Romantisk weekendophold

Denne side indeholder reklamelinks

Få en romantisk weekend på et af disse skønne hoteller

I Danmark har vi et kæmpe udvalg af forskellige smukke slotte, gods og hoteller. De er alle sammen vildt oplagte til den romantiske weekend, som du og kæresten drømmer om. Vi har samlet dem i Danmark, som vi synes passer bedst til et romantisk weekendophold. Så er det sådan set bare op til dig og kæresten at finde ud af hvilket ophold, i synes passer bedst til jer og få booket så i kan komme afsted i en fart. De forskellige ophold på denne side er naturligvis også oplagte som gaveidé til bryllupsgaven, gaven til parret og så videre.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kokkedal Castle Copenhagen

Kokkedal, Nordsjælland

Er du på jagt efter et romantisk weekendophold i ultimativ luksus, så er Kokkedal Castle Copenhagen et oplagt valg. Slottet ligger i smuk natur i Nordsjælland ved Kokkedal Golfklub ikke langt fra Strandvejen og Øresund. Værelserne er smukt indrettet i en fin og royal stil. Slottet har naturligvis også restauranter og bar. Slottet kan også tilbyde et fantastisk spaområde, hvor der også kan bookes behandlinger. Adgang til spaområdet skal tilkøbes.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

Hvis du drømmer om et romantisk weekendophold nær Vestkysten, så er Strandhotellet Blokhus et oplagt valg. Hotellet ligger få minutters gang fra en fantastisk badestrand ud til Jammerbugten. Hotellet har nogle rigtig fine værelser, der er indrettet med fine farver. Strandhotellet har desuden en pool og sauna, hvis I trænger til den ultimative forkælelse under opholdet. Stedets restaurant prioriterer brugen af lokale råvarer på menukortet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvedholm Slotshotel

Faaborg, Sydfyn

Lidt uden for Faaborg på Sydfyn ligger det fine slotshotel, Hvedholm Slotshotel. Slottet er et meget romantisk slot med slotstårn, en fin park og naturligvis en slotssø. Værelserne og slottet generelt er rigtig fint indrettet i en klassisk slotslig stil med masser af farve og klassiske møbler. Der er også en restaurant på slottet. På Hvedholm Slot er der de perfekte omgivelser til at nyde hinandens selskab i en royal atmosfære.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Kellers Park

Børkop, Østjylland

Comwell Kellers Park er et lækkert og luksuriøst hotel, der ligger nær den smukke Vejle Fjord i Østjylland. Hotellet har i skrivende stund 2 forskellige restauranter og en bar. Der er derfor rig mulighed for at nyde en god middag og en drink, hvis I ønsker at opholde Jer på hotellet i aftentimerne. Hotellet har nogle forrygende spafaciliteter med kurbade, sauna, opvarmede bassiner med mere. Bemærk der skal tilkøbes adgang til spaområdet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 977 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Alter Meierhof

Glücksburg, nær Flensborg

Drømmer I om et luksuriøst romantisk weekendophold, så er Alter Meierhof et forrygende valg. Alter Meierhof er et luksushotel med en smuk beliggenhed lige ned til Flensborg Fjord. Hotellet er blandt andet kendt for sine restauranter, hvor den ene restaurant har en Michelin-stjerne. Hotellet har også en fantastisk spaafdeling, hvor det også er muligt at tilkøbe behandlinger. Alter Meierhof er en et idyllisk sted, der er skræddersyet til den romantiske weekend.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.232 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Copenhagen Admiral Hotel

København K, Sjælland

Drømmer du om et romantisk weekendophold i storbyen så er Copenhagen Admiral Hotel et fremragende valg. Hotellet ligger centralt i København, hvor der er kort afstand til shopping, gode spisesteder og ikke mindst Københavns mange seværdigheder. Copenhagen Admiral Hotel har nogle rigtig flotte værelser, der passer godt til den rustikke bygning, der i sine tidlige dage er blevet brugt som kornmagasin. Et hotel der indbyder til at opleve fantastiske København!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 835 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Helnan Marselis Hotel

Aarhus, Jylland

Er du på jagt efter romantisk weekendophold ved Aarhus, så er Helnan Marselis Hotel et glimrende valg. Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige ned til vandet og ligger under 3 km fra Aarhus C. Foran hotellet er en fin badestrand, hvor der både kan bades eller nydes en lang gåtur. Hotellet har en fin og hyggelig indretning, der passer rigtig godt til omgivelser. På hotellet finder du også en indendørs pool med den flotteste udsigt samt en restaurant.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Benniksgaard Hotel

Gråsten, Sønderjylland

Benniksgaard hotel er et ældre hotel, som kan dateres helt tilbage til 1393. Det var oprindeligt Bennicks-slægten, der drev det som landbrug, men senere er det blevet overtaget og bliver nu brugt til at give folk en fantastisk romantisk oplevelse. Stedet ligger tæt på grænsen, og ganske tæt på Flensborg Fjord, som er et meget hyggeligt sted at gå ture.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.214 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kokkedaldal Slotshotel

Brovst, Nordvestjylland

Hvis dig og kæresten er til et romantisk weekendophold, er dette lækre slotshotel nær Brovst formentlig noget for Jer. Når I ankommer til hotellet, vil der i hvert fald være rigeligt med tid til at nyde hinandens selskab. Slottet har smukke og hyggelige omgivelser kan også byde på en lækker pool. Perfekt til den romantiske weekend!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kragerup Gods

Ruds Vedby, Sjælland

Et romantisk ophold på Kragerup Gods kan byde på lidt af det hele. Godset ligger først og fremmest i smuk natur på Vestsjælland og kan byde på alt fra wellness til en Go-High oplevelse. Derudover er der rig mulighed for at lave en masse andre aktiviteter som fodboldgolf, kanosejlads, ridning og meget mere. Er I ikke til aktiviteter, har godset også en rigtig fin og hyggelig wellness afdeling med pool, sauna og spa.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.081 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rødvig Kro og Badehotel

Rødvig, Stevns

På Stevns på det sydlige Sjælland ligger Rødvig Kro og Badehotel i naturskønne omgivelser lige ud til vandet. Foran hotellet er eksempelvis en fin badestrand. Hotellet er indrettet i en charmerende og klassisk badehotel-stil. Hvis I ønsker at spise middag på hotellet, har stedet sin egen restaurant. Her prioriteres lokale råvarer i retterne. På Rødvig Kro og Badehotel er der de perfekte rammer til et afslappende weekendophold fyldt med romantik.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.350 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Tylösand

Halmstad, Sydsverige

Hotel Tylösand er et lækkert og luksuriøst hotel i det sydlige sverige. Hotellet har en fantastisk beliggenhed lige ud til havet og en fantastisk badestrand. Hotellet har i skrivende stund 230 værelser, og der er også restaurant og bar. I sommerhalvåret er der livligt på hotellet, hvor der ofte er livemusik udendørs. Hotellet har en stor spaafdeling med masser af faciliteter som eksempelvis dampbade, spabade og sauna. Bemærk adgang til spafaciliteterne skal tilkøbes.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.246 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Schackenborg Slotskro

Møgeltønder, Sønderjylland

Ønsker I et romantisk weekendophold med krostemning, så er Schackenborg Slotskro et godt bud på en destination. Slotskroen ligger som nabo til Schackenborg Slot i den hyggelige by Møgeltønder ikke langt fra den dansk-tyske grænse. Til slottet er en hyggelig og flot lille park, der indbyder til en gåtur. Slotskroens værelser er indrettet i en klassisk stil, der passer godt til de royale omgivelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.148 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Skansen

Båstad, Sydsverige

I den romantiske lille svenske by Båstad, ligger det moderne Hotel Skansen. Hotel Skansen er et romantisk spahotel, der er oplagt, hvis I ønsker et romantisk ophold for 2 med spa og wellness. Hotellet har en fremragende indendørs spaafdeling, der blandt andet indeholder dampbade, spabade, sauna og et opvarmet bassin. Udendørs kan I opleve koldbadehuset, der ligger for enden af en lang badebro i Kattegat.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.197 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tag på romantisk weekendophold for to

Skal dig og din kæreste have en oplevelse, som i sent vil glemme? Et romantisk weekendophold for to bliver mere og mere populære, og vi tror vi ved hvorfor. Mange danskere klager i høj grad over mere stress, og det kan være hårdt for parforholdet. Derfor kan det simpelthen være en hel fornyelse på parforholdet at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag. Det der med at komme væk i nogle helt andre og luksuriøse omgivelser og eventuelt med mulighed for spa, kan altså bare et eller andet.

Danmark er fyldt med romantiske ophold

I takt med at folk er begyndt at benytte romantiske weekendophold til at komme lidt væk fra hverdagen, er der faktisk også kommet ekstremt mange løsninger på netop et romantisk weekendophold. Derfor er der altså ingen undskyldning, for der er helt sikkert et hotel, som tilbyder et romantisk weekendophold nær dig også. Vi har samlet en liste med nogle af de mest populære romantiske hoteller for hele Danmark. På den måde kan du og din partner nemt finde det weekendophold, som der passer til jer. Der er løsninger i hele Danmark og sågar uden for Danmark, hvis I gerne vil væk fra alt, hvad der minder om derhjemme og kun fokusere på hinanden og den luksus et lækkert romantisk weekendophold er.

Kro, spa eller noget helt tredje?

Der er mange muligheder, når det kommer til romantiske weekendophold i Danmark. Som sagt er der mange, som kan tilbyde dette. Det gælder altså både diverse kroer, spaophold og wellnessophold. Der er således mange muligheder. Vi har forsøgt at udvælge en masse forskellige, så du kan finde det, som du synes passer bedst til jer. Vi vil naturligvis anbefale Jer, at I vælger de forskellige slotte og hoteller, som vi har udvalgt. Vi har i udvælgelsen lagt på den romantiske del.

Få den perfekte romantiske weekend på et slot

Hvis i virkelig vil have den perfekte oplevelse, kan det være oplagt for jer at vælge et slotsophold. Et romantisk slotsophold kan du finde en del forskellige steder på Sjælland. Vi har anbefalet nogle af dem på listen her over, men måske er det også oplagt for dig at se vores liste over diverse slotsophold.

Sjælland, Fyn eller Jylland?

Når I skal udvælge det perfekte romantiske ophold, kan det være relevant at se på, hvor i egentlig gerne vil opholde Jer. For mange mennesker kommer det helt an på, hvor de er bosat. Nogle vil ikke køre så langt, og de vil gerne bruge tiden så effektivt som overhovedet muligt. De vil altså gerne have mere tid på hotellet og ikke så meget tid i en bil. Der er også nogle par, som ser det som et mindre road trip eksempelvis at tage til Jylland, når de bor på Sjælland. Det kan være dejligt at komme over på den anden side af Danmark og opleve lidt anerledes. Det er naturligvis helt op til jer, vi vil bare anbefale, at i ser de forskellige muligheder på de to sider af Danmark.

Man kan måske generelt sige at der er flest kroophold i Jylland, hvor weekendophold på Sjælland måske i højere grad byder på slotsophold og en masse forskellige spaophold.

Hvem er Opholdsguide.dk?

Opholdsguide.dk er en side, som er til for at hjælpe dig med at finde de bedste ophold. Det gælder naturligvis også, når det er romantiske weekendophold, som skal findes. Vi har lavet en liste over denne tekst, hvor du kan finde en masse inspiration. Skal du på et andet ophold end et romantisk weekendophold, er du umiddelbart kommet til den forkerte side. Vi vil derfor anbefale dig, at du trykker dig tilbage til forsiden, og finder den kategori af ophold, som du skal på.

Har du brug for hjælp til at finde et romantisk weekendophold?

Hvis du har brug for hjælp til at finde et romantisk weekendophold, vil vi anbefale dig, at du starter med at se denne liste. Hvis du ikke finder noget, som du umiddelbart synes passer til dine behov, skal du naturligvis være mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig, og skal gøre vores bedste for at vende tilbage på din henvendelse så hurtigt som overhovedet muligt.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk