badehoteller jylland

Badehoteller Jylland

Jylland byder på fantastiske badehoteller

I Jylland findes nogle af landets mest charmerende og autentiske badehoteller. Mange kender badehotellerne i og omkring Skagen, men Jylland byder faktisk også på fantastiske badehoteller andre steder. Trænger du til at komme væk fra hverdagen og bare slappe helt af? Så er et ophold på et af Jyllands fantastiske badehoteller et perfekt valg.

Indlægget indeholder reklamelinks

strandhotellet blokhus

Strandhotellet Blokhus

4 stjernet badehotel

Blokhus, Nordjylland

På Vestkysten i Blokhus ligger det smukke badehotel, Strandhotellet Blokhus. Strandhotellet Blokhus er nyopført i 2017 og er indrettet flotte lyse og glade farver i ægte badehotel stil. Ikke langt fra badehotellet ligger de flotte hvide sandstrande og den unikke natur omkring Vesterhavet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.495 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

ruths badehotel jylland

Ruths Hotel

4 en halv stjernet

Skagen, Nordjylland

I Gl. Skagen ligger det charmerende og traditionsrige Ruths Hotel. Ruths Hotel er et af Jyllands førende badehotel og er både kendt for sin fremragende beliggenhed i Gl. Skagen men også for sine 2 restauranter. Ruths Hotel er perfekt til et romantisk ophold med kæresten, eller hvis I er en vennegruppe, der skal afsted sammen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.789 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hjorths badehotel jylland

Hjorths Badehotel

2 en halv stjernet

Skagen, Nordjylland

Cirka 15 kilometer uden for Skagen ligger Hjorts Badehotel i fred og idyl blandt de smukke klitter. Temaet på Hjorts Badehotel er at få dig væk fra hverdagens vante rammer og væk fra den stress, som mange oplever i hverdagen. Det må man sige, at der er rig mulighed for på Hjorts Badehotel, hvor den smukke natur ligger lige uden for døren.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.050 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

badehoteller jylland broendums hotel

Brøndums Hotel

3 stjernet badehotel skagen

Skagen, Nordjylland

I hjertet af Skagen ligger et af Jyllands traditionsrige badehoteller i form af Brøndums Hotel. Hotellets historie strækker sig langt tilbage og har gennem tiden lagt værelser til nogle af Skagens mest berømte kunstnere. Brøndum har formået at fastholde den klassiske og traditionelle stemning, der hører et rigtigt badehotel til.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 890 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hjerting badehoteller jylland

Hjerting Badehotel

3 stjernet

Esbjerg, Jylland

I Hjerting lidt nord for Esbjerg ligger det anerkendte Hjerting Badehotel. Hjerting Badehotel ligger lige ud til den flotte hvide Hjerting Strand, hvorfor der altså er rig mulighed for både at starte og slutte dagen med en tur i vandet. Hjerting Badehotel er et rigtig hyggeligt sted med nogle fine værelser, hvor der fra mange af dem er udsigt over vandet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

henne moelle aa badehotel

Henne Mølle Å Badehotel

3 stjernet

Henne, Vestjylland

I det vestjyske helt tæt på Vesterhavet ligger Henne Mølle Å Badehotel. Ønsker I et ophold på et badehotel i Jylland, der ligger i ét med naturen, så vil Henne Mølle Å være et oplagt valg. Hotellet ligger bogstavelig talt midt ude i klitterne, hvorfra der kan gåes til Vesterhavet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.390 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

plesner badehotel i jylland

Hotel Plesner

3 en halv stjernet

Skagen, Nordjylland

Hotel Plesner er Skagens nye badehotel. Hotellet har på bedste vis formået at nyfortolke den klassiske stil, der normalt er på badehoteller. Hotel Plesner har en helt forrygende beliggenhed i hjertet af Skagen, hvor der ikke er langt til Skagens mange seværdigheder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.395 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel loekken strand badehotel jylland

Hotel Løkken Strand

3 stjernet

Løkken, Nordjylland

Mange danskere forbinder Løkken med et sommerparadis. Det forstår man godt, når man selv oplever det fantastiske liv, der er i sommerhalvåret. I hjertet af Løkken ligger Hotel Løkken Strand. Et relativt nyt hotel med en flot og indbydende indretning.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 900 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

aaroesund badehotel

Aarøsund Badehotel

3 en halv stjernet

Haderslev, Sønderjylland

Aarøsund Badehotel ligger enormt stor vægt på service og mad. Du kan forvente en udsøgt madoplevelse, fantastisk service og ikke mindst nogle fantastiske omgivelser. Hotellet er nostalgisk indrettet, og ligger ganske tæt på en lækker og idyllisk badestrand. Ønsker du at opleve Aarø fra et hyggeligt hotel med tæt på vandet, så er det her altså det absolut bedste bud. Tidligere gæster har været meget glad for mad og service.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.295 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

klitrosen hotel

Klitrosen Hotel

3 stjernet

Slettestrand, Nordjylland

Hotellet mener selv, at de har placeret sig i den skønneste plet i kongeriget. Vi har tendens til at give dem ret. Stedet ligger nemlig helt fantastisk midt i klitterne. Det betyder altså, at du får fantastisk smuk natur omkring hotellet, samtidig med en lækker badestrand kun få 100 meter væk. Derudover går hotellet meget op i gourmet, moderne indretning og og kunst på væggene. En fantastisk oplevelse venter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

klitrosen hotel

Strandgaarden Badehotel

3 stjernet

Strandvejen, Læsø

På Læsø finder i et lækkert badehotel kaldet Strandgaarden. Stedet har 150 meter til en flot hvid badestrand. Derudover er der kun 5 minutters gang fra det populære Læsø kur og helse. Her har i muligheden for virkelig at blive forkælet med en række forskellige behandlinger. Hotellet er nostalgisk indrettet, da man har ønsket at bevare det ældre bygningsværk og holde stilen. Det giver badehotellet en meget afslappet atmosfære.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 875 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i jylland

Seværdigheder

Seværdigheder i Jylland

Uanset om du opholder dig på et badehotel i det sydlige eller nordlige Jylland, er der masser af spændende seværdigheder at opleve inden for både natur, kunst og kultur. Hvis du søger lidt inspiration til spændende seværdigheder at opleve, kommer jeg med nogle forslag nedenfor:

Attraktioner i Nordjylland

 • Nationalpark Thy, Hurup Thy
 • Nordsøen Oceanarium, Hirtshals
 • Kunsten Museum of Modern Art, Aalborg
 • Den Tilsandede Kirke, Skagen
 • Rubjerg Knude Fyr, Løkken
 • Råbjerg Mile, Skagen

Attraktioner i Sønderjylland

 • Haderslev Domkirke
 • Gråsten Slot, Gråsten
 • Museum Sønderjylland, Haderslev
 • Skamlingsbanken, Sjølund
 • Historiecenter Dybbøl Banke, Sønderborg
 • Højer Sluse, Højer
 • Universe Vidensskabspark, Als

Attraktioner i Midt- og Østjylland

 • ARoS Kunstmuseum, Aarhus
 • Den Gamle By, Aarhus
 • Legoland, Billund
 • Mols Bjerge, Rønde
 • Randers Regnskov, Randers
 • Himmelbjerget, Ry

Attraktioner i Vestjylland

 • Lyngvig Fyr, Søndervig
 • Bunkerne på Vestkysten, Søndervig
 • JyllandsAkvariet, Thyborøn
 • Nationalpark Thy, Hurup Thy
 • Blåvandshuk Fyr, Blåvand

Som du kan læse, er der masser af spændende ting at opleve, når du bor på badehotel i Jylland. Vi anbefaler aldrig at have et for stramt program – der skal jo også være tid til at slappe af og lade batterierne op.

omgivelser i jylland

Omgivelser

Jylland byder både på smuk natur og storby

Der er masser af muligheder for både at shoppe og opleve smuk natur, når du bor på badehotel i Jylland. Der er nemlig en række store byer i Jylland som eksempelvis Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Herning, Vejle, Fredericia og Kolding. Her er rigtig fine muligheder for at shoppe. Ligger badehotellet du skal opholde dig på ikke i nærheden, kan du for eksempel tage et smut forbi på vejen til eller fra badehotellet i Jylland.

Ud over masser af store byer, er der også en fantastisk natur flere steder i Jylland. Lige fra Mols Bjerge i øst til klitterne i vest og nord. Sidst men ikke mindst er der det bakkede landskab i den østlige del af Sønderjylland, der er utrolig flot at opleve. Uanset hvor du opholder dig på badehotel i Jylland, er der fantastiske naturoplevelser i vente. Mange af badehotellerne ligger jo lige ned til vandet, hvorfor der er rig mulighed for at hoppe en tur i bølgen blå.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk vil vi gerne støtte velgørenhed. Derfor donerer vi 10 kroner per booking af hotel eller ophold. Vi modtager nemlig en kommission, hvis du booker gennem et af vores links til hoteller eller ophold. Vi gør nemlig brug af affiliate links, hvilket betyder at vi modtager en kommission, hvis du fuldender opholdet. Læs mere og se hvad vi tidligere har doneret til under menupunktet velgørenhed.

Traditionsrige jyske badehoteller

Mange af de jyske badehoteller vi har med i denne guide har en lang historie bag sig og er fyldt med traditioner. Eksempelvis har Brøndums Hotel i Skagen gennem tiden har kunstnere som Holger Drachmann samt Marie og P.S Krøyer haft badehotellet som et af sine foretrukne. På en stor del af de jyske badehoteller har du derfor muligheden for at opleve den ægte stemning af et dansk badehotel – ligesom det var for mange år siden.

Indretningen på de mange hoteller charmerende og mange steder med stribede mønstre, som det kendes fra gamle dage. At være på badehotel er en fantastisk og unik ferieform, som alle bør prøve!

Jylland byder på en fantastisk natur

Ønsker du at kombinere dit ophold på et jysk badehotel med naturoplevelser af de helt store, så er der er masser af muligheder for det. Mange af badehotellerne i Jylland her på siden er placeret i den smukke vest- og nordjyske natur eller ikke langt fra den. Der er derfor rig mulighed for at komme ud at opleve det livlige Vesterhav og gå en tur i det flotte klitlandskab.

Af kendte naturattraktioner i Jylland er blandt andet Rugbjerg Knude, Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke, Vadehavsområdet og ikke mindst Nationalparken i Thy.  Alle steder byder på noget helt unikt, der kan få enhver naturelsker op af stolen. I Jylland er en natur, der ikke findes andre steder i Danmark – her tænker vi særligt på det fantastiske klitlandskab.

Romantisk ophold på badehotel i Jylland

Badehotellerne i Jylland har en fantastisk indretning og er meget charmerende og romantiske. Derfor er et ophold på et jysk badehotel også en fantastisk løsning, hvis du og din partner trænger til at få et afbræk fra hverdagen og have lidt kvalitetstid med hinanden. I og med at mange af badehotellerne ligger ude i den smukke jyske natur, er der rig mulighed for at koble af, gå en romantisk tur eller spise en middag fyldt med romantik i flotte omgivelser.

Trænger din partner eller kæreste til at blive overrasket? Hvorfor så ikke overraske hende/ham med et ophold på et badehotel i Jylland? Enkelte badehoteller som for eksempel Ruths Hotel tilbyder også wellness og diverse behandlinger. Der er derfor de perfekte forudsætninger for at få en romantisk weekend med rig mulighed for selvforkælelse.

Stemningen af sommer

Hvis du ønsker en livlig og sydlandsk feriestemning, så kan særligt badehotellerne i Nordjylland byde på et fremragende liv i sommerhalvåret. Mange turister kommer hver sommer til byen og nyder ferien, den flotte natur og det gode vejr. Der er godt gang i nattelivet, og det kan være en hel oplevelse i sig selv at opleve Skagen i de lyse sommermorgener. Hvis du ønsker et ophold, hvor der er rig mulighed for at tage ud i aften- og nattetimerne, så vil Skagen helt sikkert ikke skuffe dig i sommerhalvåret.

Det er særligt i sommerhalvåret, der er gang i badehotellerne. Enkelte badehoteller i Jylland holder lukket i vintermånederne. Om sommeren blomstrer det hele op, og det skaber et helt fantastisk liv og en fantastisk stemning.

Se også vores oversigt med badehoteller i Danmark.

mikkel forfatter billede

Skrevet af Mikkel Lundstrøm, ekspert i ophold

Hej, jeg hedder Mikkel Lundstrøm og er medejer af Opholdsguide.dk. Siden er lavet med det formål at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, vi har i Norden. Selv elsker jeg ophold i naturskønne omgivelser, og så må der gerne være en wellness afdeling.

Jeg håber, at du kan bruge vores guides – har du et bidrag, hører jeg gerne fra dig på mikkel@opholdsguide.dk. Rigtig god tur!

Kontakt mig på mikkel@opholdsguide.dk