Gourmetophold Jylland

Denne side indeholder reklamelinks

Få god mad og nyd Jyllands skønne natur og seværdigheder

Jylland er fyldt med gode steder at tage på gourmetophold. Her på siden har vi samlet nogle af de bedste steder at tage på gourmetophold i Jylland i en let og overskuelig oversigt. Vi håber, at vi kan inspirere dig til dit næste ophold i det jyske!

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Lyng Dal Hotel

Ry, Midtjylland

Lyng Dal Hotel har en stor passion for mad, vin, drikkevarer og godt værtskab, som skinner igennem hele opholdet. Hotellet ligger i de smukke omgivelser af Gammel Rye og giver rige muligheder for at nyde den nærliggende natur. I restauranten på Lyng Dal Hotel er der mulighed for at nyde flere forskellige menuer sammensat af de bedste, lokale råvarer. Der vil også blive tilbudt snacks og bobler ved ankomst samt menuer til børnene.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.790 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund, Nordjylland

Ud til den dejlige strand og havn i Hvalpsund finder du Hvalpsund Færgekro. Det er et kombineret hotel og restaurant som giver dig mulighed for en miniferie, kroophold eller et dejligt gourmetophold. De ældste bygninger i hotellet er helt tilbage fra 1913 og stedet beholder stadig sin traditionelle ånd. Der er mulighed for at nyde maden i en rolig atmosfære med en smuk udsigt ud over Limfjorden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.099 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

Det dejlige Strandhotellet Blokhus ligger kun få hundrede meter væk fra vestkysten. Det er placeret i Blokhus, som er en af Danmarks dejligste og mest udsøgte sommerhusområder. Det er nyopført i 2017 men har stadig beholdt mange af de klassiske traditioner om badehoteller. Der er mulighed for at nyde kaffe, drinks og snacks midt på dagen. Om aftenen vil Restaurant Blå tilbyde dejlige måltider i en kombination af dansk og fransk kogekunst.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Amerika

Hobro, Nordjylland

Lige midt i Østerskoven i Hobro ligger Hotel Amerika klar til at give dig en fantastisk gourmet oplevelse. De Nordjyske omgivelser tilbyder afslapning og ro i en ellers travl hverdag. Nyd retter sammensat af kokken fra sæsonens bedste råvarer. Der er også mulighed for at sammensætte lækre selskabsmenuer til dit næste møde, arrangement eller fest. Nyd aftenkaffen eller gå en tur i den smukke skov, som ligger lige ud til Danmarks smukkeste fjord: Mariager Fjord.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 809 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tambohus Kro og Badehotel

Thyholm, Nordjylland

På Tambohus Kro og Badehotel kan du, som navnet hentyder, nyde en helt særlig krooplevelse. Der er smukke værelser, som du kan slappe af i og mulighed for at opleve de dejlige nærliggende naturområder. Om aftenen vil der være en sammensat sæsonmenu fra kokken med 6 retters gourmetmenu med tilhørende glas vin. Der er stort fokus på lokale råvarer i madlavningen, som ofte indeholder fisk og skaldyr.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 699 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Dronninglund Slot

Dronninglund, Nordjylland

Ønsker du et gourmetophold i Jylland med en royal atmosfære, så er Dronninglund Slot i Nordjylland et godt bud på en mulig destination. Slottet er flot indrettet i ægte royal stil med fine værelser, hvor der på nogle værelser er himmelseng. Der er også mulighed for at få en gourmetoplevelse i slottets restaurant, hvor menuen skifter hver måned, så den passer til årstiderne. Bemærk at middag ikke er med i den viste pris nedenfor.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tyrstrup Kro

Christiansfeld, Sønderjylland

I den charmerende sønderjyske by Christiansfeld ligger Tyrstrup Kro. Tyrstrup Kro er en moderne og luksuriøs kro med værelser indrettet i ægte kro-stil. Tyrstrup Kro kan også levere en storslået gourmetoplevelse og i restauranten tilbydes blandt andet en 8-retters gourmetmenu. Der kan også bestille mindre retter. Bemærk at der ikke er middag med i den viste pris. Kroen ligger omgivet af flot natur i form af mark og skov.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 952 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

Ruths Hotel er et legendarisk hotel i Gl. Skagen. Særligt i sommerhalvåret strømmer det til med gæster i Skagen, og her står restauranterne på Ruths Hotel højt på listen hos mange. Hotellet har både et klassisk fransk brasserie i “Ruths Brasserie” samt en gourmetrestaurant i form af “Ruths Gourmet”. Uanset hvad du er til, så er der rig mulighed for at få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på Ruths Hotel. Bord er ikke inkluderet i prisen nedenfor.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Brøndums Hotel

Skagen, Nordjylland

Brøndums Hotel er et af Skagens klassiske badehoteller. Hotellet kan byde på den ægte badehotel-oplevelse i hjertet af Skagen med flotte værelser med fine mønstre. Hotellet har også en restaurant, der tager udgangspunkt i klassiske retter. Restauranten kan blandt andet byde på 3 – 6 retters menuer. Bemærk at der ikke er inkluderet middag i nedenstående pris. Brøndums Hotel et en perfekt destination, hvis du vil udforske Skagen under gourmetopholdet i Jylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Royal

Aarhus, Jylland

Søger du et gourmetophold i Jylland i Aarhus, så er Hotel Royal et godt valg. Hotellet ligger i hjertet af Aarhus og kan byde på enestående gourmetoplevelser, hvis du vælger at spise på en af de to restauranter ved hotellet. Det er bedst illustreret ved Gastromés Michelin-stjerne. Bemærk at nedenstående pris kun er for overnatning og ikke middag på en af restauranterne. Hotel Royal er et meget luksuriøst hotel, der også kan byde på casino.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.121 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Schackenborg Slotskro

Møgeltønder, Sønderjylland

Ved Schackenborg Slot i Møgeltønder ikke langt fra den dansk-tyske grænse ligger Schackenborg Slotskro. En hyggelig lille slotskro der kan byde på en ægte sønderjysk krooplevelse med et royalt islæt. I slotskroens restaurant serveres der retter lavet af lokale råvarer, og der kan blandt andet bestilles mellem 2 og 6-retters menuer. Bord er ikke med i den nedenstående pris men kan let bestilles gennem kroen. Et oplagt valg hvis du ønsker gourmet og krostemning.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.148 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Thinggaard

Hurup Thy, Nordjylland

Hotel Thinggaard er et flot hotel, der ligger ikke langt fra det brusende Vesterhav og Nationalpark Thy. Hotellet er moderne indrettet og kan byde gourmetoplevelser i restauranten. Her kan blandt andet bestilles 2 – 6 retters menuer samt nøje udvalgte vine. Retterne er lavet med inspiration fra både det danske og nordiske køkken. Bemærk at der ikke er inkluderet middag i nedenstående pris. Et godt ophold hvis du vil opleve den smukke vestjyske natur.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.299 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Fakkelgaarden

Kruså, Sønderjylland

Ved Flensborg Fjord ligger det lækre hotel Fakkelgaarden. Fakkelgaarden er kendt for sin anmelderroste restaurant, hvor retterne kan nydes med en smuk udsigt over Flensborg Fjord. Menukortet byder blandt andet på retter fra både det danske og franske køkken. Bemærk at der ikke er inkluderet middag i nedenstående pris.Værelserne på Fakkelgaarden er hyggeligt indrettet i en fin maritim stil, der passer godt til omgivelserne.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 3.200 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvorfor vælge et gourmetophold i Jylland?

I Jylland er der rig mulighed for at komme på et luksuriøst gourmetophold med gastronomiske oplevelser på højeste hylde. Her ligger nemlig nogle af landets førende hoteller og kroer, der udbyder lækre gourmetophold. Ikke nok med at gourmetopholdene er i topklasse, så er hotellerne også hyggelige og ligger i flotte omgivelser. Eksempelvis ligger Hotel Thinggaard tæt på Nationalpark Thy og Fakkelgaarden ligger ned til den smukke Flensborg Fjord. Derfor er der ikke altså ikke kun mulighed for at nyde god mad under gourmetopholdet. Der er også rig mulighed for at få en god naturoplevelse.

Den perfekte gave til gourmetelskeren

Skal du glæde en gourmetelsker med en gave? Så kan et gourmetophold på et af Jyllands mange gode gourmethoteller være en fantastisk gaveidé. Mange af hotellerne ligger i flotte omgivelser, hvorfor det eksempelvis giver god mening at kombinere golf og gourmet. Nogle af hotellerne ligger også tæt på større byer, hvor der er mulighed for at shoppe. Et gourmetophold i Jylland kan for eksempel være den perfekte gave til kæresten, parret, dine forældre eller en god ven/veninde. Et gourmetophold kan også være den perfekte bryllupsgave. Det er nemlig en gave, som alle brudepar kan bruge og få glæde af. Bemærk at der ikke er middag med i de viste ophold her på siden. Den viste pris var den laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund. Ønsker du derfor at give et gourmetophold i Jylland i gave, kan du for eksempel give et beløb til middagen ved siden af eller lignende.

Bryd hverdagen med et gourmetophold i Jylland

Ønsker du at komme væk fra hverdagens mange pligter? Så kan et gourmetophold i Jylland være det helt perfekte valg. Her kommer I nemlig langt væk fra hjemmets gryder, vasketøjet og de mange andre daglige pligter. På et gourmetophold får I rig mulighed for at nyde hinandens selskab og få slappet helt af – noget som mange familier glemmer i en travl hverdag. Et gourmetophold i Jylland kan også være et fantastisk valg, hvis I søger et romantisk ophold, hvor I får tid til at nyde hinandens selskab.

Se også vores oversigt med de bedste gourmetophold i hele Danmark.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk