Kurophold Sydsverige

Ophold Kurophold

Sydsverige

Denne side indeholder reklamelinks

Se de mange lækre kurophold i Sydsverige

Sydsverige har nogle af Nordens absolut bedste steder at nyde et kurophold. Her på siden har vi samlet nogle af Sydsveriges bedste kurophold i en guide, hvor du kan læse mere om hvert enkelt ophold og se billeder. Vi håber, at du kan finde inspiration til det næste kurophold i Sydsverige. Rigtig god tur.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Falkenberg Strandbad

Falkenberg, Sydsverige

Falkenberg Strandbad er et prisvindende svensk kurhotel, der ligger lige ud til Kattegat mellem Helsingborg og Göteborg. Falkenberg er et virkelig lækkert og moderne kurhotel, der har alt hvad I overhoved kan drømme om inden for spa og wellness. Falkenberg Strandbad byder på lækre wellness faciliteter både uden- og indendørs.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.506 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Skansen

Båstad, Sydsverige

I den lille hyggelige sydsvenske by, Båstad, ligger det populære Hotel Skansen. Hotel Skansen er kendt for sine fantastiske kurophold, hvor afslapning og velvære er i centrum. Det samme gør sig gældende i dette ophold, hvor I får rig mulighed for at nyde spafaciliteterne både inden- og udendørs.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.197 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotell Mossbylund

Skivarp, Sydsverige

Tæt på den fantastiske strand Mossbystrand finder man Hotell Mossbylund. Stedet er et meget moderne hotel, og ligger ganske tæt på blandt andet Ystad. Her finder man et hyggeligt byliv, hvor der også er muligheder for en smule shopping. Hotellet er omgivet af smuk natur og ro. Det er altså et perfekt sted at slappe af i Sydsverige og bare nyde forkælelsen, som Hotell Mossbylund er kendt for. Der tilbydes pool, spa, behandlinger og motionshold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.122 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Varbergs Kusthotell

Varberg, Sydsverige

Varbergs Kusthotell er en af de billigere kurophold i Sydsverige, men det betyder bestemt ikke, at der er gået ned på kvalitet. Bare fordi prisen ikke er høj, skal man huske på, at det stadig er et 4-stjernet hotel. På Varbergs Kusthotell er der ekstremt mange forskellige muligheder for behandlinger af alle mulige forskellige ting. Der er blandt andet horisontalt bad, ansigtsbehandling, kropskrub og så videre. Alt kan selvfølgelig reserveres ved ankomst.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 789 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ystad Saltsjöbad

Ystad, Sydsverige

Ønsker I et kurophold på et af Sydsveriges mest luksuriøse kurhoteller, så er et ophold på Ystad Saltsjöbad det perfekte valg. Hotellet ligger utrolig smukt placeret ned til stranden i den gamle hyggelige by Ystad. Den flotte udsigt kan selvfølgelig nydes direkte fra hotellets imponerende spaområde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.580 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Tylösand

Halmstad, Sydsverige

Hotel Tylösand er et vaske ægte luksushotel. Ikke nok med at stedet er luksus i sig selv i form af den fantastisk beliggenhed, så har de også en service, værelser og restauranter i verdensklasse. Som du sikkert kan fornemme på billedet, ligger hotellet direkte ned til det smukke vand, hvilket fejer benene væk under de fleste. Hotel Tylösand byder på en masse forskellige kuroplevelser, som du kan læse meget mere om, hvis du trykker på den grønne knap.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.246 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Gässlingen

Skanör, Sydsverige

Endnu et lækkert kurhotel i Sydsverige, Hotel Gässlingen. Stedet ligger i Skanör, syd for Malmö. Det er et sted, som er kendt for at være et hyggeligt lille hotel, med en rigtig god restaurant. Der er ikke de vildeste spafaciliteter på stedet, men der er dog en udendørs pool og en jacuzzi. Derudover er tilbydes der en række forskellige kurbehandlinger, som kan bestilles ved ankomst.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.425 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvorfor kurophold i Sydsverige?

I Sydsverige findes der et hav af skønne steder at tage på kurophold. Her på siden har vi samlet nogle af Sydsveriges førende udbydere af kurophold i en let og overskuelig guide, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik, hvad der er med i de forskellige ophold. Du kan ligeledes se billeder fra de forskellige hoteller. Vi håber, at vi med denne oversigt kan inspirere dig til at finde dit næste kurophold i Sydsverige. Vi er hos Opholdsguide.dk selv begejstret for, hvad Sydsverige kan byde på, når det kommer til kuroplevelser.

Træk stikket ud

Et kurophold i Sydsverige er den perfekte anledning til at trække stikket ud og få et par afslappende dage. Rigtig mange lever i dag en stresset hverdag, hvor der ikke altid er så god tid til at få genopladet batterierne. Det findes næsten ikke nogen bedre måde at få genopladet batterierne på end ved at nyde et kurophold med en person, som du holder af. På mange af opholdene i Sydsverige, er der rig mulighed for at tilkøbe diverse behandlinger, når du skal på ophold. Hvis det er noget, som I gerne vil benytte Jer af, anbefaler vi altid at reservere tid i god tid før kuropholdet i Sydsverige. Der er nemlig tit booket.

Kurophold i Sydsverige - book nemt online

Hos Opholdsguide.dk ønsker vi at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, vi har her i Norden. Vi sælger ikke selv kurophold i Sydsverige, men vi samarbejder blandt andet med Hotels.com, hvor du nemt kan booke dit ophold online. Vi samler de forskellige kurophold i Sydsverige, så du nemt og hurtigt kan blive klogere på de forskellige ophold og finde det ophold, der passer til dine kriterier.

Hos vores samarbejdspartnere kan du nemt og hurtigt foretage din bestilling online. Vi håber, at du kan gøre brug af vores side. Hvis du har spørgsmål til nogle af de forskellige kurophold i Sydsverige, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan alternativt kontakte vores samarbejdspartner, hvis du har spørgsmål til bookingen eller andet.

Den perfekte romantiske gaveidé

Skal du finde en bryllupsgave eller en romantisk gave til parret? Så kan et kurophold i Sydsverige være den helt perfekte gaveidé. Her får parret nemlig mulighed for at koble helt af og komme væk fra hverdagens faste rammer. Under et kurophold er der rig mulighed for at nyde hinanden, og det er netop noget, som mange par ikke har tid til i hverdagen. Når man får sådan et ophold i gave, er der ingen vej udenom. Under kuropholdet i Sydsverige kan parret nyde en fantastisk middag og slappe af de nogle af de forrygende kurfaciliteter, som hotellerne byder på. Vær opmærksom på at der ikke er inkluderet middag i opholdene her på siden. Samtidig er det altid sjovt og anderledes at komme uden for landets grænser.

Kurophold i Sydsverige - den ultimative luksus

Sydsverige er kendt for at have nogle af de bedste og mest luksuriøse hoteller at tage på kurophold på. Her finder I nogle helt fantastiske og moderne faciliteter, hvor der er alt, hvad man kan drømme om. Sydsverige er kendt for at have nogle af Europas mest anerkendte kurhoteller. Herhjemme er både Ystad Saltsjöbad og Falkenberg Strandbad meget populære destinationer.

Værelserne på hotellerne er hyggelige og maritimt indrettet. Her er perfekt til afslapning efter en lang dag og en god middag. Når I vågner fra en god nats søvn, kurhoteller i Sydsverige byde på en dejlig morgenbuffet.

Find også de lækreste kurophold i Jylland lige her.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk