Badehoteller Sjælland

Denne side indeholder reklamelinks

Lækre badehoteller på Sjælland

Sjælland er fyldt med dejlige badehoteller. Vi har her på siden lavet en guide til nogle de bedste badehoteller på Sjælland, som du bare må besøge. Undgå at blive skuffet og end med at blive mere end positivt overrasket. Vi håber, at du finder et badehotel, som passer lige præcis til dine behov. Vi ønsker dig et rigtig dejligt ophold

Marienlyst Strandhotel

Helsingør, Sjælland

Marienlyst Strandhotel er placeret direkte ud til vandet, som du kan nyde udsigten over fra værelset. Vælger du Pleasure vejen, kan du får ophold, spaoplevelser og udsøgte gastronomiske oplevelser. Det er ren luksus og det perfekte afbræk fra hverdagen. Leder du efter et sted at holde konference eller møder, kan du vælge Business. Det er et oplagt sted til erhverv og er bedømt af mødebookere til at være det bedste sted til konferencer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.696 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Helenekilde Badehotel

Tisvildeleje, Nordsjælland

Helenekilde Badehotel ligger i Tisvilde, og det er noget, som deres gæster sætter meget pris. De har nemlig fået en fremragende karakter for deres beliggenhed. Man må også sige, at det ligger smukt med udsigt udover vandet, næsten som var det taget fra et postkort.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.695 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotel Røsnæs

Kalundborg, Sjælland

Strandhotel Røsnæs og den tilhørende Restaurant Næs giver mulighed for overnatning nær Kalundborg centrum. Selve hotellet er placeret i den smukke natur i Røsnæs og har en unik beliggenhed lige ud til vandet. Den smukke natur lægger op til at tage kajak, cykel, vandrestøvler eller badetøj med, til at nyde den. Vil du udforske byen Kalundborg yderligere, er der mulighed for at tage til Røsnæs Spidsen eller besøge Danmarks største vingård.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.718 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kurhotel Skodsborg

Skodsborg, Sjælland

Baseret på de simple nordiske traditioner og følelsen af ultimativ luksus, giver Kurhotel Skodsberg en unik oplevelse på badehotel. Kombiner afslappende spabehandlinger med effektiv træning på én af de mange fitnesshold. Skodsborg åbner op for en skønt ophold med indbydende gastronomi, cocktail, live musik og fester. Du har adgang til både wellness- og skønhedsbehandlinger samt til mange både spa- og fitnessfaciliteter. Læn dig tilbage i de luksuriøse omgivelser, behandlinger og madoplevelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Havgaarden Badehotel

Vejby, Nordsjælland

Nyd den dejlige strand langs Kattegat og nyd solnedgangen ved Havgaarden Badehotel. De smukke naturskønne områder danner ramme for det dejlige badehotel som rummet 18 charmerende værelser. De byder alle på fantastisk udsigt og har hver deres personlige trappe ned til den hvide strand. Hotellet er perfekt til alt fra romantiske ophold med din partner til firmaudflugt med alle kollegerne. Om aftenen kan der nydes udsøgte middage af årstidens råvarer i den hyggelige restaurant.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.250 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Gilleleje Badehotel

Gilleleje, Nordsjælland

Gilleleje Badehotel er et 3-stjernet badehotel, som ligger i Gilleleje. Stedet har oprindelse i slutningen af 1900-tallet, hvilket også vil sige, at det er et moderne badehotel. Selvom stedet er moderne har de stadig god smag, og har i sandhed forstået at indrette de forskellige værelser på en hyggelig måde. Kan du derfor godt lide at være omgivet af luksus under hyggelige omstændigheder, så er det helt klart Gilleleje Badehotel, som du skal vælge.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Bretagne

Hornbæk, Nordsjælland

Hotel Bretagne er et hyggeligt og nyrenoveret badehotel, der ligger i det smukke Hornbæk i Nordsjælland. Badehotellet ligger ned til søen i Vedbæk og ikke langt fra stranden og den hyggelige havn. Hotel Bretagne minder på mange måder om et klassisk dansk og luksuriøst badehotel.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 3.790 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rødvig Kro og Badehotel

Rødvig, Stevns

Er du ikke meget for at køre til Nordsjælland, eller ønsker du blot at prøve noget lidt anerledes? Så kan Rødvig Kro & Badehotel helt sikkert gøre det for dig. Stedet har nemlig nemlig al forudsætning for at give dig en anerledes oplevelse, end de andre badehoteller på Sjælland, som er på listen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.350 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Havgaarden Badehotel

Vejby, Nordsjælland

Havgaarden Badehotel er et hotel, som ligger i meget smuk idyl. Omgivet af skov og strand bliver det ikke meget bedre, hvis man søger et sted, hvor man bare gerne vil slappe af. Hotellet har 18 værelser og en suite. Desuden har hotellet en lækker restaurant, som leverer gourmet fra årstiden. Badehotellet har desuden mange fælles arealer, og deres helt egen trappe ned til det smukke Kattegat.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.250 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Skovshoved Hotel

Strandvejen, Charlottenlund

Skovshoved Hotel har en masse forskellige aktiviteter, som du kan benytte dig af, når du besøger deres hotel. Du kan eksempelvis tage på golfbanen, den lækre strand eller komme til af de festlige arrangementer, som der holdes på hotellet. Alt dette kan du høre meget mere om på din ankomst. Deres motto er “Big enough to serve you – Small enough to know you”, hvilket er en glimrende måde at beskrive deres fantastiske hotel på.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.110 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Gilleleje Strand

Gilleleje, Nordsjælland

Ønsker du et lækkert hotel med stranden i baghaven, er Hotel Gilleleje Strand bestemt ikke noget dårligt valg. Hotellet ligger i en nyrenoveret bygning fra 1896. Du skal altså forvente at overnatte på et meget unikt sted, hvor der er fokus på flotte detaljer samt lækkert interiør. Med en nærmest i midten af Gilleleje, er der massere aktiviteter. Tag eksempelvis på stranden eller besøg den livlige by.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.050 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Dragør Badehotel

Dragør, Amager

Dragør Badehotel blev bygget i 1907 og har valgt at bibeholde meget af den charme, som hører fra de ældre tider. Det er naturligvis blevet renoveret, så det er lækkert og forholdsvist moderne indvendig. Dragør Badehotel ligger lige ned til det smukke Øresund, hvis du skulle have lyst til at hoppe i vandet. Desuden har restaurant faste menuer i deres lækre restaurant samt en udskiftende dagensret.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 755 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tisvildeleje Strandhotel

Tisvildeleje, Nordsjælland

Tisvildeleje Strandhotel ligger i Tisvildeleje. Bygningen er tilbage fra 1895, og man kan fornemme tradition og historie, når man besøger stedet. Ikke desto mindre er der blevet indrettet meget moderne, og i den helt rigtige stil til et dansk badehotel. Hotellet går meget op i deres madlavning, og der bliver som udgangspunkt kun brugt sæsonens friske råvarer til den hjemmelavede mad, som bliver serveret.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.450 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Badehoteller på Sjælland - En samlet guide til dig

Hvis du mangler inspiration til din næste ”badeferie” på Sjælland, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har nemlig lavet en stor guide, som skal være med til at hjælpe dig med at finde de bedste badehoteller på Sjælland. Vi har gennemgået alle de forskellige muligheder og sammenlignet dem. Det betyder at vi er kommet frem til de bedste muligheder for dig, til når du skal finde badehoteller på Sjælland.

Der findes mange muligheder på Sjælland, og derfor kan det være rart med lidt ekspertviden for folk, som måske ikke ved så meget om de forskellige hoteller i forvejen. Det kan du få her, og vi er meget glade for at kunne hjælpe dig på rette vej mod det rigtige badehotel på Sjælland for dig og din familie/partner.

Derfor skal du vælge et badehotel på Sjælland

Hvis du bor på Sjælland, er det naturligvis oplagt for dig at vælge et badehotel på Sjælland. Der er nemlig mange, som vælger at tage på badehotel for at slappe af, og en god start på ferien er ikke ligefrem og ligge at køre i rigtigt mange timer for at komme på badehotel. Specielt ikke når der findes så mange på Sjælland af så høj kvalitet, som der gør. Derfor synes vi også, at det er ekstra oplagt for dig at vælge Sjælland, når du skal på badeferie.

Smuk natur gør oplevelsen en anelse bedre

Der er ingen tvivl om, at den smukke natur på Sjælland, gør din oplevelse en smule bedre. Det kan godt være, at Sjælland ikke nødvendigvis er kendt for den smukke natur, men de steder hvor badehotellerne ligger, er ofte nøje udvalgte. Her kan man nemlig typisk finde en lækker strand med nogle unikke og smukke omgivelser. Tager vi eksempelvis Hotel Marienlyst i Helsingør, er der en unik udsigt udover vandet og den svenske by Helsingborg. Dette er blot et eksempel på en måde, at de forskellige badehoteller på Sjælland benytter sig af naturen til at forbedre deres gæsters oplevelse.

Hvem er Opholdsguide.dk, og hvorfor skal du bruge vores råd?

Opholdsguide.dk er en hjemmeside, som hver dag guider mange danskere til at finde det rigtige hotel. Vi ved en masse om de forskellige hoteller i Danmark, og derfor kan vi komme med konkrete og kvalificerede bud på den søgning af hoteller, som du leder efter. Vi vil gå så langt som at kalde os selv eksperter på den baggrund, at vi undersøger de forskellige hoteller nøje. Vi læser både deres egne ord, men vi ligger i høj grad vægt på kundernes anmeldelser på nettet. Derfor har vi en idé om, hvad de forskellige hoteller gør godt, og hvad de gør mindre godt. Dette prøver vi selvfølgelig at formidle til dig på den bedste måde, og er det eksempelvis et badehotel på Sjælland, som du leder efter, sørger vi for, at du er godt klædt på til at finde det rette allerede første gang.

Hvorfor har vi valgt de samarbejdspartnere, som vi har?

For os er det vigtigt at kunne give dig de bedste muligheder for at finde den rigtige pris. Vores samarbejdspartner gør det muligt for dig at sammenligne priser på badehotellerne på mange forskellige bookingsider. Når du trykker dig videre på vores links, vil du blive sendt direkte videre til deres side. Det er her, du sammenligner priser og booker en plads på badehotellet. Det er super nemt at benytte dig af deres side, og det er dem, som er med til at sikre dig den bedste pris på badehoteller på Sjælland.

guide til badehoteller på Fyn

Se vores guide over badehoteller i hele Danmark

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk