ligger kun 200 meter fra det store Vesterhav med smukke udsigter og rig mulighed for badning. I de dejlige omgivelser nær Søndervig og Husby Klitplantage byder hotellet på hele 60 værelser. Derudover finder du en dejlig restaurant med spændende gastronomiske oplevelser og flere selskabs- og mødelokaler. Vælg hotellet til din næste miniferie eller brug det som konferencehotel til dit næste ophold med arbejdet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 633 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Brøndums Hotel

Skagen, Nordjylland

I hjertet af Skagen ligger et af Jyllands traditionsrige badehoteller i form af Brøndums Hotel. Hotellets historie strækker sig langt tilbage og har gennem tiden lagt værelser til nogle af Skagens mest berømte kunstnere. Brøndum har formået at fastholde den klassiske og traditionelle stemning, der hører et rigtigt badehotel til.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Plesner

Skagen, Nordjylland

Hotel Plesner er Skagens nye badehotel. Hotellet har på bedste vis formået at nyfortolke den klassiske stil, der normalt er på badehoteller. Hotel Plesner har en helt forrygende beliggenhed i hjertet af Skagen, hvor der ikke er langt til Skagens mange seværdigheder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Klitrosen Hotel

Slettestrand, Nordjylland

Hotellet mener selv, at de har placeret sig i den skønneste plet i kongeriget. Vi har tendens til at give dem ret. Stedet ligger nemlig helt fantastisk midt i klitterne. Det betyder altså, at du får fantastisk smuk natur omkring hotellet, samtidig med en lækker badestrand kun få 100 meter væk. Derudover går hotellet meget op i gourmet, moderne indretning og og kunst på væggene. En fantastisk oplevelse venter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hjerting Badehotel

Esbjerg, Jylland

I Hjerting lidt nord for Esbjerg ligger det anerkendte Hjerting Badehotel. Hjerting Badehotel ligger lige ud til den flotte hvide Hjerting Strand, hvorfor der altså er rig mulighed for både at starte og slutte dagen med en tur i vandet. Hjerting Badehotel er et rigtig hyggeligt sted med nogle fine værelser, hvor der fra mange af dem er udsigt over vandet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.495 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Henne Mølle Å Badehotel

Henne, Vestjylland

I det vestjyske helt tæt på Vesterhavet ligger Henne Mølle Å Badehotel. Ønsker I et ophold på et badehotel i Jylland, der ligger i ét med naturen, så vil Henne Mølle Å være et oplagt valg. Hotellet ligger bogstavelig talt midt ude i klitterne, hvorfra der kan gåes til Vesterhavet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.590 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Løkken Strand

Løkken, Nordjylland

Mange danskere forbinder Løkken med et sommerparadis. Det forstår man godt, når man selv oplever det fantastiske liv, der er i sommerhalvåret. I hjertet af Løkken ligger Hotel Løkken Strand. Et relativt nyt hotel med en flot og indbydende indretning.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 900 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hjorths Badehotel

Skagen, Nordjylland

Cirka 15 kilometer uden for Skagen ligger Hjorts Badehotel i fred og idyl blandt de smukke klitter. Temaet på Hjorts Badehotel er at få dig væk fra hverdagens vante rammer og væk fra den stress, som mange oplever i hverdagen. Det må man sige, at der er rig mulighed for på Hjorts Badehotel, hvor den smukke natur ligger lige uden for døren.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandgaarden Badehotel

Strandvejen, Læsø

På Læsø finder i et lækkert badehotel kaldet Strandgaarden. Stedet har 150 meter til en flot hvid badestrand. Derudover er der kun 5 minutters gang fra det populære Læsø kur og helse. Her har i muligheden for virkelig at blive forkælet med en række forskellige behandlinger. Hotellet er nostalgisk indrettet, da man har ønsket at bevare det ældre bygningsværk og holde stilen. Det giver badehotellet en meget afslappet atmosfære.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 765 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Traditionsrige jyske badehoteller

Mange af de jyske badehoteller vi har med i denne guide har en lang historie bag sig og er fyldt med traditioner. Eksempelvis har Brøndums Hotel i Skagen gennem tiden har kunstnere som Holger Drachmann samt Marie og P.S Krøyer haft badehotellet som et af sine foretrukne. På en stor del af de jyske badehoteller har du derfor muligheden for at opleve den ægte stemning af et dansk badehotel - ligesom det var for mange år siden.

Indretningen på de mange hoteller charmerende og mange steder med stribede mønstre, som det kendes fra gamle dage. At være på badehotel er en fantastisk og unik ferieform, som alle bør prøve!

Jylland byder på en fantastisk natur

Ønsker du at kombinere dit ophold på et jysk badehotel med naturoplevelser af de helt store, så er der er masser af muligheder for det. Mange af badehotellerne i Jylland her på siden er placeret i den smukke vest- og nordjyske natur eller ikke langt fra den. Der er derfor rig mulighed for at komme ud at opleve det livlige Vesterhav og gå en tur i det flotte klitlandskab.

Af kendte naturattraktioner i Jylland er blandt andet Rugbjerg Knude, Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke, Vadehavsområdet og ikke mindst Nationalparken i Thy.  Alle steder byder på noget helt unikt, der kan få enhver naturelsker op af stolen. I Jylland er en natur, der ikke findes andre steder i Danmark - her tænker vi særligt på det fantastiske klitlandskab.

Romantisk ophold på badehotel i Jylland

Badehotellerne i Jylland har en fantastisk indretning og er meget charmerende og romantiske. Derfor er et ophold på et jysk badehotel også en fantastisk løsning, hvis du og din partner trænger til at få et afbræk fra hverdagen og have lidt kvalitetstid med hinanden. I og med at mange af badehotellerne ligger ude i den smukke jyske natur, er der rig mulighed for at koble af, gå en romantisk tur eller spise en middag fyldt med romantik i flotte omgivelser.

Trænger din partner eller kæreste til at blive overrasket? Hvorfor så ikke overraske hende/ham med et ophold på et badehotel i Jylland? Enkelte badehoteller som for eksempel Ruths Hotel tilbyder også wellness og diverse behandlinger. Der er derfor de perfekte forudsætninger for at få en romantisk weekend med rig mulighed for selvforkælelse.

Stemningen af sommer

Hvis du ønsker en livlig og sydlandsk feriestemning, så kan særligt badehotellerne i Nordjylland byde på et fremragende liv i sommerhalvåret. Mange turister kommer hver sommer til byen og nyder ferien, den flotte natur og det gode vejr. Der er godt gang i nattelivet, og det kan være en hel oplevelse i sig selv at opleve Skagen i de lyse sommermorgener. Hvis du ønsker et ophold, hvor der er rig mulighed for at tage ud i aften- og nattetimerne, så vil Skagen helt sikkert ikke skuffe dig i sommerhalvåret.

Det er særligt i sommerhalvåret, der er gang i badehotellerne. Enkelte badehoteller i Jylland holder lukket i vintermånederne. Om sommeren blomstrer det hele op, og det skaber et helt fantastisk liv og en fantastisk stemning.

Se også vores oversigt med badehoteller i Danmark.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk