badehoteller vesterhavet

Badehoteller Skagen

Skagen er fyldt med fremragende oplevelser og badehoteller

Skal du på badehotel i Skagen? Så er du landet på den helt rette hjemmeside. Her på siden finder du nemlig en guide med nogle af Skagens bedste badehoteller. Her kommer vi både forbi de klassiske og nyere hoteller. Du kan læse mere om hvert hotel, få et indtryk af prisen og ikke mindst se billeder fra badehotellet. Vi håber, at vi med denne guide kan være med til at inspirere dig til dit næste ophold på et badehotel.

ruths badehotel skagen

Ruths Hotel

4 en halv stjernet

Skagen, Nordjylland

Ruths Hotel er et af Skagens mest kendte og traditionsrige badehoteller. Hotellet ligger med en helt fantastisk beliggenhed ikke langt fra det brusende hav midt i Gl. Skagen. Gl. Skagen har et fantastisk liv i sommerhalvåret, hvor stedet bobler af liv og glade dage. Ruths Hotel har åbent hele året og er perfekt, hvis du ønsker et afslappende ophold i luksus og unik natur.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.097 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hjorts badehotel skagen

Hjorts Badehotel

2 en halv stjernet

Skagen, Nordjylland

Hjorths Badehotel ligger placeret i sin egen fredelige og charmerende oase cirka 14 kilometer fra Skagen Centrum. Hjorts badehotel kan byde på noget lidt andet, end de andre badehoteller i Skagen her på siden. Hjorths Badehotel ligger nemlig i fred og idyl midt ude i den unikke natur med gåafstand til havet. Hotellets fokus er at få dig til at koble fuldstændig af – derfor er der hverken WiFi eller TV på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.200 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

badehotel skagen broendums badehotel

Brøndums Hotel

3 stjernet badehotel skagen

Skagen, Nordjylland

Brøndums Hotel er et af Skagens ældste badehoteller og har en helt særlig charme, der ikke findes mange andre steder. Hotellet har gennem tiden lagt stuer til kendte kunstnere som Holger Drachmann og P.S. Krøyer. De mange traditioner og den unikke stemning hænger stadig ved badehotellet i dag. Ønsker du at besøge et historisk og flot badehotel i Skagen, så er Brøndums Hotel et rigtig godt valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.295 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

plesner badehotel

Hotel Plesner

3 en halv stjernet

Skagen, Nordjylland

Hotel Plesner er et nyt badehotel i Skagen, der ønsker et give dig den ægte badehotelsoplevelse inspireret af nutiden. Det må man i den grad sige at Hotel Plesner er lykkedes med. Hotellet har en helt fantastisk og hyggelig indretning med fine og luksuriøse værelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.695 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i skagen

Seværdigheder

Seværdigheder ved Skagen

Der er masser af spændende seværdigheder nær Skagen. Det gælder både inden for kunst og kultur og ikke mindst natur. Nedenfor kommer vi med nogle bud på, hvad I kan opleve under Jeres ophold på et af Skagens fine badehoteller.

 • Skagens Museum
 • Anchers Hus
 • Grenen
 • Drachmanns Hus
 • Råbjerg Mile
 • Den Tilsandede Kirke
 • Vippefyret

omgivelser i skagen

Omgivelser

Oplev det bedste af Skagen

Særligt hvis I besøger Skagen i sommerhalvåret, vil I opleve en livlig sommerstemning. Rigtig mange drager hvert år til Skagen for at nyde byen, den gode mad og ikke mindst den flotte natur. Det skaber en livlig by, hvor der også er mulighed for at opleve et livligt natteliv.

Vi kan også varmt anbefale en tur til Gl. Skagen, hvor de gamle smukke Skagensgule huse skaber en fantastisk atmosfære. I Gl. Skagen ligger i øvrigt også en fantastisk badestrand, hvis i vil en tur i bølgerne.

Grenen – når to have mødes

Grenen er landets nordligste punkt, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. For at komme ud på Grenen skal I med en traktor, der kører Jer derud og tilbage. En tur på Grenen er en rigtig fin naturoplevelse, og at se bølgerne fra de to have støde på hinanden er et spændende syn, hvis du godt kan lide natur.

Shopping i Skagen

Selvom Skagen gågade ikke er den længste i landet, så er der alligevel en række hyggelige butikker, hvor I kan købe en souvenir med hjem fra Jeres ophold på et af Skagens badehoteller. I skal ikke forvente det største udvalg i butikker, men dem der er kan byde på noget særligt.

Mad i Skagen

Der er en stor fisketradition i Skagen, og derfor er fokus på mange af restauranterne også på fiskeretter. Der er rigtig mange gode restauranter i Skagen, der kan levere en forrygende smagsoplevelse. Nogle af badehoteller i Skagen har også egen restaurant – det gælder for eksempel Ruths Hotel, der har to forskellige restauranter.

Nogle af Skagens Restauranter

 • Ruths Gourmet
 • Skagen Fiskerestaurant
 • Brøndums Hotel Restaurant
 • Restaurant Hyttefadet
 • Café Knuths
 • Skagen Bryghus Restaurat

Der er selvfølgelig flere spisesteder i Skagen – her var lidt inspiration til, hvor I kan spise under Jeres ophold på et af Skagens Badehoteller.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

For hver gang der gennemføres og bookes et ophold gennem et af vores links til hoteller, får vi en kommission. Vi gør nemlig brug af reklame/affiliatelinks. For hvert gennemført ophold donerer vi 10 kroner til et velgørende formål. Vi donerer i skrivende stund hver 3. måned. Ønsker du at læse mere om vores donationer og se hvad, vi har støttet, kan du læse mere i menuen under “Velgørenhed”.

Find dit næste ophold på Opholdsguide.dk

Hvis du gerne vil booke et ophold på et badehotel i Skagen, er du havnet på den helt rigtige hjemmeside. Her på Opholdsguide.dk har vi nemlig lavet en let og overskuelig oversigt med nogle af Skagens bedste badehoteller. I listen går vi mere i dybden med de forskellige badehoteller – alt sammen med det formål, at det skal blive nemmere for dig at vælge det perfekte badehotel til dit ophold.

Sommerstemning i Skagen

I sommerhalvåret er Skagen en af Danmarks mest attraktive feriebyer. Rigtig mange danskere valfarter til den gamle by for at nyde den gode mad, naturen og det fantastiske liv, der er i Skagen om sommeren. Der er både mulighed for at spise friskfanget fisk på havnen, nyde en tur i bølgen blå og drikke god vin eller drinks om aftenen i det livlige natteliv.

Uanset hvad dine præferencer er for dit ophold på et badehotel i Skagen, kan du ikke undgå at blive betaget af Skagens charme på en varm sommerdag. Byen kan noget helt specielt med de skagensgule gamle huser, der oser af charme.

Traditionelle badehoteller i Skagen

Skagen huser nogle af Danmarks mest kendte og attraktive badehoteller i Danmark. Blandt andet er Ruths Hotel, Hjorts hotel og Brøndums Hotel med i TV2-serien “Danmarks dejligste badehoteller”. Alle 3 hoteller har hver sin charme og kan byde på noget helt ekstraordinært. Brøndums Hotel ligger centralt i Skagen. Det samme gør Ruths Hotel, der også kan byde på wellness faciliteter. Hjorts Hotel ligger lidt uden for Skagen i den vilde nordjyske natur tæt på det brusende hav. Ønsker du en ferieoplevelse ud over det sædvanlige, vil et ophold på et af Skagens fantastiske badehoteller være et ideelt valg.

Perfekt til det romantiske ophold

Hvis din partner og dig trænger til at komme væk fra hverdagens pligter, kan et ophold på et badehotel i Skagen være den perfekte mulighed for et romantisk ophold. Værelserne på ovenstående badehoteller i Skagen er romantisk indrettet, og Skagen er desuden er meget romantisk by, hvor der virkelig er mulighed for at komme væk fra hverdagens faste rammer. Der er mange ting at opleve i og omkring Skagen, hvorfor vi klart anbefaler at have minimum et par overnatninger. Det gælder særligt, hvis I ønsker at opleve noget af den unikke natur, der er på Skagen – for eksempel Grenen.

Oplev den smukke natur i Nordjylland

Nordjylland og området omkring Skagen byder på noget helt fantastisk natur. Grenen er naturligvis en af Skagens mest kendte attraktioner, men området omkring Skagen kan også byde på mange andre spændende ting.

Vi kan blandt andet anbefale en udflugt til Rubjerg Knude Fyr, der ligger godt 1 times kørsel fra Skagen. Rugbjerg Mile er kendt for det halvt begravede fyr – Rugbjerg Knude Fyr. Området er næsten som en ørken, der er hævet højt over havet. Det giver en helt unik udsigt, der ikke findes andre steder i Danmark. Et besøg til Rugbjerg Knude Fyr kan for eksempel kombineres med en tur til Løkken, der ligger cirka 20 minutters kørsel syd for Rubjerg Knude Fyr.

Er du til mere vild natur, kan vi også anbefale en tur til Råbjerg Mile, der ligger cirka 17 minutters kørsel fra Skagen. Råbjerg Mile er et stort klitområde med masser af bakker og flot sand. En oplevelse vi også kan anbefale, hvis du ønsker at se noget af den flotte natur i Nordjylland.

Se også vores fulde oversigt med danske badehoteller. Ønsker du mere inspiration, har vi også lavet en guide med badehoteller i hele Jylland.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk