weekendophold Fyn

Weekendophold Fyn

Denne side indeholder reklamelinks

Tag et weekendophold på smukke fyn

Fyn er en fantastisk ø med smuk natur og masser af kulturelle attraktioner. Derfor er Fyn også en fremragende destination til et weekendophold. Her på siden finder du en guide med forslag til overnatningssteder til dit weekendophold på Fyn. Du kan læse mere om hvert enkelt hotel, ligesom du også kan se et billede derfra.

smukt hotel med skoen udsigt

Hotel Hesselet

4 stjernet weekendophold paa fyn

Nyborg, Østfyn

Omkranset af skov og med en beliggenhed lige ud til vandet har Hotel Hesselet de bedste forudsætninger for at give dig et forrygende weekendophold på Fyn. Hotellet er særligt oplagt, hvis du ønsker et ophold med muligheden for at komme en tur i vandet. Er vejret ikke til det, har hotellet også en fin indendørs pool. Hotel Hesselet har også en restaurant, hvor der stræbes efter at give en gastronomisk oplevelse på højt niveau. Et idéelt ophold til parret!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.395 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
smuk udsigt fra hotellet

Sixtus Sinatur Hotel

4 stjernet hotel i middelfart

Middelfart, Vestfyn

På Hindsgavl halvøen ved Middelfart ligger det hyggelige og charmerende hotel, Sixtus Sinatur Hotel & Konference. Hotellet har en fantastisk smuk udsigt over havet, og ved hotellet er en fin lille badebro, hvis I har lyst til en tur i havet. Et ophold på Sixtus er det perfekte ophold til par, der trænger til et romantisk weekendophold på Fyn.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.148 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
laekkert weekendophold paa fyn

Hvedholm Slotshotel

4 stjernet sltoshotel paa fyn

Faaborg, Sydfyn

Hvis du søger et romantisk weekendophold på Fyn, er Hvedholm Slot et fantastisk valg. Slottet ligger lige uden for Faaborg og byder på en fantastisk udsigt over det Sydfynske Øhav. Her er der plads til lange gåture og romantik.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
luksus paa fyn med comwell

Comwell Middelfart

4 stjernet hotel

Middelfart, Vestfyn

Lige ved Lillebæltsbroen i Middelfart ligger det moderne og luksuriøse hotel, Comwell Middelfart. Comwell i Middelfart er et hyggeligt hotel med fantastiske faciliteter og tæt på den smukke natur ved Middelfart. Der er heller ikke langt til Odense, hvis I ønsker at opleve de mange kulturelle ting, byen byder på.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 998 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
Tornoes Hotel udsigt

Tornøes Hotel

3 stjernet hotel

Kerteminde, Fyn

Tornøes Hotel er et hyggeligt hotel på havnen i Kerteminde. Her der for alvor rum til at komme ned i gear og ikke mindst opleve de mange ting, området omkring Kerteminde og resten af Fyn byder på. Det perfekte hotel til par, der ønsker et weekendophold i smukke Kerteminde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
hyggeligt og billigt weekendophold paa fyn

Munkebo Kro

3 stjernet kro med fantastisk udsigt

Munkebo, Østfyn

Munkebo Kro er en klassisk dansk kro, der har en rigtig fin beliggenhed tæt på både Odense og det smukke Kerteminde. Munkebo Kro vil gerne levere ægte krohygge med dejlig mad og pæne værelser. Booker I bord på kroens restaurant, kan I for eksempel nyde en 2, 3 eller 4-retters menu. Et weekendophold på Fyn på Munkebo Kro er et godt valg, hvis I både vil være tæt på havet og Odense mange seværdigheder. Det er I her med Odense og Kerteminde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.240 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
skoent hotel i odense by

Stella Maris Hotel De Luxe

4 stjernet hotel

Svendborg, Sydfyn

Stella Maris Hotel De Luxe er et hotel med en forrygende beliggenhed lige ud til Svendborgsund. Hotellet er som navnet antyder et luksuriøst hotel, og det er også rigtig romantisk. Værelserne er flot indrettet med flotte bordlamper, lænestole og pæne senge . Hotellet har sin egen restaurant, hvor der serveres retter inspireret af det sydfranske landkøkken. Stella Maris Hotel De Luxe er oplagt valg til parret, der ønsker et romantisk weekendophold på Fyn.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.395 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
hyggeligt slotshotel med skoen udsigt

Hindsgavl Slot

4 stjernet slotshotel

Middelfart, Vestfyn

Lidt uden for Middelfart ligger det smukke slot, Hindsgavl Slot. Området byder på en fantastisk natur og slottet ligger placeret helt ned til vandet. I nærheden af slottet er også en dyrepark, hvor det er oplagt med en god lang gåtur. Vi kan også anbefale en tur i den hyggelige slotspark, der byder på bassiner og vandløb.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 775 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
dejligt til weekenden i fyn

First Hotel Grand

4 stjernet hotel

Odense C, Fyn

Søger du et weekendophold i hjertet af Odense, så er First Hotel Grand et fantastisk valg. Hotellet ligger centralt i Odense, hvor der er gåafstand til midtbyens mange attraktioner. First Hotel Grand i Odense er et moderne hotel, der også byder på en lækker restaurant.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 955 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
Sevaerdigheder paa fyn
omgivelser paa fyn

Seværdigheder på Fyn

Uanset om I vælger et weekendophold på det sydlige, centrale nordlige, østlige eller vestlige Fyn, er der masser at foretage sig. Odense ligger centralt på Fyn, hvor der er relativt kort kørselsafstand fra stort set alle områder af Fyn. Det er ikke kun i Odense, at alle Fyns seværdigheder ligger. Nedenfor kan du få lidt inspiration, hvis I vil kombinere Jeres weekendophold på øen med at opleve nogle lokale attraktioner.

Attraktioner på det nordlige Fyn

 • Fjord og Bælt i Kerteminde
 • Fyns Hoved
 • Æbelø
 • Æbelø
 • Johannes Larsen Museet

Attraktioner på det vestlige Fyn

 • Hindsgavl Dyrehave, Middelfart
 • Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro
 • Clay Keramikmuseum Danmark, Middelfart

Attraktioner på det sydlige Fyn

 • Egeskov Slot
 • Assens Miniby
 • Faaborg Museum
 • Valdemar Slot, Tåsinge
 • Svendborg Museum

Attraktioner i Odense

 • H.C. Andersens Barndomshjem og Hus
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Brandts Klædefabrik

Som du kan læse, er der masser af spændende seværdigheder og aktiviteter, som I kan opleve under Jeres weekendophold på Fyn.

Oplev de smukke omgivelser på Fyn

På Fyn er fantastisk natur i både nord, syd, øst og vest. Fyn er blandt andet kendt for sine mange slotte som Egeskov Slot, Hindsgavl Slot og Valdemar Slot på Tåsinge. Ved slottene ligger også nogle rigtig fine slotsparker, hvor I kan gå en tur i de eventyrlige omgivelser omkring slottet.

Ønsker I den ultimative naturoplevelse, kan jeg anbefale en tur til Æbelø, der er en ubeboet ø, hvor du skal vandre for at komme over til øen. Det er naturligvis bedst, hvis vejret er godt.

Fine shoppingmuligheder rundt omkring på Fyn

Der er masser af fine shoppingsteder rundt omkring på Fyn. Der er naturligvis både Odense centrum, der kan blandt andet kan byde på et væld af skønne butikker og en Magasin, ligesom der i Odense også er Rosengårdcentret. Derudover er der i Svendborg på Sydfyn også en hyggelig gågade med et godt udvalg af butikker. Ønsker I at shoppe meget på Jeres weekendophold på Fyn, anbefaler jeg en tur til Odense.

Fyn byder på smuk natur

En god grund til at tage på weekendophold på Fyn er den smukke natur, der er på både det nordlige Fyn og hele den sydlige del. Mange af hotellerne vi har taget med i guiden her på siden ligger lige ned til vandet og tæt på smukke områder. Vælger I for eksempel Hindsgavl Slot ligger slottet lige ved siden af en dyrepark, der inviterer til lange gåture. Der er masser af smukke udflugtsmål på Fyn, når det kommer til flot natur. Vi kan blandt andet anbefale en tur til Egeskov Slot og de smukke haver og parker, der er omkring slottet. Under hvert hotel her på siden kommer vi med forskellige forslag til udflugtsmål.

Nyd weekendopholdet på fyn på et slot

Fyn er kendt for sine smukke slotte. Her på siden har vi to fine slotte på fyn med, hvor I kan få et romantisk weekendophold i det fynske. Et weekendophold på et slot er både romantisk og afslappende. Derfor er det også et godt valg, hvis du skal afsted på ophold på Fyn med din partner.

Ud over at kunne byde på romantiske omgivelser og charmerende værelser, har de forskellige slotte også nogle rigtig fine restauranter, hvor I kan booke bord, hvis I ønsker et weekendophold på Fyn med middag. Bemærk at der ikke er inkluderet middag i de viste priser på siden. Der kan dog let bookes bord gennem restauranterne på hotellerne, hvis I ønsker dette.

Tag en smuttur til Odense

Fyn er ikke større, end at I kan kombinere et weekendophold på Fyn med en tur til Odense, ligemeget hvor I befinder Jer. Odense har rigtig gode shoppingmuligheder og kan blandt andet byde på en Magasin og et væld af andre fine butikker. Odense har også et hav af fine restauranter og barer.

Ud over de gode shoppingmuligheder kan Odense også byde på masser af attraktioner. Vi kan blandt andet anbefale en tur til H.C. Andersens Hus, Danmarks Jernbanemuseum eller en tur langs den flotte Å. Odense byder på masser af muligheder, og vi kan klart anbefale en smuttur til Odense enten før eller efter Jeres weekendophold i det fynske.

Få et velfortjent afbræk fra hverdagen

Trænger du til et velfortjent afbræk fra en travl hverdag? Hvorfor så ikke forkæle dig selv med et afslappende weekendophold på Fyn? Den smukke natur og de fine hoteller giver dig rig mulighed for at komme helt ned i gear og ikke mindst komme langt væk fra hverdagens rutiner.

Det er altid hyggeligt at nyde et weekendophold med en person du holder af. Det kan være et familiemedlem, kæresten eller en god ven eller veninde. På et weekendophold får I god tid til hinanden og til at lave det, der får Jer til at slappe mest af. Om det så er en gåtur i naturen, shopping eller god mad. På Fyn er der mulighed for det hele.

Et weekendophold på Fyn er en fantastisk gaveidé

Mangler du lidt gaveinspiration? Et weekendophold på Fyn er den perfekte gaveidé til par, din ven, veninde, som bryllupsgave eller bare som gave til en du holder af. Her på siden er der hoteller i alle prisklasser, samt hoteller med både beliggenhed i Odense og det smukke område ved Middelfart. Hvis et weekendophold på Fyn ligger over dit gavebudget, kan du overveje at slå dig sammen med andre om gaven, hvis det er til et større arrangement. Det vil hæve det beløb, I kan give i gave.

Se også vores oversigt med alle weekendophold i Skagen.

forfatter

Skrevet af Magnus

Mit navn er Magnus, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk