Kurophold

Ophold

Kurophold

Denne side indeholder reklamelinks

Nyd livet lidt ekstra med et kurophold

Kurophold er for mange danskere noget af det lækreste man kan tage på, hvis man bare gerne vil slappe 100% af. Dog kan det være svært at finde de bedste kurophold i og omkring Danmark, da der er så mange lækre steder at vælge imellem. For at gøre dig lidt klogere på dette, har vi udvalgt de absolut bedste. Nu er det bare op til dig at finde det kurophold, som du synes passer bedst til dine behov.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Kellers Park

Børkop, Østjylland

Comwell Kellers Park er helt klart et af de steder, hvor man får mest kurophold for pengene. Stedet er velkendt for deres skønne faciliteter og sky høje service. Det kender man fra Comwell kæden generelt set, og det går altså i den grad igen på netop dette skønne hotel. Som man kan se på billederne ligger hotellet i nogle flotte historiske bygninger, og ikke langt derfra kommer man ned til vand og en hyggelig havn, som er en oplagt gåtur efter man er blevet forkælet i spaen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 977 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Korsør

Korsør, Vestsjælland

I flotte historiske bygninger ud til Storebælt ligger Comwell Korsør. Kender du Comwell ved du også, at det er en kæde, som går meget op i kvalitet af både ophold og spa. På Aqua Spa har man 3 behandlingsrum, og der er også mulighed for parbehandlinger. Derudover er spaområdet udstyret med sauna, spabad og dampbad. Er I til golf, finder du en rigtig god 18-hullers golfbane i hotellets baghave.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kokkedal Castle Copenhagen

Kokkedal, Nordsjælland

Omgivet af smuk natur i det nordsjællandske ligger det eventyrlige slot, Kokkedal Slot. På trods af kun at ligge godt en halv times kørsel fra København, er der en helt fantastisk ro på slottet, og der er virkelig de perfekte rammer til en romantisk weekend med kæresten eller til en hyggelig weekend med en ven eller veninde. Adgang til spafaciliteter skal tilkøbes og koster i skrivende stund 250 DKK pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf og Spa Resort er det perfekte kurophold til dig, som gerne vil have muligheden for at slappe helt af, samtidig med at du kan tage en tur på golfbanen. Opholdet er på mange måder perfekt for mand og kone, da man allerede nu kan forestille sig kvinden tage sig tid til at få behandlinger, imens manden tager på golfbanen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Skansen

Båstad, Sydsverige

I det sydlige Sverige ligger det charmerende hotel, Hotel Skansen. Hotel Skansen byder på et kurophold med alt, hvad hjertet kan begære. Her kan I se frem til fantastiske kurfaciliteter og mulighed for et afslappende ophold. Hotel Skansen er et moderne hotel med flotte og hyggelige værelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.197 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Viking

Sæby, Nordjylland

I den hyggelige by i Nordjylland ligger Hotel Viking. Det er naturligvis Sæby, vi snakker om. Hotel Viking har en fantastisk udsigt over Kattegat. På Hotel Viking er der lagt op til ren hygge og romantik. Det er altså et kurophold, som passer godt til 2 mennesker, det kan være enten en kæreste eller ven/veninde. Det vigtigste er bare, at i får slappet 100% af. Noget unikt ved hotellet er, at de har en spaafdeling, som er på mere end 2700 kvadratmeter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.075 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Kong Arthur

Ved Søerne, Sjælland

Er man til et hyggeligt kurophold i midten af hovedstaden, så er Hotel Kong Arthur helt sikkert et rigtig godt sted at starte. Hotellet byder på romantiske omgivelser tæt på de populære søer, hvilket også betyder at der er en masse liv. Man kan eventuelt kombinere kuropholdet med en tur i byen enten for at shoppe eller for at opleve nattelivet. Hotellet er særlig kendt for fantastisk mad og et bredt udvalg grundet 3 restauranter på adressen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 914 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Alter Meierhof

Glücksburg, nær Flensborg

Alter Meierhof er et 5-stjernet tysk luksus hotel. Stedet ligger lige ned til den fantastiske Flensborg Fjord. Derudover er stedet blandt andet kendt for sine to restauranter, hvor den ene har hele 2 Michelin-stjerner. Hvis du besøger hotellet, skal du selvfølgelig smage den fremragende mad, men hvad med også at hoppe en tur i deres fantastiske spafaciliteter? Prøv blandt andet deres hamambad på over 1400 kvadratmeter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.232 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ystad Saltsjöbad

Ystad, Sydsverige

Ystad Saltsjöbad er et 5 stjernet hotel, som ligger i Sydsverige. For mange mennesker kan det måske lyde en smule uoverskueligt at skulle tage helt til Sverige, bare for at tage på kurophold. Når det så er sagt, så er det altså alt tiden og alle pengene værd. Stedet er som sagt 5 stjernet, og det er i den grad velfortjent. Det er altså ikke mange steder, som kan give dig et kurophold, som Ystad Saltsjöbad kan.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.580 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvor skal du på kurophold henne?

Vi har udvalgt 3 af de bedste landsdele og områder, du kan tage på kurophold. Tryk ind på de forskellige guides og bliv klogere på hvert enkelt sted.

Sjælland

På Sjælland finder du kurophold, som vil få dit hjerte for luksus til at springe af glæde. Luksus, god mad og fantastiske omgivelser, er hvad du kan forvente på et kurophold på Sjælland.

Læs guide

Jylland

Er du vild med at blande natur med kur og god mad? Så kan Jylland noget, som de andre steder ikke kan. Jylland har barsk og smuk natur, som ingen andre steder kan hamle op med. Jylland har også mange fede aktiviteter.

Læs guide

Sydsverige

Sydsverige er anerkendt blandt mange danskere for at have nogle fantastiske kurophold. Følelsen af at komme lidt væk fra Danmark kan være fantastisk, og bliver kun endnu bedre, når du ser det kurhotel, du skal bo på.

Læs guide

Bliv klogere på hvilket kurophold, der passer dig

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at danskerne er vilde med luksus. Det er du helt sikkert også selv, ellers havde du nok ikke siddet på denne side. Vi forstår dig godt, og vi er også selv helt vilde med luksus. Derfor er kurophold også meget oplagt. Man får nemlig muligheden for at blive forkælet i helt fantastiske omgivelser, som nærmest bare oser af ren luksus. Derfor er vi så vilde med kurophold, og det bør du også være.

Dog er det ikke altid lige nemt at finde de rette kurophold. Du har helt sikkert nogle præferencer til, hvor du gerne vil bo, og hvad der skal være på hotellet. Derfor har vi samlet en liste. En liste med de absolut bedste kurophold i Danmark, og du kan frit vælge fra listen over de kurophold, som du synes passer bedst til dig. Trykker du dig videre via den grønne knap, vil du blive ført videre til vores samarbejdspartnere. Det er dem, som står for at sælge dig opholdet. Vi er som sådan bare en mellemmand, som rådgiverne danskerne til at finde de absolut bedste kurophold i Danmark og de omkringliggende lande.

Find både kurophold i Danmark og resten af norden

Der findes et hav af kurophold i Danmark, og mange af dem er super gode og anerkendte. Derfor har vi på vores liste mange af de bedste kurophold i Danmark med på listen, men vi har også valgt at tage kurophold med fra både syd Sverige og  nord Tyskland. Det har vi gjort fordi, at rigtig mange danskere godt kan lide at komme ud fra landet for at blive forkælet og slappe 100% af. Dog har vi været ekstra kræsne i vores valg, når det kommer til kurophold i udlandet. Vi har nemlig kun udvalgt de bedste af de bedste til denne liste, så du ikke rejser forgæves.

Hvem er Opholdsguide.dk?

Opholdsguide.dk skal være med til at give dig og alle andre danskere det overblik, som nogen gange kan være nødvendigt. Vi skiller os ud fra normale bookingsider, fordi vi kommer med en anmeldelse og en beskrivelse af hotellerne. Vi er således din mellemmand og inspirationskilde til kurophold i både Danmark og udland. Hos Opholdsguide.dk tager vi udgangspunkt i mange forskellige anmeldelser af de forskellige hoteller, og giver denne information videre til dig. På den måde kan du nemt og hurtigt overskue de både gode og dårlige sider, ved de forskellige hoteller. Det er dog langt de færreste af de udvalgte kuropholds-hoteller, som vi har udvalgt, der rent faktisk har nogle dårlige sider. Vi viser kun dig toppen af de bedste ophold, og derfor bliver du bestemt ikke skuffet, ligegyldigt hvilket kurophold du vælger.

Hvem samarbejder vi med om at finde de bedste kurophold?

Når vi leder efter kurophold og alle andre former for ophold i Danmark og  nærtliggende lande, benytter vi os typisk af forskellige bookingsider. Dem sender vi dig videre til, så du kan komme nemt og hurtigt til din købs process. Vores mål er således at give dig al den information om de forskellige kurophold, at du er klar til at gå direkte til dit køb, når du havner på vores samarbejdspartneres hjemmeside. Vi er altså ude på at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt.

Vi håber også, at du finder det nemt og overskueligt at finde det helt rigtige kurophold for dig og din partner/familie.

Et velfortjent afbræk fra hverdagen

Et kurophold er den perfekte måde at få et afbræk fra en stresset hverdag. På et kurophold er der rig mulighed for at komme helt ned i gear og bare nyde tilværelsen. Rigtig mange af os knokler til dagligt, og det er ikke altid, at vi får tid til at slappe af og forkæle os selv. Det er der i den grad lejlighed til på et kurophold. På hotellerne her på siden er der nemlig både fantastiske kurfaciliteter, fine hotelværelser og mulighed for god mad. Kort sagt er der alt, hvad der behøver for at I kan slappe af og bare nyde tilværelsen under kuropholdet.

Sådan får I det perfekte kurophold

På et kurophold skal der i den grad være tid til at nyde de kurområdet på hotellet. Spørger du os handler det om at komme ned i gear og bare nyde tilværelsen. Derfor skal der helst ikke være for mange ting på programmet. Pas på med ikke at lægge for mange seværdigheder, der skal besøges. Det vil blot virke stressende. Udvælg i stedet nogle få og hav god tid til de forskellige ting. Der skal selvfølgelig også være rig mulighed for at nyde kurområdet på hotellet. Hvis I ønsker lidt inspiration til seværdigheder har vi ved hvert hotel skrevet en liste med attraktioner og aktiviteter nær hotellet.

Den perfekte gaveidé

Kender du en person, der har brug for et velfortjent pusterum i en travl hverdag? Så er et kurophold en fantastisk gaveidé til både parret, din ven, far, mor eller veninden. Der findes næsten ikke nogen, der elsker spa & wellness, hvorfor et kurophold er en fantastisk gaveidé. Hvem ved, måske er du den heldige person, der bliver inviteret med på kuropholdet? Et kurophold kan i øvrigt også være en fantastisk gaveidé til bryllupsparret. Her får parret nemlig rig mulighed for at nyde hinanden og komme lidt væk fra hverdagens faste rammer.

Har du behov for hjælp?

Hvis du har behov for personlig hjælp til at finde det næste kurophold, du skal på, kan du altid tage kontakt til os. Det gøres via vores e-mail. Vi vil selvfølgelig forsøge at vende tilbage til dig, så hurtigt som vi overhovedet har mulighed for. Du kan stille spørgsmål fra alt til værelser og priser. Vi vil forsøge at besvare din henvendelse så grundigt og hurtigt så muligt, så du nemt kan komme videre i din booking af kuropholdet, som du skal på med din partner eller familie. Vi glæder os til at høre fra dig!

Se også vores detaljerede oversigt over godsophold rundt omkring i Danmark. Hvis du mere specifikt ønsker at tage på kurophold på Sjælland, kan denne guide måske hjælpe dig.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk