Kurophold Jylland

Denne side indeholder reklamelinks

Guide til de bedste kurophold i Jylland

Skal du på kurophold? Jylland kan tilbyde lidt af hvert, og er derfor også et sted, som man danskere besøger år efter år. Jylland er kendt for deres fremragende service, fantastiske spafaciliteter og ikke mindst helt forrygende naturområder. Alt i alt de perfekte omgivelser til at slippe stressen og blive dig selv igen. Se vores store guide som hjælper dig med at finde det helt rigtige kurophold i Jylland.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Kellers Park

Børkop, Østjylland

Comwell Kellers Park er indbegrebet af et luksuriøst kurophold til en pris, alle kan være med. Kender du i forvejen til Comwell, så ved du at de er kendetegnet fantastisk service, og ikke mindst nogle fantastiske kurfaciliteter. På Comwell Kellers Park kan man blandt andet slappe af i inden- og udendørs spa, nyde den lækre pool og ikke mindst få en masse forskellige behandlinger. Tidligere gæster har været meget tilfredse med mad samt rengøring på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 977 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er det perfekte ophold til jer, som gerne vil kombinere spa og wellness med golf. Det er meget populært blandt par. Faktisk tager man ofte 2 par afsted, hvor kvinderne ofte hygger sig i spafaciliteterne, mens mændene hygger sig på golfbanen. Himmerland Golf & Spa ligger i Farsø, som ligger ganske tæt på Limfjorden, i det barske og smukke Nordjylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Viking

Sæby, Nordjylland

Når du tager på kurophold ved den lille hyggelige by i Nordjylland, Sæby, er det oplagt at vælge Hotel Viking. Hotel Viking har mange fordele, for ikke nok med den fantastiske pris, har stedet også en helt forrygende udsigt over Kattegat. Dette er med til at give en romantisk stemning, hvorfor det også er oplagt at tage et par afsted.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.075 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Thinggaard

Hurup Thy, Nordjylland

Hotel Thinggaard er et hyggeligt og fint hotel nær Nationalpark Thy. På hotellets restaurant gøres en dyd ud af at servere god mad lavet med lokale råvarer. Hotellets værelser er fine og danner den perfekte base under Jeres kurophold i Jylland. Et stenkast fra hotellet ligger Sydthy Kurbad, der er et moderne kurcenter med masser af skønne kurfaciliteter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.299 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Alter Meierhof

Glücksburg, nær Flensborg

Alter Meierhof er 5-stjernet luksus hotel i Tyskland, som virkelig vil sparke benene væk under enhver spaelsker. Stedet ligger for det første helt fantastisk, med en smuk udsigt ned til Flensborg Fjord. Ikke nok med at udsigten er fantastisk, deres spaområder er første klasse, så har stedets ene restaurant også to Michelin-stjerner. Ønsker du et kurophold med mulighed for en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige, er Alter Meierhof et godt valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.232 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tag på kurophold i Jylland med en du holder af

Når man tager på kurophold, tager man typisk to personer afsted. Som oftest vil man nemlig ikke have, at der sker alt for mange ting omkring en. Derfor er det oplagt at tage en partner, ven eller veninde med, når du skal på kurophold. Dette skaber nemlig rammerne for et hyggeligt ophold i Jylland, hvor der virkelig er tid til at slappe af. Ikke nok med at der skal slappes af, skal i naturligvis også nyde nogle af de behandlinger, som hotellerne kan tilbyde jer. Det er oplagt at se på behandlingsmuligheder lige så snart i ankommer til hotellet. På den måde kan i få booket og sikret jer, at i kan få det, som i gerne vil have.

Jylland skaber rammerne for et roligt ophold

Som nævnt tidligere er det vigtigt med rolige omgivelser, når man er på kurophold. Derfor var det vigtigt, at man ikke tager for mange afsted. En anden ting som er virkelig vigtigt, og som Jylland kan tilbyde, er selvfølgelig rolige omgivelser. De rolige omgivelserne findes overalt i Jylland. De steder de udvalgte hoteller ligger, er selvfølgelig også i rolige omgivelser. Tæt ved vandet, skov og natur er det vigtigste. Man kan på mange måder få en helt vildt fed oplevelse ved bare at slappe af på et kurophold og samtidig være i et med den barske jyske natur.

Gode grunde til at vælge Jylland til dit næste kurophold

Der er rigtigt mange gode grunde til at vælge Jylland. Vi nævnte før de rolige omgivelser, i dette afsnit skal det handle om mad, de forskellige hoteller og ikke mindst de venlige mennesker. Lad os komme igang.

I Jylland finder du generelt set nogle fantastiske restauranter. Grunden til dette er egentlig ret simpel. I Jylland går man ekstremt meget op i råvarer, og det gør man fordi, at det er så nemt at komme til dem. Der ligger en masse gårde rundt omkring i Jylland, hvor man nemt kan komme til de bedste råvarer i Danmark. Derudover er de selvfølgelig helt friske, når man får dem serveret på sin tallerken. Få serveret noget af de bedste mad på dit kurophold i Jylland.

I Jylland ligger nogle af Danmarks bedste kurhoteller. Der er ingen tvivl om, at man får noget for pengene, når man booker hos hotellerne. De er moderne, og de har nogle fantastiske spafaciliteter. Derudover er der personale helt fantastiske. De er venlige, søde og ikke mindst hjælpsomme. Da vi var på kurhotel i Jylland for at få en fornemmelse af, hvad det hele drejede sig om, blev vi meget positivt overraskede. Den gode service slår i den grad igennem, når man besøger Jylland.

Oplagt som gave til 2

Står du og skal give en større gave til et par? Så er et kurophold måske det helt rigtige. Vi kan i hvert fald anbefale dig at overveje netop denne type af gave. Her er der ikke blot tale om noget, som man er glad for i to sekunder. Det kunne være det nyeste pulsur eller andet. Her taler vi en oplevelse, hvor man tager ud som en person, og kommer hjem som sig selv. Det kunne måske også være så heldig, at det var dig, som blev inviteret med. Det er da ikke så dårligt, at give en gave og selv være en del af den. Et kurophold i Jylland har alle dage været en helt fantastisk gaveidé.

Få personlig vejledning - Skriv en mail

Hvis du har behov for personlig vejledning, når du skal finde dit næste kurophold i Jylland, skal du selvfølgelig være mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg sidder klar til at besvare din e-mail, og jeg sørger gerne for at svare dig indenfor 24 timer. Det vil være muligt at få personlig vejledning til udvælgelsen af det næste kurhotel, du skal besøge i Jylland. Derudover kan jeg hjælpe dig med at booke igennem vores samarbejdspartnere, så du får booket de rigtige værelser til den rette mængde personer. Derudover er der selvfølgelig mulighed for at tilkøbe behandlinger, havudsigt og så videre. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Se alle de bedste kurophold på Sjælland i denne guide.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk