badehoteller

Badehoteller

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev Danmarks fantastiske badehoteller

I Danmark findes en lang række autentiske og charmerende badehoteller. At være på ophold på et badehotel er en helt særlig oplevelse. Her er god mad, flot indretning og smukke omgivelser. De perfekte rammer til et romantisk ophold for parret eller til et hyggeligt og afslappende ophold med en god ven eller veninde.

Se alle vores udvalgte badehoteller eller sorter efter landsdel

strandhotellet blokhus - baggaarden med solsenge

Strandhotellet Blokhus

4 stjernet badehotel

Blokhus, Nordjylland

I det smukke Blokhus ligger et rigtig klassisk dansk badehotel i form af Strandhotellet Blokhus. Badehotellet ligger blot få hundrede meter fra den smukke sandstrand på vestkysten. Strandhotellet ligger centralt i Blokhus nær et af landets bedste sommerhusområder. Strandhotellet Blokhus er et lækkert og luksuriøst hotel, der er perfekt til den romantiske weekend.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
et af danmarks bedste badehoteller

Helenekilde Badehotel

3,5 stjernet badehotel

Tisvildeleje, Nordsjælland

I Tisvildeleje finder du Helenekilde Badehotel. Et luksuriøst badehotel som er indrettet meget moderne med respekt for det ældre. Stedet ligger fantastisk lige ned til vandet, hvilket gør det oplagt at hoppe en tur i vandet, men også at udforske det nærliggende område. Helenekilde Badehotel tilbyder gratis udlejning af cykler samt gratis WiFi. Desuden ligger stedet blot 26 kilometer fra Hillerød, hvis du skulle have brug for at shoppe. Fantastisk dansk badehotel!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.495 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
nyd vandet og de mange strande ved skagen

Ruths Hotel

4,5 stjernet badehotel

Skagen, Nordjylland

I Gl. Skagen ligger Ruths Badehotel. Stedet er kendt for at levere en helt fantastisk service. På Ruths Badehotel har de fleste værelser balkon eller terrasse. Man har altså rig mulighed for at komme ud. Værelserne er pænt indrettet, og hotellet har en god restaurant. Er du gæst på Ruths Badehotel vil der være gratis adgang til wellness faciliteterne på hotellet. Her kan du blandt andet finde en række behandlinger, fitness, spa og sauna.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.840 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
hotel med egen badebro

Sinatur Hotel Storebælt

3 stjernet badehotel i middelfart

Nyborg, Fyn

Sinatur Hotel Storebælt er et lækkert 3-stjernet badehotel på Fyn. Det ligger i Nyborg, hvilket betyder en smuk badestrand. Det ligger tæt på Storebæltsbroen, hvilket gør det nemt for dig at komme til og fra hotellet. For mange mennesker er det et sted man kommer år efter år. Stemningen og omgivelserne på hotellet er nemlig helt fantastiske.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 998 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
tag paa badehotel i jylland

Hjerting Badehotel

3 stjernet badehotel

Esbjerg, Jylland

Hjerting Badehotel ligger lige ud til det smukke Vesterhav, og er et hotel, som rigtigt mange mennesker har anmeldt godt for dets smukke beliggenhed. Hotellet byder på nogle pæne og nydelige værelser, og deres service fra personalet er i top. Selvom Hjerting Badehotel kun er 3 stjernet, får man i den grad stadig noget for pengene, hvis man vælger at tage på badeferie netop her.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.495 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
et klassisk dansk badehotel

Brøndums Hotel

3 stjernet badehotel

Skagen, Nordjylland

Det 3-stjernet badehotel Brøndums Hotel, ligger midt i Skagen. Der er ikke langt til stranden fra Hotellet, hvilket også gør det oplagt for mange mennesker at besøge, hvis de søger et godt badehotel i Nordjylland til en pris, som alle kan være med til. Dermed ikke sagt at stedet ikke lever op til en høj kvalitet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 795 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
nyd de laekre faciliteter i gilleleje

Gilleleje Badehotel

3 stjernet badehotel

Gilleleje, Nordsjælland

Gilleleje Badehotel er et 3 stjernet hotel. Hotellet ligger ikke overraskende i Gilleleje, og er noget af de nordligste man overhovedet kommer i Nordsjælland. Stedet stammer fra slutning af 1900-tallet, og derfor top moderne samtidig med at indretningen er holdt stilren og hyggelig. Hvis du virkelig ønsker en særlig oplevelse, kan du med fordel bestille et værelse med havudsigt, hvor der på nogle af værelserne vil være en balkon.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.690 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
badehotel bretagne

Hotel Bretagne

3 stjernet badehotel

Hornbæk, Nordsjælland

Centralt i Hornbæk ligger det nyrenoverede badehotel Hotel Bretagne. Hotellet ligger i gåafstand fra stranden og havnen i hyggelige Hornbæk. Hotel Bretagne har de mest charmerende værelser, der er i ægte badehotel-stil. Ud over de flotte værelser huser hotellet også en hyggelig restaurant og en lobbybar.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.092 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
et billigt og populaert valg

Hjorths Badehotel

2,5 stjernet badehotel

Skagen, Nordjylland

Hjorths Badehotel ligger placeret i sin egen fredelige og charmerende oase cirka 14 kilometer fra Skagen Centrum. Hjorts badehotel kan byde på noget lidt andet, end de andre badehoteller i Skagen her på siden. Hjorths Badehotel ligger nemlig i fred og idyl midt ude i den unikke natur med gåafstand til havet. Hotellets fokus er at få dig til at koble fuldstændig af – derfor er der hverken WiFi eller TV på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.106 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
et badehotel med laekker tilhoerende restaurant

Stella Maris Hotel De Luxe

4 stjernet badehotel paa fyn

Svendborg, Sydfyn

Hotel Stella Maris er meget mere end blot et badehotel. I skal vælge Stella Maris, hvis i gerne vil forkæles og opleve noget helt unikt. Hotellet har styr på deres indretning, og der er kælet for alle detaljer. Derudover er der en restaurant af meget høj kaliber. Omgivelserne er fantastiske og rolige, så hvis i gerne vil have ro og mulighed for at slappe af er Stella Maris det rigtige valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.395 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
fantastiske omgivelser og kultur omkring roedvig kro

Rødvig Kro og Badehotel

3 stjernet badehotel og kro

Rødvig, Stevns

Rødvig Badehotel og Kro sætter baren højt, når det kommer til beliggenhed og stemning. Et fantastisk velplaceret sted med den smukkeste udsigt over vandet. Derudover er værelserne og badehotel generelt nydeligt indrettet. Havudsigten er gennemgående tema for dette hotel, og man kan også nyde den fra den skønne kro, som hører til hotellet. Her kan du få et bredt udvalg af delikate á la carte retter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 720 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
samsoes fineste badehotel

Ballen Badehotel

3,5 stjernet

Ballen, Samsø

I Ballen på Samsø finder du et rigtig godt svar på et fantastisk badehotel. Samsø har virkelig essen af afslapning og sommerglæde. Hotellet er pænt indrettet, og der er gratis morgenmad til gæster. Besøg også den lækre restaurant Behrnt på badehotellet. Du kan regne med at få serveret friske råvare fra øen. Der er også mange aktiviteter på Samsø, og hotellet tilbyder blandt andet yoga hver lørdag morgen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: I øjeblikket ingen tilgængelige priser DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
henne moelle og den fantastiske beliggenhed

Henne Mølle Å Badehotel

3 stjernet badehotel

Henne, Vestjylland

Når du besøger Henne Mølle Å Badehotel, skal du forvente at få sparket benene væk under dig. Hotellet har det man forventer af et moderne hotel, men det er langt fra her, du kommer til at ligge dit fokus. Stedets omgivelser er helt fantastiske, og er meget oplagte en række aktiviteter som eksempelvis vandring og cykling. Ønsker du en oplevelse udover det sædvanlige, er dette et oplagt badehotel at vælge.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.590 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
indkoerselen til hotellet

Hotel Løkken Strand

3 stjernet badehotel

Løkken, Nordjylland

Kun 50 kilometer fra Aalborg i det populære ferieområde Løkken, finder du Hotel Løkken Strand. Et lækkert badehotel med fokus på moderne indretning og fine sæber samt diverse lotions. Hotellet tilbyder desuden gratis morgenmad til deres gæster, som tidligere gæster har været meget imponeret over. Vil i bo få 100 meter fra stranden samt i midten af et livligt område, er Hotel Løkken Strand måske noget for jer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 900 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
idyl paa fyn

Hotel Hesselet

4 stjernet badehotel

Nyborg, Østfyn

Det 4-stjernede badehotel i Nyborg, er et populært valg på Fyn blandt det ældre publikum. Det er nemlig et meget stille hotel, og er heller ikke indrettet synderligt moderne. Dog skal man ikke tage fejl af den luksus, som hotellet er kendt for, og de 4 stjerner taler vist for sig selv. Hotellet har desuden en gourmet restaurant samt en lækker indendørs pool, spa og mulighed for massage.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.395 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
idyl i soenderjylland paa klassisk badehotel

Aarøsund Badehotel

3,5 stjernet badehotel

Haderslev Sønderjylland

Aarøsund Badehotel er en god mulighed, hvis man ønsker at kombinere badehotel med gourmetophold. Hotellet har nemlig en helt forrygende restaurant. Udover at have dette, har man som gæst også direkte adgang til en dejlig sandstrand. Kan i godt lide at komme lidt væk fra hotellet i løbet af dagen, kan man fra den lokale havn tage en færge til Ærø. En hyggelig lille get-away fra badehotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.165 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere
bo taet paa hovedstaden og vandet

Dragør Badehotel

3,5 stjernet billigt badehotel

Dragør, Amager

På Dragør badehotel er et meget anerkendt badehotel på Amager. Det kan være et oplagt valg, hvis du bor i hovedstaden, og ønsker at komme lidt væk uden at tage for langt. Hotellet huser konferencer såvel som almindelige gæster. Du har muligheden for at tilkøbe værelse med balkon og fantastisk havudsigt. Restauranten har fast menukort samt skiftende dagensret

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 795 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvor i landet vil du på badehotel?

Der er skønne badehoteller over hele landet. Brug oversigten nedenfor og find vores guides med badehoteller på specielle lokationer i Danmark.

Badehoteller – Disse må du opleve

Når vi taler badehoteller, er der nogle, som bare skal opleves, hvis man altså elsker badehoteller. I Danmark er vi faktisk forholdsvis heldige at have så mange badehoteller, på trods af landets størrelse og meget svingende vejr. Derfor er der også mange at vælge imellem, at det kan være helt svært at finde frem til det badehotel, som passer bedst til dig og din familie eller partner. Derfor har vi lavet en detaljeret guide, som skal hjælpe dig med at finde det bedste hotel, som er inde for jeres budget, præferencer i forhold til lokation samt krav til faciliteter og så videre.

Vi håber, at vores detaljerede guide over badehoteller har hjulpet dig på rette vej med at finde lige præcis det, som i søger.

Derfor skal du tage på badehotel i det ganske danske land

Der er mange gode grunde til at tage på badehotel i det danske land. En af de bedste grunde er de høje standarder inde for vores hoteller, som gør, at stort set alle badehotellerne er et besøg værd. Vi har dog sat os for at finde de bedste og mest unikke badehoteller til dig. Vi har ikke blot fundet dem, men vi har også skrevet detaljeret information om hvert hotel, som skal være med til at give dig en idé om, om hotellet er noget for dig. Det har vi gjort til hvert af de hoteller, som vi har udvalgt.

Hvordan udvælger vi badehotellerne til listen?

Når vi udvælger hoteller til listen, gør vi det på baggrund af information, som har kunnet samle om hotellet. Er det unikt nok til at være på listen? Har det nogle specielle faciliteter, som gør, at det er anbefalelsesværdigt? Har hotellet generelt gode anmeldelser, og hvad gør de godt? Hvad gør de skidt? Alle disse informationer forsøger vi at formidle videre til dig, så du nemt kan finde den information, som du søger i forbindelse med booking af et ophold på et badehotel i Danmark.

Vi mener at information skal være let tilgængeligt, og det har vi forsøgt at gøre ved at lave en guide til dig over de badehoteller. Hvorfor booke igennem Opholdsguide.dk?

Der er mange gode grunde til at booke dit næste ophold på et badehotel i Danmark igennem os. For det første formidler vi en masse gratis information til dig, som gør det nemmere for dig at finde de bedste badehoteller. Derudover bliver du sendt videre til den bedste booking side.

Kontakt os hvis du har behov for rådgivning i forbindelse med booking af badehotel

Hvis du har problemer i forbindelse med din booking af et badehotel, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på vores telefonnummer eller via vores e-mail. Vi sidder altid klar til at besvare dine henvendelser, og vi guider dig igennem din booking, ligesom et normalt rejseselskab ville have gjort. Vi glæder os til at høre fra dig.

Her på siden har vi samlet vores bedste bud på de bedste Badehoteller herhjemme. Et meget populært sted at tage hen i sommerperioderne er Vesterhavet. Se de mange badehoteller ved Vesterhavet lige her.

Vil du hellere på weekendophold? Se denne eksklusive guide!
forfatter

Skrevet af Magnus

Mit navn er Magnus, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk