Weekendophold

Weekendophold

Få en fantastisk weekend på et af de udvalgte steder

I Danmark har vi et væld af smukke slotte, gods og hoteller. Disse steder ligger tæt på rigtig smuk natur, og det er naturligvis et kæmpe plus, når man skal på weekendophold. For mange mennesker handler det nemlig bare om at komme væk og slappe af. Her på siden kommer vi med vores bud på weekendophold for 2, eller hele familien, som I bare MÅ opleve. Vi giver desuden en beskrivelse af stedet samt et link til et sted opholdet kan købes.

Se alle vores udvalgte weekendophold eller sorter i landsdele

Alle udvalgte

Jylland

Sjælland

Sydsverige

Fyn

kokkedal castle copenhagen

Kokkedal Slot Copenhagen

5 stjernet

Hørsholm, Nordsjælland

Ønsker du et luksus weekendophold ud over det sædvanlige, så er Kokkedal Castle Copenhagen det rette valg. Slottet ligger i naturskønne omgivelser ved Kokkedal Golfklub lidt nord for Rungsted. Slottets værelser er utrolig flot indrettet, og der er mange forskellige typer værelser, du kan vælge i mellem. Slottet har naturligvis også bar og restauranter. Ønsker du den ultimative forkælelse kan du tilkøbe adgang til slottets forrygende spaafdeling.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.425 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

vejlefjord

Hotel Vejlefjord

4 stjernet

Vejle, Østjylland

Hotel Vejlefjord er et kendt luksushotel ved Vejle Fjord lidt uden for Vejle. På Hotel Vejlefjord er der virkelig mulighed for at få en afslappende weekend med god mad og selvforkælelse. Hotellet har en stor spaafdeling, hvor der er alt, hvad en spaelsker kan drømme om. Bemærk at adgang til spaområdet skal tilkøbes, ligesom eventuelle behandlinger skal det. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser, der indbyder til lange gåture i den flotte natur.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.435 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

dejligt weekendophold

Comwell Kellers Park

4 stjerner

Børkop, Østjylland

Comwell Kellers Park er et lækkert og luksuriøst hotel nær Vejle Fjord. Hotellet har i skrivende stund 2 restauranter, bar og 134 værelser med en flot og moderne indretning. Stedet er kendt for sine fantastiske spafaciliteter, der blandt andet kan byde på indendørs urtesauna, varmtvandsbassin, spa og meget mere. Der kan også bookes behandlinger. Bemærk at adgang til spaområdet er tilkøb. Comwell Kellers Park er en fremragende destination til kæreste- eller venindeturen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

koebenhavn ac bella sky

AC Bella Sky

4 stjernet

Amager

AC Bella Sky er et helt fantastisk hotel, hvis man ønsker et weekendophold tæt på København Centrum. AC Bella Sky er et lækkert hotel, som har alt, hvad man skal bruge på et weekendophold. Alt fra afslappende spafaciliteter til mulighed for behandlinger. Fra værelserne kan du se frem til en fantastisk udsigt over Amager. På Bella Sky bliver der serveret det bedste af det bedste. Kokkene bruger hele dagen på at forberede maden, mens I oplever hovedstaden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hvedholm slot ophold

Hvedholm Slotshotel

4 stjernet

Faaborg, Fyn

Er du på jagt efter weekendophold til en romantisk weekend, så er Hvedholm Slotshotel ved Faaborg på Fyn et godt bud. Slottet ligger lidt uden for Faaborg i flotte omgivelser med en fin slotspark og en sø ved slottet. Slottets værelser er virkelig fine og indrettet i ægte slotslig stil, ligesom resten af stedet i øvrigt også er det. Der er på slotshotellet også en fin restaurant, hvis I ønsker at spise middag på slottet. Det perfekte valg til parret, der søger en romantisk weekend.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

fantastisk badestrand og afslapning

Hotel Tylösand

4 en halv stjernet

Halmstad, Sydsverige

Hotel Tylösand er stedet man kommer, hvis man virkelig gerne vil opleve ultimativ luksus og afslapning. Stedet har en fantastisk spa afdeling med mulighed for at få diverse behandlinger. Derudover er der en række forskellige fitnesshold, man kan tilmelde sig. Som et plus ligger hotellet helt fantastisk, så man kan også selv tage vandreture i de smukke omgivelser. Fra værelserne er der udsigt over den fantastiske sandstrand.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.293 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

copenhagen admiral hotel weekendtur

Copenhagen Admiral Hotel

4 stjerner

København K

Hvis du søger et weekendophold i storbyen, så er Copenhagen Admiral Hotel et forrygende valg. Hotellet ligger i hjertet af København lige ud til vandet ved Amalienborg. Herfra er kort afstand til Kongens Nytorv, Strøget og mange af de andre spændende attraktioner i indre by. Hotellet er luksuriøst med flotte værelser, der passer til de rustikke og autentiske bygninger. Hotellet har også en restaurant, hvis I ønsker at spise på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 850 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotell mossbylund laekkert ophold for 2

Hotell Mossbylund

4 stjernet

Skivarp, Sydsverige

Hotell Mossbylund ligger cirka 1 times kørsel fra København. Det er altså et nemt getaway til vores naboer. Hotellet ligger i helt fantastisk omgivelser, der er både strand og skov. Hotellet giver jer lov til at medbringe hund. Når man skal på weekendophold for 2, vil man naturligvis gerne slappe af. På Hotell Mossbylund er der både spa og mulighed for en række behandlinger. Det er en ældre gård, som er blevet renoveret. Prøv også et af deres yoga hold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.066 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

strandhotellet blokhus

Strandhotellet Blokhus

4 stjernet

Blokhus, Nordjylland

Strandhotellet Blokhus er et fantastisk hotel i Blokhus. Hotellet ligger ikke mange meter fra en fantastisk strand, men udover dette byder hotellet også på en indendørs pool og fitnessfaciliteter. Hotellet er indrettet som et rigtig dansk badehotel. Med en masse hyggelig møbler og flot dekoration. Maden på hotellet er helt fantastisk, og det er til en pris som er til at betale. Strandhotellet Blokhus er oplagt om sommeren, hvis man gerne vil slappe af ved stranden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

laekkert weekendophold

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet weekendophold

Helsingør, Nordsjælland

Når Marienlyst strandhotel byder dig velkommen, er det med kvalitet og dig i fokus. Dit første indtryk af hotellet vil helt sikkert være, at det hele er nyt og lækkert. Det samme vil dit indtryk af dit værelse være. Hotellet er kendt for sine fantastiske spafaciliteter, der blandt andet byder på både en uden og indendørs afdeling. Der kan i skrivende stund købes adgang til spaområdet fra 350 kr. pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kurhotel skodsborg

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg, Nordsjælland

I Skodsborg lidt nord for København ligger et af Danmarks førende kurhoteller, Kurhotel Skodsborg. Kurhotel Skodsborg har noget meget sydlandsk over sig. Så snart man triller ind på vejen op til hotellet, kan man mærke den overdådige luksus, der pryder stedet. Det gør sig også gældende på de flotte værelser, der er lyse, moderne og rigtig hyggelige.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

helnan marselis billigt weekendophold for 2

Helnan Marselis Hotel

4 stjernet helnan

Marselisborg Strand

Ønsker i at opleve dejlige Århus, men stadig bo omkring 20 minutter fra centrum blandt skov og strand, så er dette det helt rigtige for jer. Århus er en dejlig by, men det kan være meget rart at kunne gå en tur i skoven og nyde stilheden og hinanden. Hotellet er meget moderne indrettet, og værelser har lige hvad man skal bruge. Spørger man tidligere gæster har servicen og rengøring været helt i top. Desuden har hotellet indendørs pool og en helt fantastisk udsigt.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 861 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

comwell borupgaard

Comwell Borupgaard

4 stjernet

Snekkersten, Sjælland

I den nordsjællandske by Snekkersten lidt syd for Helsingør ligger det luksuriøse spahotel Comwell Borupgaard. Hotellet ligger blot en kilometers penge fra Øresund, og byen byder blandt andet på en lille fin strand og en lille hyggelig havn. Comwell Borupgaard ligger for sig selv omringet af træer. Det skaber de perfekte rammer for et weekendophold fyldt med afslapning og velvære.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

weekendophold paa slot

Kokkedal Slotshotel

4 stjerner

Brovst, Nordvestjylland

Ved Brovst i Nordjylland ligger det fine slotshotel, Kokkedal Slotshotel. Et lækkert slotshotel der har formået at fastholde den klassiske slotslige karaktér i sin indretning. Værelserne er fine med klassisk inventar og kan hurtigt få dig til at føle dig helt kongelig. Slotshotellet har også en restaurant, ligesom der også er indendørs swimmingpool. Slottet ligger i naturskønne omgivelser ved skov, marker og ikke langt fra Nibe Bredning.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel villa provence weekendophold

Hotel Villa Provence

4 stjerner

Fredens Torv, Aarhus

Hotel Villa Provence er et utrolig charmerende hotel beliggende centralt i Aarhus. Hotellet er indrettet i en flot provencalsk stil, der er virkelig vellykket. Alle værelser er unikt indrettet. På hotellet er en hyggelig gårdhave, hvor I kan nyde stemningen, hvis vejret er til det. Fra hotellet er der kun godt og vel 2 kilometer til en af Aarhus store attraktioner, ARoS. Det perfekte valg hvis du ønsker et weekendophold med mulighed for at opleve fantastiske Aarhus.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.395 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

benniksgaard hotel

Benniksgaard Hotel

4 stjernet laekkert weekendophold

Gråsten, Sønderjylland

Benniksgaard Hotel er faktisk dateret helt tilbage til 1393, hvor det blev eget af Bennick-slægten, der oprindeligt drev landbrug på grunden. Senere hen har det skiftet ejere et par gange, hvorefter det endelig i 1977 blev købt af nuværende ejere, som har valgt at bruge det charmerende sted tæt på Flensborg fjord til at drive et hotel. Det at det har været brugt til landbrug siger meget om stedet og dets omgivelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 971 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

weekendophold paa kro

Gram Slotskro

3,5 stjerne

Gram, Sønderjylland

Ved Gram Slot i Sønderjylland ligger den fine Gram Slotskro. En hyggelig kro der kan levere vaskeægte krostemning. Slotskroens værelser er indrettet i en fin slotslig stil, der passer perfekt til omgivelserne. Stedet har også en restaurant, hvor der serveres retter med respekt for traditioner men tilsat et strejf af nutiden. Trænger du til et weekendophold, hvor der er rig mulighed for at koble af i flot natur, så er Gram Slotskro et godt valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.082 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

himmerland golf og spa resort

Himmerland Golf & Spa Resort

4 stjernet

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er et prisvindende resort, der ud over sine fine spafaciliteter, også er kendt for sine golfbaner, hvor der er blevet afholdt flere store og internationale turneringer. De gode golfbaner gør selvfølgelig opholdet særdeles velegnet som golfophold. Er du ikke til golf, så er der stadig masser af gode grunde til at tage på Himmerland Golf & Spa Resort.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.100 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

populaert weekendophold i sydsverige

Falkenberg Sydsverige

3 en halv stjernet

Falkenberg, Sydsverige

Søger I et weekendophold med spa & wellness på højeste niveau, så vil et ophold på Falkenberg Strandbad bestemt ikke skuffer Jer. Hotellet er et prisvindende svensk wellness hotel, der i 2017 blev kåret til det bedste luksus spahotel i hele Europa. Det er noget af en pris, men når I ankommer til hotellet, vil I straks finde ud af hvorfor.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.157 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel amerika

Hotel Amerika

4 stjernet weekendophold for 2

Hobro, Nordjylland

Ved Mariager Fjord i Hobro ligger det 4-stjernede Hotel Amerika. Hotel Amerika er et hyggeligt hotel, der udbyder en række forskellige typer af ophold. Vælger I et weekendophold for 2 på hotellet, kan I se frem til et ophold med dejlig mad og romantik. Vælger I et ophold for 2 på Hotel Amerika, får I rigtig meget for pengene.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 818 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

alter meierhof

Alter Meierhof

5 stjerner

Flensborg, Nordtyskland

Ønsker I et weekendophold med den ultimative luksus, så er et weekendophold med spa & wellness på Alter Meierhof det perfekte valg. Alter Meierhof er et 5-stjernet luksuriøst hotel, der ligger placeret ned til den flotte Flensborg Fjord. Ud over at kunne byde på spa og wellness i topklasse, så leverer Alter Meierhof også gastronomi på højeste niveau.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.716 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvor vil du på weekendophold?

Leder du efter et weekendophold på en bestemt lokation? Vi har lavet guides til weekendophold forskellige steder i Danmark og resten af Norden. Brug oversigten nedenfor og find vores bedste anbefalinger til ophold på bestemte destinationer.

Kan jeg komme på andre weekendophold end dem vist ovenfor?

Du kan selvfølgelig komme på andre weekendophold end dem, som vi har valgt at vise ovenfor. De weekendophold som vi har vist ovenfor, er det blot nogle, som vi har udvalgt. Vi har simpelthen baseret på anmeldelser og egne erfaringer udvalgt de weekendophold, som vi føler er bedst og mest relevante for den brede vifte af danskere. Derfor er der selvfølgelig stadig en masse andre ophold, som du kan tage på i din weekend.  Det kan generelt være en god idé at se alle de forskellige ophold igennem, inden man træffer en beslutning om, hvor man gerne vil bruge sin weekend.

Derfor skal du på weekendophold

Der er faktisk overraskende mange gode grunde til at stikke afsted på et weekendophold. En af grundene er, at det kan være super dejligt at komme væk hjemmefra. Det gælder hvad end, du tager afsted alene, med kæresten eller familien. Mange mennesker forbinder weekendophold som en aktivitet med kæresten. Det er naturligvis også det, som er mest populært. Nogle gange kan det dog være rigtig dejligt at komme afsted, selvom man er alene. Det er jo ikke alle, som har en kæreste. Derudover er et weekendophold med familien også en helt fantastisk ting, og noget som mange familier ofte glemmer.

Weekendophold med kæresten

Vælger du at tage på weekendophold med kæresten, er du langt fra alene. Det er også noget, som bliver mere og mere populært blandt kærestepar – med god grund. Det at komme væk i andre omgivelser og nyde et slotshotel eller et lækkert hotel, er nemlig noget alt for få mennesker får gjort. Mange kærestepar tror, at det koster en bondegård, men det er faktisk langt fra tilfældet. I kan jo passende deles om udgiften, og på den måde kan i komme afsted på en romantisk tur med pengepungen i god behold.

Et weekendophold med kæresten vil ofte bestå af en tur på et spahotel eller wellness. Derfor giver det måske mening for dig at se denne guide med de bedste spaophold i og omkring Danmark. Det giver jer nemlig muligheden for at komme helt tæt på hinanden og få slappet af i boblebadet med en lækker flaske champagne, eller noget andet i kan lide. Derefter vil man typisk gå en tur langs stranden eller en skov, som ofte er i nærheden af de forskellige spahoteller. At komme afsted med kæresten er uden tvivl noget helt specielt, og noget som man bare skal opleve som par på et eller andet tidspunkt.

Weekendophold med familien

Skal du afsted på weekendophold med familien, vil man typisk vælge et sted, hvor der er en masse natur. Mange familier er nemlig vilde med at være aktive med hinanden, og derfor bliver de såkaldte naturhoteller ofte valgt før spahotellerne. Et weekendophold med familien vil derfor ofte stå på en masse aktiviteter i naturområder omkring hotellet eller slottet. Det giver faktisk god mening, for det kan være rigtig rart at komme ud i naturen og lave nogle aktiviteter med hinanden. Det giver nemlig god motion, men i kan også lære hinanden at kende i andre sammenhængen end blot en helt almindelig hverdag.

Weekendophold med sig selv

Skal du på weekendophold med dig selv, er der heldigvis ikke så meget at rafle om. Du bestemmer jo helt selv, hvad du gerne vil opleve og have ud af dit weekendophold. Derfor er der ikke så meget at sige, andet end du skal sørge for at nyde dig selv og den frihed, som man har på et weekendophold. Husk at personalet altid vil gøre sit bedste for, at du får en rigtig dejlig oplevelse på deres hotel. Måske er der også andre mennesker, som er taget på ophold alene, da det er noget, som flere og flere single danskere gør. Det at komme ud og se noget andet samt stresse af, er altså ikke kun noget, som man gør i par, men i høj grad også noget, som man gør med sig selv.

Stress af på en weekendtur du kun oplever i dine drømme

Nogle gange går man bare og drømmer om en weekendtur, at komme et helt andet sted hen end ens hverdag. Det kender vi alle sammen vist godt. Der er dog nogle ting, som man gør, at man alligevel bare bliver hjemme. Desværre. Derfor er et weekend getaway også oplagt til dig, som har det på præcist denne måde. Det at kunne komme væk i en enkelt weekend, uden at tænke på at skulle få hunden passet i alt for lang tid, samt at bede familie og venner om at tømme postkassen og vande blomsterne, kan nu egentlig være meget rart. At få stresset af i nogle omgivelser, som man faktisk kun kan drømme sig til, er helt fantastisk. Ønsker du at slappe lige det ekstra af, kunne et weekendophold med spa være en mulighed.

Nogle af de udvalgte slotshoteller, lever virkelig op til dette scenarie. Omgivelserne og stemningen på disse hoteller er helt fantastisk, og det er langt fra steder, hvor man stresser rundt. Forestil dig at gå rundt i en vinkælder, som stammer fra 1200-tallet. Det giver altså bare en vis form for ro i maven. En ro i maven som man kun kan få ved at tage på ferie eller weekendophold. Hvad venter du på? Tag nu og kom afsted på weekendophold og få stresset af, mens du stadig har chancen.

Nyd naturen og de afstressende omgivelser

Der er ingen tvivl om, at det ikke kun er slottet, som er med til at have en meget afstressende effekt. Det er i den grad også den smukke natur, som de fantastiske slotshoteller er omgivet af. Det at gå en tur langs stranden eller i en smuk skov, gør virkelig noget ved humøret. Smag den gode vin og det gode mad, og bare læn dig tilbage i dig selv og nyd oplevelsen.

Hvilke årstider er det bedst, når man skal på weekendophold?

Faktisk er efterår og vinter de mest populære årstider at tage på weekendophold. Grunden er egentlig ret simpel. Man har normalt ikke så meget ferie hen over vinterperioden, og man stresser ofte med jul og nytår. Derfor kan det være rart at komme væk i en weekend eller forlænget weekend, men stadig ikke være alt for langt væk fra hverdagen, da der er ting, der skal gøres. Desuden har folk også ofte lukket deres sommerhuse af, hvilket vil sige, at de ikke kan søge tilflugt fra hverdagen i deres sommerhuse hen over vinteren. Weekendophold har jo netop til formål at få folk til at slappe af og blive forkælet. Det kan eksempelvis være et rigtig dejligt afbræk fra en kold og stressende hverdag at tage på spaophold, hvorfor spaophold også i høj grad vinder, når det kommer til weekendophold hen over vinteren.

Hvilke aktiviteter kan jeg forvente på et weekendophold?

Afhængigt af hvilke hotel du vælger, er der selvfølgelig nogle forskellige aktiviteter på stedet. Det virker oplagt, at der på et spaophold vil være spa, og det også primært er det, tiden vil blive brugt på på et sådan weekendophold. Der findes selvfølgelig også andre ting end spaophold, og derfor vil vi gerne berøre dette disse hoteller også.

Typisk vil der være fuld fokus på afslapning. Det vil altså sige oplevelser i naturen, god mad og muligheden for at slappe af i super lækre omgivelser. Derudover er der ofte en bar, hvor man kan sætte sig og få en øl og få snakket med sin partner og de andre gæster på hotellet. Vælger du et weekendophold et sted, hvor der er meget natur, kan du måske overveje at tage din mountain bike med. På den måde kan du få set lidt mere af området og få lidt motion, hvis du synes der går lidt for meget afslapning i den.

Weekendophold for 2 – den perfekte gave til parret

Skal du glæde et par med en romantisk gave? Hvorfor så ikke give et weekendophold for 2? Et weekendophold for 2 personer betyder bestemt ikke at være dyrt. Du kan for eksempel købe et gavekort til opholdet på Skrøbelev Gods eller til Den Gamle Grænsekro. Hvis du har kig på et af dyrere ophold, så kan I eventuelt være flere, der slår Jer sammen om opholdet. Hvis budgettet ikke er det vigtigste for gaven, så kan vi varmt anbefale et ophold på Alter Meierhof, Kurhotel Skodsborg eller på Ystad Saltsjöbad. Et romantisk weekendophold for 2 kan også være den perfekte bryllupsgave. Både på bryllupsdagen men også til kobber, sølv- eller guldbrylluppet.

Har du spørgsmål til din næste weekend getaway, hører vi gerne fra dig

Hvis du har nogle spørgsmål, skal du selvfølgelig være mere end velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os både via telefon og e-mail. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer på hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig og guide dig til det bedste weekendophold muligt.

Se også vores detaljerede guide med romantiske weekendophold og weekendophold i det fantastiske Sønderjylland.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk