Kurophold Sjaelland

Kurophold Sjælland

Sjælland byder dig på lækre kurophold

Er du på jagt efter et kurophold på Sjælland? Så er du landet det helt rette sted. Her hos Opholdsguide.dk har vi nemlig samlet Sjællands bedste kurophold i en overskuelig oversigt. Her kan du nemt og hurtigt sammenligne nogle af de mange skønne kurhoteller, der ligger på Sjælland. Finder du et kurophold, som du gerne vil på eller give i gave, kan du gå direkte til bestillingen af dette. Vi ønsker et rigtig godt ophold!

kurhotel skodsborg

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg, Nordsjælland

Langs Strandvejen i det smukke Skodsborg ligger det luksuriøse Kurhotel Skodsborg. Kurhotel Skodsborg er et af landets mest eksklusive kurhoteller. Kurhotellet har nogle helt fantastiske spafaciliteter, hvor det blandt andet er muligt at nyde en tur i jacuzzien, sauna, koldtvandsbassin, dampbade og meget mere.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

comwell borupgaard kurophold deal

Comwell Borupgaard

4 stjernet

Snekkersten, Sjælland

I det smukke Snekkersten ligger det luksuriøse spa- og wellness hotel Comwell Borupgaard. Hotellet ligger i rolige og flotte omgivelser, der danner de perfekte rammer til en afslappende weekend fyldt med forkælelse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 755 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

laekkert kurophold paa sjaelland

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet kurophold

Helsingør, Nordsjælland

I Helsingør ligger Marienlyst Strandhotel smukt placeret med den flotteste havudsigt ud over Øresund. Hotellet oser af luksus, og hotellet er oplagt, hvis du ønsker en afslappende weekend med en god ven, et familiemedlem eller med kæresten. Hotellet har fremragende spafaciliteter både inden- og udendørs. Bemærk at adgang til spafaciliteter skal tilkøbes. Koster i skrivende stund fra 350 kr. pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kokkedal castle luksus kurophold

Kokkedal Castle Copenhagen

5 stjernet wellness ophold paa sjaelland

Kokkedal, Nordsjælland

5-stjernet idyl i Kokkedal? Det bliver ikke meget bedre, når vi ser på de muligheder man har på Sjælland, når det gælder kurophold. Heldigvis har det heller ikke behov for at blive bedre, for ser man på Kokkedal Slot Copenhagen, har vi faktisk ramt det ypperste. Det gamle slot har i den grad en charme ud over det sædvanlige samtidig med, at der bliver tilbudt en masse forskellige behandlinger. Adgang til spafaciliteter skal tilkøbes og koster i skrivende stund 250 DKK pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.125 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kragerup gods laekkert kurophold sjaelland

Kragerup Gods

3 stjernet weekendophold sjaelland

Ruds Vedby, Sjælland

I Ruds Vedby på Vestsjælland ligger det storslåede Kragerup Gods. Kragerup er et af landets mest besøgte godser. De senere har godset udvidet med et af forskellige faciliteter, så du nu kan opleve langt mere end skønne wellness faciliteter på Kragerup Gods. Du har blandt andet mulighed for at prøve kræfter med Go-High baner, bueskydning, mountainbike ruter og meget mere.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 996 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder paa sjaelland

Attraktioner

Oplev Sjællands spændende attraktioner

Sjælland kan byde på masser af spændende seværdigheder. Nedenfor kan du få lidt inspiration til seværdigheder, I kan opleve, når I har brug for en pause fra kurfaciliteterne på hotellet. Da mange af kurhotellerne på Sjælland her på siden ligger i København eller i Nordsjælland, er seværdighederne på listen også i dette område.

 • Rudolph Tegners Museum og Statuepark, Dronningmølle
 • Kronborg Slot, Helsingør
 • Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk
 • Øresundsakvariet, Helsingør
 • Skibshallerne, Gilleleje Museum
 • Krigsmuseet, København
 • Den Lille Havfrue, København
 • Charlottenlund Fort
 • Designmuseet
 • København Zoo
 • Botanisk Have, København
 • Den Blå Planet, Amager

Der er altså masser af spændende seværdigheder, uanset om du er afsted med din partner, en god ven/veninde, med familien eller en anden person, du holder af.

omgivelser paa sjaelland

Naturoplevelser

Naturoplevelser på Sjælland

På et kurophold på Sjælland handler det for mange om at slappe af og forkæle sig selv. Netop det går smukt hånd i hånd med skønne naturoplevelser, som der er masser af på Sjælland. Mange af os slapper godt af i naturen, og er du afsted på kurophold med kæresten, er det både afslappende og romantisk med en gåtur i flot natur. Hvis du har brug for lidt inspiration til spændende naturoplevelser på Sjælland, kan du blive inspireret nedenfor. Rigtig mange af kurhotellerne her på siden ligger i København eller nord for. Derfor har jeg på nedenstående liste haft fokus på skønne naturoplevelser i disse områder.

 • Jægersborg Strandhave, Klampenborg
 • Jægersborg Dyrehave, Klampenborg
 • Hornbæk Plantage, Hornbæk
 • Bernstoff Slotshave, Frederiksberg
 • Store Dyrehave, Hillerød
 • Charlottenlund Fort, Charlottenlund
 • Fredensborg Slotshave
 • Amager Strandpark

Husk at der på kuropholdet på Sjælland også skal være tid til at nyde kurfaciliteterne på hotellet. Pas derfor på med at putte for meget i kalenderen!

Velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk vil vi gerne støtte velgørende formål. Derfor donerer vi 10 kroner, hvis du booker (og fuldfører) et ophold gennem et af vores links til hoteller/ophold. Det kan for eksempel være et kurophold på Sjælland. Vi bruger nemlig affiliate/reklamelinks, hvilket betyder at vi får en kommission fra vores samarbejdspartner. Ønsker du at læse mere eller se, hvilke formål vi har støttet tidligere, kan du se mere under menupunktet “velgørenhed”.

Find dit kurophold på Sjælland hos Opholdsguide.dk

Er du på jagt efter et kurophold på Sjælland? Så er du kommet til den helt rette hjemmeside. Her hos Opholdsguide.dk, har vi nemlig samlet 4 af de bedste kurophold på hele Sjælland. Her har du mulighed for at opleve nogle af Sjællands mest luksuriøse og smukke kur- og spahoteller til en overkommelig pris. Her på siden kan du læse mere om hvert enkelt af de ophold, som vi anbefaler. Du kan blandt andet læse mere om stedet, samt hvad der er inkluderet i kuropholdet på Sjælland. Vi håber, at vi kan inspirere dig til at finde dit næste kurophold.

Kurophold på Sjælland – den perfekte gave til parret

Skal du give en gave til et par, men ved du ikke rigtigt, hvad du skal give? Så kan et kurophold på Sjælland være den perfekte gaveidé. Her får parret nemlig rig mulighed for at få en afslappende og romantisk weekend, hvor der er masser af tid til at slappe af og nyde hinandens samvær. I dag lever mange par en travl hverdag, hvor der ikke altid er tid til oplevelser. Det har du mulighed for at ændre på, ved at give et kurophold på Sjælland i gave. Et kurophold på Sjælland er også perfekt som bryllupsgave, sølvbryllupsgave, guldbryllupsgave eller som gave til et kobberbryllup.

Et kurophold på Sjælland kan også være den perfekte gave til en god ven eller veninde. Findes der en bedre venindetur fyldt med spa, velvære og god mad? Her har I rig mulighed for at få vendt verdenssituationen og ikke mindst få en sjov og uforglemmelig oplevelse væk fra hverdagens rammer og pligter.

Spis ude på opholdet

Når du skal bestille et kurophold på Sjælland, har du flere muligheder. Du kan vælge at booke hotel individuelt og så selv købe mad og så videre ved siden af. Det kan være en fin løsning, hvis du har tiden til det, og hvis du gerne vil ud at spise på en lokal restaurant. Mange af ovenstående hoteller har egen restaurant, hvor det selvfølgelig også vil være muligt at booke et bord. Mange af hotellernes restauranter er rigtig fine og serverer fremragende mad.

Bemærk at der ikke er behandlinger inkluderet i kuropholdene på Sjælland her på siden. De skal bookes hos kurhotellet og gerne i god tid, så I er sikker på, at der er plads. Ved at købe et kurophold samlet, vil opholdet også ofte være en smule billigere, eller også får du mere for pengene.

Tid til afslapning

Spørger du os, skal et kurophold på Sjælland helst være afslappende, og der skal være tid til at slappe af og nyde de fantastiske spafaciliteter. Derfor anbefaler vi, at I ikke laver alt for mange planer under Jeres ophold. Selvom mange af kurhotellerne ligger nær København, kan det være fristende at bruge en hel dag under opholdet i storbyen. Det anbefaler vi at gøre enten før eller efter Jeres ophold.

Når Jeres tid på hotellet begynder, anbefaler vi helt klart, at I bruger den. Tiden under et kurophold på Sjælland går stærkt, og derfor handler det om at nyde det, så længe det varer. Det er næsten umuligt at komme til at kede sig under et kurophold på et af de ovenstående hoteller. Her er en fantastisk udsigt, smukke omgivelser og ikke mindst fremragende wellness faciliteter. Der er altså masser at lave. Et kurophold skal være afslappende og uden stress.

Kombiner kurophold på Sjælland med gourmetoplevelser

Fælles for alle hotellerne er, at de har fantastiske restauranter, hvor du har mulighed for at få en fantastisk smagsoplevelse lavet på friske råvarer. Efter en lang dag med spa og afslapning, findes der intet bedre end at sætte sig til bords og få serveret den ene gode ret efter den anden. Efter middagen kan I nyde en drink på hotellet, gå en tur i de smukke omgivelser eller slappe af på værelset. Når I vælger at kuropholdene på Sjælland her på siden, får I ikke kun et kurophold. I får også en fantastisk gourmetoplevelse. Middagen er ikke med i opholdets pris.

Vi håber, at vi med vores guide har været med til at inspirere dig til at finde dit næste kurophold på Sjælland. Vi ønsker et rigtig godt ophold.

Psst – Sydsverige er også et lækkert sted at tage på kurophold.

mikkel forfatter billede

Skrevet af Mikkel Lundstrøm, ekspert i ophold

Hej, jeg hedder Mikkel Lundstrøm og er medejer af Opholdsguide.dk. Siden er lavet med det formål at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, vi har i Norden. Selv elsker jeg ophold i naturskønne omgivelser, og så må der gerne være en wellness afdeling.

Jeg håber, at du kan bruge vores guides – har du et bidrag, hører jeg gerne fra dig på mikkel@opholdsguide.dk. Rigtig god tur!

Kontakt mig på mikkel@opholdsguide.dk