Wellness- og spaophold

Ophold

Wellness- og spaophold

Denne side indeholder reklamelinks

Nøje udvalgte spa- og wellness hoteller af høj kvalitet

Findes der noget bedre end en afslappende weekend med spa og wellness? Her på siden har vi samlet nogle af de bedste spahoteller i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland. Du kan læse mere om de forskellige spaophold og vælg det, der matcher dine ønsker bedst. Vi hjælper dig med at finde de rette spa og wellness ophold. Få en detaljeret beskrivelse af de forskellige hoteller, og vælg det som passer dig/jer bedst. Vi ønsker et rigtig godt ophold!

Comwell Kellers Park

Børkop, Østjylland

Comwell Kellers Park er et fantastisk hotel til prisen. Her bliver der i den grad lagt vægt på alle detaljerne, og servicen er i top. Det samme er de spa- og wellness faciliteter, som hotellet har. Kender man noget til Comwell ved man også, at der ikke er blevet sparret nogle steder, heller ikke på serviceniveauet. På trods af at spahotellet ligger i historiske flotte bygninger, er det indvendige ekstremt moderne og velrenoveret.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Korsør

Korsør, Vestsjælland

I flotte historiske bygninger ud til Storebælt ligger Comwell Korsør. Kender du Comwell ved du også, at det er en kæde, som går meget op i kvalitet af både ophold og spa. På Aqua Spa har man 3 behandlingsrum, og der er også mulighed for parbehandlinger. Derudover er spaområdet udstyret med sauna, spabad og dampbad. Er I til golf, finder du en rigtig god 18-hullers golfbane i hotellets baghave.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.054 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Tylösand

Halmstad, Sydsverige

Ikke langt fra hverken Halmstad eller en ekstremt lækker sandstrand, finder du det populære hotel, Hotel Tylösand. Stedet er kendt for deres ekstreme luksus, og helt vilde spaafdeling. Her kan du få mange forskellige behandlinger, hvorefter I kan nyde godt af den kæmpe wellness- og spaafdeling. Hotellet er meget moderne og luksuriøst indrettet. Tidligere gæster har været glade for behandling samt positivt overrasket over hotellets restaurant.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.246 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

A-Rosa Travemünde

Travemünde, Lübeck

Vælger i A-Rosa Travemünde vælger i et hotel, som kan det hele. Her kan man både komme sommer og vinter. Om sommeren kan man både bruge hotellets fantastisk wellness og spa, men man kan også gå meget få meter for at komme ned til en lækker strand. Heldigvis er hotellet rigtig godt udstyret, så der er massere at lave selv om vinteren. Prøv eksempelvis en af de mange forskellige behandlinger. Hotellet har desuden 185 værelser og 5 etager.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.293 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Kong Arthur

Ved Søerne, Sjælland

Hotel Kong Arthur er et ekstremt lækkert spahotel, som ligger i centrum af København. Som de selv siger det, så ligger de i det hyggeligste nabolag ganske tæt på søerne. Her har du muligheden for at kombinere byliv og spa på den perfekte måde. Vælger du Hotel Kong Arthur, vil du opleve at blive forkælet fra top til tå. Det er virkelig et hotel, som har styr på sagerne. Derudover har hotellet 3 restauranter, dampbad, sauna og en masse behandlingsmuligheder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 914 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kokkedal Castle Copenhagen

Kokkedal, Nordsjælland

Kokkedal Castle Copenhagen er et oplagt wellness ophold for 2. Der er nemlig rig mulighed for romantik. Flotte omgivelser til gåture, lækre par behandlinger samt et rigtig fedt spaområde. Når i har slappet af i spaen kan i passende rykke op til jeres hyggelige værelse og gøre jer klar til en dejlig middag med god vin og endnu bedre mad. Serviceniveauet på Kokkedal Castle Hotel er i top, og man føler sig næsten en smule royal, når man indkvarterer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.445 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

AC Bella Sky

Amager, København

Designhotellet AC Bella Sky ligger på Amager. Det er en rigtig god mulighed, hvis du gerne vil opleve hovedstaden, men også gerne vil have lidt afstand. Det ligger i smukke omgivelser, og fra de øverste værelser vil der være en fantastisk udsigt over store dele af København. Hotellet har fitnessfaciliteter, spa med bredt udvalg af behandlinger samt spabade. Derudover er der en golfbane tæt på og muligheden for at leje cykler. Tag eksempelvis en tur på cykel til indre by.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 795 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Borupgaard

Snekkersten, Sjælland

I den hyggelige by Snekkersten nær Helsingør ligger det eksklusive spahotel Comwell Borupgaard. Hotellet ligger lige under en kilometer fra Øresund, og der er derfor rig mulighed for at tage en gåtur ned til det smukke hav. Comwell Borupgaard ligger fredeligt og har de perfekte rammer til et afslappende spaophold fyldt med velvære. Spaområdet byder blandt andet på pool, sauna, dampbade og meget mere.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 966 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Falkenberg Strandbad

Falkenberg, Sydsverige

Falkenberg Strandbad blev i 2017 kåret til Europas bedste luksus spahotel. Falkenberg ligger smukt placeret ud til Kattegat i den svenske by Falkenberg nord for Halmstad. Har du lyst til en dukkert i Kattegat, har hotellet en rigtig fin badebro, som du kan bruge. Spafaciliteterne på stedet er på absolut øverste hylde, og under dit spaophold, kan du blandt andet nyde en pool med vand på 36 grader varmt vand, spabade, sauna og alt hvad et moderne spahotel skal have.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.506 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Alter Meierhof

Glücksburg, nær Flensborg

Alter Meierhof er et tysk 5-stjernet luksus spahotel, der ligger ned til den smukke Flensborg Fjord. Hotellet er blandt andet kendt for sine 2 fantastiske restauranter, hvoraf den ene har 2 Michelin-stjerner. Samtidig har Alter Meierhof en fantastisk spaafdeling med et hamambad på over 1400 m2. Det er must-try, når du besøger hotellet. Når du har nydt de mange spa- og wellness faciliteter, kan det klart anbefales at gå en tur rundt om fjorden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.083 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er et prisvindende resort, der er særligt kendt for sine lækre spafaciliteter og golfbaner. Når du er på spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort, kan du forvente vente et luksuriøst ophold i romantiske og moderne rammer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 790 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Viking

Sæby, Nordjylland

I Sæby i Nordjylland ligger Hotel Viking med en smuk udsigt ud over Kattegat. På Hotel Viking får du rammerne til en romantisk weekend eller en weekend med en god ven/veninde. Hotellet er rigtig hyggeligt med en spaafdeling på mere end 2.700 kvadratmeter. Ud over de indendørs bassiner, har du også mulighed for at slappe af i de udendørs bassiner, hvor du kan nyde udsigten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.255 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Skansen

Båstad, Sydsverige

Søger I et dejligt spaophold til en god pris, så er Hotel Skansen et rigtig godt bud på et spa- og wellness ophold. Hotel Skansen tilbyder et ophold på et af Sydsveriges mest populære spahoteller. Hotel Skansen ligger lige ud til havet, og der er naturligvis rig mulighed for at hoppe en tur i bølgen blå, hvis altså vejret er til det.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.208 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

På Ruths Hotel er der både plads til naturoplevelser, wellness og byliv på en og samme tid. Hotellet ligger nemlig direkte ned til en lækker badestrand, ikke langt fra Skagen Centrum. Derudover har hotellet en række spa og wellness faciliteter, hvis man skulle have lyst til den slags. Desuden kan I også få behandlinger. Køkkenet fokuserer på en blanding mellem danske og franske gourmetretter, så man skulle i den grad mene, at de kan servere noget for enhver smag.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Varbergs Kusthotell

Varberg, Sydsverige

På Varbergs Kusthotell får du en rigtig svensk wellness oplevelse til en god pris. På hotellet har man for øje at blande sport og wellness, for at få den ultimative afslapning ud af sine behandlinger og tid i spaen. Derudover bliver der budt på en masse forskellige behandlinger blandt andet Thalasso spa. Derudover er der varmebade, boblebade, kolde bade, udendørs pool og så videre. Om aftenen kan du se frem til et måltid, som de dygtige kokke har kælet for hele dagen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 789 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Bandholm Hotel

Bandholm, Lolland

Ønsker at i opleve Lolland og kombinere det med wellness, er Bandholm Hotel det rigtige valg. Hotellet ligger i en hyggelig lille by med smukke omgivelser. I kan eksempelvis gå ned til stranden og tage en dukkert eller gå en tur. Hotellet byder også på behandlinger, og har en række udvalgte specialiteter. Derudover ligger hotellet stor vægt på personlig service og rigtig god mad. Det perfekte sted til et romantisk wellness ophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ystad Saltsjöbad

Ystad, Sydsverige

Ystad Saltsjöbad er et af Sydsveriges mest kendte spahoteller, og det er ikke uden grund. Når du er på spaophold på Ystad Saltsjöbad fornemmer du nemlig allerede, at stedet er noget specielt helt fra start. Spahotellet ligger flot placeret helt ned til vandet, så du kan nyde den flotte udsigt, mens du nyder de mange lækre spafaciliteter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.665 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvor vil du forkæles med spa og wellness?

Vil du på spa og wellness ophold på en bestemt lokation? Vi har lavet guides til ophold til forskellige destinationer. Brug oversigten nedenfor og find gode wellness- og spaophold på Sjælland, i Jylland eller hvor end du ønsker.

Sjælland

Tag på et lækkert spaophold med wellness på Sjælland. Sjællands spahoteller er særligt kendt for at gå ekstremt meget op i luksus og velvære. Derfor skal du forvente en god service og smukke omgivelser samt fantastiske spafaciliteter.

Læs guide

Nordtyskland

Vælger du et ophold i Nordtyskland, skal du næsten prøve nogle af de mange behandlinger. De er nemlig kendt for at være billige i Nordtyskland. Desuden er der fokus på lækre faciliteter samt gourmet af topkarakter. Der findes rigtig mange spa- og wellness hoteller i Nordtyskland.

Læs guide

Jylland

Jylland byder på rigtig mange gode wellness ophold. Man hører tit folk sige, at man slapper bedre af i Jylland på grund af den hyggelige stemning. Formålet med wellness er at slappe 100% af, så hvorfor ikke prøve Jylland?

Læs guide

Nordjylland

Nordjylland har en masse lækker wellness at byde på. Specielt Skagen har en række meget populære badehoteller, som ligger i en blanding af lækker sandstrand og livligt byliv i sommerperioden.

Læs guide

Sydsverige

Følelsen af at komme lidt væk fra Danmark og tage til vores dejlige svenske naboer, kan det have ret stor betydning på den måde man slapper af. Desuden er hotellerne derovre helt fantastiske, og det hjælper selvfølgelig også på det.

Læs guide

København

Selvom der måske ikke er mange der tror det, er København faktisk et overraskende godt valg, når man skal slappe af på et spahotel. Her er der rig mulighed for at blande wellness med byliv. En række 5-stjernet wellness hoteller ligger desuden i København.

Læs guide

Find dit næste spa- og wellness ophold på Opholdsguide.dk

Hos Opholdsguide har vi samlet nogle af de bedste spaophold med wellness i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland. Her kan du læse mere om de forskellige ophold, og hvad du kan forvente på de forskellige wellness hoteller. Vi har selv en stor passion, og den passion ønsker vi at dele her på siden.

Hvis du har spørgsmål til nogle af opholdene, eller ønsker at vide mere, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi anbefaler dog at du klikker på den grønne knap, hvor der står alle detaljer om de forskellige hoteller. Vi har skrevet alle de vigtigste oplysninger om spahotellerne i vores tekst, så du kan træffe en beslutning om, hvor din rejse eller weekendtur skal gå hen.

Alle de bedste wellness hoteller samlet et sted

Vi hjælper dig med at finde det perfekte wellness ophold, som passer til dine behov. Det er uanset, om opholdet skal bruges som gave, eller om det skal være en romantisk forlænget weekend. Vi har her på siden fundet nogle af de bedste spaophold i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland. Herefter har vi samlet dem i oversigten og beskrevet hvert enkelt hotel yderligere. Dermed bliver det altså nemt for dig at finde lige præcis det wellness- og spaophold, der passer til dine behov. Vi håber, at vi kan inspirere dig til at finde det perfekte ophold!

Hvordan vælger jeg det rigtige for mig/os?

Som du kan se her på siden, er der rigtig mange muligheder for at vælge spaophold i Danmark og uden for Danmark. Vi er nemlig så heldige at være nabo til flere lande med en stor tradition og passion for spa og wellness. Det betyder, at rigtig mange danskere rejser til både Sverige og Tyskland for at nyde et wellness ophold.

Når du skal vælge det rigtige spaophold, skal du først og fremmest tænke grundigt over, hvor langt du er villig til at køre for opholdet. Selvom der eksempelvis er mange lækre ophold i Sydsverige, er det ikke sikkert, at du har muligheden for at komme derhen. Her vil det give mere mening at vælge et ophold i Danmark. Ønsker du ikke at bruge for mange penge på transportomkostninger, så vælg et ophold tæt på hvor du bor. Der findes rigtig mange lækre spa- og wellness hoteller herhjemme både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Find eksempelvis lækre wellness og spaophold i Jylland lige her.

Har du ikke noget imod at rejse lidt, så kan vi klart anbefale at tage på et spaophold i eksempelvis Ystad eller Alter Meierhof i Flensborg. Her får du en helt unik spaoplevelse, som du ikke finder mange andre steder.

Sådan bestiller du dit spa- og wellness ophold online

Det er heldigvis meget nemt at bestille sit spaophold online. Vi har jo, som du sikkert er bekendt med, lavet en lækker guide til de bedste steder i- og rundt om Danmark. Under hvert hotel har vi placeret en grøn knap, som skal føre dig direkte videre til vores samarbejdspartnere. Her kan du nemt og hurtigt læse mere om det hotel, som du ønsker at booke et værelse på. Afhængigt af hvor god tid du er ude, vil der være flere forskellige værelser at vælge imellem.

Wellness med havudsigt

Stort set alle af de wellness ophold vi har fundet her på siden, er på hoteller med en forrygende havudsigt. På flere af spahotellerne kan du vælge et overnatte på et værelse med smuk havudsigt. Det har du blandt andet på Falkenberg Strandbad og nogle af de mange andre.

Var det ikke lige spa og wellness ophold du søgte? Find de bedste golfophold i Danmark via denne guide.

Sørg for at have tid til afslapning

Når du er afsted på et spaophold, skal du ikke stresse for meget. Et spaophold handler om at finde en indre ro og få ladet batterierne op. Derfor skal du helst ikke lave en lang liste med lokale seværdigheder, som du skal se under dit ophold. Der skal jo også være tid til at nyde spafaciliteterne på hotellet, behandlingerne og bare hinanden. Der er selvfølgelig ikke noget i vejen med at tage ud til 1 eller 2 seværdigheder, men bliver det mere end det, så kan det hurtigt blive for stressende, når der også skal være tid til at slappe af. Spaophold er som regel med en eller to overnatninger, så det er vigtigt også at have tid til at nyde spaområdet på hotellet.

Tit kan en god aktivitet på et spahotel være at gå en tur enten på stranden eller i skoven. Alle spa- og wellness hotellerne her på siden ligger nogle fantastiske steder i skønne omgivelser, hvor der er rig mulighed for at gå nogle lange ture efter spaen. Vælger du eksempelvis et spaophold i Sverige, så ligger mange af hotellerne helt nede ved strandkanten.

Spa med kæresten

Skal dig og din kæreste/partner have en romantisk weekend, så er et wellness- og spaophold helt perfekt. Findes der noget mere romantisk end at sidde i en lækker jacuzzi med et glas champagne og kigge ud over havet? Fælles for spahotellerne her på siden er også, at du har mulighed for at få noget rigtig god mad. Tit har du mulighed for at få 3-retters menuer på hotellerne. På nogle hoteller er det helt op til 5-retter. Er i kørt død i hverdagens mange pligter, så er der rig mulighed for at genfinde romantikken på et af de udvalgte spahoteller.

Skrevet af Magnus

Mit navn er Magnus, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: magnus@opholdsguide.dk