Kurophold Sjælland

Ophold Kurophold

Sjælland

Denne side indeholder reklamelinks

Sjælland byder dig på lækre kurophold

Er du på jagt efter et kurophold på Sjælland? Så er du landet det helt rette sted. Her hos Opholdsguide.dk har vi nemlig samlet Sjællands bedste kurophold i en overskuelig oversigt. Her kan du nemt og hurtigt sammenligne nogle af de mange skønne kurhoteller, der ligger på Sjælland. Finder du et kurophold, som du gerne vil på eller give i gave, kan du gå direkte til bestillingen af dette. Vi ønsker et rigtig godt ophold!

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kokkedal Castle Copenhagen

Kokkedal, Nordsjælland

5-stjernet idyl i Kokkedal? Det bliver ikke meget bedre, når vi ser på de muligheder man har på Sjælland, når det gælder kurophold. Heldigvis har det heller ikke behov for at blive bedre, for ser man på Kokkedal Slot Copenhagen, har vi faktisk ramt det ypperste. Det gamle slot har i den grad en charme ud over det sædvanlige samtidig med, at der bliver tilbudt en masse forskellige behandlinger.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kragerup Gods

Ruds Vedby, Sjælland

I Ruds Vedby på Vestsjælland ligger det storslåede Kragerup Gods. Kragerup er et af landets mest besøgte godser. De senere har godset udvidet med et af forskellige faciliteter, så du nu kan opleve langt mere end skønne wellness faciliteter på Kragerup Gods. Du har blandt andet mulighed for at prøve kræfter med Go-High baner, bueskydning, mountainbike ruter og meget mere.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.081 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Borupgaard

Snekkersten, Sjælland

I det smukke Snekkersten ligger det luksuriøse spa- og wellness hotel Comwell Borupgaard. Hotellet ligger i rolige og flotte omgivelser, der danner de perfekte rammer til en afslappende weekend fyldt med forkælelse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 938 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Kong Arthur

Ved Søerne, Sjælland

Midt i København i en lille hyggelig gyde, finder man Hotel Kong Arthur. Det er et hotel, som i den grad er kendt for at levere end fantastisk service. Stedet er oplagt for dig/jer, som ønsker at kombinere byliv med kur- og wellness. Hotellet er omringet af en masse forskellige butikker og ikke mindst restauranter. Her tilbydes nemlig masse forskellige luksuriøse behandlinger og ikke mindst skønne spafaciliteter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 914 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

AC Bella Sky

Amager, København

På AC Bella Sky Copenhagen får man alt, man kan ønske sig. Her er man nemlig tæt på København og de tonsvis af mange muligheder for shopping, samtidig med at man er tæt på naturen ved Amagerfælled. Fra hotellets værelser opnås en fantastisk udsigt, som både er dejlig at stå op og gå i seng til. Blandt kur-faciliteterne er blandt andet kold- og varmvandsbassiner samt massage og wellness behandlinger.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 795 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Korsør

Korsør, Vestsjælland

Tekst kommer snart 😊

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Bandholm Hotel

Bandholm, Lolland

Tekst kommer snart 😊

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.000 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Find dit kurophold på Sjælland hos Opholdsguide

Er du på jagt efter et kurophold på Sjælland? Så er du kommet til den helt rette hjemmeside. Her hos Opholdsguide.dk, har vi nemlig samlet 4 af de bedste kurophold på hele Sjælland. Her har du mulighed for at opleve nogle af Sjællands mest luksuriøse og smukke kur- og spahoteller til en overkommelig pris. Her på siden kan du læse mere om hvert enkelt af de ophold, som vi anbefaler. Du kan blandt andet læse mere om stedet, samt hvad der er inkluderet i kuropholdet på Sjælland. Vi håber, at vi kan inspirere dig til at finde dit næste kurophold.

Kurophold på Sjælland – den perfekte gave til parret

Skal du give en gave til et par, men ved du ikke rigtigt, hvad du skal give? Så kan et kurophold på Sjælland være den perfekte gaveidé. Her får parret nemlig rig mulighed for at få en afslappende og romantisk weekend, hvor der er masser af tid til at slappe af og nyde hinandens samvær. I dag lever mange par en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til oplevelser. Det har du mulighed for at ændre på, ved at give et kurophold på Sjælland i gave. Et kurophold på Sjælland er også perfekt som bryllupsgave, sølvbryllupsgave, guldbryllupsgave eller som gave til et kobberbryllup.

Et kurophold på Sjælland kan også være den perfekte gave til en god ven eller veninde. Findes der en bedre venindetur fyldt med spa, velvære og god mad? Her har I rig mulighed for at få vendt verdenssituationen og ikke mindst få en sjov og uforglemmelig oplevelse væk fra hverdagens rammer og pligter.

Spis ude på opholdet

Når du skal bestille et kurophold på Sjælland, har du flere muligheder. Du kan vælge at booke hotel individuelt og så selv købe mad og så videre ved siden af. Det kan være en fin løsning, hvis du har tiden til det, og hvis du gerne vil ud at spise på en lokal restaurant. Mange af ovenstående hoteller har egen restaurant, hvor det selvfølgelig også vil være muligt at booke et bord. Mange af hotellernes restauranter er rigtig fine og serverer fremragende mad.

Bemærk at der ikke er behandlinger inkluderet i kuropholdene på Sjælland her på siden. De skal bookes hos kurhotellet og gerne i god tid, så I er sikker på, at der er plads. Ved at købe et kurophold samlet, vil opholdet også ofte være en smule billigere, eller også får du mere for pengene.

Tid til afslapning

Spørger du os, skal et kurophold på Sjælland helst være afslappende, og der skal være tid til at slappe af og nyde de fantastiske spafaciliteter. Derfor anbefaler vi, at I ikke laver alt for mange planer under Jeres ophold. Selvom mange af kurhotellerne ligger nær København, kan det være fristende at bruge en hel dag under opholdet i storbyen. Det anbefaler vi at gøre enten før eller efter Jeres ophold.

Når Jeres tid på hotellet begynder, anbefaler vi helt klart, at I bruger den. Tiden under et kurophold på Sjælland går stærkt, og derfor handler det om at nyde det, så længe det varer. Det er næsten umuligt at komme til at kede sig under et kurophold på et af de ovenstående hoteller. Her er en fantastisk udsigt, smukke omgivelser og ikke mindst fremragende wellness faciliteter. Der er altså masser at lave. Et kurophold skal være afslappende og uden stress.

Kombiner kurophold på Sjælland med gourmetoplevelser

Fælles for alle hotellerne er, at de har fantastiske restauranter, hvor du har mulighed for at få en fantastisk smagsoplevelse lavet på friske råvarer. Efter en lang dag med spa og afslapning, findes der intet bedre end at sætte sig til bords og få serveret den ene gode ret efter den anden. Efter middagen kan I nyde en drink på hotellet, gå en tur i de smukke omgivelser eller slappe af på værelset. Når I vælger at kuropholdene på Sjælland her på siden, får I ikke kun et kurophold. I får også en fantastisk gourmetoplevelse. Middagen er ikke med i opholdets pris.

Vi håber, at vi med vores guide har været med til at inspirere dig til at finde dit næste kurophold på Sjælland. Vi ønsker et rigtig godt ophold.

Psst - Sydsverige er også et lækkert sted at tage på kurophold.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk