Gourmetophold

Ophold

Gourmetophold

Denne side indeholder reklamelinks

Find de lækreste gourmetophold

Er du på udkig efter et gourmetophold? I Danmark er så vi heldige at have et rigtig godt udvalg af både kroer, hoteller og slotte der tilbyder lækre gourmetoplevelser. Her på siden har vi samlet vores bud på de bedste hoteller, til at give jeres smagsløg en fantastisk oplevelse. God fornøjelse!

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Marienlyst Strandhotel

Helsingør, Sjælland

På Marienlyst Strandhotel har du mulighed for at vælge business eller pleasure, når du tager afsted. Ligegyldigt hvilken af dem du vælger, kan du nyde den perfekt sammensatte menu i restauranten. Marienlyst har været et strandhotel siden 1861 og bringer de gamle traditioner fra en rolige tid ind i deres ophold. Det giver fuldstændig afslapning i smukke rammer. Hver dag er en mulighed for nye gastronomiske oplevelser i Restaurant Marienlyst eller på Dekant Vinbar.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.977 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Lyng Dal Hotel

Ry, Midtjylland

Hos Lyng Dal Hotel i det smukke Gammel Rye er opholdene skræddersyet efter de forskellige menuer. Tilpas dit ophold og den ønskede med med hinanden eller benyt hotellet til at holde dit næste selskab. Der er plads til alt for forkælende og romantiske oplevelser til familiefester og konferencemøder. Den dejlige restaurant forbundet til Lyng Dal Hotel tilbyder sæsonen menu, en klassisk Lyngdal menu og noget godt til børnene.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.790 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kragerup Gods

Ruds Vedby, Sjælland

Kragerup Gods er et velbesøgt gods med bygninger, der kan dateres helt tilbage til 1610. I dag består godset af 49 flotte værelser. Godset bruges desuden flittigt af virksomheder til konferencer. Gennem de seneste år har Kragerup Gods været igennem en stor udvikling. Godset tilbyder nemlig nu et hav af forskellige aktiviteter – blandt andet en Go-High bane. Derudover tilbyder hotellet ekstremt lækker mad, hvilket også gør stedet til et glimrende gourmetophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.081 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Bretagne

Hornbæk, Nordsjælland

Siden 1939 har Hotel Bretagne stolt tronet i Hornbæk som en af de smukkeste badehoteller. Det giver den klassiske stemning af badehoteller med smuk strand, mulighed for badning og udsøgte menuer i restauranten. Om du leder efter værelser eller lokaler til selskaber, fest eller møder kan Hotel Bretagne huse dit arrangement. Du vil opleve en kombination af det franske og nordiske køkken i restauranten. Menukortet er gjort enkelt for at fokusere på det simple koncept.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tambohus Kro og Badehotel

Thyholm, Nordjylland

Tambohus Kro og Badehotel er blevet valgt til Travellers Choice som værende blandt de 10% bedste hoteller på verdensplan. Det er ikke uden grund, da hotellet byder på smukke omgivelser og dejlige ophold. Nyd overnatninger lige ud til Limfjorden med mulighed for badning og smukke udsigter. Om aftenen vil du kunne gå i restauranten og nyde sæsonens gourmetmenu med 6 retter og 6 vine. Det er ren forkælelse til smagsløgene.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 699 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Thinggaard

Hurup Thy, Nordjylland

I de naturskønne områder ved Nationalpark Thy i Jylland ligger Hotel Thinggaard. Her bliver der blandt andet tilbudt lækre luksus gourmetophold som kan forkæle dine smagsløg. Der er mulighed for at slappe af på en af de mange dejlige værelser og nyde den hyggelige atmosfære. Om morgenen venter en stor morgenmadsbuffet og om aftenen en gourmet-oplevelse inspireret af Nationalpark Thy. Alt sammen lavet på lokale råvarer efter køkkenchefens valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.299 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

I et af de dejligste sommerhusområder i Nordjylland ligger Strandhotellet Blokhus blot få hundrede meter fra Vestkysten. Hotellet emmer af luksus og giver dig alt du kunne ønske fra naturskønne omgivelser til skræddersyede menuer. Den udsøgte 6-retters menu med tilhørende vine bliver serveret i restauranten ved hotellet. I løbet af dagen vil der blive serveret snacks, bobler, kaffe og meget mere. Savner du en aktivitet mellem maden kan du benytte wellness eller bade ved stranden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund, Nordjylland

Oplev en kombineret hotel og restaurant i de dejlige omgivelser af Hvalpsund lige ud til havnen. Hvalpsund Færgekro byder dig indenfor til en dejlig miniferie, et kroophold eller til spændende gourmet-oplevelser. Kroens ældste bygninger stammer hele vejen tilbage fra 1913 og i dag er kromanden femte generation efter den første kromand. Familiehyggen og de stolte traditioner går igen og kan mærkes både i lokalerne, området og den fantastiske menu.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.099 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Amerika

Hobro, Nordjylland

Hotel Amerika har beliggenhed i de smukke omgivelser i Hobro í Nordjylland og ligger næsten helt ude i skoven. Det giver en rolig og behagelig oplevelse væk fra det travle stress af hverdagen. Nyd et gourmetophold på Hotel Amerika som et weekendophold eller til dit arrangement. Her vil du kunne nyde en menu skræddersyet til sæsonens bedste råvarer. Ønsker du mere frisk luft efter maden, er hotellet blot et stenkast fra Mariager Fjord.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 809 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

THE THIEF

Oslo, Norge

I Oslo i Norge kan du få udsøgte gourmetoplevelser på det dejlige hotel THE THIEF. Området Tjuvholmen var engang et lyssky område, men er siden genopstået som Norges centrum for international samtidskunst og byliv. I dag kan du nyde et dejligt ophold i de selvsamme områder. Der er stor fokus på det internationale samarbejde og en afspejling af omgivelserne, hotellet ligger i. Hotellets restauranter THIEF FOODBAR serverer dejlige gourmetoplevelser lavet på de bedste lokale råvarer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.790 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tortue

Hamborg, Tyskland

I de skønne rammer af Hamburg har hotellet Tortue beliggenhed. Huset er klargjort til at give dig en ny oplevelse hvor end du bevæger dig hen. Nyd fantastiske private værelser, stuer og hemmelige rum. Når sulten kommer kan du sætte dig på restauranter, barer og brasseries for at nyde en delikat oplevelse. Tortue kombinerer traditioner med et moderne strejf for at give dig en unik smagsoplevelse i hver bid.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.614 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kokkedal Castle Copenhagen

Kokkedal, Nordsjælland

I Kokkedals idyl ligger det fortryllende slot Kokkedal Castle Copenhagen. Stedet er omgivet af flot natur og en lækker golfbane. Der er ikke ret langt ned til vandet, hvis man vil gå en tur langs stranden eller tage en dukkert. Derudover tilbyder de wellness- og spafaciliteter med mulighed for behandlinger. Er man til alt dette og gourmetmad i flotte store slotssale med vin direkte fra den store vinkælder, så er Kokkedal Castle helt sikkert noget for jer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Dragsholm Slot

Fårevejle, Odsherred

Er I til lysekroner i loftet og smukke store rum, så er Dragsholm Slot det helt rigtige for jer. Et vaske ægte slot med fokus på gourmet og oplevelser for smagsløgene. Slottet ligger kun en lille times kørsel fra København, så vil man ind og opleve hovedstaden i dags timerne, er der i den grad mulighed for dette. Tidligere gæster har været meget tilfreds med maden på stedet, og det er også det helt store omdrejningspunkt ved det ellers flotte slot.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.295 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Dronninglund Slot

Dronninglund, Nordjylland

Dronninglund Slot er et smukt slot placeret i Nordjylland. Her bliver der lagt vægt på traditioner, god mad og ikke mindst fremragende vin. Vil du gerne opleve et gourmetophold i Nordjylland på et smukt slot? Så lad romantikken blomstrer på Dronninglund Slot, hvor i får muligheden for at spise lækker gourmetmad i store og flotte spisesale. Værelserne er romantisk og hyggeligt indrettet, og har desuden hvad man skal bruge under et ophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

Ruths Hotel er et oplagt hotel at besøge, hvis I gerne vil kombinere spa, wellness og gourmet. Stedet byder nemlig på fantastiske spafaciliteter samt mulighed for at få behandlinger. Derudover kan man hurtigt komme ind til Skagens pulserende byliv, eller gå ned til den smukke sandstrand, som ikke ligger langt fra hotellet. Når man har nydt sin dag, kan man sætte sig til rette i den fantastiske restaurant, som serverer noget af det bedste mad i Danmark.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tyrstrup Kro

Christiansfeld, Sønderjylland

I Christiansfeld, Sønderjylland, finder I Tyrstrup Kro. Kroen ligger i omgivelser med højt til loftet og en masse grønne områder. Det er i sandhed ægte sønderjysk idyl. Kroen er cirka 350 år gammel, og har siden dag et lagt stor vægt på gode madoplevelser. I kan vælge alt mellem en enkelt lille ret til den helt store 8-retters gourmetmiddag. Derudover er der et stort udvalg ag forskellige vine og champagne. Kroen har 27 værelser alle med bad og toilet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 952 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Schackenborg Slotskro

Møgeltønder, Sønderjylland

Schackenborg Slotskro er en hyggelig lille kro fra 1687 tallet. Kroen er placeret lige ved siden af Schackenborg Slot, og har derfor også noget at leve op til, og det må man sige, at den gør. Her bliver der nemlig serveret nærmest kongelig gourmet, og hver ret er blevet lavet med kærlighed. Desuden er kroen et godt sted, hvis man ønsker at opleve et hyggeligt lille lokal samfund samt en dejlig atmosfære, hvor afslapning og stilhed kommer i første række.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.148 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Brøndums Hotel

Skagen, Nordjylland

Brøndums Hotel er et dejlig klassisk hotel, hvor afslapning og god mad er i hovedsædet. Hotellet ligger vægt på gamle traditioner, og derfor er det heller ikke alle værelser, som har hverken eget toilet eller TV. Alle værelser har dog håndvask. Formålet med et gouremtophold på Brøndums Hotel skal være at slappe af, opleve den fantastiske by Skagen samt få noget lækker mad. Det er et meget romantisk hotel, som også er hyggeligt indrettet med respekt for historien.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Fredensborg Store Kro

Fredensborg, Nordsjælland

Fredensborg Store Kro er en moderne kro, som ligger tæt på den flotte slotspark. Ønsker man lækker mad med sæsonens råvare, kunne dette sagtens være et sted for jer. Her har tidligere gæster nemlig været meget tilfredse med maden. Man skal være opmærksom på, at der kun serveres aftensmad fra onsdag-lørdag. Man kan vælge imellem et bredt udvalg af udenlandske og indenlandske retter. Restauranten er meget elegant indrettet med royale malerier.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.076 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Hesselet

Nyborg, Østfyn

Hotel Hesselet er en 4-stjernet hotel på Fyn, som går meget op i velvære og ro. Man kan benytte sig af deres tennisbane eller pool, hvis man ønsker at dyrke lidt motion. Derudover kan man blive forkælet med en række behandlinger. Herefter kan man jo passende tage plads i stolen på en restaurant, som blev nomineret til årets bedste restaurant 2018 af Den Danske Spiseguide. Nyd lækre gastronomiske retter som kokken har forberedt i løbet af dagen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.650 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Fakkelgaarden

Kruså, Sønderjylland

Det anmelderroste hotel Fakkelgaarden ligger i Kruså med den smukkeste udsigt over Flensborg Fjord. Når du er gæst på Fakkelgaarden, er det i den grad gastronomien, der er i fokus. Her er der mulighed for at tilkøbe en stor 6-retters menu og tilhørende udvalgte vine. Fakkelgaarden i Sønderjylland ligger i fantastiske omgivelser og blander med det med god mad, så får man definitionen på et perfekt gourmetophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 3.200 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Alter Meierhof

Glücksburg, nær Flensborg

Alter Meierhof er et lækkert 5-stjernet hotel i nordtyskland. Stedet har hele 4 restauranter, så der er helt sikkert noget til en hver smag. Prøv eksempelvis Tapas og vin eller vaske ægte gourmet i Meierei Dirk Luther. Udover at kunne tilbyde smagsløgene en oplevelse for livet, kan I også hoppe en tur i wellness- og spaafdelingen. Et kæmpe område fyldt med luksus og afslapning. Forkæl også dig selv med en lækker behandling udført af de bedste af de bedste.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.232 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Royal

Aarhus, Jylland

Hotel Royal er det ældste hotel i Århus, og der bliver holdt fast på traditionerne. Hotellet har eksempelvis et casino og en forrygende restaurant. Her er temaet klassisk med et twist. Ønsker I at kombinere gourmet med en storbyoplevelse, er Hotel Royal helt sikkert et godt bud. Det er en god base, som ikke ligger langt fra midten af Århus, hvor der kan shoppes og opleves. Moderne indretning og god stil er desuden også en realitet på Hotel Royal.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.121 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvor vil du på gourmetophold?

Er du på jagt efter et gourmetophold et bestemt sted? Vi har også lavet guides med gourmetophold forskellige steder i landet. Blandt andet i Nordjylland og Sønderjylland. Brug oversigten nedenfor og find dit næste gourmetophold.

Sjælland

Sjælland har også en række kendte og anerkendt gourmetophold. Fælles for alle gourmetopholdene på vores liste er, at de har nogle fantastiske omgivelser. Du vil blandt andet blive budt på strand og en masse spafaciliteter.

Læs guide

Jylland

Jylland er kendt for at have fokus på gode, økologiske og friskeråvare. Derfor er stedet naturligvis også hjem til nogle af de bedste gourmetophold i Danmark. Tryk og læs mere i vores tore guide.

Læs guide

Sønderjylland

Er drømmen at sidde på en kro i midten af fantastisk natur og spise ekstremt lækker dansk mad? Så kan vores udvalgte kroophold helt sikkert noget, som du vil synes om. Sønderjylland har desuden nogle billige, men lækre, gourmetophold.

Læs guide

Danmarks bedste gourmetophold samlet et sted

Er du på jagt efter et gourmetophold? Så er du landet på den helt rette hjemmeside. Her hos Opholdsguiden.dk har vi nemlig lavet en liste med de bedste gourmetophold i Danmark. Her finder du både gourmetophold på Sjælland og gourmetophold i Jylland. Nogle af kroerne, hotellerne eller godsene har sågar wellness faciliteter, som du kan bruge. Vi håber, at du vi med vores liste her kan hjælpe dig med at finde dit næste gourmetophold. Uanset om det er til dig og kæresten, eller om det skal bruges som gave.

Gourmetophold på hyggelige kroer

I Danmark er vi så heldige at have rigtig mange hyggelige kroer, hvor man kan nyde en god gourmetmiddag på stedets restaurant. Der er noget helt særligt ved at være på et kroophold – noget romantisk og hyggeligt. Her på listen finder du da også nogle af landets hyggelige kroer.

Den perfekte gave

Et gourmetophold er, hvis du spørger os, den perfekte gave til parret. Det kan for eksempel være i bryllupsgave eller julegave. Mange par lever en meget presset og stresset hverdag, hvor der måske ikke lige altid er tid til at slappe af og få nydt hinandens samvær. Det kan du for alvor komme til på et gourmetophold, hvor de daglige pligter og omgivelser er langt væk. På et weekendophold har I fuld frihed og masser af tid til at få nydt hinanden, spise noget god mad og gå lange turer. Kan man ønsker sig mere?

Skal du til bryllup, så kan et gourmetophold også være en forrygende gave. Et nyforelsket par elsker altid at rejse rundt og skabe oplevelser sammen. Det kan være rart at have sådan et ophold liggende, når hverdagen igen melder sig.

Pas på med at have for meget i kalenderen under opholdet

Når I er på ophold, skal du I passe på med at lave alt for mange planer hjemmefra. Det er helt fint, hvis der er 1 eller 2 ting, som I gerne vil se under opholdet. Er der flere ting, kan det dog hurtigt give en stresset fornemmelse, hvor I skal haste rundt mellem det hele. Der skal også være tid til at have god tid. Ofte har hotellet, kroen eller godset også nogle aktiviteter, som I kan nyde. For eksempel har Kragerup Gods et lækkert wellness område, hvor I kan slappe af. I kan eventuelt gøre brug af vores forslag til aktiviteter under opholdet, men pas på at det ikke bliver for meget. Meningen med et ophold er også, at der skal være tid at lade batterierne op.

Nyd naturen under dit ophold

Alle kroer og hoteller i denne oversigt ligger i meget naturskønne omgivelser.

Gourmetophold med fokus på lokale råvarer

Mange af de gourmetophold her på siden har et køkken, der tager udgangspunkt i lokalområdet. Hotellerne i det nordlige Jylland henter således mange af sine råvarer lokalt. Det er med til at give gourmetmiddagen en helt ny dimension, og det er bestemt ikke til den dårlige side. Når der bliver brugt lokale råvarer i maden, så kan du være helt sikker på, at madvarerne er friske. Det gælder både kødet, grøntsager med mere. Når du tager på gourmetophold på et af stederne her på siden, kan du forvente en middag i højeste klasse.

Træk stikket ud

Et gourmetophold er den perfekte mulighed for at få trukket stikket ud og genopladt batterierne. Her er I nemlig langt væk hjemmefra, og det giver rig mulighed for at stresse af ude i naturen eller på hotellet. For at kunne stresse af under gourmetopholdet, skal du huske ikke at tage dit arbejde med på opholdet, med mindre at det selvfølgelig er en arbejdsrejse. Læg arbejdet af hjemmefra eller tjek kun mails i en meget lille rum tid under opholdet. Ellers er opholdet pludselig forsvundet. Nyd samværet med den du er afsted med, og nyd den gode mad, de hyggelige og den smukke natur.

Nogle steder har rigtig gode faciliteter til at få slappet helt af. Det gælder blandt andet på Kragerup Gods, hvor du kan slappe af i sauna og spa.

Hvilket gourmetophold skal jeg vælge?

Med så mange gode gourmetophold kan det hurtigt blive svært at vælge. For bedre at kunne vælge dit gourmetophold, skal du gøre dig nogle overvejelser om, hvorfor du tager afsted. Er det udelukkende maden, eller vil du også gerne have mulighed for at kunne bade, gå en tur i flot natur eller noget helt tredje. Her er der nemlig nogle hoteller og kroer, der er mere oplagte end andre. Du skal selvfølgelig også gøre op med dig selv, hvor langt du er villig til at køre for opholdet. Vi har fundet ophold der er fordelt rundt i Danmark, så uanset hvor du er bosat, vil der være et ophold inden for relativ kort afstand.

Se også vores kæmpe guide til kurophold i og omkring Danmark.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk