Badehoteller

Ophold

Badehoteller

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev Danmarks fantastiske badehoteller

I Danmark findes en lang række autentiske og charmerende badehoteller. At være på ophold på et badehotel er en helt særlig oplevelse. Her er god mad, flot indretning og smukke omgivelser. De perfekte rammer til et romantisk ophold for parret eller til et hyggeligt og afslappende ophold med en god ven eller veninde.

Marienlyst Strandhotel

Helsingør, Sjælland

Vælg Business eller Pleasure, når du tager ophold på Marienlyst Strandhotel. Der er nemlig både mulighed for at holde møder og konferencer eller afslappede og romantiske ophold. Lige ud til vandet ved Marienlyst får du et uforglemmeligt ophold med spa og udsøgte gastronomiske oplevelser i restauranten. Leder du efter et sted til at holde en begivenhed eller fest, kan Marienlyst Strandhotel også være den perfekte vært.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.696 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kurhotel Skodsborg

Skodsborg, Sjælland

Placeret mellem Dyrehaven og Øresund ligger de overdådige hvide bygninger, som udgør Kurhotel Skodsborg. Det skiller sig ud fra andre badehoteller ved, udover afslapning, at have fokus på kur, spa, træning og fitness. Det er et internationalt kurhotel, hvor du kan nyde alt fra spabehandlinger og fitnesstimer til lækre måltider fyldt med næring. Der er mulighed for at få pulsen op på én af de mange træningshold og sænke den igen i spaområdet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

I det smukke Blokhus ligger et rigtig klassisk dansk badehotel i form af Strandhotellet Blokhus. Badehotellet ligger blot få hundrede meter fra den smukke sandstrand på vestkysten. Strandhotellet ligger centralt i Blokhus nær et af landets bedste sommerhusområder. Strandhotellet Blokhus er et lækkert og luksuriøst hotel, der er perfekt til den romantiske weekend.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.610 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Helenekilde Badehotel

Tisvildeleje, Nordsjælland

I Tisvildeleje finder du Helenekilde Badehotel. Et luksuriøst badehotel som er indrettet meget moderne med respekt for det ældre. Stedet ligger fantastisk lige ned til vandet, hvilket gør det oplagt at hoppe en tur i vandet, men også at udforske det nærliggende område. Helenekilde Badehotel tilbyder gratis udlejning af cykler samt gratis WiFi. Desuden ligger stedet blot 26 kilometer fra Hillerød, hvis du skulle have brug for at shoppe. Fantastisk dansk badehotel!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.695 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Bretagne

Hornbæk, Nordsjælland

Centralt i Hornbæk ligger det nyrenoverede badehotel Hotel Bretagne. Hotellet ligger i gåafstand fra stranden og havnen i hyggelige Hornbæk. Hotel Bretagne har de mest charmerende værelser, der er i ægte badehotel-stil. Ud over de flotte værelser huser hotellet også en hyggelig restaurant og en lobbybar.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 3.790 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Vedersø Klit Badehotel

Ulfborg, Vestjylland

Som kombination af badehotel og konferencehotel kan Vedersø Klit Badehotel passe perfekt til dit næste ophold. Det ligger kort fra den dejlige ferieby Søndervig samt Husby Klitplantage. Med 60 værelser, store selskabslokaler og mange mødelokaler, kan du finde rammerne til din fest eller miniferie her. Hotellet ligger blot 200 meter fra Vesterhavet og har derfor nem adgang til lange dage ved stranden. Når du du er færdig med badning, venter der udsøgte smagsoplevelser i restauranten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 633 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

I Gl. Skagen ligger Ruths Badehotel. Stedet er kendt for at levere en helt fantastisk service. På Ruths Badehotel har de fleste værelser balkon eller terrasse. Man har altså rig mulighed for at komme ud. Værelserne er pænt indrettet, og hotellet har en god restaurant. Er du gæst på Ruths Badehotel vil der være gratis adgang til wellness faciliteterne på hotellet. Her kan du blandt andet finde en række behandlinger, fitness, spa og sauna.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotel Røsnæs

Kalundborg, Sjælland

Tæt på Kalundborg centrum og midt i Røsnæs’ skønne natur, kan du nyde et ophold på Strandhotel Røsnæs. Hotellet har en dejlig beliggenhed ud til vandet og rig mulighed for at nyde naturen til kajaksejlads, vandretur eller cykling. Du kan også bare tage en frisk dukkert fra badebroen. Strandhotel Røsnæs byder både på et 3-stjernet hotel og den tilhørende Restaurant Næs. Her kan du nyde udsøgt mad med årstidens råvarer og krydderurter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.718 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Gilleleje Badehotel

Gilleleje, Nordsjælland

Gilleleje Badehotel er et 3 stjernet hotel. Hotellet ligger ikke overraskende i Gilleleje, og er noget af de nordligste man overhovedet kommer i Nordsjælland. Stedet stammer fra slutning af 1900-tallet, og derfor top moderne samtidig med at indretningen er holdt stilren og hyggelig. Hvis du virkelig ønsker en særlig oplevelse, kan du med fordel bestille et værelse med havudsigt, hvor der på nogle af værelserne vil være en balkon.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Løkken Strand

Løkken, Nordjylland

Kun 50 kilometer fra Aalborg i det populære ferieområde Løkken, finder du Hotel Løkken Strand. Et lækkert badehotel med fokus på moderne indretning og fine sæber samt diverse lotions. Hotellet tilbyder desuden gratis morgenmad til deres gæster, som tidligere gæster har været meget imponeret over. Vil i bo få 100 meter fra stranden samt i midten af et livligt område, er Hotel Løkken Strand måske noget for jer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 900 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Molskroen

Ebeltoft, Midtjylland

Molskroen og Molskroen Strandhotel ligger smukt placeret i ved Nationalpark Mols Bjerge og en dejlig badestrand ved Ebeltoft Vig. Molskroen har fokus på de gastronomiske traditioner og sikrer ren forkælelse til gæsten som højest prioritet. Strandhotellet åbnede i 2014 og er indrettet i varm og ren stil, med en stor terasse lige ud til vandet. Få ren fordybelse og afslapning i de smukke og moderniserede værelser eller ude i den nærliggende natur.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.680 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Lunds Hotel

Bogense, Nordfyn

Danmarks mindste badehotel er placeret ved den hyggelige havn i Bogense. Lunds Hotel er perfekt til forskellige former for miniferier eller forretningsrejser og kurser. Det ligger lige ved den gamle fiskerihavn og deltager i høj grad i det spændende havnemiljø omkring hotellet. Der er rig mulighed for at benytte sig af vandet med et dyk i søbadet eller en tur til stranden. Lunds Hotel tilbyder en lille og hyggelig oplevelse i den rolige by.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Agger Badehotel

Vestervig, Nordjylland

I 1904 blev Agger Badehotel bygget i de smukke omgivelser af klitter og det store Vesterhav. Det er der perfekte badehotel til alle naturelskere, som gerne vil gå på opdagelse i sø, hav og fjord. Med en afstand på mindre end 100 meter til klitterne, er der også rig mulighed for naturoplevelser og fisketure. Hotellet er især godt til familier og har mange værelser med plads til hele familien.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tambohus Kro og Badehotel

Thyholm, Nordjylland

Kvalitet, nærvær, troværdighed og kreativitet er hvad Tambohus Kro og Badehotel er bygget på. De kvaliteter går igen i alt fra den høje service til den lækre mad. Hotellet giver en afslappet og autentisk oplevelse, hvor alt bliver lavet fra bunden. Restauranten tilbereder alting selv og skaffer lokale råvarer som muslinger fra Jegindø og fisk fra Vesterhavet. For at få den bedste oplevelse med nærvær, foreslår hotellet at alle mobiler og elektronik bliver pakket væk.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1998 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Havgaarden Badehotel

Vejby, Nordsjælland

Få et afbræk fra den stressede hverdag i de idylliske og naturskønne omgivelser ved Havgaarden Badehotel. Hotellet har beliggenhed ved Vejby Strand i Nordsjælland og ligger ikke langt fra hverken Tisvilde, Rågeleje eller Gilleleje. Udover at være det perfekte sted til en ferie, er Havgaarden Badehotel også oplagt til at danne rammer om begivenheder. Hold konfirmation, fødselsdage, jubilæum eller andre festlige begivenheder på hotellet med adgang til restaurant og en direkte trappe til stranden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.250 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandgaarden Badehotel

Strandvejen, Læsø

Strandgaarden Badehotel giver dig en dejlig oplevelse på smukke Læsø. Badehotellet er indrettet for at kunne tilbyde værelser til enhver smag, fra et simpelt værelse til stor suite med havudsigt. Der er rig mulighed for at udforske den spændende ø og nyde den afslappende natur langt væk fra hverdagen. God service er i højsædet på Strandgaarden Badehotel og du kan forvente alt fra opholdsstue med pejs til lækker minibar.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 765 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sandkaas Badehotel

Allinge, Bornholm

Kom indenfor hos Sandkaas Badehotel, der har beliggenhed på den smukke kyststrækning mellem Tejn og Allinge. Det er de perfekte ramme til at få en afslappende oplevelse med ro til dig, som trænger til en opladning. Sandkaas Badehotel er primært for voksne og sikrer derfor også et modent og roligt miljø med den hyggelige badehotelstemning. Nyd faciliteterne på hotellet eller udnyt de mange aktiviteter, caféer og restauranter i Allinge og Sandvig.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 875 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sinatur Hotel Storebælt

Nyborg, Fyn

Sinatur Hotel Storebælt er et lækkert 3-stjernet badehotel på Fyn. Det ligger i Nyborg, hvilket betyder en smuk badestrand. Det ligger tæt på Storebæltsbroen, hvilket gør det nemt for dig at komme til og fra hotellet. For mange mennesker er det et sted man kommer år efter år. Stemningen og omgivelserne på hotellet er nemlig helt fantastiske.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 998 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hjerting Badehotel

Esbjerg, Jylland

Hjerting Badehotel ligger lige ud til det smukke Vesterhav, og er et hotel, som rigtigt mange mennesker har anmeldt godt for dets smukke beliggenhed. Hotellet byder på nogle pæne og nydelige værelser, og deres service fra personalet er i top. Selvom Hjerting Badehotel kun er 3 stjernet, får man i den grad stadig noget for pengene, hvis man vælger at tage på badeferie netop her.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.495 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Brøndums Hotel

Skagen, Nordjylland

Det 3-stjernet badehotel Brøndums Hotel, ligger midt i Skagen. Der er ikke langt til stranden fra Hotellet, hvilket også gør det oplagt for mange mennesker at besøge, hvis de søger et godt badehotel i Nordjylland til en pris, som alle kan være med til. Dermed ikke sagt at stedet ikke lever op til en høj kvalitet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hjorths Badehotel

Skagen, Nordjylland

Hjorths Badehotel ligger placeret i sin egen fredelige og charmerende oase cirka 14 kilometer fra Skagen Centrum. Hjorts badehotel kan byde på noget lidt andet, end de andre badehoteller i Skagen her på siden. Hjorths Badehotel ligger nemlig i fred og idyl midt ude i den unikke natur med gåafstand til havet. Hotellets fokus er at få dig til at koble fuldstændig af – derfor er der hverken WiFi eller TV på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Stella Maris Hotel De Luxe

Svendborg, Sydfyn

Hotel Stella Maris er meget mere end blot et badehotel. I skal vælge Stella Maris, hvis i gerne vil forkæles og opleve noget helt unikt. Hotellet har styr på deres indretning, og der er kælet for alle detaljer. Derudover er der en restaurant af meget høj kaliber. Omgivelserne er fantastiske og rolige, så hvis i gerne vil have ro og mulighed for at slappe af er Stella Maris det rigtige valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.395 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rødvig Kro og Badehotel

Rødvig, Stevns

Rødvig Badehotel og Kro sætter baren højt, når det kommer til beliggenhed og stemning. Et fantastisk velplaceret sted med den smukkeste udsigt over vandet. Derudover er værelserne og badehotel generelt nydeligt indrettet. Havudsigten er gennemgående tema for dette hotel, og man kan også nyde den fra den skønne kro, som hører til hotellet. Her kan du få et bredt udvalg af delikate á la carte retter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.350 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ballen Badehotel

Ballen, Samsø

I Ballen på Samsø finder du et rigtig godt svar på et fantastisk badehotel. Samsø har virkelig essen af afslapning og sommerglæde. Hotellet er pænt indrettet, og der er gratis morgenmad til gæster. Besøg også den lækre restaurant Behrnt på badehotellet. Du kan regne med at få serveret friske råvare fra øen. Der er også mange aktiviteter på Samsø, og hotellet tilbyder blandt andet yoga hver lørdag morgen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.175 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Henne Mølle Å Badehotel

Henne, Vestjylland

Når du besøger Henne Mølle Å Badehotel, skal du forvente at få sparket benene væk under dig. Hotellet har det man forventer af et moderne hotel, men det er langt fra her, du kommer til at ligge dit fokus. Stedets omgivelser er helt fantastiske, og er meget oplagte en række aktiviteter som eksempelvis vandring og cykling. Ønsker du en oplevelse udover det sædvanlige, er dette et oplagt badehotel at vælge.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.590 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Hesselet

Nyborg, Østfyn

Det 4-stjernede badehotel i Nyborg, er et populært valg på Fyn blandt det ældre publikum. Det er nemlig et meget stille hotel, og er heller ikke indrettet synderligt moderne. Dog skal man ikke tage fejl af den luksus, som hotellet er kendt for, og de 4 stjerner taler vist for sig selv. Hotellet har desuden en gourmet restaurant samt en lækker indendørs pool, spa og mulighed for massage.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.650 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Aarøsund Badehotel

Haderslev, Sønderjylland

Aarøsund Badehotel er en god mulighed, hvis man ønsker at kombinere badehotel med gourmetophold. Hotellet har nemlig en helt forrygende restaurant. Udover at have dette, har man som gæst også direkte adgang til en dejlig sandstrand. Kan i godt lide at komme lidt væk fra hotellet i løbet af dagen, kan man fra den lokale havn tage en færge til Ærø. En hyggelig lille get-away fra badehotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.165 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Dragør Badehotel

Dragør, Amager

På Dragør badehotel er et meget anerkendt badehotel på Amager. Det kan være et oplagt valg, hvis du bor i hovedstaden, og ønsker at komme lidt væk uden at tage for langt. Hotellet huser konferencer såvel som almindelige gæster. Du har muligheden for at tilkøbe værelse med balkon og fantastisk havudsigt. Restauranten har fast menukort samt skiftende dagensret

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 755 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvor i landet vil du på badehotel?

Der er skønne badehoteller over hele landet. Brug oversigten nedenfor og find vores guides med badehoteller på specielle lokationer i Danmark.

Sjælland

Sjælland er hjem til nogle af de mest fantastiske badehoteller i Danmark. En god blanding af ekstremt luksus, lækker natur og ikke mindst flotte sandstrande.

Læs guide

Fyn

Fyn er rig på flot natur og skønne badestrande. Samtidig har Fyn nogle rigtig lækre badehoteller med en dejlig beliggenhed ned til vandet.

Læs guide

Jylland

I Jylland finder du et bredt udvalg af forskellige badehoteller. Specielt vestkysten er fyldt med skønne badehoteller, som alle har dejlig jysk charme.

Læs guide

Nordsjælland

Nordsjælland er kendt for deres luksus og fantastiske øje for detaljen. Det er bestemt ingen undtagelse, hvis man ser på deres luksuriøse badehoteller.

Læs guide

Sydsverige

Tag en tur over Øresund og oplev badehoteller i verdensklasse. Sydsverige byder på luksus af høj kaliber til en pris, som er til at betale.

Læs guide

Nordjylland

I den nordlige del af Jylland, finder du i og omkring Skagen massevis af lækre badehoteller. Her bliver der fokuseret meget på gourmet og spafaciliteter.

Læs guide

Derfor skal du tage på badehotel på Fyn

Du har sikkert overvejet nøje, hvor du gerne vil besøge et badehotel henne. Faktum er bare, at Danmark har ekstremt mange fine badehoteller rundt omkring, så hvorfor lige vælge Fyn?

Først og fremmest ligger Fyn ekstremt godt, hvis du gerne vil væk fra eksempelvis Sjælland eller Jylland, afhængigt af hvor du bor. Du kan med andre ord nemt komme et sted hen, hvor du kan se noget andet, end det du er vant til. Derudover er Fyn bare et helt fantastisk sted, med ekstremt smuk natur. Der er nogle rigtigt smukke strande, specielt i Svendborg, hvor jeg også har fundet nogle fede badehoteller på Fyn, som kan være oplagt for dig at besøge.

Fyn er andet end blot strande

Fyn har nogle virkelig lækre strande, og det er jo en god ting, hvis man gerne vil på Badeferie. Hen over sommeren forvandler Danmark sig jo netop til dette paradis, hvor vi virkelig er heldige med nogle vildt lækre strande. Har solen været tilpas nok fremme, kan det måske også gå hen og blive en helt fornøjelse at hoppe i den blå balje. Ikke desto mindre er Fyn også kendt for at have nogle smukke skove, som måske også ville være en mulighed for dig/jer, at tage ud og se. Hvis man eksempelvis har børn med, kan det måske være sjovt for dem at komme ud og se noget andet end blot den lækre strand, som ligger tæt på jeres badehotel.

Derfor skal du finde badehoteller på Fyn igennem Opholdsguide.dk

Når det kommer til at finde et badehotel på Fyn, som passer til jer, er det rimelig essentielt at have nogle informationer omkring de forskellige hoteller. Lever de op til jeres krav? Vi kan være med til at skabe gennemsigtighed. Dette gør vi blandt andet ved at give jer et overblik over, hvad der bliver tilbudt på stedet, gode grunde til at vælge badehotellet, samt vise jer nogle billeder af stedet. Derudover kan du via vores samarbejdspartnere læse endnu mere om badehotellerne.

Vi mener at information er alt, og derfor gør vi også ekstremt meget for, at i får alt den information, i søger.

... Du kan også spare massere af penge

Ved at benytte dig af Opholdsguide.dk, kan du faktisk også spare en hel masse penge. For det første giver vi dig selvfølgelig en klar idé om, hvad opholdet på badehotellet bør koste. Badehoteller på Fyn sviger naturligvis meget i pris, men det kan være rart at vide, hvad det bør koste. Der findes en del forskellige priser på internettet. Ved at benytte dig af vores samarbejdspartnere, er du dog garanteret nogle af de bedste priser på det givne badehotel, du har fundet på Fyn. Vi er stolte af vores samarbejdspartnere, og vi har 100% tillid til, at de har fundet den absolut bedste pris til dig.

Den vigtigste faktor til prisen på dit næste ophold er naturligvis hvilken dato, du vælger. Hvis du vælger en "populær" dato, skal du også regne med, at prisen stiger, det er du sikkert bekendt med. Vi anbefaler altid at booke i god til, hvis du skal overnatte et sted i weekenden. Dette giver oftest de bedste priser. En anden god idé kan være at holde øje med et badehotel på Fyn i længere tid, og se hvordan prisen bevæger sig.

Var det ikke badehoteller Fyn du søgte? Der er også et stort udvalg af badehoteller i Skagen.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk