Rangering af ophold/hoteller

Hos Opholdsguide.dk ønsker vi en stor gennemsigtighed på hjemmesiden. Derfor har vi lavet denne side, hvor vi vil beskrive vores tanker omkring placering af ophold/hoteller på vores hjemmeside, samt hvordan vi bruger badges.

Hvordan rangerer vi ophold/hoteller

Vores guides er lavet som lister. Vi rangerer ophold/hoteller ved at foretage en vurdering af de forskellige hoteller. Her kigger vi blandt andet på:

  • Beliggenhed
  • Andre ting i relation til typen af ophold. Det kunne for eksempel være hotellets spafaciliteter på en side om spaophold.
  • Tidligere kunders oplevelse (kan ses på bookingportalen)

Ofte hænger tingene sammen. Kan et hotel/ophold levere en god kvalitet til en fornuftig pris, vil det ofte resultere i en øget popularitet. Det er vores oplevelse.

Brug af badges

Vi gør i vores guides brug af forskellige badges, for at du og resten af vores besøgende lettere kan overskue vores guides. Nedenfor vil vi præcisere, hvornår de forskellige badges tildeles.

Personlig favorit

Badget for personlig favorit gives til det ophold/hotel forfatteren af den givne guide ville vælge. Her er det udelukkende vores personlige holdning, og en annoncør vil aldrig kunne betale os noget med henblik på at blive tildelt badget. Vi ønsker, at badget skal placeres ud fra den viden, vi har om de forskellige ophold/hoteller.

Godt til prisen

Dette badge tildeles hvis vi vurderer, at et ophold/hotel er ekstra godt til prisen, og hvis du får meget for pengene – og til en god pris. Det fremgår ikke nødvendigvis i alle guides, hvis mange af opholdene/hotellerne ligger i det samme prisleje og kan tilbyde nogenlunde det samme. Badget bruges primært til hoteller i den lavere ende af prisskalaen, men hvor du kan forvente en god oplevelse, der måske er på niveau med de hoteller/ophold, der har en højere pris. Badget skal hjælpe de besøgende, der har et begrænset budget og dem, der gerne vil have noget for pengene.