Weekendophold Sønderjylland

Denne side indeholder reklamelinks

Sønderjylland har en masse hyggelige weekendophold

Du er langt fra den eneste, hvis du overvejer at tage på weekendophold i Sønderjylland. Stedet er helt fantastisk til at tage på get-away. Grunden til dette er naturligvis den fantastiske natur, og den utroligt afslappende stemning, som der er i Sønderjylland. Hvis du ønsker at komme på weekendophold i Sønderjylland, er Opholdsguide.dk et rigtig godt sted at starte. Vi har nemlig samlet en komplet liste med de bedste steder at nyde sit ophold i det dejlige Sønderjylland.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Gram Slotskro

Gram, Sønderjylland

Gram Slotskro er en lækker kro i Sønderjylland. Her er både smukt om sommeren og om vinteren. Kroen ligger nemlig i naturskønne omgivelser, og har fra værelserne sågar udsigt udover en flot sø. Slotskroen er et moderne bud på en sønderjysk kro, og I kan blandt andet nyde rosévin og tapas. Desuden ligger stedet også ganske tæt på en golfbane, hvis I har lyst til dette. Der er lagt stor vægt på fællesområder, og omgivelserne er ekstremt smukke omkring kroen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.000 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Benniksgaard Hotel

Gråsten, Sønderjylland

Vælger du Benniksgaard Hotel vælger du et moderne hotel midt i Sønderjylland. Stedet er moderne på den facon, at stedet er flot og renoveret. Det skal dog ikke glemmes, at stedet stadig har en masse historie. Faktisk kan stedet dateres helt tilbage til 1393, hvor Gråsten slot kun 5 kilometer derfra blev opført 200 år senere.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.214 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tyrstrup Kro

Christiansfeld, Sønderjylland

Tyrstrup Kro er et meget charmerende sted. Her er det oplagt at holde weekendophold i Sønderjylland, men også bryllupper er andre større arrangementer bliver ofte holdt her. Maden og servicen er nemlig i topklasse. Det samme er de smukke og grønne omgivelser. Desuden er der en hyggelig gård samt nogle hyggelige fællesområder på kroen. Værelserne og kroen generelt har man forsøgt at vedholde den historie indretning.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 952 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Schackenborg Slotskro

Møgeltønder, Sønderjylland

I den flotte by Møgeltønder, ligger Schackenborg Slotskro lige ved siden af slottet. På Schackenborg Slotskro kan du helt selv bestemme, hvor luksuriøst, du gerne vil have dit weekendophold i Sønderjylland. Der er nemlig mulighed for at booke et værelse, hvor der er spa og egen have. Møgeltønder er en rigtig hyggelig by i Sønderjylland, hvor der er massere aktiviteter og smukke områder at bruge sin weekend på. Kroen er fra 1687, og har specialiseret sig i gourmet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.148 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Den Gamle Grænsekro

Christiansfeld, Sønderjylland

I byen der er verdenskendt for sine honninghjerter, nemlig Christiansfeld, ligger den traditionsrige og historiefyldte kro Den Gamle Grænsekro. Kroens historie strækker sig helt tilbage til 1600-tallet, og op i gennem tiden har der været royale på besøg på kroen. Kroen er hyggeligt indrettet og stilen er spot-on, hvad man kan forvente på en rigtig sønderjysk kro.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Fakkelgaarden

Kruså, Sønderjylland

Et andet hotel som ligger lige ved Flensborg Fjord, er Fakkelgaarden. Stedet er i særdeleshed kendt for deres fantastiske mad og service af deres gæster. Derudover er der en fantastisk udsigt fra hotellet og restauranten udover Flensborg Fjord, og det trækker bestemt ikke ned.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 3.200 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Bov Kro

Bov, Sønderjylland

Bov Kro er en hyggelig lille kro fra 1566. Kroen er oplagt for jer, som gerne vil en tur over den tyske grænse, da grænsen kun ligger cirka 2,5 kilometer derfra. Bov Kro er meget velbevaret, hvilket også vil sige, at kroen har forsøgt at bevare den historiske indretning. Der er selvfølgelig renoveret, hvor det er nødvendigt, og badeværelserne på kroen er også moderne og nyrenoveret. Besøger man Bov Kro, kan man forvente at blive på lækker og klassisk dansk mad og øl.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Agerskov Kro

Agerskov, Sønderjylland

Agerskov Kro er en af Sønderjyllands mest besøgte kroer. Stedet er har været priviligeret siden 1767, og derfor ligger der både en masse anerkendelse og traditioner forbundet med kroen. Kroen er således ikke en hvilken som helst kro, men en helt særlig kro som mange mennesker har hjertet kær. Stedet er oplagt til et romantisk weekendophold i Sønderjylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.040 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Derfor skal du på weekendophold i Sønderjylland

Der er mange gode grunde til at tage på weekendophold i Sønderjylland. Vi har forsøgt at komme med bare nogle få af dem i denne guide. Der er utrolig smukt i Sønderjylland, og det er helt sikkert noget, som skal nævnes. De mange flotte marker, de store skove og ikke mindst det smukke vand, er noget af det bedste ved Sønderjylland. Der er lidt for en hver smag, hvad angår natur. Derudover er der selvfølgelig en helt fantastisk stemning i Sønderjylland - Folk er bare super søde, og det er et faktum. Det skyldes måske, at man bare tager det en anelse mere stille og roligt i Sønderjylland, og er man fra Storbyen, kan man helt sikkert mærke dette, lige så snart man krydser grænsen til Sønderjylland.

Massere af muligheder for weekend get-away

Når vi snakker weekendophold i Sønderjylland, er det typisk ikke super vigtigt, hvor man bor henne. Det vigtigste er sådan set bare at komme væk hjemmefra. Når man bare skal væk hjemmefra, spiller naturen for mange mennesker en kæmpe rolle. Det samme gør hyggelige omgivelser. Lige præcis dette er noget, som Sønderjylland i den grad er eksperter i. Derfor er Sønderjylland så populær en destination, når det kommer til weekendophold.

Når alt kommer til alt, er det selvfølgelig omgivelserne og dem, som du er sammen med, som virkelig tæller. Ikke desto mindre har vi samlet en lang liste med forskellige muligheder for ophold, som du frit kan vælge imellem. Vi håber, at du kan bruge vores guide til noget.

Sønderjylland - Fordi det kan betale sig

Der er ingen tvivl om at Sønderjylland er et af de steder i Danmark, hvor det er billigst at komme væk i en weekend.

Når du køber weekendophold i Sønderjylland igennem Opholdsguide.dk, får du altid gode priser. Vi samarbejder med forskellige selskaber - blandt andet bookingsider. Derfor er vi således ikke ansvarlige for dit ophold, men vi er en hjælp til dig, både når det kommer til at finde de rette weekendophold, og når det kommer til at spare penge på det selv samme.

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores indhold bedre og mere relevant. Derfor justerer vi løbende vores guides, så vores guides er tidssvarende.

Vil du hellere til Nordjylland? Så se denne guide over de bedste weekendophold i Nordjylland.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk