Wellness- og spaophold

Ophold

Wellness- og spaophold

Denne side indeholder reklamelinks

38 nøje udvalgte spa- og wellness hoteller af høj kvalitet

Findes der noget bedre end en afslappende weekend med spa og wellness? Her på siden har vi samlet nogle af de bedste spahoteller i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland. Du kan læse mere om de forskellige spa ophold og vælg det, der matcher dine ønsker bedst. Vi hjælper dig med at finde de rette spa og wellness ophold. Få en detaljeret beskrivelse af de forskellige hoteller, og vælg det som passer dig/jer bedst. Vi ønsker et rigtig godt ophold!

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Marienlyst Strandhotel

Helsingør, Sjælland

På Marienlyst Strandhotel kan du vælge business eller pleasure, når du tjekker ind på dit spaophold. Der er nemlig både mulighed for dejlige, private ferier og for kollegiale konferencer eller møder. Lige siden 1861 har Marienlyst Strandhotel kunnet byde gæster indenfor. Udover de dejlige værelser og de spændende gastronomiske oplevelser, er der mange spafaciliteter. Nyd spaativiteter til mødet, motion og yoga eller slap både krop og sind af i det dejlige spaområde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.977 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kurhotel Skodsborg

Skodsborg, Sjælland

Et ophold på Kurhotel Skodsborg er perfekt for dig, som gerne vil have mest muligt ud af dit ophold. Hotellet ligger lige mellem Dyrehaven og det smukke blå Øresund. På Kurhotel Skodsborg er der fokus på luksus og at give dig den bedste oplevelse, du kunne få. Der er over 120 træningshold med mulighed for spændende aktiviteter og at få pulsen op. Slap af igen i spaområdet med 16 forskellige badeoplevelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.899 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Viking

Sæby, Nordjylland

I Sæby i Nordjylland ligger Hotel Viking med en smuk udsigt ud over Kattegat. På Hotel Viking får du rammerne til en romantisk weekend eller en weekend med en god ven/veninde. Hotellet er rigtig hyggeligt med en spaafdeling på mere end 2.700 kvadratmeter. Ud over de indendørs bassiner, har du også mulighed for at slappe af i de udendørs bassiner, hvor du kan nyde udsigten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.075 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ystad Saltsjöbad

Ystad, Sydsverige

Ystad Saltsjöbad er et af Sydsveriges mest kendte spahoteller, og det er ikke uden grund. Når du er på spaophold på Ystad Saltsjöbad fornemmer du nemlig allerede, at stedet er noget specielt helt fra start. Spahotellet ligger flot placeret helt ned til vandet, så du kan nyde den flotte udsigt, mens du nyder de mange lækre spafaciliteter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.580 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er et prisvindende resort, der er særligt kendt for sine lækre spafaciliteter og golfbaner. Når du er på spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort, kan du forvente vente et luksuriøst ophold i romantiske og moderne rammer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kragerup Gods

Ruds Vedby, Sjælland

Kragerup Gods giver dig mulighed for at skræddersy en aktiv ferie til dig selv og nogen, du holder af. De dejlige hotelværelser kommer i standard, superior og deluxe, som du kan trække dig tilbage i. Derudover har du mulighed for at benytte dig af poolområdet med pool og sauna eller tage op og klatre. Go High lader dig tage en tur i trætoppene med spændende klatrebaner. Du vil få en sand Gods-oplevelse i ren luksus.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.081 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Kellers Park

Børkop, Østjylland

Comwell Kellers Park er et fantastisk hotel til prisen. Her bliver der i den grad lagt vægt på alle detaljerne, og servicen er i top. Det samme er de spa- og wellness faciliteter, som hotellet har. Kender man noget til Comwell ved man også, at der ikke er blevet sparret nogle steder, heller ikke på serviceniveauet. På trods af at spahotellet ligger i historiske flotte bygninger, er det indvendige ekstremt moderne og velrenoveret.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 977 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Korsør

Korsør, Vestsjælland

I flotte historiske bygninger ud til Storebælt ligger Comwell Korsør. Kender du Comwell ved du også, at det er en kæde, som går meget op i kvalitet af både ophold og spa. På Aqua Spa har man 3 behandlingsrum, og der er også mulighed for parbehandlinger. Derudover er spaområdet udstyret med sauna, spabad og dampbad. Er I til golf, finder du en rigtig god 18-hullers golfbane i hotellets baghave.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Thinggaard

Hurup Thy, Nordjylland

Hotel Thinggard har beliggenhed i Hurup og giver dig mulighed for at få et luksus spaophold midt i Nordjylland. Hele pakken er tænkt på, så du ikke behøver mangle noget. Få fyldte chokolader og lokal håndbrygget øl eller saft ved ankomst. Nyd spaoplevelserne, når du får fri entré til Sydthy Kurbad med gratis håndklæder. Om aftenen kan der nydes en 4 retters gourmetmenu i hotellets restaurant baseret på lokale råvarer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.299 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

THE THIEF

Oslo, Norge

Hos THE THEIF i Oslo er der kombineret alt det bedste fra forskellige spakulturer. Tag morgenkåben på og kom direkte ned i spaområdet uden i fuld diskretion. Du kan nyde alt fra en tyrkisk hamam-oplevelse til en marokkansk lerbehandling. Der er derfor mulighed for lidt at hvert og mange dejlige behandlinger at vælge imellem. THE THEIF tilbyder også træningsrum og svømmehal, til at få pulsen lidt op, samt dejlig mad på restauranten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.790 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Bretagne

Hornbæk, Nordsjælland

I de klassiske rammer af Hornbæks smukke natur, ligger de hvide bygninger af Hotel Bretagne. Det er et badehotel i særklasse med fokus på luksus, traditioner og god service. Værelserne har udsigt over havet og Hornbæk sø og der er mulighed for at få den klassiske oplevelse af badehotel. Nyd det dejlige spaophold, hvor der bliver tilbudt ren afslapning i rolige rammer. Få renset både krop og sind på Hotel Bretagne.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Kong Arthur

Ved Søerne, Sjælland

Hotel Kong Arthur er et ekstremt lækkert spahotel, som ligger i centrum af København. Som de selv siger det, så ligger de i det hyggeligste nabolag ganske tæt på søerne. Her har du muligheden for at kombinere byliv og spa på den perfekte måde. Vælger du Hotel Kong Arthur, vil du opleve at blive forkælet fra top til tå. Det er virkelig et hotel, som har styr på sagerne. Derudover har hotellet 3 restauranter, dampbad, sauna og en masse behandlingsmuligheder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 914 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kokkedal Castle Copenhagen

Kokkedal, Nordsjælland

Kokkedal Castle Copenhagen er et oplagt wellness ophold for 2. Der er nemlig rig mulighed for romantik. Flotte omgivelser til gåture, lækre par behandlinger samt et rigtig fedt spaområde. Når i har slappet af i spaen kan i passende rykke op til jeres hyggelige værelse og gøre jer klar til en dejlig middag med god vin og endnu bedre mad. Serviceniveauet på Kokkedal Castle Hotel er i top, og man føler sig næsten en smule royal, når man indkvarterer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

AC Bella Sky

Amager, København

Designhotellet AC Bella Sky ligger på Amager. Det er en rigtig god mulighed, hvis du gerne vil opleve hovedstaden, men også gerne vil have lidt afstand. Det ligger i smukke omgivelser, og fra de øverste værelser vil der være en fantastisk udsigt over store dele af København. Hotellet har fitnessfaciliteter, spa med bredt udvalg af behandlinger samt spabade. Derudover er der en golfbane tæt på og muligheden for at leje cykler. Tag eksempelvis en tur på cykel til indre by.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 795 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Borupgaard

Snekkersten, Sjælland

I den hyggelige by Snekkersten nær Helsingør ligger det eksklusive spahotel Comwell Borupgaard. Hotellet ligger lige under en kilometer fra Øresund, og der er derfor rig mulighed for at tage en gåtur ned til det smukke hav. Comwell Borupgaard ligger fredeligt og har de perfekte rammer til et afslappende spaophold fyldt med velvære. Spaområdet byder blandt andet på pool, sauna, dampbade og meget mere.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 938 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Falkenberg Strandbad

Falkenberg, Sydsverige

Falkenberg Strandbad blev i 2017 kåret til Europas bedste luksus spahotel. Falkenberg ligger smukt placeret ud til Kattegat i den svenske by Falkenberg nord for Halmstad. Har du lyst til en dukkert i Kattegat, har hotellet en rigtig fin badebro, som du kan bruge. Spafaciliteterne på stedet er på absolut øverste hylde, og under dit spaophold, kan du blandt andet nyde en pool med vand på 36 grader varmt vand, spabade, sauna og alt hvad et moderne spahotel skal have.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.506 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Alter Meierhof

Glücksburg, nær Flensborg

Alter Meierhof er et tysk 5-stjernet luksus spahotel, der ligger ned til den smukke Flensborg Fjord. Hotellet er blandt andet kendt for sine 2 fantastiske restauranter, hvoraf den ene har 2 Michelin-stjerner. Samtidig har Alter Meierhof en fantastisk spaafdeling med et hamambad på over 1400 m2. Det er must-try, når du besøger hotellet. Når du har nydt de mange spa- og wellness faciliteter, kan det klart anbefales at gå en tur rundt om fjorden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.232 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Skansen

Båstad, Sydsverige

Søger I et dejligt spaophold til en god pris, så er Hotel Skansen et rigtig godt bud på et spa- og wellness ophold. Hotel Skansen tilbyder et ophold på et af Sydsveriges mest populære spahoteller. Hotel Skansen ligger lige ud til havet, og der er naturligvis rig mulighed for at hoppe en tur i bølgen blå, hvis altså vejret er til det.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.197 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

På Ruths Hotel er der både plads til naturoplevelser, wellness og byliv på en og samme tid. Hotellet ligger nemlig direkte ned til en lækker badestrand, ikke langt fra Skagen Centrum. Derudover har hotellet en række spa og wellness faciliteter, hvis man skulle have lyst til den slags. Desuden kan I også få behandlinger. Køkkenet fokuserer på en blanding mellem danske og franske gourmetretter, så man skulle i den grad mene, at de kan servere noget for enhver smag.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Varbergs Kusthotell

Varberg, Sydsverige

På Varbergs Kusthotell får du en rigtig svensk wellness oplevelse til en god pris. På hotellet har man for øje at blande sport og wellness, for at få den ultimative afslapning ud af sine behandlinger og tid i spaen. Derudover bliver der budt på en masse forskellige behandlinger blandt andet Thalasso spa. Derudover er der varmebade, boblebade, kolde bade, udendørs pool og så videre. Om aftenen kan du se frem til et måltid, som de dygtige kokke har kælet for hele dagen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 789 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Bandholm Hotel

Bandholm, Lolland

Ønsker at i opleve Lolland og kombinere det med wellness, er Bandholm Hotel det rigtige valg. Hotellet ligger i en hyggelig lille by med smukke omgivelser. I kan eksempelvis gå ned til stranden og tage en dukkert eller gå en tur. Hotellet byder også på behandlinger, og har en række udvalgte specialiteter. Derudover ligger hotellet stor vægt på personlig service og rigtig god mad. Det perfekte sted til et romantisk wellness ophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.000 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Hesselet

Nyborg, Østfyn

Med udsigt over både Storebælt og stranden ligger Hotel Hesselet i Nyborg smukt placeret. Rammerne er unikke for hotellet, som har beliggenhed lige ved bøgeskoven. Hotellet stammer helt tilbage fra 1967 da det blev opført for at lave ophold for både privat og business. I dag giver det familieejede hotel en afslappet og personlig atmosfære. Her har du mulighed for at få et dejligt spaophold med ren afslapning og plads til samvær.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.650 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Kongebrogaarden

Middelfart, Fyn

Få ren forkælelse på Comwell Kongebrogaarden. Her bliver der tilbudt et stort udvalg af både indendørs- og udendørsfaciliteter, som du kan gøre brug af. Nyd den indendørs swimmingpool, dejlige sauna og pejsestuen for lidt ren afslapning. Skal pulsen op, kan du gøre brug af fitnessrummet, de 16 golfbaner eller mange digitale løberuter med RunGo. Om aftenen kan du sætte dig i den stemningsfyldte bar eller restauranten og nyde et godt måltid.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.270 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Amager, København

Clarion Hotel Copenhagen Airport tilbyder en unik beliggenhed ved Københavns Lufthavn lige overfor Terminal 3. Denne placering gør det til det perfekt til konferencer og møder eller som lidt ekstra luksus inden din rejse begynder. Du kan nyde den mange dejlige madoplevelser eller det store spaområde, for at få afslapning og ro mens du venter. Der er mulighed for alt fra private ophold til store konferencer, så du kan skræddersy din oplevelse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 533 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

Zingst, Nordtyskland

Det 4-stjernede hotel Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst er en af de mest elegante hoteller i Zingst. Det har en smuk have og et stort spaområd med pools både indendørs og udendørs. Der er også mulighed for at benytte wellness-pavillonen med swimmingpools, saunaer og et veludstyret finesscenter. Vil du gerne tættere på naturen, kan du nyde udsigten til stranden og molen ved Østersøen. For lidt ekstra afslapning, er det muligt at bestille massagebehandlinger på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.380 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

Weissenhaus, Nordtyskland

Kun en times kørsel fra Hamburg ligger Weissenhaus Grand Village Resort & Spa. Det består af historiske bygninger som giver en traditionel stemning og smuk facade. Hotellet tilbyder ren luksus med restauranten The Courtier, som har 2 Michelin stjerner. Der er også mulighed for at nyde biblioteket, billardrummet, en biograf, en rygerlounge, 2 swimmingpools samt et spa- og wellnesscenter. Udendørs er der mulighed for at bade på stranden og gå tur i den smukke have.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.919 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

Kiel, Nordtyskland

I Kiel ligger det luksuriøse 4-stjernede hotel Romantik Hotel Kieler Kaufmann. Det har beliggenhed i et smukt område med en enorm have, der strækker sig hele vejen ned til Kiel Fjord. Hotellet kan danne de dejlige rammer om dit næste spaophold. Spaen er udstyret med et fitnesslokale, pool og flere forskellige saunaer. Der er endda mulighed for at bestille massage. Du kan nyde spa faciliteterne, en dejlig morgenbuffet og den smukke udsigt over fjorden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 930 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Birke

Kiel, Nordtyskland

Hotel Birke er et familiedrevet Superior-hotel i Kiel i Tyskland. Det har store og rummelige værelser samt mange wellness og spa faciliteter. Du kan blandt andet nyde saunaer, dampbad, swimmingpool og bistro samt flere forskellige behandlinger. Alle de rolige værelser er udstyret med gratis wifi og et fladskærms-tv. Hotellet ligger ikke langt fra en stor skov, der er velegnet til lange gåture. Derudover kan du nyde den åbne pejs i baren og restaurantens lækre retter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.049 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Hanseatischer Hof

Lübeck, Nordtyskland

Nyd klassiske værelser og suiter på Hotel Hanseatischer Hof med blandt andet kabel-tv og eget badeværelse. Hotellets restaurant byder på en stor morgenbuffet og traditionelle nordtyske specialiteter om aftenen. Maden kan nydes på haveterrassen med en smuk udsigt. Der er gratis adgang til poolen, saunaområdet og massage- og skønhedsbehandlinger i Bella Vita Spa. Det giver mulighed for både træning og afslapning på det dejlige hotel i Lübeck.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 774 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Maritim Strandhotel Travemünde

Travemünde, Nordtyskland

Maritim Strandhotel Travemünde ligger lige ud til kysten og blot 2 minutter fra Travemündes berømte fyrtårn. Hotellet byder på store værelser med satellit-tv, wifi, internet og balkon med udsigt over blandt andet Østersøen. Om dagen kan du nyde den indendørs swimmingpool og det dejlige spa- og wellnesscenter. I de to restauranter på hotellet kan der nydes en stor morgenbuffet, nordtyske snacks og lækre aftenretter. Du kan også få en drink på pubbens terrasse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Des Nordens

Harrislev, Nordtyskland

Som en af de mest populære hoteller i Flensborg er Hotel Des Nordens blot 200 meter fra grænsen til Danmark. Hotellet ligger desuden tæt på blandt andet Flensborgs historiske centrum. Her får du en dejlig og moderne spaoplevelse med opvarmede swimmingpools både indendørs og udendørs. Det store spaområde har derudover blandt andet spabad, saunaer, afslapningsområder, fitnesscenter og mulighed for massage. Trænger du til lidt afslapning er det også muligt bare at solbade ved poolen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 848 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Gässlingen

Skanör, Sydsverige

Få en smag af Skåne på Hotel Gässlingen. Det er muligt både at booke personlige ophold og holde konferencer og møder i hotellets inspirerende miljø. Du kan nyde dejlige traditionelle svenske retter tilberedt på lokale råvarer i hotellets restaurant. For lidt god afslapning har Hotel Gässlingen et stort spaområde som du kan benytte dig af i løbet af dagen. Det har mulighed for alt fra svømning i pool til dejlige behandlinger.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.425 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotell Mossbylund

Skivarp, Sydsverige

Blot et stenkast fra Mossbystranden i Abbekås ligger det smukke Hotell Mossbylund. Det er et renoveret gårdhus, som stammer helt tilbage fra 1800-tallet. I dag er det blevet sat op til at beholde de gamle traditioner men med et moderne pust. Alle gæsterne har gratis adgang til pool, sauna og udendørs spabade, samt dejlige værelser med egen indgang. For lidt ro til sindet er det muligt at gå på opdagelse i det nærliggende område.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.122 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tivoli Hotel

København K, Sjælland

Nyd et dejligt spaophold i hjertet af København på Tivoli Hotel. Hotellet ligger lige ud til Københavns Havn og har adgang til 3 restauranter, som tilbyder dejlige måltider hele dagen. Der er mulighed for at slappe af på værelserne med fladskærms-tv og kaffefaciliteter. Eller du kan nyde de 2 swimmingpools og det store fitnesscenter. Der er plads til både aktivitet og afslapning. Om aftenen kan du tage på én af de to sky-barer med panoramaudsigt.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 850 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Budersand

Hørnum, Tyskland

På Hotel Budersand I Hörnum, Tyskland er der stort fokus på service i topklasse for den enkelte gæst. Det er et 5-stjernet hotel, som tilbyder golfbaner, et stort spaområde, direkte adgang til stranden og en udsøgt restaurant. Værelserne er store og lyse med egen balkon eller terrasse ud til den smukke udsigt. Vil du have lidt mere luksus, er der også mulighed for afslappende massager og flere forskellige skønhedsbehandlinger på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 11.250 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Tylösand

Halmstad, Sydsverige

Ikke langt fra hverken Halmstad eller en ekstremt lækker sandstrand, finder du det populære hotel, Hotel Tylösand. Stedet er kendt for deres ekstreme luksus, og helt vilde spaafdeling. Her kan du få mange forskellige behandlinger, hvorefter I kan nyde godt af den kæmpe wellness- og spaafdeling. Hotellet er meget moderne og luksuriøst indrettet. Tidligere gæster har været glade for behandling samt positivt overrasket over hotellets restaurant.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.246 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

Nyopført i 2017 blev Strandhotellet Blohus skabt, med respekt for de danske traditioner om badehoteller. Siden da, har mange hvert år nydt de dejlige omgivelser og et beroligende spaophold på hotellet. Det ligger blot få hundrede meter fra vestkysten med sine smukke, hvide sandstrande. Blokhus er et af Danmarks bedste sommerhusområder og du kan derfor være sikker på at få en dejlig oplevelse. Om aftenen kan du nyde maden på Restaurant Blå.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

A-Rosa Travemünde

Travemünde, Lübeck

Vælger i A-Rosa Travemünde vælger i et hotel, som kan det hele. Her kan man både komme sommer og vinter. Om sommeren kan man både bruge hotellets fantastisk wellness og spa, men man kan også gå meget få meter for at komme ned til en lækker strand. Heldigvis er hotellet rigtig godt udstyret, så der er massere at lave selv om vinteren. Prøv eksempelvis en af de mange forskellige behandlinger. Hotellet har desuden 185 værelser og 5 etager.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.293 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvor vil du forkæles med spa og wellness?

Vil du på spa og wellness ophold på en bestemt lokation? Vi har lavet guides til ophold til forskellige destinationer. Brug oversigten nedenfor og find gode wellness- og spaophold på Sjælland, i Jylland eller hvor end du ønsker.

Sjælland

Tag på et lækkert spaophold med wellness på Sjælland. Sjællands spahoteller er særligt kendt for at gå ekstremt meget op i luksus og velvære. Derfor skal du forvente en god service og smukke omgivelser samt fantastiske spafaciliteter.

Læs guide

Nordtyskland

Vælger du et ophold i Nordtyskland, skal du næsten prøve nogle af de mange behandlinger. De er nemlig kendt for at være billige i Nordtyskland. Desuden er der fokus på lækre faciliteter samt gourmet af topkarakter. Der findes rigtig mange spa- og wellness hoteller i Nordtyskland.

Læs guide

Jylland

Jylland byder på rigtig mange gode wellness ophold. Man hører tit folk sige, at man slapper bedre af i Jylland på grund af den hyggelige stemning. Formålet med wellness er at slappe 100% af, så hvorfor ikke prøve Jylland?

Læs guide

Nordjylland

Nordjylland har en masse lækker wellness at byde på. Specielt Skagen har en række meget populære badehoteller, som ligger i en blanding af lækker sandstrand og livligt byliv i sommerperioden.

Læs guide

Sydsverige

Følelsen af at komme lidt væk fra Danmark og tage til vores dejlige svenske naboer, kan det have ret stor betydning på den måde man slapper af. Desuden er hotellerne derovre helt fantastiske, og det hjælper selvfølgelig også på det.

Læs guide

København

Selvom der måske ikke er mange der tror det, er København faktisk et overraskende godt valg, når man skal slappe af på et spahotel. Her er der rig mulighed for at blande wellness med byliv. En række 5-stjernet wellness hoteller ligger desuden i København.

Læs guide

Hvad er et spa og wellness ophold?

Spaophold, wellnessophold og kurophold betyder alle sammen omtrent det samme og er en bestemt type ophold. Opholdene har fokus på spa og wellness, ofte med både indendørs og udendørs spabade, pools, wellness behandlinger og sauna. 

Idéen med wellnessophold og spaophold er, at få dybdegående afslapning, pleje og et roligt afbræk fra en stresset hverdag. Så vil du vende fornyet og forfrisket tilbage fra dit ophold.

Nogle spaophold i Danmark bliver samtidigt kombineret med golfbaner eller gourmetmad for at lave ophold som krydser aktiviteterne. På den måde kan man få mange spændende aktiviteter på de samme spahoteller. 

Find dit næste spa- og wellness ophold på Opholdsguide.dk

Hos Opholdsguide har vi samlet nogle af de bedste spaophold med wellness i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland. Her kan du læse mere om de forskellige ophold, og hvad du kan forvente på de forskellige wellness hoteller. Vi har selv en stor passion, og den passion ønsker vi at dele her på siden.

Hvis du har spørgsmål til nogle af opholdene, eller ønsker at vide mere, så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi anbefaler dog at du klikker på den grønne knap, hvor der står alle detaljer om de forskellige hoteller. Vi har skrevet alle de vigtigste oplysninger om spahotellerne i vores tekst, så du kan træffe en beslutning om, hvor din rejse eller weekendtur skal gå hen.

Leder du efter spahoteller i nærheden af dig, kan du også kigge på spaophold i Jylland, spaophold på Fyn eller spaophold på Sjælland.

Alle de bedste wellness hoteller samlet ét sted

Vi hjælper dig med at finde det perfekte wellness ophold, som passer til dine behov. Det er uanset, om opholdet skal bruges som gave, eller om det skal være en romantisk forlænget weekend. Find inspiration her eller kig på oversigten over Badehoteller.

Vi har her på siden fundet nogle af de bedste spaophold i Danmark, Sydsverige og Nordtyskland. Herefter har vi samlet dem i oversigten og beskrevet hvert enkelt hotel yderligere. Dermed bliver det altså nemt for dig at finde lige præcis det wellness- og spaophold, der passer til dine behov. Vi håber, at vi kan inspirere dig til at finde det perfekte ophold!

Hvordan vælger jeg det rigtige for mig/os?

Som du kan se her på siden, er der rigtig mange muligheder for at vælge spaophold i Danmark og uden for Danmark. Vi er nemlig så heldige at være nabo til flere lande med en stor tradition og passion for spa og wellness. Det betyder, at rigtig mange danskere rejser til både Sverige og Tyskland for at nyde et wellness ophold.

Når du skal vælge det rigtige spaophold, skal du først og fremmest tænke grundigt over, hvor langt du er villig til at køre for opholdet. Selvom der eksempelvis er mange lækre ophold i Sydsverige, er det ikke sikkert, at du har muligheden for at komme derhen. 

Ønsker du ikke at bruge for mange penge på transportomkostninger, så vælg et ophold tæt på hvor du bor. Der findes rigtig mange lækre spa- og wellness hoteller herhjemme både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Find eksempelvis lækre wellness og spaophold i Jylland, Sjælland lige her.

Har du ikke noget imod at rejse lidt, så kan vi klart anbefale at tage på et spaophold i eksempelvis Ystad eller Alter Meierhof i Flensborg. Her får du en helt unik spaoplevelse, som du ikke finder mange andre steder. Du kan også nyde et dejligt weekendophold i Sydsverige.

Sådan bestiller du dit spa- og wellness ophold online

Det er heldigvis meget nemt at bestille sit spaophold online. Vi har jo, som du sikkert er bekendt med, lavet en lækker guide til de bedste steder i- og rundt om Danmark. Under hvert hotel har vi placeret en grøn knap, som skal føre dig direkte videre til vores samarbejdspartnere. Her kan du nemt og hurtigt læse mere om det hotel, som du ønsker at booke et værelse på. Afhængigt af hvor god tid du er ude, vil der være flere forskellige værelser at vælge imellem.

Wellnessophold i smukke omgivelser

De fleste ophold for spa og wellness ligger i smukke omgivelser med skøn natur. Mange af de bedste spa ophold i Danmark ligger lige ud til vandet, med mulighed for badning. Andre er i nærheden af skov, bakker eller andre naturskønne områder. Denne spa oplevelse giver mulighed for ro til sjælen og et afbræk fra den digitaliserede og industrielle hverdag.

Ønsker du dejlig afslapning væk den teknologien, kan du derfor med fordel vælge et spahotel langt ude i naturen. Du kan både finde disse ophold mange steder i Danmark, men der er også skønne wellnessophold i Sydsverige.

Wellness med havudsigt

Stort set alle af de wellness ophold vi har fundet her på siden, er på hoteller med en forrygende havudsigt. På flere af spahotellerne kan du vælge at overnatte på et værelse med smuk havudsigt. Det har du blandt andet på Falkenberg Strandbad og nogle af de mange andre. 

Var det ikke lige spa og wellness ophold du søgte? Find de bedste golfophold i Danmark via denne guide. Du kan også vælge et Weekendophold ved Vesterhavet, hvis du ønsker direkte adgang til lang kyst og hav.

Sørg for at have tid til afslapning

Når du er afsted på et spaophold, skal du ikke stresse for meget. Et spaophold handler om at finde en indre ro og få ladet batterierne op. Derfor skal du helst ikke lave en lang liste med lokale seværdigheder, som du skal se under dit ophold. Der skal jo også være tid til at nyde spafaciliteterne på hotellet, behandlingerne og bare hinanden. 

Der er selvfølgelig ikke noget i vejen med at tage ud til 1 eller 2 seværdigheder, men bliver det mere end det, så kan det hurtigt blive for stressende, når der også skal være tid til at slappe af. Spaophold er som regel med én eller to overnatninger, så det er vigtigt også at have tid til at nyde spaområdet på hotellet.

Tit kan en god aktivitet på et spahotel være at gå en tur enten på stranden eller i skoven. Alle spa- og wellness hotellerne her på siden ligger nogle fantastiske steder i skønne omgivelser, hvor der er rig mulighed for at gå nogle lange ture efter spaen. Vælger du eksempelvis et spaophold i Sverige, så ligger mange af hotellerne helt nede ved strandkanten. Der er også god mulighed for at nyde den nordjyske ro med et Wellnessophold i Nordjylland.

Spa med kæresten

Skal dig og din kæreste/partner have en romantisk weekend, så er et wellness- og spaophold helt perfekt. Findes der noget mere romantisk end at sidde i en lækker jacuzzi med et glas champagne og kigge ud over havet? Fælles for spahotellerne her på siden er også, at du har mulighed for at få noget rigtig god mad. 

Tit har du mulighed for at få 3-retters menuer på hotellerne. På nogle hoteller er det helt op til 5-retter. Er i kørt død i hverdagens mange pligter, så er der rig mulighed for at genfinde romantikken på et af de udvalgte spahoteller.

Et spaophold for 2 er den perfekte måde at bruge god kvalitetstid sammen med sin partner. Ønsker I flere dejlige ophold sammen, kan I her finde inspiration til Kæresteophold og Romantiske weekendophold.

Få gode tilbud på Spa ophold

Det behøver ikke ødelægge pengepungen at få et luksus spaophold med mange dejlige faciliteter. Der er flere muligheder for tilbud på spa ophold, så du også kan nyde wellnessbehandlinger i dejlige rammer.

Ønsker du billige spaophold, kan du med fordel kigge efter spaophold for 2. Det er oftest billigere at betale for et 2-personers værelse end et enkelt. Derudover er mange af aktiviteterne tilrettet flere personer, og det kan derfor være hyggeligt at tage afsted med en partner.

Luksus spaophold bliver tit dyrere, men hvis du vælger det rigtige tidspunkt, kan du stadig finde tilbud på disse spa ophold. Tag afsted på en hverdag eller i vinterhalvåret for muligvis at få en nedsat pris og billige spaophold.

Hvordan skal du forberede dig på et spaophold?

Inden du tager afsted, er der et par ting, du kan gøre for at forberede dig på dit spa ophold. 

 • Pak til omstændighederne og omgivelserne. Det er en god idé at tjekke på hjemmesiden til dit spahotel for at se, om du skal have noget specifikt med. Måske skal du pakke eget håndklæde, en varm jakke eller tøj til at spille golf i.
 • Tag højde for lokationen. Der er stor forskel på, om du skal på Weekendophold på Bornholm eller Spaophold i Nordjylland. Planlæg derfor rejsen derhen i god tid og forbered jer på en længere tur, hvis I tager langt væk hjemmefra.
 • Overvej maden inkluderet i opholdet. Nogle spahoteller har kun morgenmad og snacks inkluderet i prisen mens andre tilbyder 3-retters gourmetmad. Det er vigtigt at vide, om I skal være ansvarlig for at finde mad udenfor hotellet eller om I bare kan læne jer tilbage.

Vores 5 udvalgte spahoteller

Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel er et dejligt uformelt kasinohotel med mulighed for overnatning, spisning og spa. De har også lokaler til at holde møder og konferencer for firmaer og kan sætte rammen om dit næste arrangement. Om du vælger business eller pleasure, kan du være sikker på at få et romantisk og afslappende ophold med live

Tidspunkt for indtjekning: 15.00

Tidspunkt for udtjekning: 11.00

Hotellet byder derudover på følgende faciliteter:

 • Kasino
 • Adgang til strand
 • Kontor- og mødefaciliteter
 • Restaurant og bar
 • Døgnåben reception
 • Vaskeri med fuld service
 • Indendørs pool og boblebad
 • Fitnesscenter
 • Sauna og spa

Placering af Marienlyst Strandhotel

Lige ved Øresund og kort fra Kronborg Slot ligger Marienlyst Strandhotel i naturskønne og idylliske rammer. Det er nemt at komme til og der er gratis privat parkering ved hotellet, så du ikke får problemer med bilen.

Hotellet ligger direkte ud til vandet og de fleste værelser har en smuk udsigt over det fra vinduerne. Selvom det ikke ligger så langt fra byen er der stadig mulighed for at komme væk fra de travle gader.

Find Marienlyst Strandhotel på Google Maps Her.

Anmeldelser af Marienlyst Strandhotel

Gennemgående har Marienlyst Strandhotel smukke anmeldelser, som især påskønner den dejlige beliggenhed, høje service, gode spaområde og lækre morgenbuffet. På Google Travel har hotellet en samlet vurdering på 4,5 stjerner. Et par af anmeldelserne lyder:

“Skønt hotel med lækker mad, dejlig værelse og den flotteste udsigt.

Rigtig dejlig Spa afdeling. Top service.”

 • Arne Rasmussen

“En utrolig behagelig oplevelse. Maden på 1861 var fantastisk og vin menuen var out of this world. Spa området er lækkert og hyggeligt og servicen var høj.”

 • Stefan Sorensen

“Bedste spa hotel i Danmark. Skønne værelser, lækkert spa område, god mad og dejlig beliggenhed! Kommer igen så ofte som jeg kan.”

 • Maria P.

Kontaktoplysninger på Marienlyst Strandhotel

Ndr. Strandvej 2 / DK-3000 Helsingør

Receptionen: +45 4921 4000

Strand- & Badehotel Marienlyst

CVR nr.: 16985104 / hotel@marienlyst.dk

Vores bedømmelse af Marienlyst Strandhotel

Hos Opholdsguide.dk mener vi, at Marienlyst er en af bedste klassiske spahoteller i Danmark. Du får den rene oplevelse af smukke og lyse værelser lige ud til vandet. Derudover kan du nyde god mad i restauranten, dejlige spafaciliteter og lidt ekstra spænding med kasino området. 

Hotellet er især godt til voksne og firmaer, som ønsker et spahotel med mulighed for spændende aktiviteter, fester og koncerter. 

Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg er et internationalt kurhotel, som giver mulighed for at nyde alt fra nærværende spabehandlinger til energigivende fitness. Hotellet tilbyder mulighed for at holde konferencer og møder i veltilrettelagte lokaler. Kurhotel Skodsborg har lækre og nærende måltider, store fester og alt du kunne ønske dig indenfor fitness, spa og wellness.

Tidspunkt for indtjekning: 15.00

Tidspunkt for udtjekning: 12.00

Hotellet byder derudover på følgende faciliteter:

 • 120 træningshold
 • 16 forskellige badeoplevelser
 • Indendørs og udendørs pool
 • Boblebad
 • Restaurant, bar og roomservice
 • Fitnesscenter
 • Sauna
 • Spa
 • Vaskeri med fuld service
 • Gratis WiFi

Placering af Kurhotel Skodsborg

Hotellet ligger placeret mellem Dyrehaven og det smukke blå Øresund i Nordsjælland. De store hvide bygninger med søjlegange er ikke til at tage fejl af og udstråler en følelse af elegance. Hotellet ligger direkte ud til vandet med mange muligheder for badning.

Kort fra hotellet ligger museet Ordrupgaard med smukke kunstudstillinger og Københavns centrum er blot 21 km væk. Der er derfor rig chance for at besøge nærliggende attraktioner og oplevelser.

Find Kurhotel Skodsborg på Google maps HER.

Anmeldelser af Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg har fået stor ros for den gode betjening, de mange fitness og spa muligheder samt den lækre mad i restauranten. På Google Travel har hotellet en samlet vurdering på 4,4 stjerner. Et par af anmeldelserne lyder:

“Yderst gennemført betjening af samtlige ansatte fra receptionen til servering i restauranten.

Udsøgt mad, komponeret med virkelig god vin der fulgte maden til dørs.

Glæder mig til næste gang jeg/vi kommer.”

 • Svend Bøger

“Kurhotel Skodsborg er blandt Danmarks bedste spahoteller med en service i absolut topklasse. Der er udsigt til Øresund fra mange af værelserne, og priserne er fair. Værelserne er smagfuldt indrettet, og sengene er gode.”

 • Steffen de Vries

“Jeg er allerede stor fan - men er blevet endnu mere begejstret for jeres opdaterede hotel, spa og restaurant. Stemningen og ambiancen er blevet helt fantastisk - fra SPA, fitness og treatment området til Lobby'en og nu det super hyggelige CARL brasserie.”

 • Kaja Møller

Kontaktoplysninger på Kurhotel Skodsborg

Kurhotel Skodsborg,

Skodsborg Strandvej 139

DK-2942 Skodsborg

Hovednummer: 4558 5800

Booking@Skodsborg.dk

Vores bedømmelse af Kurhotel Skodsborg

Vi mener at Kurhotel Skodsborg tilbyder det perfekte spaophold til dig, der både ønsker fitness og afslapning. Hotellet er unikt i mængden af fitnesshold de tilbyder samt det store udvalg af skønheds- og kropsbehandlinger.

Hotellet udstråler Nordsjællandsk overskud og luksus. Fra de store hvide bygninger, til den udsøgte mad er hvert aspekt af opholdet taget højde for. Det giver dig en fuldført oplevelse med mange muligheder, hvor du ikke kommer til at savne noget.

Hotel Viking

Hotel Viking er et afslappende hotel i Sæby, som giver en hjemlig og rummelig følelse. Det prisvindende spa og wellnessområde giver rig mulighed for afslapning og ro i luksuriøse rammer. Hotellet giver en nede på jorden oplevelse af luksus og ren forkælelse. Derfor kan du også blandt andet forvente terapeutiske massager med aromatiske dufter samt bobler og frisk frugt.

Tidspunkt for indtjekning: 14.00

Tidspunkt for udtjekning: 11.00

Hotellet byder derudover på følgende faciliteter:

 • Adgang til strand
 • Cykeludlejning
 • Golf
 • Indendørs, udendørs pool og voksenpool
 • Boblebad
 • Vaskeri med fuld service
 • Sociale arrangementer
 • Vækning, rengøring og roomservice
 • Restaurant og bar
 • Fitnesscenter
 • Massage
 • Sauna
 • Spa
 • Kontor-/mødefaciliteter
 • Gratis WiFi

Placering af Hotel Viking

Blot 1 km fra Kattegat og 2 km fra stranden ligger Hotel Viking med dejlig udsigt over vandet. Hotellet er ikke så stort og er placeret i et dejligt boligområde, som giver det en hyggelig og hjemlig stemning.

Hotellet er tæt ved lystbådehavnen ved Sæby Å. Det giver også nem adgang til Sæby Golfklub, hvis du ønsker et spil. Den unikke udsigt over Kattegat og de rolige omgivelser giver Hotel Viking en oplevelse af at være nede på jorden.

Find Hotel Viking på Google maps HER.

Anmeldelser af Hotel Viking

Hotellet har fået mange gode anmeldelser, der især fokus på den gode service, de luksuriøse værelser, det store spa område og den dejlige stemning. På Google Travel har hotellet en samlet vurdering på 4,2 stjerner. Et par af anmeldelserne lyder:

“Fantastisk service! Alt var over forventning. Smukt og luksuriøst indrettet. Rent værelse med god seng. Vidunderlig spa afdeling med vand og frisk frugt til fri afbenyttelse. Fantastisk restaurant! Vi kommer helt sikkert igen!”

 • Sofie Lykke Larsen

“Fantastisk sted, her er roligt og afslappet. Maden er i den rigtige gode ende af skalaen, tak for det. Alt personale er søde og rare, så det hele bliver en god oplevelse.”

 • Kennet Hansen

“Flot, lækkert og hyggeligt hotel! Spaen er dejlig stor og har alt hvad man skal bruge dampbad, sauna, boblebad og koldtvand.”

 • Lars Riis

Kontaktoplysninger på Hotel Viking

Hotel Viking A/S

Vikingvej 2

9300 Sæby

Tlf: 98461700

E-mail: info@hotelviking.dk

CVR Nr.: 36540877

Vores bedømmelse af Hotel Viking

Vil du være sikker på at få en stor oplevelse med spa, afslapning og badning, er Hotel Viking perfekt. Placering i Nordjylland ved vandet samt de dejlige faciliteter gør det til et sted, man ønsker at vende tilbage til.

Hotel Vikings 2700 kvm spa og wellnessområder er som intet andet. Det er et oplagt spahotel til dig, som ønsker luksus og afslapning i behagelige, nordjyske rammer.

koncerter, private fester og spa.

Alsik Hotel & Spa

Alsik Hotel & Spa er et moderne hotel i Sønderborg ved moderne arkitektur, nytænkende byggeri og imponerende kunst. Få et dejligt spaophold og nyd den enestående natur ved Flensborg Fjord. Det nordiske udtryk midt i byen giver det et moderne og stilrent design og stemning.

Hotellet tilbyder mange forskellige typer ophold, møder og events, som kan tilpasse sig dit behov. Det er derfor nemt at være fleksibel ligegyldigt om du ønsker et længere ophold eller en kort spa-pakke.

Tidspunkt for indtjekning: 15.00

Tidspunkt for udtjekning: 11.00

Hotellet byder derudover på følgende faciliteter:

 • Bar
 • Roomservice, vækning og rengøring
 • Morgenmadsbuffet
 • Indendørs og udendørs pool
 • Bolebad
 • Kiosk
 • Spa
 • Fitnesscenter
 • Konfor-/mødefaciliteter
 • Gavebutik
 • Gratis WiFi

Placering af Alsik Hotel & Spa

Med sin beliggenhed i Sønderborg ved den dansk-tyske grænse giver Alsik Hotel rig mulighed for besøgende fra begge lande. Hotellet er med sine 24.800 kvadratmeter et af de største hoteller i Danmark og det største ved grænsen.

Lokationen er ved byen og gør det til det perfekte opholdssted mellem rejser. Hotellet ligger lige ved Sønderborgs smukke gamle havnefront.

Find Alsik Hotel & Spa på Google maps HER.

Anmeldelser af Alsik Hotel & Spa

Alsik Hotel & Spa får især ros for det søde personale, den smukke udsigt og de dejlige spafaciliteter.

På Google Travel har hotellet en samlet vurdering på 4,5 stjerner. Et par af anmeldelserne lyder:

“Vi har netop været på jeres fantastiske hotel en enkelt overnatning.

Intet mindre end fantastisk, intet at sætte finger på overhovedet. Sød personale fra ankomst til afrejse, søde i restaurant, bar og spa området.”

 • Rikke Bendixen

“Fantastisk oplevelse, spa, gastro og faciliteter, hvor personalet yder max service. Maden var fantastisk, der er en grundt til der er fuldt booket. ;-)”

 • Henrik Bech

“Flot udsigt, god mad og fin betjening. Jeg kommer igen!”

 • Liana Sindvald

Kontaktoplysninger på Alsik Hotel & Spa

Hotel og restauranter:

+45 74 20 30 00

info.alsik@steigenberger.com

Spa:

+45 74 20 35 00

alsiknordicspa@alsikhotel.dk

Vores bedømmelse af Alsik Hotel & Spa

Vi mener at Alsik Hotel & Spa er en oplevelse, de fleste skal prøve, selv hvis de ikke kører forbi grænsen. Det er en dejlig og unik oplevelse med en smuk udsigt over byen og fjorden samt et internationalt miljø.

Alsik Hotel & Spa skiller sig fra de andre hoteller ved at lægge mere i byen og mindre midt i naturen. Det gør til gengæld hotellet perfekt til dem, som kommer gennem området og ønsker et hurtigt eller længerevarende spaophold.

Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad er et luksus spahotel lige ved kysten ved Österlen og ud til stranden. Det er et kombineret hotel, spa og konferencecenter som har budt gæster velkommen i 110 år. Det går efter at præstere over gæsternes forventning og give dig den ultimative oplevelse.

Om du leder efter et stort og afslappende spaophold, en dejlig miniferie eller et firmamøde, står hotellet klar. Nyd den maden i den dejlige restaurant, slap af på værelset eller lad dig give efter for de naturskønne områder.

Tidspunkt for indtjekning: 15.00

Tidspunkt for udtjekning: 11.00

Hotellet byder derudover på følgende faciliteter:

 • Restaurant og bar
 • Roomservice, vækning og rengøring
 • Sociale arrangementer
 • Indendørs, udendørs og voksenpool
 • Soppebassin 
 • Boblebad
 • Fitnesscenter
 • Massage
 • Sauna
 • Spa
 • Kontor-/mødefaciliteter
 • Golf, tennisbane og hesteridning
 • Cykeludlejning
 • Spillerum
 • Gratis WiFi

Placering af Ystad Saltsjöbad

Det smukke hotel er placeret ved Østersøen i Sydsverige og ligger blot 1 km fra Ystads færgeterminal. Fra hotellet er der blot 2 km til Ystad-togstation, så det er nemt at komme fra og til hotellet. Ønsker du flere oplevelser i nærheden, kan du besøge museet i Ystad Kloster nærved.

Hotellet ligger ud til vandet og i smukke naturomgivelser, som det er nemt at gøre brug af. De idylliske rammer giver en afslappende følelse af overskud og luksus

Find Ystad Saltsjöbad på Google maps HER.

Anmeldelser af Ystad Saltjöbad

Ystad Saltsjöbad har især fået ros for sine dejlige spa faciliteter, smukke udsigt og gode service.

På Google Travel har hotellet en samlet vurdering på 4,5 stjerner. Et par af anmeldelserne lyder:

“Havde en rigtig god oplevelse tilbage i december måned med min kæreste. God mad, gode værelser og fin spa. Specielt de udvendige varme pools med havudsigt”

 • Oliver Andreil

“Helt igennem fantastisk oplevelse, ekstremt venlig personale som er super service minded uden at det virker falsk.”

 • Maja Keiniche

“Lækre lækre faciliteter med pools, spa, sauna, afslapning, yoga osv over det hele med masser af plads uden at være proppet.”

 • Daniel Hansen Pedersen

Kontaktoplysninger på Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad (YSB AB)

Saltsjöbadsvägen 15, 271 60 Ystad

T: +46-411 136 30

F: +46-411 555 835

Vores bedømmelse af Ystad Saltsjöbad

Leder du efter et dejligt ophold med spa i de smukke omgivelser af Sydsverige, er Ystad Saltsjöbad en fantastisk mulighed. Den dejlige udsigt, mulighed for at nyde naturen og de mange spafaciliteter gør det til en unik oplevelse.

Dette spaophold er især velegnet til par, som ønsker en romantisk tur afsted sammen.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket spahotel skal jeg vælge?

Der findes mange dejlige spahoteller, du kan vælge imellem. Her på siden finder du en oversigt over flere af dem. Du skal også holde beliggenhed i sinde, og hvor langt du er villig til at rejse, når du vælger hotellet. Nogle af vores favoritter er: 

 • Marienlyst Strandhotel
 • Kurhotel Skodsborg
 • Hotel Viking
 • Alsik Hotel & Spa
 • Ystad Saltsjöbad

Hvad koster et spaophold?

Prisen på et spaophold afhænger af, hvilket hotel du vælger samt dit værelser, aktiviteter og hvor mange overnatninger du ønsker. Nogle badehoteller er billigere end andre og tilbyder forskellige faciliteter, som du kan tage i betragtning.

 • En overnatning for 2 på et spahotel starter på 1.500 kroner
 • Et ophold på et spahotel uden overnatning starter på 250 kroner

Hvad får jeg på et spaophold?

Spaopholdene er meget forskellige, så du kan derfor finde ét som passer dig. Dog er der flere faciliteter som går igen, du ofte vil opleve på spahoteller: 

 • Spa og wellness faciliteter
 • Skønheds- og kropsbehandlinger
 • Mad og drikke
 • Mulighed for lån af badekåbe og håndklæde
 • Lyse værelser
 • Gratis WiFi

Hvad skal jeg pakke til mit spaophold?

Der er nogle klassiske ting, du altid skal huske til et spaophold. Resten af pakkelisten kommer an på, hvilke aktiviteter du ønsker at lave. Husk:

 • Tøj og sko, hvis du overnatter
 • Badetøj
 • Pung, nøgler, kort og lignende
 • Toilettaske og tandbørste
 • Pas, hvis du skal til udlandet

Hvornår kan jeg tage på spaophold?

Højsæsonen for spaophold ligger i sommermånederne og over et par dage i weekenden. Vil du sørge for at ramme et tidspunkt, der ikke er travlt? Så kan du tage afsted i vinterhalvåret eller i løbet af hverdagene. Dog er de travleste tidspunkter også ofte dem med de mest interessante aktiviteter. 

Må jeg tage mine børn med på spaophold?

Nogle spahoteller er skræddersyet til at tage hele familien med, med børnemenuer, badetøj og store værelser. Andre spahoteller er primært for voksne og foreslår at man lader børnene blive derhjemme. Det er dog nemt at finde et ophold, hvor børnene kan komme med.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk