romantisk weekendophold

Romantisk Weekendophold

Få en romantisk weekend på et af disse skønne hoteller

I Danmark har vi et kæmpe udvalg af forskellige smukke slotte, gods og hoteller. De er alle sammen vildt oplagte til den romantiske weekend, som du og kæresten drømmer om. Vi har samlet dem i Danmark, som vi synes passer bedst til et romantisk weekendophold. Så er det sådan set bare op til dig og kæresten at finde ud af hvilket ophold, i synes passer bedst til jer og få booket så i kan komme afsted i en fart. De forskellige ophold på denne side er naturligvis også oplagte som gaveidé til bryllupsgaven, gaven til parret og så videre.

marienlyst strandhotel

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet romantik

Helsingør, Nordsjælland

Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet spahotel, som ligger i Helsingør. Stedet er i den grad oplagt til et romantisk weekendophold, da det på mange måder er et sted, hvor man virkelig kan slappe af og nyde hinandens selskab. Stedet byder som sagt på spafaciliteter og behandlinger i lange baner, men der er også et tilhørende casino og hele to forskellige restauranter. Adgang til spafaciliteterne koster i skrivende stund fra 350 kr. pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kokkedal slotshotel

Kokkedal Slotshotel

4 stjernet romantik paa et slot

Brovst, Nordvestjylland

Hvis dig og kæresten er til et romantisk weekendophold, er dette lækre slotshotel nær Brovst formentlig noget for Jer. Når I ankommer til hotellet, vil der i hvert fald være rigeligt med tid til at nyde hinandens selskab. Slottet har smukke og hyggelige omgivelser kan også byde på en lækker pool. Perfekt til den romantiske weekend!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

benniksgaard hotel med romantik

Benniksgaard Hotel

4 stjernet

Gråsten, Sønderjylland

Benniksgaard hotel er et ældre hotel, som kan dateres helt tilbage til 1393. Det var oprindeligt Bennicks-slægten, der drev det som landbrug, men senere er det blevet overtaget og bliver nu brugt til at give folk en fantastisk romantisk oplevelse. Stedet ligger tæt på grænsen, og ganske tæt på Flensborg Fjord, som er et meget hyggeligt sted at gå ture.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.079 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kragerup gods billigt weekendophold

Kragerup Gods

3 stjernet

Ruds Vedby, Sjælland

Et romantisk ophold på Kragerup Gods kan byde på lidt af det hele. Godset ligger først og fremmest i smuk natur på Vestsjælland og kan byde på alt fra wellness til en Go-High oplevelse. Derudover er der rig mulighed for at lave en masse andre aktiviteter som fodboldgolf, kanosejlads, ridning og meget mere. Er I ikke til aktiviteter, har godset også en rigtig fin og hyggelig wellness afdeling med pool, sauna og spa.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 996 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel skansen romantisk wellness

Hotel Skansen

4 en halv stjernet

Båstad, Sydsverige

I den romantiske lille svenske by Båstad, ligger det moderne Hotel Skansen. Hotel Skansen er et romantisk spahotel, der er oplagt, hvis I ønsker et romantisk ophold for 2 med spa og wellness. Hotellet har en fremragende indendørs spaafdeling, der blandt andet indeholder dampbade, spabade, sauna og et opvarmet bassin. Udendørs kan I opleve koldbadehuset, der ligger for enden af en lang badebro i Kattegat.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.528 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

vildt romantisk badehotel for 2

Ystad Saltsjöbad

4 stjernet

Ystad, Sydsverige

Ystad Saltsjöbad er uden tvivl et af de mest anerkendte spahoteller blandt de danske spaelskere. Der er ingen tvivl om, at stedet er oplagt til et romantisk weekendophold, da der virkelig er lagt vægt på velvære og afslapning. Lige hvad et romantisk weekendophold for mange mennesker handler om. Selvom det ligger i Sverige, er det ikke en lang køretur fra eksempelvis København, og mange af de danske besøgende ligger da også vægt på at komme lidt væk fra Danmark, så de virkelig kan føle, at de er undsluppet den stressede hverdag.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.744 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder

Velgørenhed

Velgørenhed

Hvis du gerne vil være med til at støtte en god sag, kan du med fordel benytte dig af vores links. Vi bruger affiliate/reklamelinks, og derfor modtager vi en komission, hver gang der bliver booket igennem os. Dog skal du vide, at det aldrig kommer til at koste dig ekstra af den grund. Du kan læse mere om vores donationer under vores menupunkt, som hedder velgørenhed.

Tag på romantisk weekendophold for to

Skal dig og din kæreste have en oplevelse, som i sent vil glemme? Et romantisk weekendophold for to bliver mere og mere populære, og vi tror vi ved hvorfor. Mange danskere klager i høj grad over mere stress, og det kan være hårdt for parforholdet. Derfor kan det simpelthen være en hel fornyelse på parforholdet at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag. Det der med at komme væk i nogle helt andre og luksuriøse omgivelser og eventuelt med mulighed for spa, kan altså bare et eller andet.

Danmark er fyldt med romantiske ophold

I takt med at folk er begyndt at benytte romantiske weekendophold til at komme lidt væk fra hverdagen, er der faktisk også kommet ekstremt mange løsninger på netop et romantisk weekendophold. Derfor er der altså ingen undskyldning, for der er helt sikkert et hotel, som tilbyder et romantisk weekendophold nær dig også. Vi har samlet en liste med nogle af de mest populære romantiske hoteller for hele Danmark. På den måde kan du og din partner nemt finde det weekendophold, som der passer til jer. Der er løsninger i hele Danmark og sågar uden for Danmark, hvis I gerne vil væk fra alt, hvad der minder om derhjemme og kun fokusere på hinanden og den luksus et lækkert romantisk weekendophold er.

Kro, spa eller noget helt tredje?

Der er mange muligheder, når det kommer til romantiske weekendophold i Danmark. Som sagt er der mange, som kan tilbyde dette. Det gælder altså både diverse kroer, spaophold og wellnessophold. Der er således mange muligheder. Vi har forsøgt at udvælge en masse forskellige, så du kan finde det, som du synes passer bedst til jer. Vi vil naturligvis anbefale Jer, at I vælger de forskellige slotte og hoteller, som vi har udvalgt. Vi har i udvælgelsen lagt på den romantiske del.

Få den perfekte romantiske weekend på et slot

Hvis i virkelig vil have den perfekte oplevelse, kan det være oplagt for jer at vælge et slotsophold. Et romantisk slotsophold kan du finde en del forskellige steder på Sjælland. Vi har anbefalet nogle af dem på listen her over, men måske er det også oplagt for dig at se vores liste over diverse slotsophold.

Sjælland, Fyn eller Jylland?

Når I skal udvælge det perfekte romantiske ophold, kan det være relevant at se på, hvor i egentlig gerne vil opholde Jer. For mange mennesker kommer det helt an på, hvor de er bosat. Nogle vil ikke køre så langt, og de vil gerne bruge tiden så effektivt som overhovedet muligt. De vil altså gerne have mere tid på hotellet og ikke så meget tid i en bil. Der er også nogle par, som ser det som et mindre road trip eksempelvis at tage til Jylland, når de bor på Sjælland. Det kan være dejligt at komme over på den anden side af Danmark og opleve lidt anerledes. Det er naturligvis helt op til jer, vi vil bare anbefale, at i ser de forskellige muligheder på de to sider af Danmark.

Man kan måske generelt sige at der er flest kroophold i Jylland, hvor weekendophold på Sjælland måske i højere grad byder på slotsophold og en masse forskellige spaophold.

Hvem er Opholdsguide.dk?

Opholdsguide.dk er en side, som er til for at hjælpe dig med at finde de bedste ophold. Det gælder naturligvis også, når det er romantiske weekendophold, som skal findes. Vi har lavet en liste over denne tekst, hvor du kan finde en masse inspiration. Skal du på et andet ophold end et romantisk weekendophold, er du umiddelbart kommet til den forkerte side. Vi vil derfor anbefale dig, at du trykker dig tilbage til forsiden, og finder den kategori af ophold, som du skal på.

Har du brug for hjælp til at finde et romantisk weekendophold?

Hvis du har brug for hjælp til at finde et romantisk weekendophold, vil vi anbefale dig, at du starter med at se denne liste. Hvis du ikke finder noget, som du umiddelbart synes passer til dine behov, skal du naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig, og skal gøre vores bedste for at vende tilbage på din henvendelse så hurtigt som overhovedet muligt.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk