Badehoteller

Ophold

Badehoteller

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev Danmarks fantastiske badehoteller

I Danmark findes en lang række autentiske og charmerende badehoteller. At være på ophold på et badehotel er en helt særlig oplevelse. Her er god mad, flot indretning og smukke omgivelser. De perfekte rammer til et romantisk ophold for parret eller til et hyggeligt og afslappende ophold med en god ven eller veninde.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Marienlyst Strandhotel

Helsingør, Sjælland

Vælg Business eller Pleasure, når du tager ophold på Marienlyst Strandhotel. Der er nemlig både mulighed for at holde møder og konferencer eller afslappede og romantiske ophold. Lige ud til vandet ved Marienlyst får du et uforglemmeligt ophold med spa og udsøgte gastronomiske oplevelser i restauranten. Leder du efter et sted til at holde en begivenhed eller fest, kan Marienlyst Strandhotel også være den perfekte vært.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.977 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kurhotel Skodsborg

Skodsborg, Sjælland

Placeret mellem Dyrehaven og Øresund ligger de overdådige hvide bygninger, som udgør Kurhotel Skodsborg. Det skiller sig ud fra andre badehoteller ved, udover afslapning, at have fokus på kur, spa, træning og fitness. Det er et internationalt kurhotel, hvor du kan nyde alt fra spabehandlinger og fitnesstimer til lækre måltider fyldt med næring. Der er mulighed for at få pulsen op på én af de mange træningshold og sænke den igen i spaområdet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.899 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

I det smukke Blokhus ligger et rigtig klassisk dansk badehotel i form af Strandhotellet Blokhus. Badehotellet ligger blot få hundrede meter fra den smukke sandstrand på vestkysten. Strandhotellet ligger centralt i Blokhus nær et af landets bedste sommerhusområder. Strandhotellet Blokhus er et lækkert og luksuriøst hotel, der er perfekt til den romantiske weekend.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Helenekilde Badehotel

Tisvildeleje, Nordsjælland

I Tisvildeleje finder du Helenekilde Badehotel. Et luksuriøst badehotel som er indrettet meget moderne med respekt for det ældre. Stedet ligger fantastisk lige ned til vandet, hvilket gør det oplagt at hoppe en tur i vandet, men også at udforske det nærliggende område. Helenekilde Badehotel tilbyder gratis udlejning af cykler samt gratis WiFi. Desuden ligger stedet blot 26 kilometer fra Hillerød, hvis du skulle have brug for at shoppe. Fantastisk dansk badehotel!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.695 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Bretagne

Hornbæk, Nordsjælland

Centralt i Hornbæk ligger det nyrenoverede badehotel Hotel Bretagne. Hotellet ligger i gåafstand fra stranden og havnen i hyggelige Hornbæk. Hotel Bretagne har de mest charmerende værelser, der er i ægte badehotel-stil. Ud over de flotte værelser huser hotellet også en hyggelig restaurant og en lobbybar.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tambohus Kro og Badehotel

Thyholm, Nordjylland

Kvalitet, nærvær, troværdighed og kreativitet er hvad Tambohus Kro og Badehotel er bygget på. De kvaliteter går igen i alt fra den høje service til den lækre mad. Hotellet giver en afslappet og autentisk oplevelse, hvor alt bliver lavet fra bunden. Restauranten tilbereder alting selv og skaffer lokale råvarer som muslinger fra Jegindø og fisk fra Vesterhavet. For at få den bedste oplevelse med nærvær, foreslår hotellet at alle mobiler og elektronik bliver pakket væk.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 699 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Havgaarden Badehotel

Vejby, Nordsjælland

Få et afbræk fra den stressede hverdag i de idylliske og naturskønne omgivelser ved Havgaarden Badehotel. Hotellet har beliggenhed ved Vejby Strand i Nordsjælland og ligger ikke langt fra hverken Tisvilde, Rågeleje eller Gilleleje. Udover at være det perfekte sted til en ferie, er Havgaarden Badehotel også oplagt til at danne rammer om begivenheder. Hold konfirmation, fødselsdage, jubilæum eller andre festlige begivenheder på hotellet med adgang til restaurant og en direkte trappe til stranden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.250 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

I Gl. Skagen ligger Ruths Badehotel. Stedet er kendt for at levere en helt fantastisk service. På Ruths Badehotel har de fleste værelser balkon eller terrasse. Man har altså rig mulighed for at komme ud. Værelserne er pænt indrettet, og hotellet har en god restaurant. Er du gæst på Ruths Badehotel vil der være gratis adgang til wellness faciliteterne på hotellet. Her kan du blandt andet finde en række behandlinger, fitness, spa og sauna.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotel Røsnæs

Kalundborg, Sjælland

Tæt på Kalundborg centrum og midt i Røsnæs’ skønne natur, kan du nyde et ophold på Strandhotel Røsnæs. Hotellet har en dejlig beliggenhed ud til vandet og rig mulighed for at nyde naturen til kajaksejlads, vandretur eller cykling. Du kan også bare tage en frisk dukkert fra badebroen. Strandhotel Røsnæs byder både på et 3-stjernet hotel og den tilhørende Restaurant Næs. Her kan du nyde udsøgt mad med årstidens råvarer og krydderurter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 719 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tisvildeleje Strandhotel

Tisvildeleje, Nordsjælland

Tisvildeleje Strandhotel er beliggende i Tisvildeleje i det gamle fiskerleje med den skønneste udsigt. Hotellet blev bygget af Frederik Nielsen i 1895. I dag kan du booke et lækkert ophold eller holde enhver slags selskabsfest med op til 80 gæster. Kokken Jacob Høyer er med til at give en smagsoplevelse i restauranten, som kan nydes indenfor eller udenfor på terrassen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.450 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Gilleleje Badehotel

Gilleleje, Nordsjælland

Gilleleje Badehotel er et 3 stjernet hotel. Hotellet ligger ikke overraskende i Gilleleje, og er noget af de nordligste man overhovedet kommer i Nordsjælland. Stedet stammer fra slutning af 1900-tallet, og derfor top moderne samtidig med at indretningen er holdt stilren og hyggelig. Hvis du virkelig ønsker en særlig oplevelse, kan du med fordel bestille et værelse med havudsigt, hvor der på nogle af værelserne vil være en balkon.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandgaarden Badehotel

Strandvejen, Læsø

Strandgaarden Badehotel giver dig en dejlig oplevelse på smukke Læsø. Badehotellet er indrettet for at kunne tilbyde værelser til enhver smag, fra et simpelt værelse til stor suite med havudsigt. Der er rig mulighed for at udforske den spændende ø og nyde den afslappende natur langt væk fra hverdagen. God service er i højsædet på Strandgaarden Badehotel og du kan forvente alt fra opholdsstue med pejs til lækker minibar.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 765 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Løkken Strand

Løkken, Nordjylland

Kun 50 kilometer fra Aalborg i det populære ferieområde Løkken, finder du Hotel Løkken Strand. Et lækkert badehotel med fokus på moderne indretning og fine sæber samt diverse lotions. Hotellet tilbyder desuden gratis morgenmad til deres gæster, som tidligere gæster har været meget imponeret over. Vil i bo få 100 meter fra stranden samt i midten af et livligt område, er Hotel Løkken Strand måske noget for jer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 900 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Molskroen

Ebeltoft, Midtjylland

Molskroen og Molskroen Strandhotel ligger smukt placeret i ved Nationalpark Mols Bjerge og en dejlig badestrand ved Ebeltoft Vig. Molskroen har fokus på de gastronomiske traditioner og sikrer ren forkælelse til gæsten som højest prioritet. Strandhotellet åbnede i 2014 og er indrettet i varm og ren stil, med en stor terasse lige ud til vandet. Få ren fordybelse og afslapning i de smukke og moderniserede værelser eller ude i den nærliggende natur.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.680 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Agger Badehotel

Vestervig, Nordjylland

I 1904 blev Agger Badehotel bygget i de smukke omgivelser af klitter og det store Vesterhav. Det er der perfekte badehotel til alle naturelskere, som gerne vil gå på opdagelse i sø, hav og fjord. Med en afstand på mindre end 100 meter til klitterne, er der også rig mulighed for naturoplevelser og fisketure. Hotellet er især godt til familier og har mange værelser med plads til hele familien.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sinatur Hotel Storebælt

Nyborg, Fyn

Sinatur Hotel Storebælt er et lækkert 3-stjernet badehotel på Fyn. Det ligger i Nyborg, hvilket betyder en smuk badestrand. Det ligger tæt på Storebæltsbroen, hvilket gør det nemt for dig at komme til og fra hotellet. For mange mennesker er det et sted man kommer år efter år. Stemningen og omgivelserne på hotellet er nemlig helt fantastiske.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 998 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ballen Badehotel

Ballen, Samsø

I Ballen på Samsø finder du et rigtig godt svar på et fantastisk badehotel. Samsø har virkelig essen af afslapning og sommerglæde. Hotellet er pænt indrettet, og der er gratis morgenmad til gæster. Besøg også den lækre restaurant Behrnt på badehotellet. Du kan regne med at få serveret friske råvare fra øen. Der er også mange aktiviteter på Samsø, og hotellet tilbyder blandt andet yoga hver lørdag morgen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.175 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Næsbydale Badehotel

Ranum, Nordjylland

Næsbydale Badehotel findes i naturskønne omgivelser i Næsbydale tæt på Limfjordens bade- og fiskestrand. Det autentiske Badehotel blev dannet i 1930 af Axel Reedtz-Thott, og siden 2016 er hotellet blevet nøje renoveret. Hos Næsbydale Badehotel kan du nyde godt af de lokale råvarer i restauranten, hvor der tilbydes frokost, luksusbrunch, kageborde, aftenmenuer, og vine af høj kvalitet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 850 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Aarøsund Badehotel

Haderslev, Sønderjylland

Aarøsund Badehotel er en god mulighed, hvis man ønsker at kombinere badehotel med gourmetophold. Hotellet har nemlig en helt forrygende restaurant. Udover at have dette, har man som gæst også direkte adgang til en dejlig sandstrand. Kan i godt lide at komme lidt væk fra hotellet i løbet af dagen, kan man fra den lokale havn tage en færge til Ærø. En hyggelig lille get-away fra badehotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.165 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Løkken Badehotel

Løkken, Nordjylland

Løkken Badehotel er placeret i centrum af Løkken, og er i 2018 blevet kåret som “Danmarks bedste badehotel”. Oprindeligt var badehotellet en Skudehandler-gård helt tilbage fra 1840, men i 1895 blev det til Løkken Badehotel. Udover sin historiske charme følger også 29 ferielejligheder med, hvor du kan få et lækker ophold med indendørs swimmingpool, restaurant og café.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.045 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Hornbækhus

Hornbæk, Nordsjælland

Hotel Hornbækhus befinder sig i Hornbæk i rolige omgivelser. Et smukt og hyggeligt badehotel der blev bygget tilbage i 1904. Du kan få en afslappende oplevelse, og hygge med middag, yoga, sang, og strikken. Hvis du er mere til vand og strand, så er Hornbækhus’ lillesøster Hotel Villa Strand beliggende i klitterne med adgang til stranden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.500 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Aalbæk Gl. Kro

Ålbæk, Nordøstjylland

Kun 20 km syd for Skagen er Aalbæk gl. Kro placeret. En lille hyggelig kro, der først var kendt som et historisk badehotel fra 1818. Første gang hotellet blev omtalt som en kro, var i 1834. Det siges også at H.C. Andersen og Holger Drachmann har besøgt kroen i sin tid. Få et skræddersyet cykel-, golf-, eller håndværkerophold, og nyd den lækre lokale mad.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 805 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hindsgavl Slot

Middelfart, Vestfyn

Hindsgavl Slot ligger ved Middelfart omgivet af den smukkeste Fynske natur. Slottet er en ældgammel bygning helt tilbage fra det 12. århundrede, og har en historisk arv fra 1700-tallet. Slottet er især velkendt for virksomheder, hvor der kan holdes møder, konferencer og events. Som privat kan du også nyde et dejligt ophold med familien og med friske råvarer fra slotskøkkenet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 775 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tornøes Hotel

Kerteminde, Fyn

I Kerteminde ligger Tornøes Hotel. Et badehotel der har haft kendte ejere gennem 300 år. I starten af 1600-tallet var stedet en købmandsgård. I 1865 fik den tidligere ejer Wentzel Tornøe gæstgiverborgerskab, og Tornøes Hotel blev en realitet. Hotellet byder på afslappende ophold og spændende seværdigheder nær badestrand og fiskerhuse. De har også deres eget bryggerihus “Kerteminde Bryghus”, som du kan besøge.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Skovly

Rønne, Bornholm

Midt inde i skoven på Bornholm ligger Hotel Skovly. Omgivet af den flotteste natur og kun 125 meter til stranden kan du få en oplevelse for livet. Hotel Skovly blev købt i 2014, og har efterfølgende modtaget Certificate of Excellence Awards. Lej en mountainbike eller turcykel fra hotellet og oplev Rønnes natur, eller tag afsted på en fiskertur i Østersøen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.053 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Sandvig Havn

Sandvig, Bornholm

Hotel Sandvig Havn ligger i Sandvig ved fiske- og lystbådehavnen og kun 200 meter fra en badestrand. Nær hotellet finder du også naturparken Hammerknuden og Danmarks længste svævebane over Opalsøen. Hotellet har plads til alle og enhver. Medbring dine børn og tag på vandreture, spil noget golf, eller se naturen på en hest. Få også en lækker smagsoplevelse i Café Dideriks Veranda på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandby Badehotel

Strandby, Nordjylland

Nær badestrand for børn og en smuk solopgang over Kattegat ligger Strandby Badehotel. Et mindre badehotel fyldt med fred og ro, der blev bygget i 1901. Dengang var det et samlingssted for byens indbyggere. I dag kan du få hyggelige overnatninger med spise og friske råvarer. Besøg også deres delikatessebutik Havmågen, hvor der kan købes belgisk øl, sandwish og gavekurve.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 875 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rønnes Hotel

Fjerritslev, Nordjylland

Rønnes Hotel er beliggende i Fjerritslev. Hotellet ligger ved det gamle fiskerleje og Slettestrand, og er kun en gåafstand ned til stranden. Book et ophold i de hyggelige værelser med lækker restaurant, lounge, og gårdhave. Området er fyldt med spændende aktiviteter. Gå på opdagelse til Aabybro Mejeri, gallerier, se naturen, eller tag en cykeltur på din mountainbike ved Slettestrand og Svinkløv.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 795 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Klitrosen Hotel

Slettestrand, Nordjylland

Klitrosen Hotel & Restaurant er beliggende i Fjerritslev ved Vesterhavet. Med udsigt ud over det smukke hav og natur, kan du få et dejligt og roligt ophold. Tag på opdagelse i restauranten og oplev de friske og gode råvarer. Book din næste fest på hotellet, hvor der er plads til bl.a. konferencer, bryllupper, konfirmationer, og store fødselsdage.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Gl. Brydegaard

Haarby, Fyn

Gl. Brydegaard er et badehotel, der ligger i Haarby ved skov og strand. Et uformelt og yderst hyggeligt og afslappende hotel, hvor der er plads til mange oplevelser. Du kan fx komme og lave mad over et bål, smage på vin og øl, eller forkæle dine fødder i fodbad og tippi. Hold også din næste store fest hos Gl. Brydegaard.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.100 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Skovshoved Hotel

Strandvejen, Charlottenlund

I Charlottenlund på Sjælland finder du badehotellet Skovshoved Hotel. Et hotel der har historie helt tilbage fra 1660. Efter mange år har hotellet stadig beholdt en del af sin charme, og har et design af hippie og hygge. På hotellet kan du booke ophold med oplevelser af gourmet, romantik, hygge, cykel, cirkusrevy, og golf. Firmaer kan få mødepakker, og deres eget arbejdsværelse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.110 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Faaborg Fjord

Faaborg, Fyn

Hotel Faaborg Fjord befinder sig i Faaborg omringet af naturskønne omgivelser. Området blev købt tilbage i 1960, men blev først til et reelt badehotel i 1981. I dag kan du få et luksuriøst ophold på badehotellet. Her er både spa og wellness, restaurant, bar, fitness, beachvolley, og meget mere. Hotellet ligger nær en skov, og så har de egen badestrand med privat badebro.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Allinge

Allinge, Bornholm

Bornholm er en dejlig ø, og på Nordbornholm ligger Hotel Allinge i de skønneste omgivelser. Badehotellet giver dig et all inclusive ophold med masser af seværdigheder og restaurant med buffet. Hotellet er familiedrevet i mere end 100 år, og byder på en oplevelse for livet. Tag på vandreture gennem klipperne, se Hammershus, eller nyd et roligt ophold med vin i gårdhaven.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 925 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Troense

Troense, Fyn

Hotel Troense er beliggende i Svendborg i fantastiske omgivelser med kun 40 minutters transport til Odense. Badehotellet kan spores helt tilbage til 1905, og er i dag en af de mest populære badehoteller på Fyn. Hotel Troense kan give dig hvad som helst. Du kan holde kursus, miniferie, eller holde en fest. Få også et skræddersyet ophold med cykel, golf, grupper, og romantik.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sallingsund Færgekro

Nykøbing Mors, Nordvestjylland

Sallingsund Færgekro er et 3-stjernet hotel beliggende i Nykøbing M, der blev grundlagt i 1938. Hotellet ligger lige ved Limfjorden nær hav, og er omgivet af en masse smuk natur. Badehotellet gør en indsats for at give enhver det ophold, de ønsker. Du kan bl.a. booke en miniferie inklusiv billetter til Jesperhus, eller få et campingophold med 6 gourmet-serveringer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Nymindegab Kro

Nørre Nebel, Sydvestjylland

Nymindegab Kro er beliggende i Nørre Nebel ved Ringkjøbing Fjord. På badehotellet får du den flotteste udsigt til Vesterhavet. Det er ligemeget, om du er til golf, gourmet, vandring, eller fest, da Nymindegab Kro har en masse særlige og skræddersyet ophold til dig. Hold også nogle store selskabsfester som bryllup, konfirmation, og fødselsdag, og smag på den lækre mad af de dygtige kokke.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.300 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Nørre Vinkel

Lemvig, Midtjylland

Ved Limfjorden i Lemvig finder du perlen Hotel Nørre Vinkel. Oprindeligt var hotellet bygget i en gammel storgård i 1841. Stedet hed først “Vinkil”, og historien om “Vinkil” strækker sig helt tilbage til 1766. Hotel Nørre Vinkel har masser at byde på. Du kan få et skræddersyet ophold, hvad enten du er til golf, cykel, miniferier, gastronomi, eller vin.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Skanderborghus

Skanderborg, Midtjylland

Nær skov og sø ligger Hotel Skanderborghus i smukke omgivelser. Badehotellet er bygget i 1961 af Jørgen Gluid, og har siden gennemgået mindre renoveringer. Hotellet er perfekt til både private og erhverv, hvor du som erhverv kan holde møder i konferencelokalerne. Der tilbydes også gratis fitness, kaffe og te, samt en ufattelig smuk udsigt til sø, skov og park.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 975 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Niels Juel

Køge, Sjælland

Hotel Niels Juel er beliggende i Køge ved havnen med kun 5 minutters gågang til centrum. På gågaden finder du et hyggeligt gårdmiljø at vandre i samt mange spændende specialbutikker. Hotellet er opført i 1989, og er i dag et 4-stjernet hotel med masser af eksklusive tilbud som bl.a. et golfophold. Book også begravelse og bisættelse med eget lokale og mad.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Tannishus

Bindslev, Nordjylland

Nær Vesterhavet i Bindslev finder du Hotel Tannishus. Hotellet blev grundlagt tilbage i 1896, og gør hotellet til et af de sidste oprindelige badehoteller ved Vesterhavet. Hos Hotel Tannishus kan du opleve mange spændende faciliteter. Book et golfophold og tag i sauna, fitness, indendørs swimmingpool, og meget mere. Nyd også en bid mad med de lækre danske og lokale råvarer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 730 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rødvig Kro og Badehotel

Rødvig, Stevns

Rødvig Badehotel og Kro sætter baren højt, når det kommer til beliggenhed og stemning. Et fantastisk velplaceret sted med den smukkeste udsigt over vandet. Derudover er værelserne og badehotel generelt nydeligt indrettet. Havudsigten er gennemgående tema for dette hotel, og man kan også nyde den fra den skønne kro, som hører til hotellet. Her kan du få et bredt udvalg af delikate á la carte retter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.350 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Lunds Hotel

Bogense, Nordfyn

Danmarks mindste badehotel er placeret ved den hyggelige havn i Bogense. Lunds Hotel er perfekt til forskellige former for miniferier eller forretningsrejser og kurser. Det ligger lige ved den gamle fiskerihavn og deltager i høj grad i det spændende havnemiljø omkring hotellet. Der er rig mulighed for at benytte sig af vandet med et dyk i søbadet eller en tur til stranden. Lunds Hotel tilbyder en lille og hyggelig oplevelse i den rolige by.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sandkaas Badehotel

Allinge, Bornholm

Kom indenfor hos Sandkaas Badehotel, der har beliggenhed på den smukke kyststrækning mellem Tejn og Allinge. Det er de perfekte ramme til at få en afslappende oplevelse med ro til dig, som trænger til en opladning. Sandkaas Badehotel er primært for voksne og sikrer derfor også et modent og roligt miljø med den hyggelige badehotelstemning. Nyd faciliteterne på hotellet eller udnyt de mange aktiviteter, caféer og restauranter i Allinge og Sandvig.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 875 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hjerting Badehotel

Esbjerg, Jylland

Hjerting Badehotel ligger lige ud til det smukke Vesterhav, og er et hotel, som rigtigt mange mennesker har anmeldt godt for dets smukke beliggenhed. Hotellet byder på nogle pæne og nydelige værelser, og deres service fra personalet er i top. Selvom Hjerting Badehotel kun er 3 stjernet, får man i den grad stadig noget for pengene, hvis man vælger at tage på badeferie netop her.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.495 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Brøndums Hotel

Skagen, Nordjylland

Det 3-stjernet badehotel Brøndums Hotel, ligger midt i Skagen. Der er ikke langt til stranden fra Hotellet, hvilket også gør det oplagt for mange mennesker at besøge, hvis de søger et godt badehotel i Nordjylland til en pris, som alle kan være med til. Dermed ikke sagt at stedet ikke lever op til en høj kvalitet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hjorths Badehotel

Skagen, Nordjylland

Hjorths Badehotel ligger placeret i sin egen fredelige og charmerende oase cirka 14 kilometer fra Skagen Centrum. Hjorts badehotel kan byde på noget lidt andet, end de andre badehoteller i Skagen her på siden. Hjorths Badehotel ligger nemlig i fred og idyl midt ude i den unikke natur med gåafstand til havet. Hotellets fokus er at få dig til at koble fuldstændig af – derfor er der hverken WiFi eller TV på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Stella Maris Hotel De Luxe

Svendborg, Sydfyn

Hotel Stella Maris er meget mere end blot et badehotel. I skal vælge Stella Maris, hvis i gerne vil forkæles og opleve noget helt unikt. Hotellet har styr på deres indretning, og der er kælet for alle detaljer. Derudover er der en restaurant af meget høj kaliber. Omgivelserne er fantastiske og rolige, så hvis i gerne vil have ro og mulighed for at slappe af er Stella Maris det rigtige valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.395 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Henne Mølle Å Badehotel

Henne, Vestjylland

Når du besøger Henne Mølle Å Badehotel, skal du forvente at få sparket benene væk under dig. Hotellet har det man forventer af et moderne hotel, men det er langt fra her, du kommer til at ligge dit fokus. Stedets omgivelser er helt fantastiske, og er meget oplagte en række aktiviteter som eksempelvis vandring og cykling. Ønsker du en oplevelse udover det sædvanlige, er dette et oplagt badehotel at vælge.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.590 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Hesselet

Nyborg, Østfyn

Det 4-stjernede badehotel i Nyborg, er et populært valg på Fyn blandt det ældre publikum. Det er nemlig et meget stille hotel, og er heller ikke indrettet synderligt moderne. Dog skal man ikke tage fejl af den luksus, som hotellet er kendt for, og de 4 stjerner taler vist for sig selv. Hotellet har desuden en gourmet restaurant samt en lækker indendørs pool, spa og mulighed for massage.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.650 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Vedersø Klit Badehotel

Ulfborg, Vestjylland

Som kombination af badehotel og konferencehotel kan Vedersø Klit Badehotel passe perfekt til dit næste ophold. Det ligger kort fra den dejlige ferieby Søndervig samt Husby Klitplantage. Med 60 værelser, store selskabslokaler og mange mødelokaler, kan du finde rammerne til din fest eller miniferie her. Hotellet ligger blot 200 meter fra Vesterhavet og har derfor nem adgang til lange dage ved stranden. Når du du er færdig med badning, venter der udsøgte smagsoplevelser i restauranten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 633 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Dragør Badehotel

Dragør, Amager

På Dragør badehotel er et meget anerkendt badehotel på Amager. Det kan være et oplagt valg, hvis du bor i hovedstaden, og ønsker at komme lidt væk uden at tage for langt. Hotellet huser konferencer såvel som almindelige gæster. Du har muligheden for at tilkøbe værelse med balkon og fantastisk havudsigt. Restauranten har fast menukort samt skiftende dagensret

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 755 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvor i landet vil du på badehotel?

Der er skønne badehoteller over hele landet. Brug oversigten nedenfor og find vores guides med badehoteller på specielle lokationer i Danmark.

Sjælland

Sjælland er hjem til nogle af de mest fantastiske badehoteller i Danmark. En god blanding af ekstremt luksus, lækker natur og ikke mindst flotte sandstrande.

Læs guide

Fyn

Fyn er rig på flot natur og skønne badestrande. Samtidig har Fyn nogle rigtig lækre badehoteller med en dejlig beliggenhed ned til vandet.

Læs guide

Jylland

I Jylland finder du et bredt udvalg af forskellige badehoteller. Specielt vestkysten er fyldt med skønne badehoteller, som alle har dejlig jysk charme.

Læs guide

Nordsjælland

Nordsjælland er kendt for deres luksus og fantastiske øje for detaljen. Det er bestemt ingen undtagelse, hvis man ser på deres luksuriøse badehoteller.

Læs guide

Sydsverige

Tag en tur over Øresund og oplev badehoteller i verdensklasse. Sydsverige byder på luksus af høj kaliber til en pris, som er til at betale.

Læs guide

Nordjylland

I den nordlige del af Jylland, finder du i og omkring Skagen massevis af lækre badehoteller. Her bliver der fokuseret meget på gourmet og spafaciliteter.

Læs guide

Hvad er et badehotel?

Badehoteller plejede at være en gammel tradition i Danmark. Men de har hurtigt fået deres popularitet tilbage da tv-serien Badehotellet kom frem. Mange badehoteller i Danmark har eksisteret i flere årtier og tilbyder samme idylliske og afslappende ophold. På den måde kan du få et lille stykke af de nostalgiske traditioner væk fra det travle sus af hverdagen.

På et badehotel i Danmark har du mulighed for at få mange dejlige oplevelser. Du kan ligge på stranden og bade hele dagen eller nyde pools, saunaer og boblebade indendørs. Der bliver også tit tilbudt mange forskellige typer sport og behandlinger på badehotellerne. Du kan derfor skræddersy dit ophold efter, hvad du allermest har lyst til.

Find dit næste ophold på badehotel hos Opholdsguide.dk

Her hos Opholdsguide vil vi gerne hjælpe dig med at få det bedste ophold på badehoteller. Vi har samlet nogle af de bedste badehoteller for at gøre det nemt for dig at vælge. Du har mulighed for at læse om de forskellige badehoteller og finde ud af hvilket ét der passer dig.

Leder du efter badehoteller i nærheden af dig? Så kan du finde mere på badehoteller i Sønderjylland, badehoteller i Vestjylland og badehoteller på Bornholm.

Klik ind for at se detaljerne om de forskellige hoteller, hvor alle de vigtigste informationer vil stå. Står du stadig med spørgsmål eller vil du gerne vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

De bedste badehoteller i Danmark samlet ét sted

En af de gode ting ved Danmarks badehoteller er at der er plads til lige den type ophold, du ønsker. Om du leder efter et romantisk ophold med kæresten eller en gave til dine forældre. Du kan finde inspiration på listen over badehoteller her for at finde det badehotel der passer dig bedst.

Der er gode muligheder for at finde et badehotel i Jylland, badehotel på Sjælland eller på Fyn. På den måde finder du nemt noget i nærheden af dig. Er det ikke helt hvad du leder efter? Så er et herregårdsophold eller nytårsophold på Sjælland måske mere dig.

Vil du gerne holde et bryllup, konfirmation, fest eller firmamøde? Så vil mange af Danmarks badehoteller også give dig mulighed for det. Du kan endda få hjælp til at opsætte og arrangere hele begivenheden.

Hvordan vælger jeg det rigtige badehotel?

På siden vil du opleve at der er mange muligheder for dejlige badehoteller både i og udenfor Danmark. I landene omkring os vil du opleve andre traditionerne indenfor badehoteller. Du kan eksempelvis tage på et badehotel i Sydsverige hvor der er smukke omgivelser og spafaciliteter. Er du til mere mad kan du også vælge et gourmetophold i Sverige.

I udlandet vil du finde mange spændende ophold som er perfekte både til familieture eller en bryllupsdag. Nyd et romantisk slotsophold i Frankrig eller tag børnene med på Badehoteller i Tyskland. Ligegyldigt hvad du vælger, kan du være sikker på at få en god ferie og lange dage på stranden.

Sådan bestiller du dit næste badehotel ophold

Det er utroligt nemt at booke dit næste ophold på én af de bedste badehoteller i Danmark. Vi har givet information og en guide her på siden til et stort udvalg af badehoteller. Under hvert hotel vil du finde en grøn knap, som kan føre dig direkte videre til vores samarbejdspartnere.

Book dit værelse på hjemmesiden og vælg mellem de mange muligheder. Afhængigt af, hvornår du bestiller dit værelse, vil der være forskellige muligheder. Ønsker du at holde et arrangement på badehotellet, skal du sørge for at være ude i god tid. På den måde har de tid til at planlægge og der vil være plads til at alle dine gæster.

Badehoteller i idylliske omgivelser

Ligegyldigt om du vælger en af Danmarks badehoteller eller et badehotel i Sydsverige vil de være i smukke omgivelser. Hotellerne er placeret specielt så de har beliggenhed i smuk natur du kan nyde på dit ophold. Nogle er i nærheden af smukke skove, bakker eller andre naturskønne områder.

Du har mulighed for at vælge et badehotel langt ude i naturen hvis du vil have et afbræk fra hverdagen. Her kan du få ro til sjælen og lade telefonen blive i kufferten. Kunne du godt bruge en kort tur med et friskt pust? Så kan du vælge et weekendophold i Vejle eller på Fanø.

Adgang til strand og smuk udsigt

Alle badehoteller ligger med adgang til stranden for at du nemt kan tage ud at bade. Vælg selv om du vil ligge og sole dig eller udvikle dine svømmeevner. Lange dage på stranden er en af de primære ting som trækker folk til badehoteller i Danmark. Der er meget kyst i landet og det giver mulighed for smukke hoteller med dejlige strande.

Flere værelser vil have udsigt over havet eller en altan som giver dig mulighed for at nyde synet. På den måde kan du kigge på den flotte natur mens du nyder et godt måltid. Du kan også sætte ekstra fokus på den gode mad med et gourmetophold.

Badehoteller med spændende faciliteter

Udover de gode muligheder for badning og strandture tilbyder de fleste danske badehoteller også andre faciliteter. Du vil eksempelvis kunne opleve spa faciliteter som sauna, boblebad, opvarmede pools og meget mere. Nogle badehoteller i Danmark tilbyder også massagebehandlinger og andre former for skønhedsbehandlinger.

Der er stor forskel på de forskellige badehoteller og det er derfor en god idé at tjekke deres faciliteter individuelt. Vil du være sikker på at have mange spa og wellness muligheder? Så kan du også i stedet vælge et spaophold på Sjælland eller Jylland. På badehoteller er du sikker på adgang til strand mens wellnessophold ofte tilbyder flere indendørs faciliteter.

Få gode tilbud til dit ophold på badehotel

Det burde ikke gøre alt for ondt på pengepungen at tage på en af Danmarks badehoteller. Der er nemlig mange måder du kan gøre oplevelsen lidt billigere. For det første er der stor prisforskel på de forskellige badehoteller. Hvis du sammenligner priser på forskellige badehoteller i nærheden af dig sparer du både penge på ophold og transport.

Tit kan du finde tilbud på ophold på badehoteller hvis du tager afsted på det rigtige tidspunkt. Oftest er de travleste perioder også de dyreste. Tager du afsted på en hverdag, i vinterhalvåret eller uden for skolernes sommerferie vil der ofte være rabat. Du vil stadig få samme dejlige oplevelse men til en billigere pris og uden så mange andre mennesker omkring jer.

Vores 3 udvalgte badehoteller

Helenekilde Badehotel

Helenekilde badehotel er et eksklusivt hotel som ligger direkte ud til vandet. Der er mulighed for at nyde den friske luft i udendørsområdet Haven. Du kan også give dig i kast med en af de mange aktiviteter som yoga, massage, mountainbike, havkajak og kano. Eller vil du hellere sidde indendørs er der alt fra cocktailkursus og vinsmagning til sauna og meget mere.

Tidspunkt for indtjekning: 14.00

Tidspunkt for udtjekning: 11.00

Hotellet byder derudover på følgende faciliteter:

 • Restaurant
 • Bar
 • Morgenmad
 • Adgang til strand
 • Gratis Wi-Fi
 • Børnevenlige faciliteter
 • Massagebehandlinger
 • Yogatimer
 • Terrasse og altan med havudsigt
 • Fladskærms-tv

Placering af Helenekilde Badehotel

Hotellet er opdelt i 2 smukke huse ved Helenekilde. Placeringen er blot 5 minutters gang fra Hesselø Bugt og Tisvildeleje Station for nem transport. Vil du opleve lidt mere natur og kultur? Så er der kun 10 km fra hotellet mulighed for at besøge festningen Asserbo Slotsruin fra det 13. århundrede.

Det er nemt at komme til hotellet både i bil og med offentlig transport. De gratis parkeringspladser gør oplevelsen nem og optimal, ligegyldigt hvad du vælger.

Find Helenekilde Badehotel på Google Maps HER.

Anmeldelser af Helenekilde Badehotel

Helenekilde Badehotel får mange gode anmeldelser. De komplimenterer blandt andet de idylliske områder med smuk udsigt og den dejlige mad på restauranten. På Google Travel har hotellet en samlet vurdering på 4,3 stjerner. Et par af anmeldelserne lyder:

“Det ultimative strandhotel der både har klasse, men samtidig har intimitet og er helt nede på jorden. Og så har de Danmarks bedste solnedgang.”

 • Rasmussen

“Luksus. Dejlig mad, god betjening (søde og hjælpsomme) og skønne, velindrettede værelser. Ren balsam for sjæl og krop.”

 • Pia

“Super herligt hotel. God mad, fine (gammel stil) værelser med moderne bad og toilet - men i gammel stil. Herlig udsigt. En rejse tilbage i tiden på den gode måde”

 • Jesper Faber Stuhr

Kontaktoplysninger på Helenekilde Badehotel

Helenekilde Badehotel

Strandvejen 25, DK-3220 Tisvildeleje

+45 48707001

Kontakt@helenekilde.com

Vores bedømmelse af Helenekilde Badehotel

Helenekilde Badehotel er et skønt hotel i idylliske omgivelser. Den gammeldags stil og rolige stemning gør hotellet til det perfekte opholdssted hvis du ønsker en afslappende tur. Der er både spændende oplevelser til voksne og børn, så du kan tage afsted alene eller med hele familien. Der er noget for enhver smag ligegyldigt om du er vild med sport, lange gåture eller luksuriøse massagebehandlinger.

Ruths Hotel

Ruths Hotel er en dejlig mulighed for at kombinere forretning og forkælelse. De smukke bygninger har eksisteret i over 100 år og gemmer på meget historie. Mulighederne for dit ophold er mange og du kan vælge at være på hotellet i alt mellem nogle timer og flere dage. Udover et dejligt hotelophold kan du også vælge at holde dit næste møde, forsamling eller fest her. Ruths Hotel tilbyder flere venues og lokaler til dine arrangementer.

Tidspunkt for indtjekning: 15.00

Tidspunkt for udtjekning: 11.00

Hotellet byder derudover på følgende faciliteter:

 • Restaurant og bar
 • Morgenmadsbuffet
 • Boblebad
 • Fitnesscenter
 • Sauna
 • Spa
 • Dampbad
 • Opvarmet indendørs pool
 • Adgang til strand
 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis parkering

Placering af Ruths Hotel

Blot 3 km fra Den Tilsandede Kirke ligger Ruths Hotel dejligt placeret i Gl. Skagen. De friske opgivelser og lyse bygninger skaber de perfekte rammer for et afslappende ophold væk fra storbyens larm. Der er mulighed for at besøge meget kultur i nærheden af hotellet. Blot 6 km væk ligger Skagens Museum og der er 9 km til Det Grå Fyr.

Find Ruths Hotel på Google Maps HER.

Anmeldelser af Ruths Hotel

Ruths Hotel får mange gode anmeldelser fra både nye og tilbagevendende gæster. De får især ros for deres gode mad, smukke beliggenhed og service i top. På Google Travel har hotellet en samlet vurdering på 4,5 stjerner. Et par af anmeldelserne lyder:

“Hotellet er i top hele vejen i gennem. Dejlig lokation.

Både morgenmaden og maden i gourmet restauranten er særdeles vellavet.

Hele personalet er utroligt venlige og opmærksomme.

Man føler sig virkelig velkommen.”

 • Christian Engholm Jørgensen

“Det mest fantastiske ophold jeg har oplevet. Smilende venlig personale skøn mad..kommer helt sikkert igen”

 • Gitte Jensen”

“Et helt unikt og fantastisk sted at besøge. Gastronomien er i top og betjeningen lige så.

Altid et sted jeg/vi glæder os til at besøge.”

 • Jesper Hjortdal

Kontaktoplysninger på Ruths Hotel

Hans Ruths Vej 1, Gl. Skagen

DK 9990 Skagen

+45 9844 1124

info@ruths-hotel.dk

Vores bedømmelse af Ruths Hotel

Ruths Hotel er perfekt til dig som ønsker et behageligt ophold hvor alt er tænkt over. Alt fra værelser og mad til service og omgivelser er det styr på. Tempoet er dejligt roligt med mulighed for afslapning og luksus i en af de mange spafaciliteter. Er du glad for kultur og de smukke omgivelser af Skagen vil du elske Ruths Hotel. Det er hjemligt, hyggeligt og med plads til enhver type selskab.

Gilelleje Badehotel

Gilleleje Badehotel blev originalt opført som et pensionat i 1895. I dag er det et traditionelt og romantisk badehotel på en af de smukkeste beliggenheder omkring Gilbjerghoved. Blandt andet filosof Søren Kierkegaard forelskede sig i det smukke område. Over 100 år senere kan du nu opleve at være gæst i samme miljø på et badehotel med respekt for traditionerne. Det vil være et nostalgisk ophold med suset fra en svunden tid.

Tidspunkt for indtjekning: 14.00

Tidspunkt for udtjekning: 10.00

Hotellet byder derudover på følgende faciliteter:

 • Restaurant
 • Morgenmadsbuffet
 • Boblebad
 • Adgang til strand
 • Sauna
 • Spa
 • Køkken på værelset
 • Gratis Wi-Fi
 • Gratis parkering
 • Fladskærms-tv

Placering af Gilleleje Badehotel

Hotellet har annekser på en klippetop med en smuk udsigt over Kattegat. Det er placeret blot 3 km fra den dejlige badestrand Strandbakkerne. Ønsker du lidt mere kultur, kan du udforske Rudolph Tegners Museum & Statuepark 12 km fra hotellet. Der er også rig mulighed for at nyde den nærliggende natur og den rolige atmosfære.

Find Gilleleje Badehotel på Google Maps HER.

Anmeldelser af Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel får især stor ros for de dejlige omgivelser hotellet er placeret i og den smukke udsigt som medfølger. Der bliver derudover påpeget den afslappede stemning samt den lækre mad i restauranten. På Google Travel har hotellet en samlet vurdering på 4,1 stjerner. Et par af anmeldelserne lyder:

“Jeg har været på Gilleleje Badehotel mange gange til både privat og til fest, og det skuffer aldrig. Autentisk, hyggeligt og hjemligt og med dejlig service og skøn badeafdeling. Stedet ligger naturskønt og emmer af ro og rarhed.”

 • Marie Jensen

“Smukt ophold i en af de nye hytter, hvor man vågner op med den skønneste udsigt ud til en lille sø. Ophold købt med en 3 retters menu, virkelig lækkert mad nydt på den skønne udendørs terrasse med udsigt til solnedgang.”

 • Jill & Mikkel Opleverne

“Elsker bare det her sted. Har været her flere gange og der er (heldigvis) ikke meget der ændrer sig. Det er bare oldschool og hyggeligt og autentisk.“

 • Helene Lensdorf

Kontaktoplysninger på Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel

Hulsøvej 15, 3250 Gilleleje

Telefon 48301347

info@gillelejebadehotel.dk

Vores bedømmelse af Gilleleje Badehotel

Gilleleje Badehotel er en dejlig autentisk tidslomme som bringer dig tilbage til simplere tider. Der er fremragende mulighed for at nyde de afslappende og hjemlige rammer samt et badehotel lige efter traditionerne. Om du ønsker et ophold alene, med familien eller til dit næste selskab vil du ikke blive skuffet. Luksus, nostalgi og romantik er i højsædet på dette hyggelige badehotel.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket badehotel skal jeg vælge?

Du har mange muligheder for at vælge et dejligt badehotel til dit næste ophold. Du kan blandt andet overveje hvilke aktiviteter du ønsker badehotellet har samt hotellets beliggenhed i forhold til dig. Her på siden finder du en oversigt over flere af badehotellerne. Nogle af vores favoritter er:

 • Helenekilde Badehotel
 • Ruths Hotel
 • Gilleleje Badehotel

Hvad koster et ophold på badehotel?

Der er stor forskel på prisen for et ophold på badehotel alt afhængigt af hotellet og faciliteterne. Ofte vil de enkelte hoteller også tilbyde både dyre og billigere værelser du kan vælge imellem.

 • En overnatning for 2 på et badehotel starter på 1.500 kroner
 • Et ophold på et badehotel uden overnatning starter på 250 kroner

Hvad skal jeg pakke til et ophold på badehotel?

Sørg for at undersøge hvilke aktiviteter der er på hotellet, så du kan pakke til det. Derudover er der nogle klassiske ting, som du altid vil blive glad for at tage med. Husk:

 • Tøj og sko til overnatning
 • Badetøj og evt. håndklæder
 • Pung, kort, nøgler etc.
 • Toilettaske og tandbørste
 • Pas, hvis du skal udenfor Danmark

Hvad får jeg på et badehotel?

De forskellige badehoteller tilbyder også forskellige faciliteter og omgivelser. Du har derfor mulighed for at finde det badehotel som passer til dit behov. Der er dog mange ting du kan forvente hos de fleste badehoteller:

 • Adgang til strand
 • Mad og drikke
 • Spa, boblebad og sauna
 • Lyse værelser
 • Gratis Wi-Fi

Må jeg holde arrangementer på et badehotel?

Nogle badehoteller er først og fremmest designet til ophold for par eller familier. Men mange badehoteller har også mulighed for at du kan holde møder, konferencer, fester eller andre arrangementer på hotellet. Bare meld til hotellet i god tid hvad du gerne vil holde. Så vil de ofte hjælpe dig med at stable det på benene.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk