gourmetophold jylland

Gourmetophold Jylland

Få god mad og nyd Jyllands skønne natur og seværdigheder

Jylland er fyldt med gode steder at tage på gourmetophold. Her på siden har vi samlet nogle af de bedste gourmetophold i Jylland i en let og overskuelig oversigt. Du kan her læse mere om hvert enkelt ophold og se, hvad du får med. Ønsker du selv en gourmetoplevelse i topklasse, eller skal du give et ophold i gave, så findes der masser af fantastiske steder i Jylland, der leverer en unik smagsoplevelse. Vi håber, at vi kan inspirere dig, så du kan finde det rette gourmetophold i Jylland!

gourmetophold jylland hotel thinggaard

Hotel Thinggaard

3 stjernet gourmetophold jylland

Hurup thy, Nordjylland

I det smukke område omkring Thy Nationalpark ligger den lille landsby Hurup. Her ligger det luksuriøse hotel Hotel Thinggaard. Hoteller udbyder en række forskellige ophold – blandt andet et fantastisk gourmetophold, hvor I får mulighed for at nyde en 5-retters gourmetmiddag på hotellets fantastiske restaurant.

Laveste pris for opholdet i skrivende stund: 1.996 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

lyngdal i jylland gourmet

Lyng Dal Hotel

Kruså, Sønderjylland

Lyng Dal er et hyggeligt lille familiedrevet hotel, der ligger i den flotte natur mellem Silkeborg og Skanderborg. Hotellet er særligt kendt for sin restaurant, der leverer fantastiske gourmetmenuer, der virkelig er en oplevelse værd. Hotellet har blot 9 værelser der ligger i det flotte gamle bindingsværkshus, der giver en hyggelig og landlig atmosfære under gourmetopholdet i Jylland.

Laveste pris for opholdet i skrivende stund: 1.790 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

fakkelgaarden i jylland gourmet

Fakkelgaarden

4 stjernet

Kruså, Sønderjylland

Hotel Fakkelgaarden er et luksuriøst og anmelderrost hotel beliggende i Kruså lige ved den tyske grænse. Fra det hyggelige hotel er der en helt vidunderlig udsigt ud over Flensborg Fjord. Under Jeres gourmetophold på Fakkelgaarden, får I lov at nyde en helt fantastisk 6-retters gourmetmiddag lavet på friske og lokale råvarer.

Laveste pris for opholdet i skrivende stund: 4.798 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

gourmetophold i jylland

Hotel Amerika

4 stjernet

Hobro, Nordjylland

Hotel Amerika er et hyggeligt 4-stjernet hotel, der ligger midt i den smukke natur ved Mariager Fjord. Hotel Amerika har det ønske at være en af landets førende gourmetrestauranter, og dette skinner tydeligt igennem på maden. På et gourmetophold på et Hotel Amerika bliver I nemlig præsenteret for nogle fantastiske retter, der både er interessante for ganen og øjet.

Laveste pris for opholdet i skrivende stund: 2.198 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hvalpsund faergekro dansk gourmet

Hvalpsund Færgekro

3 stjernet

Hvalpsund, Nordjylland

Hvalpsund Færgekro er en af de ældste kroer i landet. Den gamle færgekro ligger med udsigt ud over Limfjorden, der kan nydes fra de fleste værelser på kroen. Ønsker I et gourmetophold i Jylland med traditionel dansk mad og ægte krostemning, så er et ophold på Hvalpsund Færgekro det helt rigtige valg.

Laveste pris for opholdet i skrivende stund: 1.798 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i jylland

Seværdigheder

Jylland har masser af spændende seværdigheder

Jylland kan byde på rigtig mange unikke oplevelser. Det er uanset, om I er afsted på gourmetophold i Jylland som par eller som familie. Der er nemlig både romantiske attraktioner såvel som børnevenlige. Hvis du har behov for lidt inspiration til, hvilke seværdigheder I skal opleve under opholdet, har vi lavet en liste nedenfor:

5 spændende seværdigheder i Nordjylland

 • Råbjerg Mile, Skagen
 • Nordsøen Oceanarium, Hirtshals
 • Den Tilsandede Kirke, Skagen
 • Skagens Museum, Skagen
 • Kunsten Museum of Modern Art, Aalborg

5 spændende seværdigheder i Sønderjylland

 • Gråsten Slot, Gråsten
 • Universe Vidensskabspark, Als
 • Fiskeri- og Søfartsmuseet, Esbjerg
 • Historiecenter Dybbøl Banke, Sønderborg
 • Skamlingsbanken, Sjølund

5 spændende seværdigheder i Øst- og Midtjylland

 • ARoS Kunstmuseum, Aarhus
 • Himmelbjerget, Ry
 • Den Gamle By, Aarhus
 • Djurs Sommerland, Nimtofte
 • Kattegatcentret, Grenå

5 spændende seværdigheder i Vestjylland

 • Blåvandshuk Fyr, Blåvand
 • Bunkerne på Vestkysten, Søndervig
 • Lyngvig Fyr, Nær Hvide Sande
 • Jyllandsakvariet, Thyborøn
 • Mennesket Ved Havet, Esbjerg

Der er masser af spændende ting at opleve i Jylland, hvorfor det er en rigtig fin destination til et gourmetophold, hvor I både ønsker at opleve gode gourmetoplevelser og lokalområdet.

omgivelser i jylland

Natur

Jylland byder på en smuk natur

Uanset om du vælger et gourmetophold i Nord- eller Sønderjylland, er der masser af spændende ting at opleve, hvis du elsker flot natur. Det er oplagt at opleve flot natur under gourmetopholdet. Det kan for eksempel gøres før I sætter Jer til bords til en lækker middag. Hvis I har brug for lidt inspiration til flot natur, der er værd at opleve rundt omkring i Jylland, så I blive inspireret af listen nedenfor.

 • Råbjerg Mile, Nordjylland
 • Bunkerne ved Søndervig, Vestjylland
 • Nationalpark Thy, Vestjylland
 • Nationalpark Mols Bjerge
 • Nationalpark Vadehavet, Sydjylland
 • Blåvand, Vestjylland
 • Det bakkede landskab ved Himmelbjerget, Midtjylland

Hvorfor vælge et gourmetophold i Jylland?

I Jylland er der rig mulighed for at komme på et luksuriøst gourmetophold med gastronomiske oplevelser på højeste hylde. Her ligger nemlig nogle af landets førende hoteller og kroer, der udbyder lækre gourmetophold. Ikke nok med at gourmetopholdene er i topklasse, så er hotellerne også hyggelige og ligger i flotte omgivelser. Eksempelvis ligger Hotel Thinggaard tæt på Nationalpark Thy og Fakkelgaarden ligger ned til den smukke Flensborg Fjord. Derfor er der ikke altså ikke kun mulighed for at nyde god mad under gourmetopholdet. Der er også rig mulighed for at få en god naturoplevelse.

Jyllands bedste gourmetophold samlet et sted

Her hos Opholdsguide.dk har vi samlet de bedste gourmetophold i Jylland et sted. Her beskriver vi de forskellige ophold, ligesom du kan blive klogere på, hvad der er inkluderet i de forskellige ophold. Vi har også samlet nogle billeder fra de forskellige hoteller, så du kan se stedet. Vi sælger hos Opholdsguide.dk ikke selv gourmetophold i Jylland. Vi samler blot nogle af landets bedste ophold, så du nemmere kan finde frem til det perfekte ophold. Finder du et gourmetophold i Jylland, kan du gå direkte videre til bestilling under de forskellige ophold.

Den perfekte gave til gourmetelskeren

Skal du glæde en gourmetelsker med en gave? Så kan et gourmetophold på et af Jyllands mange gode gourmethoteller være en fantastisk gaveidé. Mange af hotellerne ligger i flotte omgivelser, hvorfor det eksempelvis giver god mening at kombinere golf og gourmet. Nogle af hotellerne ligger også tæt på større byer, hvor der er mulighed for at shoppe. Et gourmetophold i Jylland kan for eksempel være den perfekte gave til kæresten, parret, dine forældre eller en god ven/veninde. Et gourmetophold kan også være den perfekte bryllupsgave. Det er nemlig en gave, som alle brudepar kan bruge og få glæde af.

Kombinér golf og gourmet

Mange af ovenstående hoteller og kroer ligger nær nogle helt fantastiske golfbaner. Er du til et godt spil golf, eller kender du nogle der er? Så er det oplagt at kombinere et gourmetophold i Jylland med en tur på golfbanen. Det giver dig samtidig muligheden for at prøve kræfter med en helt ny golfbane, hvilket altid er en sjov udfordring. Opholdene er for 2 personer, hvilket giver dig mulighed for at tage en golfkammerat eller din partner med.

Vi kan blandt andet anbefale Hotel Amerika, Hotel Thinggaard eller Hvalpsund Færgekro, hvis I er til golf og gourmet. Disse hoteller ligger nemlig i nærheden af nogle flotte og udfordrende golfbaner. De 3 ovenstående steder ligger i smuk natur i Nordjylland.

Bryd hverdagen med et gourmetophold i Jylland

Ønsker du at komme væk fra hverdagens mange pligter? Så kan et gourmetophold i Jylland være det helt perfekte valg. Her kommer I nemlig langt væk fra hjemmets gryder, vasketøjet og de mange andre daglige pligter. På et gourmetophold får I rig mulighed for at nyde hinandens selskab og få slappet helt af – noget som mange familier glemmer i en travl hverdag. Et gourmetophold i Jylland kan også være et fantastisk valg, hvis I søger et romantisk ophold, hvor I får tid til at nyde hinandens selskab.

Se også vores oversigt med de bedste gourmetophold i hele Danmark.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk