gourmetophold jylland

Gourmetophold Jylland

Få god mad og nyd Jyllands skønne natur og seværdigheder

Jylland er fyldt med gode steder at tage på gourmetophold. Her på siden har vi samlet nogle af de bedste steder at tage på gourmetophold i Jylland i en let og overskuelig oversigt. Vi håber, at vi kan inspirere dig til dit næste ophold i det jyske!

Alle udvalgte

Nordjylland

Midtjylland

Sønderjylland

fakkelgaarden i jylland gourmet

Fakkelgaarden

4 stjernet

Kruså, Sønderjylland

Ved Flensborg Fjord ligger det lækre hotel Fakkelgaarden. Fakkelgaarden er kendt for sin anmelderroste restaurant, hvor retterne kan nydes med en smuk udsigt over Flensborg Fjord. Menukortet byder blandt andet på retter fra både det danske og franske køkken. Bemærk at der ikke er inkluderet middag i nedenstående pris.Værelserne på Fakkelgaarden er hyggeligt indrettet i en fin maritim stil, der passer godt til omgivelserne.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.199 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

dronninglund slot

Dronninglund Slot

3 en halv stjernet-slotsophold-jylland

Dronninglund, Nordjylland

Ønsker du et gourmetophold i Jylland med en royal atmosfære, så er Dronninglund Slot i Nordjylland et godt bud på en mulig destination. Slottet er flot indrettet i ægte royal stil med fine værelser, hvor der på nogle værelser er himmelseng. Der er også mulighed for at få en gourmetoplevelse i slottets restaurant, hvor menuen skifter hver måned, så den passer til årstiderne. Bemærk at middag ikke er med i den viste pris nedenfor.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel vejlefjord jylland

Hotel Vejlefjord

4 stjernet

Vejle, Østjylland

Hotel Vejlefjord er et lækkert hotel med en enestående beliggenhed ved den flotte Vejle Fjord. Fra hotellet er gåafstand ned til fjorden, hvor der inden for kort afstand også er en badestrand. Hotellet kan ud over flot natur også byde på gourmetretter i restauranten, der tager udgangspunkt i den danske madkultur og er lavet med sæsonens friske råvarer. Bemærk at der ikke er middag med i den vist pris nedenfor. Perfekt til det romantiske gourmetophold i Jylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.435 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

tyrstrup kro gourmetophold jylland

Tyrstrup Kro

4 stjerner

Christiansfeld, Sønderjylland

I den charmerende sønderjyske by Christiansfeld ligger Tyrstrup Kro. Tyrstrup Kro er en moderne og luksuriøs kro med værelser indrettet i ægte kro-stil. Tyrstrup Kro kan også levere en storslået gourmetoplevelse og i restauranten tilbydes blandt andet en 8-retters gourmetmenu. Der kan også bestille mindre retter. Bemærk at der ikke er middag med i den viste pris. Kroen ligger omgivet af flot natur i form af mark og skov.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.090 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

ruths hotel gourmet jylland

Ruths Hotel

4 en halv stjerne
Skagen, Nordjylland

Ruths Hotel er et legendarisk hotel i Gl. Skagen. Særligt i sommerhalvåret strømmer det til med gæster i Skagen, og her står restauranterne på Ruths Hotel højt på listen hos mange. Hotellet har både et klassisk fransk brasserie i “Ruths Brasserie” samt en gourmetrestaurant i form af “Ruths Gourmet”. Uanset hvad du er til, så er der rig mulighed for at få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på Ruths Hotel. Bord er ikke inkluderet i prisen nedenfor.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.500 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

gourmet aarhus

Hotel Royal

4 stjerner

Store Torv, Aarhus

Søger du et gourmetophold i Jylland i Aarhus, så er Hotel Royal et godt valg. Hotellet ligger i hjertet af Aarhus og kan byde på enestående gourmetoplevelser, hvis du vælger at spise på en af de to restauranter ved hotellet. Det er bedst illustreret ved Gastromés Michelin-stjerne. Bemærk at nedenstående pris kun er for overnatning og ikke middag på en af restauranterne. Hotel Royal er et meget luksuriøst hotel, der også kan byde på casino.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.301 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

broendums hotel

Brøndums Hotel

3 stjerner
Skagen, Nordjylland

Brøndums Hotel er et af Skagens klassiske badehoteller. Hotellet kan byde på den ægte badehotel-oplevelse i hjertet af Skagen med flotte værelser med fine mønstre. Hotellet har også en restaurant, der tager udgangspunkt i klassiske retter. Restauranten kan blandt andet byde på 3 – 6 retters menuer. Bemærk at der ikke er inkluderet middag i nedenstående pris. Brøndums Hotel et en perfekt destination, hvis du vil udforske Skagen under gourmetopholdet i Jylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 745 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

schackenborg slotskro

Schackenborg Slotskro

3 stjerner

Møgeltønder, Sønderjylland

Ved Schackenborg Slot i Møgeltønder ikke langt fra den dansk-tyske grænse ligger Schackenborg Slotskro. En hyggelig lille slotskro der kan byde på en ægte sønderjysk krooplevelse med et royalt islæt. I slotskroens restaurant serveres der retter lavet af lokale råvarer, og der kan blandt andet bestilles mellem 2 og 6-retters menuer. Bord er ikke med i den nedenstående pris men kan let bestilles gennem kroen. Et oplagt valg hvis du ønsker gourmet og krostemning.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 948 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

gourmetophold jylland hotel thinggaard

Hotel Thinggaard

3 stjernet gourmetophold jylland

Hurup thy, Nordjylland

Hotel Thinggaard er et flot hotel, der ligger ikke langt fra det brusende Vesterhav og Nationalpark Thy. Hotellet er moderne indrettet og kan byde gourmetoplevelser i restauranten. Her kan blandt andet bestilles 2 – 6 retters menuer samt nøje udvalgte vine. Retterne er lavet med inspiration fra både det danske og nordiske køkken. Bemærk at der ikke er inkluderet middag i nedenstående pris. Et godt ophold hvis du vil opleve den smukke vestjyske natur.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i jylland

Seværdigheder

Jylland har masser af spændende seværdigheder

Jylland kan byde på rigtig mange unikke oplevelser. Det er uanset, om I er afsted på gourmetophold i Jylland som par eller som familie. Der er nemlig både romantiske attraktioner såvel som børnevenlige. Hvis du har behov for lidt inspiration til, hvilke seværdigheder I skal opleve under opholdet, har vi lavet en liste nedenfor:

5 spændende seværdigheder i Nordjylland

 • Råbjerg Mile, Skagen
 • Nordsøen Oceanarium, Hirtshals
 • Den Tilsandede Kirke, Skagen
 • Skagens Museum, Skagen
 • Kunsten Museum of Modern Art, Aalborg

5 spændende seværdigheder i Sønderjylland

 • Gråsten Slot, Gråsten
 • Universe Vidensskabspark, Als
 • Fiskeri- og Søfartsmuseet, Esbjerg
 • Historiecenter Dybbøl Banke, Sønderborg
 • Skamlingsbanken, Sjølund

5 spændende seværdigheder i Øst- og Midtjylland

 • ARoS Kunstmuseum, Aarhus
 • Himmelbjerget, Ry
 • Den Gamle By, Aarhus
 • Djurs Sommerland, Nimtofte
 • Kattegatcentret, Grenå

5 spændende seværdigheder i Vestjylland

 • Blåvandshuk Fyr, Blåvand
 • Bunkerne på Vestkysten, Søndervig
 • Lyngvig Fyr, Nær Hvide Sande
 • Jyllandsakvariet, Thyborøn
 • Mennesket Ved Havet, Esbjerg

Der er masser af spændende ting at opleve i Jylland, hvorfor det er en rigtig fin destination til et gourmetophold, hvor I både ønsker at opleve gode gourmetoplevelser og lokalområdet.

omgivelser i jylland

Natur

Jylland byder på en smuk natur

Uanset om du vælger et gourmetophold i Nord- eller Sønderjylland, er der masser af spændende ting at opleve, hvis du elsker flot natur. Det er oplagt at opleve flot natur under gourmetopholdet. Det kan for eksempel gøres før I sætter Jer til bords til en lækker middag. Hvis I har brug for lidt inspiration til flot natur, der er værd at opleve rundt omkring i Jylland, så I blive inspireret af listen nedenfor.

 • Råbjerg Mile, Nordjylland
 • Bunkerne ved Søndervig, Vestjylland
 • Nationalpark Thy, Vestjylland
 • Nationalpark Mols Bjerge
 • Nationalpark Vadehavet, Sydjylland
 • Blåvand, Vestjylland
 • Det bakkede landskab ved Himmelbjerget, Midtjylland

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk donerer vi noget af vores indtjening til velgørende formål. Vi modtager nemlig en kommission, hvis du booker et ophold via et af vores links og opholdet efterfølgende gennemføres. Det gør vi, fordi vi bruger reklamelinks/affiliatelinks. Ønsker du at læse mere om vores donationer, kan du læse mere i vores hovedmenu under “velgørenhed”.

Hvorfor vælge et gourmetophold i Jylland?

I Jylland er der rig mulighed for at komme på et luksuriøst gourmetophold med gastronomiske oplevelser på højeste hylde. Her ligger nemlig nogle af landets førende hoteller og kroer, der udbyder lækre gourmetophold. Ikke nok med at gourmetopholdene er i topklasse, så er hotellerne også hyggelige og ligger i flotte omgivelser. Eksempelvis ligger Hotel Thinggaard tæt på Nationalpark Thy og Fakkelgaarden ligger ned til den smukke Flensborg Fjord. Derfor er der ikke altså ikke kun mulighed for at nyde god mad under gourmetopholdet. Der er også rig mulighed for at få en god naturoplevelse.

Den perfekte gave til gourmetelskeren

Skal du glæde en gourmetelsker med en gave? Så kan et gourmetophold på et af Jyllands mange gode gourmethoteller være en fantastisk gaveidé. Mange af hotellerne ligger i flotte omgivelser, hvorfor det eksempelvis giver god mening at kombinere golf og gourmet. Nogle af hotellerne ligger også tæt på større byer, hvor der er mulighed for at shoppe. Et gourmetophold i Jylland kan for eksempel være den perfekte gave til kæresten, parret, dine forældre eller en god ven/veninde. Et gourmetophold kan også være den perfekte bryllupsgave. Det er nemlig en gave, som alle brudepar kan bruge og få glæde af. Bemærk at der ikke er middag med i de viste ophold her på siden. Den viste pris var den laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund. Ønsker du derfor at give et gourmetophold i Jylland i gave, kan du for eksempel give et beløb til middagen ved siden af eller lignende.

Bryd hverdagen med et gourmetophold i Jylland

Ønsker du at komme væk fra hverdagens mange pligter? Så kan et gourmetophold i Jylland være det helt perfekte valg. Her kommer I nemlig langt væk fra hjemmets gryder, vasketøjet og de mange andre daglige pligter. På et gourmetophold får I rig mulighed for at nyde hinandens selskab og få slappet helt af – noget som mange familier glemmer i en travl hverdag. Et gourmetophold i Jylland kan også være et fantastisk valg, hvis I søger et romantisk ophold, hvor I får tid til at nyde hinandens selskab.

Se også vores oversigt med de bedste gourmetophold i hele Danmark.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]