Weekendophold

Weekendophold

Find de bedste weekendophold

I Danmark har vi et væld af smukke slotte, gods og hoteller. Disse steder ligger tæt på rigtig smuk natur, og det er naturligvis et kæmpe plus, når man skal på weekendophold. For mange mennesker handler det nemlig bare om at komme væk og slappe af. Her på siden kommer vi med vores bud på weekendophold, som du skal på. Vi giver desuden en beskrivelse af stedet samt et link til et sted opholdet kan købes.

comwell borupgaard weekendophold

Comwell Borupgaard

4 stjernet

Snekkersten, Sjælland

I den nordsjællandske by Snekkersten lidt syd for Helsingør ligger det luksuriøse spahotel Comwell Borupgaard. Hotellet ligger blot en kilometers penge fra Øresund, og byen byder blandt andet på en lille fin strand og en lille hyggelig havn. Comwell Borupgaard ligger for sig selv omringet af træer. Det skaber de perfekte rammer for et weekendophold fyldt med afslapning og velvære.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 755 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

laekkert weekendophold

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet weekendophold

Helsingør, Nordsjælland

Når Marienlyst strandhotel byder dig velkommen, er det med kvalitet og dig i fokus. Dit første indtryk af hotellet vil helt sikkert være, at det hele er nyt og lækkert. Det samme vil dit indtryk af dit værelse være. Hotellet er kendt for sine fantastiske spafaciliteter, der blandt andet byder på både en uden og indendørs afdeling. Der kan i skrivende stund købes adgang til spaområdet fra 350 kr. pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

alter meierhof

Alter Meierhof

5 stjernet weekendophold

Flensborg, Nordjylland

Ønsker I et weekendophold med den ultimative luksus, så er et weekendophold med spa & wellness på Alter Meierhof det perfekte valg. Alter Meierhof er et 5-stjernet luksuriøst hotel, der ligger placeret ned til den flotte Flensborg Fjord. Ud over at kunne byde på spa og wellness i topklasse, så leverer Alter Meierhof også gastronomi på højeste niveau.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.240 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

populaert weekendophold i sydsverige

Falkenberg Sydsverige

3 en halv stjernet

Falkenberg, Sydsverige

Søger I et weekendophold med spa & wellness på højeste niveau, så vil et ophold på Falkenberg Strandbad bestemt ikke skuffer Jer. Hotellet er et prisvindende svensk wellness hotel, der i 2017 blev kåret til det bedste luksus spahotel i hele Europa. Det er noget af en pris, men når I ankommer til hotellet, vil I straks finde ud af hvorfor.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.281 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

himmerland golf og spa resort

Himmerland Golf & Spa Resort

4 stjernet

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er et prisvindende resort, der ud over sine fine spafaciliteter, også er kendt for sine golfbaner, hvor der er blevet afholdt flere store og internationale turneringer. De gode golfbaner gør selvfølgelig opholdet særdeles velegnet som golfophold. Er du ikke til golf, så er der stadig masser af gode grunde til at tage på Himmerland Golf & Spa Resort.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.000 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kurhotel skodsborg

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg, Nordsjælland

I Skodsborg lidt nord for København ligger et af Danmarks førende kurhoteller, Kurhotel Skodsborg. Kurhotel Skodsborg har noget meget sydlandsk over sig. Så snart man triller ind på vejen op til hotellet, kan man mærke den overdådige luksus, der pryder stedet. Det gør sig også gældende på de flotte værelser, der er lyse, moderne og rigtig hyggelige.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel viking billigt weekendophold

Hotel Viking

3 stjernet

Sæby, Nordjylland

Hvis I vil kombinere et weekendophold med spa og wellness, så er Hotel Viking et rigtig godt valg. Hotellet ligger i den hyggelige nordjyske by, Sæby. Sæby er kendt for sit hyggelige havnemiljø og den lange smukke havnepromenade. Vandet får I også udsigt til, når I er gæster på Hotel Viking. Udsigten til Kattegat kan nemlig nydes fra den fine tagterrasse, hvor der også er udendørs wellness faciliteter. Det er også muligt at booke værelser med havudsigt.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel skansen

Hotel Skansen

4 en halv stjernet

Båstad, Sydsverige

Hotel Skansen er et moderne og luksuriøst spahotel beliggende blot et par timers kørsel fra København. Hotellet ligger i den lille svenske ferieby Båstad, der blandt andet er kendt som værtsby for tennisturneringen Swedish Open. I dette dejlige weekendophold på Hotel Skansen, kan I se frem til en afslappende weekend fyldt med spa, velvære & god mad.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.528 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel thinggaard luksus weekendophold

Hotel Thinggaard

3 stjernet

Hurup thy, Nordjylland

I Hurup, Thy i Nordjylland ligger Hotel Thinggaard. Hotellet ligger ikke langt fra det brusende Vesterhav og Nationalpark Thy, der byder på noget helt unik natur. Hotel Thinggaard er et hyggeligt og moderne hotel, der ligger i en den lille by Hurup. Hotellet har rigtig fine værelser, der danner de perfekte rammer til et afslappende ophold med fokus på god mad og velvære.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

den gamle graensekro

Den Gamle Grænsekro

3 stjernet weekendophold

Christiansfeld, Sønderjylland

Søger du et weekendophold til en god pris, men hvor der ikke er skåret ned på kvaliteten, så er et ophold på Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld et oplagt valg. Grænsekroen er en af Danmarks ældre kroer med en historie, der går helt tilbage til år 1600. Den traditionsrige stemning er bestemt stadig tilstede på kroen den dag i dag.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

benniksgaard hotel

Benniksgaard Hotel

4 stjernet laekkert weekendophold

Gråsten, Sønderjylland

Benniksgaard Hotel er faktisk dateret helt tilbage til 1393, hvor det blev eget af Bennick-slægten, der oprindeligt drev landbrug på grunden. Senere hen har det skiftet ejere et par gange, hvorefter det endelig i 1977 blev købt af nuværende ejere, som har valgt at bruge det charmerende sted tæt på Flensborg fjord til at drive et hotel. Det at det har været brugt til landbrug siger meget om stedet og dets omgivelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.079 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

vildt billigt spaophold

Ystad Saltsjöbad

4 stjernet

Ystad, Sydsverige

Ystad Saltsjöbad er efterhånden blevet en klassiker for de danske spaentusiaster. Der er en ingen tvivl om, at en sand spa-elsker bør opleve Saltsjöbad, der er et yderst luksuriøst spahotel i det sydlige Sverige. Du har helt sikkert se diverse bloggere poste billeder fra hotellet, og det er altså med god grund. For ikke nok med at stedet er fremragende til afslapning og luksus, er stedet virkelig lækkert.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.744 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvor vil du på weekendophold?

Leder du efter et weekendophold på en bestemt lokation? Vi har lavet guides til weekendophold forskellige steder i Danmark og resten af Norden. Brug oversigten nedenfor og find vores bedste anbefalinger til ophold på bestemte destinationer.

Kan jeg komme på andre weekendophold end dem vist ovenfor?

Du kan selvfølgelig komme på andre weekendophold end dem, som vi har valgt at vise ovenfor. De weekendophold som vi har vist ovenfor, er det blot nogle, som vi har udvalgt. Vi har simpelthen baseret på anmeldelser og egne erfaringer udvalgt de weekendophold, som vi føler er bedst og mest relevante for den brede vifte af danskere. Derfor er der selvfølgelig stadig en masse andre ophold, som du kan tage på i din weekend.  Det kan generelt være en god idé at se alle de forskellige ophold igennem, inden man træffer en beslutning om, hvor man gerne vil bruge sin weekend.

Derfor skal du på weekendophold

Der er faktisk overraskende mange gode grunde til at stikke afsted på et weekendophold. En af grundene er, at det kan være super dejligt at komme væk hjemmefra. Det gælder hvad end, du tager afsted alene, med kæresten eller familien. Mange mennesker forbinder weekendophold som en aktivitet med kæresten. Det er naturligvis også det, som er mest populært. Nogle gange kan det dog være rigtig dejligt at komme afsted, selvom man er alene. Det er jo ikke alle, som har en kæreste. Derudover er et weekendophold med familien også en helt fantastisk ting, og noget som mange familier ofte glemmer.

Weekendophold med kæresten

Vælger du at tage på weekendophold med kæresten, er du langt fra alene. Det er også noget, som bliver mere og mere populært blandt kærestepar – med god grund. Det at komme væk i andre omgivelser og nyde et slotshotel eller et lækkert hotel, er nemlig noget alt for få mennesker får gjort. Mange kærestepar tror, at det koster en bondegård, men det er faktisk langt fra tilfældet. I kan jo passende deles om udgiften, og på den måde kan i komme afsted på en romantisk tur med pengepungen i god behold.

Et weekendophold med kæresten vil ofte bestå af en tur på et spahotel eller wellness. Derfor giver det måske mening for dig at se denne guide med de bedste spaophold i og omkring Danmark. Det giver jer nemlig muligheden for at komme helt tæt på hinanden og få slappet af i boblebadet med en lækker flaske champagne, eller noget andet i kan lide. Derefter vil man typisk gå en tur langs stranden eller en skov, som ofte er i nærheden af de forskellige spahoteller. At komme afsted med kæresten er uden tvivl noget helt specielt, og noget som man bare skal opleve som par på et eller andet tidspunkt.

Weekendophold med familien

Skal du afsted på weekendophold med familien, vil man typisk vælge et sted, hvor der er en masse natur. Mange familier er nemlig vilde med at være aktive med hinanden, og derfor bliver de såkaldte naturhoteller ofte valgt før spahotellerne. Et weekendophold med familien vil derfor ofte stå på en masse aktiviteter i naturområder omkring hotellet eller slottet. Det giver faktisk god mening, for det kan være rigtig rart at komme ud i naturen og lave nogle aktiviteter med hinanden. Det giver nemlig god motion, men i kan også lære hinanden at kende i andre sammenhængen end blot en helt almindelig hverdag.

Weekendophold med sig selv

Skal du på weekendophold med dig selv, er der heldigvis ikke så meget at rafle om. Du bestemmer jo helt selv, hvad du gerne vil opleve og have ud af dit weekendophold. Derfor er der ikke så meget at sige, andet end du skal sørge for at nyde dig selv og den frihed, som man har på et weekendophold. Husk at personalet altid vil gøre sit bedste for, at du får en rigtig dejlig oplevelse på deres hotel. Måske er der også andre mennesker, som er taget på ophold alene, da det er noget, som flere og flere single danskere gør. Det at komme ud og se noget andet samt stresse af, er altså ikke kun noget, som man gør i par, men i høj grad også noget, som man gør med sig selv.

Stress af på en weekendtur du kun oplever i dine drømme

Nogle gange går man bare og drømmer om en weekendtur, at komme et helt andet sted hen end ens hverdag. Det kender vi alle sammen vist godt. Der er dog nogle ting, som man gør, at man alligevel bare bliver hjemme. Desværre. Derfor er et weekend getaway også oplagt til dig, som har det på præcist denne måde. Det at kunne komme væk i en enkelt weekend, uden at tænke på at skulle få hunden passet i alt for lang tid, samt at bede familie og venner om at tømme postkassen og vande blomsterne, kan nu egentlig være meget rart. At få stresset af i nogle omgivelser, som man faktisk kun kan drømme sig til, er helt fantastisk. Ønsker du at slappe lige det ekstra af, kunne et weekendophold med spa være en mulighed.

Nogle af de udvalgte slotshoteller, lever virkelig op til dette scenarie. Omgivelserne og stemningen på disse hoteller er helt fantastisk, og det er langt fra steder, hvor man stresser rundt. Forestil dig at gå rundt i en vinkælder, som stammer fra 1200-tallet. Det giver altså bare en vis form for ro i maven. En ro i maven som man kun kan få ved at tage på ferie eller weekendophold. Hvad venter du på? Tag nu og kom afsted på weekendophold og få stresset af, mens du stadig har chancen.

Nyd naturen og de afstressende omgivelser

Der er ingen tvivl om, at det ikke kun er slottet, som er med til at have en meget afstressende effekt. Det er i den grad også den smukke natur, som de fantastiske slotshoteller er omgivet af. Det at gå en tur langs stranden eller i en smuk skov, gør virkelig noget ved humøret. Smag den gode vin og det gode mad, og bare læn dig tilbage i dig selv og nyd oplevelsen.

Hvilken type af weekendophold er bedst til dig?

Det kan være svært at vælge weekendophold. Måske er du erfaren, og er du det, er det formentlig lidt lettere for dig. For dem som ikke har været afsted i weekenden så meget, kan det dog være rimelig svært. Det handler i stor grad om at finde sin egen stil, og hvad man godt kan lide. Derudover handler det om at lade sig overraske, og nogle gange tage steder hen, hvor man måske ikke tænker, at det kan være noget for en. Er man ikke så meget til spaophold, har det aldrig skadet nogen at bruge en weekend på dette, for at finde ud af om det alligevel kunne være noget for dig. For at kunne tage på weekendophold ofte, handler det nemlig om at finde noget, som man godt kan lide. Er man til områder med natur, madoplevelser eller spa? Der er mange ting at vælge imellem, og det er naturligvis også forskelligt fra gæst til gæst, hvad hele formålet er med weekendopholdet.

Derfor kan du bedst selv vide, hvilken weekendtur der passer dig

Derfor skal du kigge indad i et øjeblik og overveje, hvad der får dig til at slappe af og nyde livet. Derefter kan du drøfte med din eventuelle partner, hvor i skal begive jer hen på weekendophold. Ovenfor denne tekst har vi kommet med nogle forslag, som måske kunne være noget for dig. Som nævnt tidligere skal du naturligvis være mere end velkommen til at tjekke vores forskellige samarbejdspartnere ud, således kan du nemlig finde noget, som er 100% dig. Dog har vi udvalgt de mest populære steder at opholde sig i weekenden, og derfor rammer vi formentlig også nogenlunde rigtigt til dit weekendophold.

Hvilke årstider er det bedst, når man skal på weekendophold?

Faktisk er efterår og vinter de mest populære årstider at tage på weekendophold. Grunden er egentlig ret simpel. Man har normalt ikke så meget ferie hen over vinterperioden, og man stresser ofte med jul og nytår. Derfor kan det være rart at komme væk i en weekend eller forlænget weekend, men stadig ikke være alt for langt væk fra hverdagen, da der er ting, der skal gøres. Desuden har folk også ofte lukket deres sommerhuse af, hvilket vil sige, at de ikke kan søge tilflugt fra hverdagen i deres sommerhuse hen over vinteren. Weekendophold har jo netop til formål at få folk til at slappe af og blive forkælet. Det kan eksempelvis være et rigtig dejligt afbræk fra en kold og stressende hverdag at tage på spaophold, hvorfor spaophold også i høj grad vinder, når det kommer til weekendophold hen over vinteren.

Hvilke aktiviteter kan jeg forvente på et weekendophold?

Afhængigt af hvilke hotel du vælger, er der selvfølgelig nogle forskellige aktiviteter på stedet. Det virker oplagt, at der på et spaophold vil være spa, og det også primært er det, tiden vil blive brugt på på et sådan weekendophold. Der findes selvfølgelig også andre ting end spaophold, og derfor vil vi gerne berøre dette disse hoteller også.

Typisk vil der være fuld fokus på afslapning. Det vil altså sige oplevelser i naturen, god mad og muligheden for at slappe af i super lækre omgivelser. Derudover er der ofte en bar, hvor man kan sætte sig og få en øl og få snakket med sin partner og de andre gæster på hotellet. Vælger du et weekendophold et sted, hvor der er meget natur, kan du måske overveje at tage din mountain bike med. På den måde kan du få set lidt mere af området og få lidt motion, hvis du synes der går lidt for meget afslapning i den.

Desuden er der altid internet og TV på værelserne, hvis man hellere vil sidde på sit værelse og slappe af.

Hvorfor købe weekendophold igennem Opholdsguide.dk?

En fantastisk grund til at købe weekendophold igennem Opholdsguide.dk er, at vi har undersøgt dine muligheder for dig. Det vil altså sige, at du sparer tid og besvær. Vi har både undersøgt hotellet for dig, de aktiviteter du kan lave samt deres generelle bedømmelser. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan finde et weekendophold, som passer til dit eller jeres behov. Vil du have den bedste oplevelse til den bedste pris, så er det helt sikkert Opholdsguide.dk, som du skal benytte.

Har du spørgsmål til din næste weekend getaway, hører vi gerne fra dig

Hvis du har nogle spørgsmål, skal du selvfølgelig være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os både via telefon og e-mail. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer på hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig og guide dig til det bedste weekendophold muligt.

Tag på weekendtur i den anden side af landet

Det kan være meget rart at komme væk fra vante omgivelser. Derfor er det også en rigtig god idé at tage en weekend getaway til den anden side af landet. Hvad end det er et weekendophold med spa eller ikke, så er det faktisk rart. Hvis der ikke er spa, så kan det jo være oplagt at vælge et hotel, som ligger lige ned til vandet. Her kan man i hvert få rigtigt meget ud af sin weekendtur, hvis vejret er godt. Der er mulighed for en masse forskellige aktiviteter. Hvis i ikke er klar over, hvad i skal lave, kan i naturligvis altid spørge hotellet, om de kan anbefale noget.

En weekend getaway kan selvfølgelig være meget mere end bare afslapning. Aktiviteter kan også være en god ting, hvis man skal slappe af. Det giver nemlig en afslapning på en helt anden måde, som betyder at man sover langt bedre om natten. Får man en dejlig nattesøvn, har man vist fået alt det ud af en weekendtur, som gerne vil.

Se også vores detaljerede guide med romantiske weekendophold og weekendophold i det fantastiske Sønderjylland.

mikkel forfatter billede

Skrevet af Mikkel Lundstrøm, ekspert i ophold

Hej, jeg hedder Mikkel Lundstrøm og er medejer af Opholdsguide.dk. Siden er lavet med det formål at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, vi har i Norden. Selv elsker jeg ophold i naturskønne omgivelser, og så må der gerne være en wellness afdeling.

Jeg håber, at du kan bruge vores guides – har du et bidrag, hører jeg gerne fra dig på mikkel@opholdsguide.dk. Rigtig god tur!

Kontakt mig på mikkel@opholdsguide.dk