weekendophold sjaelland

Weekendophold Sjælland

Oversigt over de lækreste weekendophold på Sjælland

Søger du et weekendophold på Sjælland? Her hos Opholdsguide.dk har lavet en guide med 4 af de bedste weekendophold på Sjælland. I guiden finder du blandt andet ophold med fokus på spa & gourmet. Vi håber, at du kan blive inspireret til at finde dit næste ophold! Rigtig god fornøjelse.

Indlægget indeholder reklamelinks

weekendophold sjaelland slot

Kokkedal Castle Copenhagen

5 stjernet

Kokkedal, Nordsjælland

Lidt nord for Rungsted ligger det eventyrlige og enormt luksuriøse Kokkedal Slot. Kokkedal Slot er et virkelig lækkert slot i naturskønne omgivelser tæt på Øresund og Kokkedal Golfklub. Slottets værelser er smukke i en fin slotslig stil med et moderne præg. Slottet har et rigtig lækkert spaområde. For at få adgang til spaområdet, skal der tilkøbes adgang. Det koster i skrivende stund fra 250 DKK. Et fantastisk valg til det romantiske weekendophold på Sjælland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.125 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

comwell borupgaard weekendophold

Comwell Borupgaard

4 stjernet

Snekkersten, Sjælland

I det flotte Snekkersten i Nordsjælland ligger det luksuriøse wellness hotel Comwell Borupgaard. Hotellet er placeret i rolige omgivelser i gåafstand til det smukke Øresund. Her er de perfekte omgivelser til en hyggelig forlænget weekend med din partner eller en god ven/veninde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

laekkert weekendophold paa sjaelland

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet weekendophold

Helsingør, Nordsjælland

I Helsingør ud til Øresund ligger det 4-stjernede Marienlyst Strandhotel. Marienlyst Strandhotel er et af landets førende spahoteller med nogle helt forrygende faciliteter. Hotellet byder blandt andet på tagspa, strandsauna, opvarmede bassiner og meget mere. I og med at hotellet ligger ud til vandet, kan spaoplevelsen startes med et koldt gys i bølgen blå. Der kan i skrivende stund købes adgang fra 350 kr. per person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.295 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

weekendophold sjaelland ved vandet

Rødvig Kro og Badehotel

3 stjerner

Rødvig, Stevns

På Rødvig Kro og Badehotel er der fantastisk mulighed for at få et afslappende weekendophold i naturskønne omgivelser. Kroen ligger nemlig lige ud til vandet, hvor der også er en fin badestrand. Rødvig Kro og Badehotel er flot indrettet i traditionel badehotel-stil. Stedet har også en restaurant, hvor der serveres retter lavet med lokale råvarer. Et rigtig fint og hyggeligt sted perfekt til et weekendophold på Sjælland ved vandet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 988 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kragerup gods weekendophold sjaelland

Kragerup Gods

3 stjerner

Ruds Vedby, Sjælland

Søger du et weekendophold på Sjælland i slotslige omgivelser, så er et ophold på Kragerup Gods det helt rette valg. Kragerup Gods er et hyggeligt og traditionsrigt gods, der ligger på det vestlige Sjælland. De flotte bygninger har sin oprindelse helt tilbage i 1610.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 996 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel kirstine

Hotel Kirstine

4 stjerner

Næstved, Sydsjælland

I Næstved Centrum ligger det fine og hyggelige Hotel Kirstine. Hotellet er i lokale kredse kendt for sin fantastiske brunch- og morgenbuffet, der byder på alt, hvad hjertet begærer. På hotellet er flere hyggelige opholdsområder med behagelige lænestole og hyggelige miljøer. Fra hotellet er der blot et par minutters gang til Næstved Torv og gågaden, hvor der er mange spændende butikker. Et rigtig godt valg til både familier og par, der trænger til en afslappende weekend.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 988 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

weekendophold sjaelland kro

Fredensborg Store Kro

4 stjerner

Fredensborg, Nordsjælland

Som nabo til det idylliske Fredensborg Slot ligger Fredensborg Store Kro. Kroen er en flot og moderne kro, der har nogle rigtig flotte faciliteter. Værelserne er fine i lyse farver og er flot indrettet. Kroen har også en restaurant, hvor der serveres gourmetretter og tilbydes et stort udvalg i vine. Ikke langt fra kroen er flot natur i form af slotsparken men også Esrum Sø. Fredensborg Store Kro er et godt weekendophold på Sjælland, hvis I vil slappe af i rolige og flotte omgivelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.020 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

weekendophold sjaelland

Kurhotel Skodsborg

4 stjerner

Skodsborg, Nordsjælland

Kurhotel Skodsborg er et af landets mest luksuriøse og eksklusive spahoteller. Hotellet ligger helt fantastisk placeret ud til Øresund på Strandvejen i Skodsborg lidt Nord for København. Så snart man triller ind til hotellet, kan man mærke, at kurhotellet er noget helt specielt. Søger I et romantisk eller et afslappende weekendophold på Sjælland, så er et ophold på Kurhotel Skodsborg et rigtig godt valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.500 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

copenhagen admiral hotel koebenhavn

Copenhagen Admiral Hotel

4 stjerner

København K

Copenhagen Admiral Hotel er et utrolig smukt hotel beliggende ved vandet i hjertet af København. Hotellet ligger lige ved Amalienborg, og der er også gåafstand til mange af Københavns andre seværdigheder. Værelserne på hotellet er indrettet i en fin og autentisk stil, der passer godt til de flotte bygninger. På hotellet ligger SALT Bar og Restaurant, der serverer gourmetretter med sæsonens bedste råvarer. Et fantastisk valg til den romantiske weekend.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.075 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

bella sky

AC Bella Sky

4 stjernet

Amager, København

På Amager ikke langt fra København ligger det luksuriøse hotel AC Bella Sky. Hotellet er et forrygende valg til det romantiske weekendophold på Sjælland, der skal kombineres med storbyen. Hotellet ligger nemlig ikke langt fra København, og der er få minutters adgang til metro. Værelserne på hotellet er rigtig flotte og mange af værelserne har en forrygende udsigt over byen eller Amager. Det er muligt at tilkøbe adgang til hotellets spafaciliteter, der er rigtig fine.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.050 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sauntehus slotshotel

Sauntehus Slotshotel

4 stjernet

Helsingør, Nordsjælland

Søger I et weekendophold på Sjælland af slotslig karaktér, så er Sauntehus Slotshotel et fantastisk valg. Slotshotellet ligger i Hornbæk I Nordsjælland, hvor der er en rigtig flot natur. Værelserne er indrettet i ægte slotslig stil med masser af farve og mønstre. Stedet har både en restaurant, indendørs pool og en fin have, hvor det gode vejr kan nydes. Fantastisk sted til et weekendophold på Sjælland fyldt med romantik.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

ophold sjaelland weekend

Helenekilde Badehotel

3 en halv stjerne
Tisvildeleje, Nordsjælland

I Tisvildeleje i Nordsjælland ligger det utrolig charmerende badehotel, Helenekilde Badehotel. Stedet er indrettet efter de klassiske badehotel-dyder, og beliggenheden er helt uimodståelig lige ned til vandet. Værelserne er rigtig fine med forskellige mønstre og farver. Stedet har også en restaurant, hvor der kan nydes retter inspireret af Norden og sæsonens friske råvarer. Et fantastisk valg i sommerhalvåret hvor der er et fantastisk liv i Tisvildeleje.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder paa sjaelland

Seværdigheder

Sjælland er rig på seværdigheder

Der er masser af spændende seværdigheder, du kan opleve under dit weekendophold på Sjælland. Det er uanset, om I opholder Jer i syd, nord, øst eller vest. Der er naturligvis masser at begive sig til i Københavnsområdet, men der er faktisk også rigtig spændende ting at opleve på det sydlige Sjælland eller i Nordvestsjælland, hvor der er langt til hovedstaden. Hvis du har brug for lidt inspiration til spændende seværdigheder på Sjælland, kan du finde lidt inspiration på listen nedenfor:

 • Louisiana Museum of Modern Art (Nordsjælland)
 • Kronborg Slot (Nordsjælland)
 • Rundetårn (København)
 • Vikingskibsmuseet (Roskilde)
 • Arken Museum for Moderne Kunst (Ishøj)
 • Amalienborg (København)
 • Skovtårnet (Rønnede)
 • Sommerland Sjælland (Nykøbing Sjælland)
 • Faxe Kalkbrud (Faxe)
 • Tivoli (København)
 • Københavns Zoo

Sjælland er en stor ø, og det vil derfor ikke være alle seværdigheder, der er relevante. Vælger du et weekendophold i det nordlige Sjælland, anbefaler jeg at finde seværdigheder i nærområdet, så du ikke skal bruge meget tid under opholdet på at køre bil.

natur paa sjaelland

Natur

Nyd Sjællands natur

På et weekendophold på Sjælland er der rig mulighed for at opleve noget smuk natur. Sjælland kan nemlig byde på skønne naturoplevelser i både nord, syd, øst og vest. På hotellerne her på siden er ikke langt til smuk natur – det kan for eksempel være i form af skov, strand eller naturseværdigheder. Nedenfor kan du få lidt inspiration til, hvor du kan opleve natur forskellige steder på Sjælland.

Skønne naturoplevelser på Sydsjælland og omegn

 • Stevns Klint
 • Faxe Kalkbrud
 • Møns Klint
 • Skovtårnet, Rønnede
 • Præstø Fjord
 • Stranden ved Karrebæksminde

Skønne naturoplevelser i Nordsjælland og omegn

 • Sjællands Odde
 • Troldeskoven i Tisvildeleje
 • Jægersborg dyrehave, Klampenborg
 • Fredensborg Slot Slotspark, Fredensborg
 • Gribskov, Helsinge
 • Odsherred Geopark, Odsherred
 • Hornbæk Plantage, Hornbæk

Mange af ovenstående steder er rigtig gode til lang gåtur.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk støtter vi velgørenhed med 10 kroner, når du foretager en booking samt gennemfører opholdet gennem et af vores links til hoteller. Vi bruger reklame/affilierede links, hvilket giver os en kommission. Noget af den donerer vi væk til velgørende formål. Hvis du vil vide mere eller se, hvad vi tidligere har støttet, kan du læse mere i menuen under “velgørenhed”.

Hvorfor vælge et weekendophold på Sjælland?

Sjælland er fyldt med lækre steder at tage på weekendophold. Her på siden har vi samlet 4 forrygende hoteller, hvor du kan komme på et afslappende eller romantisk weekendophold på Sjælland. Du finder her på siden både steder med slotslige forhold som Kragerup Gods, samt nogle af landets førende spahoteller som Kurhotel Skodsborg og Marienlyst Strandhotel. Under hvert hotel kan du læse mere om stedet, ligesom du også kan se billeder fra stedet. Vi håber, at vi med denne guide kan inspirere dig til at finde dit næste weekendophold på Sjælland!

Romantiske weekendophold på Sjælland

Er du på jagt efter et romantisk weekendophold på Sjælland? De ophold vi har samlet her på siden, fungerer perfekt som romantiske weekendophold på Sjælland. Alle hotellerne ligger i smukke omgivelser enten ud til vandet eller i smuk natur inde i landet. Værelserne på alle hotellerne er fine og maden på restauranterne er god. Kort sagt er der de helt perfekte rammer til et romantisk weekendophold på Sjælland.

Vil du overraske kæresten med et romantisk ophold, så vil hun/han helt sikkert blive glad for et af ovenstående ophold. For at krydre romantikken lidt så byder alle hotellerne på fine wellness faciliteter, som I kan nyde til fulde under opholdet. Der er naturligvis også mulighed for at tilkøbe diverse behandlinger. Mange af hotellerne har også glimrende cocktails. For eksempel har Kurhotel Skodsborg en fantastisk tagterrasse med smuk udsigt over Øresund, hvor I kan nyde en dejlig drink.

Den perfekte gaveidé til parret

Uanset om det er en julegave eller bryllupsgave, så kan et weekendophold på Sjælland være den perfekte gave til parret, der har brug for at få slappet af eller for at lade romantikken blomstre. Her vil parret nemlig have mulighed for at bytte hverdagens omgivelser ud med rolige, smukke og luksuriøse omgivelser på et fantastisk hotel. Her på siden er ophold i alle prisklasser, og der er uden tvivl også et ophold, der passer til dit budget og den gave, som du skal give. Et weekendophold på Sjælland er en gave, som alle par kan bruge – unge som ældre.

Fantastiske gourmetoplevelser

Fælles for alle weekendophold ovenfor er, at hotellets restaurant byder på en fantastisk gourmetoplevelse. Middag er ikke inkluderet i opholdene, men der kan let bookes borde gennem hotellerne. Ønsker I ikke at spise på hotellet, har I også friheden til at booke bord på en restaurant ude i byen. For mange er det rart at kunne nyde en god menu under et weekendophold, da man sjældent har så meget tid. Det er der rig mulighed for med opholdene her på siden. Her kan I se frem til fantastisk mad.

Weekendophold på Sjælland med wellness

Der findes masser af pragtfulde destinationer på Sjælland til et weekendophold med spa- og wellness. Faktisk har alle opholdene her i oversigten fremragende wellness faciliteter. Hvis du ønsker behandlinger, så skal disse bookes ved siden af opholdet. Husk altid at booke i god tid, så du er sikker på, at der er tid.

På de forskellige hoteller finder du nogle af landets mest luksuriøse wellness-afdelinger. Her finder du alt fra dampbade til jacuzzi, spabade, opvarmede bassiner og meget mere. Kort sagt er der alt, hvad du har brug for, hvis du ønsker et weekendophold på Sjælland med wellness.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hos Opholdsguide.dk elsker vi Norden, og vi ønsker at inspirere flere danskere til at opleve nogle af de fantastiske steder, hvor man kan tage på weekendophold her. Det gælder blandt andet på Sjælland, hvor der er nogle helt fantastiske hoteller. Dem har vi samlet her på siden. Du kan også blive klogere på de forskellige hoteller.

Vi håber, at vi med vores guide, kan inspirere dig til at finde dit næste weekendophold på Sjælland. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores guides, så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os. Det kan ske på e-mail kontakt@opholdsguide.dk. Hvis du har forslag til noge ophold, der skal med her på listen, er du naturligvis også altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig!

Se også vores detaljerede guide med weekendophold i Sønderjylland.

mikkel forfatter billede

Skrevet af Mikkel Lundstrøm, ekspert i ophold

Hej, jeg hedder Mikkel Lundstrøm og er medejer af Opholdsguide.dk. Siden er lavet med det formål at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, vi har i Norden. Selv elsker jeg ophold i naturskønne omgivelser, og så må der gerne være en wellness afdeling.

Jeg håber, at du kan bruge vores guides – har du et bidrag, hører jeg gerne fra dig på mikkel@opholdsguide.dk. Rigtig god tur!

Kontakt mig på mikkel@opholdsguide.dk