Badehoteller Fyn

Denne side indeholder reklamelinks

Fyn er rig på skønne badehoteller

Fyn er fin – Også hvad angår badehoteller. Fyn har 3 rigtig flotte badehoteller, som helt klart er et besøg værd! Når du skal vælge et badehotel på Fyn, er det måske meget rart at have lidt information omkring hotellet, men det er også lækkert at have set alle de muligheder, som du har, når du skal på badeferie på Fyn.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Hesselet

Nyborg, Østfyn

I Nyborg på Fyn finder vi dette fantastiske badehotel. Hotel Hesselet er et 4-stjernet luksus hotel, som i bund og grund har alt, hvad et badehotel bør have. Hotellet ligger direkte ned til vandet, hvor man finder en helt forrygende udsigt. Derudover har hotellet spa og en lækker pool, hvor man kan få stillet sin badetrang, hvis vejret ikke er til at hoppe i den blå balje.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.650 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sinatur Hotel Storebælt

Nyborg, Fyn

Sinatur Hotel Storebælt er et 3-stjernet badehotel på Fyn, som ligger i Nyborg. Stedet er ganske tæt på Storebæltsbroen, så det er altså ekstremt nemt at tilgå. Sinatur Hotel er en klassiker for rigtigt mange gæster, som går på badehoteller hen over sommeren. En af grundene til dette, er selvfølgelig den fantastiske strand, som badehotellet ligger lige ud til.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 998 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Lunds Hotel

Bogense, Nordfyn

Lunds Hotel er Danmarks mindste badehotel. Det ligger på den gamle havn i Bogense, og her er der massere af liv. Tag eksempelvis en tur ind i den livlige by om sommeren, eller bliv i havnemiljøet, hvor du også kan tage en dukkert i det nye søbad i havnen. Du kan også tage på stranden, som heller ikke ligger særlig langt fra det hyggelige hotel. Du finder en masse forskellige restauranter på havnen, som blandt andet byder på frisk fisk.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Stella Maris Hotel De Luxe

Svendborg, Sydfyn

Det 4-stjernede Stella Maris Hotel, ligger i Svendborg på Sydfyn. Stedet er uden tvivl det mest luksuriøse og ekstraordinære badehotel, du finder på Fyn. Stella Maris er kendt for deres fantastiske standarder, både når det kommer til service, oplevelse og gourmet. Badehotellet ligger mere eller mindre uforstyrret af omverdenen med en helt fantastisk udsigt nedover Svendborg Sund. Her har du mulighed for en dukkert fra hotellets private badebro.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.395 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Derfor skal du tage på badehotel på Fyn

Du har sikkert overvejet nøje, hvor du gerne vil besøge et badehotel henne. Faktum er bare, at Danmark har ekstremt mange fine badehoteller rundt omkring, så hvorfor lige vælge Fyn?

Først og fremmest ligger Fyn ekstremt godt, hvis du gerne vil væk fra eksempelvis Sjælland eller Jylland, afhængigt af hvor du bor. Du kan med andre ord nemt komme et sted hen, hvor du kan se noget andet, end det du er vant til. Derudover er Fyn bare et helt fantastisk sted, med ekstremt smuk natur. Der er nogle rigtigt smukke strande, specielt i Svendborg, hvor jeg også har fundet nogle fede badehoteller på Fyn, som kan være oplagt for dig at besøge.

Fyn er andet end blot strande

Fyn har nogle virkelig lækre strande, og det er jo en god ting, hvis man gerne vil på Badeferie. Hen over sommeren forvandler Danmark sig jo netop til dette paradis, hvor vi virkelig er heldige med nogle vildt lækre strande. Har solen været tilpas nok fremme, kan det måske også gå hen og blive en helt fornøjelse at hoppe i den blå balje. Ikke desto mindre er Fyn også kendt for at have nogle smukke skove, som måske også ville være en mulighed for dig/jer, at tage ud og se. Hvis man eksempelvis har børn med, kan det måske være sjovt for dem at komme ud og se noget andet end blot den lækre strand, som ligger tæt på jeres badehotel.

Derfor skal du finde badehoteller på Fyn igennem Opholdsguide.dk

Når det kommer til at finde et badehotel på Fyn, som passer til jer, er det rimelig essentielt at have nogle informationer omkring de forskellige hoteller. Lever de op til jeres krav? Vi kan være med til at skabe gennemsigtighed. Dette gør vi blandt andet ved at give jer et overblik over, hvad der bliver tilbudt på stedet, gode grunde til at vælge badehotellet, samt vise jer nogle billeder af stedet. Derudover kan du via vores samarbejdspartnere læse endnu mere om badehotellerne.

Vi mener at information er alt, og derfor gør vi også ekstremt meget for, at i får alt den information, i søger.

... Du kan også spare massere af penge

Ved at benytte dig af Opholdsguide.dk, kan du faktisk også spare en hel masse penge. For det første giver vi dig selvfølgelig en klar idé om, hvad opholdet på badehotellet bør koste. Badehoteller på Fyn sviger naturligvis meget i pris, men det kan være rart at vide, hvad det bør koste. Der findes en del forskellige priser på internettet. Ved at benytte dig af vores samarbejdspartnere, er du dog garanteret nogle af de bedste priser på det givne badehotel, du har fundet på Fyn. Vi er stolte af vores samarbejdspartnere, og vi har 100% tillid til, at de har fundet den absolut bedste pris til dig.

Den vigtigste faktor til prisen på dit næste ophold er naturligvis hvilken dato, du vælger. Hvis du vælger en "populær" dato, skal du også regne med, at prisen stiger, det er du sikkert bekendt med. Vi anbefaler altid at booke i god til, hvis du skal overnatte et sted i weekenden. Dette giver oftest de bedste priser. En anden god idé kan være at holde øje med et badehotel på Fyn i længere tid, og se hvordan prisen bevæger sig.

Var det ikke badehoteller Fyn du søgte? Der er også et stort udvalg af badehoteller i Skagen.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk