Kurophold Jylland

Kurophold Jylland

Guide til de bedste kurophold i Jylland

Skal du på kurophold? Jylland kan tilbyde lidt af hvert, og er derfor også et sted, som man danskere besøger år efter år. Jylland er kendt for deres fremragende service, fantastiske spafaciliteter og ikke mindst helt forrygende naturområder. Alt i alt de perfekte omgivelser til at slippe stressen og blive dig selv igen. Se vores store guide som hjælper dig med at finde det helt rigtige kurophold i Jylland.

hotel viking billigt kurophold jylland

Hotel Viking

3 stjernet kurophold i jylland

Sæby, Nordjylland

Når du tager på kurophold ved den lille hyggelige by i Nordjylland, Sæby, er det oplagt at vælge Hotel Viking. Hotel Viking har mange fordele, for ikke nok med den fantastiske pris, har stedet også en helt forrygende udsigt over Kattegat. Dette er med til at give en romantisk stemning, hvorfor det også er oplagt at tage et par afsted.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

himmerland golf og spa resort med kur

Himmerland Golf & Spa Resort

4 stjernet

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er det perfekte ophold til jer, som gerne vil kombinere spa og wellness med golf. Det er meget populært blandt par. Faktisk tager man ofte 2 par afsted, hvor kvinderne ofte hygger sig i spafaciliteterne, mens mændene hygger sig på golfbanen. Himmerland Golf & Spa ligger i Farsø, som ligger ganske tæt på Limfjorden, i det barske og smukke Nordjylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.000 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel thinggaard laekkert kurophold

Hotel Thinggaard

3 stjernet wellness ophold i jylland

Hurup thy, Nordjylland

Hotel Thinggaard er et hyggeligt og fint hotel nær Nationalpark Thy. På hotellets restaurant gøres en dyd ud af at servere god mad lavet med lokale råvarer. Hotellets værelser er fine og danner den perfekte base under Jeres kurophold i Jylland. Et stenkast fra hotellet ligger Sydthy Kurbad, der er et moderne kurcenter med masser af skønne kurfaciliteter.

Entré til kurfaciliteter i Sydthy Kurbad er ikke inkluderet men kan købes i kurbadet til 160 DKK pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

alter meierhof kurophold syd for jylland

Alter Meierhof

5 stjernet syd for jylland

Flensborg, Nordjylland

Alter Meierhof er 5-stjernet luksus hotel i Tyskland, som virkelig vil sparke benene væk under enhver spaelsker. Stedet ligger for det første helt fantastisk, med en smuk udsigt ned til Flensborg Fjord. Ikke nok med at udsigten er fantastisk, deres spaområder er første klasse, så har stedets ene restaurant også to Michelin-stjerner. Ønsker du et kurophold med mulighed for en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige, er Alter Meierhof et godt valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.240 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i jylland

Seværdigheder

Oplev Jyllands seværdigheder

Hvis du har brug for en pause fra kurfaciliteterne under opholdet, kan du for eksempel opleve nogle af Jyllands mange seværdigheder. Dem er der mange af over hele Jylland, og der er både kærestevenlige og familievenlige attraktioner. Hvis du har brug for lidt inspiration til nogle spændende seværdigheder, du kan opleve under kuropholdet i Jylland, har jeg lavet en liste med anbefalinger nedenfor.

5 spændende seværdigheder i Vestjylland

 • Blåvandshuk Fyr, Blåvand
 • Bunkermuseum Hanstholm
 • Lyngvig Fyr, Nær Hvide Sande
 • Mennesket Ved Havet, Esbjerg
 • Jyllandsakvariet, Thyborøn

5 spændende seværdigheder i Nordjylland

 • Rubjerg Knude Fyr, Løkken
 • Nordsøen Oceanarium, Hirtshals
 • Den Tilsandede Kirke, Skagen
 • Vendsyssel Kunstmuseum, Hjørring
 • Skagens Museum, Skagen

5 spændende seværdigheder i Sønderjylland

 • Historiecenter Dybbøl Banke, Sønderborg
 • Skamlingsbanken, Sjølund
 • Højer Sluse, Højer
 • Universe Vidensskabspark, Als
 • Skibsfartsmuseet i Flensborg

5 spændende seværdigheder i Øst- og Midtjylland

 • Kattegatcentret, Grenå
 • ARoS Kunstmuseum, Aarhus
 • Himmelbjerget, Ry
 • Randers Regnskov, Randers
 • Kalø Slotsruin, Rønde

Som du kan se, er der masser af spændende ting at opleve i Jylland. Det er uanset, om du vælger et kurophold i Sydjylland, Nordjylland, Østjylland eller Vestjylland. Hvis en af seværdighederne ligger langt fra kurhotellet, kan I med fordel besøge seværdigheden på vej til eller fra hotellet. Der skal jo også være tid til at nyde kurfaciliteterne på hotellet.

omgivelser i jylland

Natur

Natur og kurophold går hånd i hånd

Et kurophold i Jylland handler for mange om at få slappet fuldstændig af og ikke mindst få ladet batterierne op. Mange af os slapper bedst af i naturen, og derfor er det også oplagt at nyde noget af Jyllands fantastiske natur under kuropholdet. Mange af hotellerne her på siden ligger i naturskønne omgivelser, hvor det er oplagt med en god gåtur. Ønsker I at opleve noget unik natur, vil der med stor sandsynlighed ikke være så langt til nogle af Jyllands kendte naturseværdigheder. Nedenfor finder du mine anbefalinger til skønne naturoplevelser i det jydske.

 • Råbjerg Mile, Skagen
 • Rubjerg Knude Fyr, Løkken
 • Nationalpark Vadehavet
 • Nationalpark Thy
 • Nationalpark Mols Bjerge
 • Området ved Himmelbjerget, Ry
 • Området ved Hvide Sande og Søndervig
 • Grenen, Skagen

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk vil vi gerne slå et slag for velgørenhed. Derfor donerer vi 10 kroner, hvis du booker (og gennemfører) et ophold gennem et af vores links – det kan for eksempel være et kurophold i Jylland. Vi gør brug af affiliatelinks/reklamelinks, hvilket betyder at vi får en kommission, hvis du booker et ophold. Hvis du vil læse mere og se, hvad vi har støttet, kan du læse mere på siden “velgørenhed”, som du kan finde i hovedmenuen.

Tag på kurophold i Jylland med en du holder af

Når man tager på kurophold, tager man typisk to personer afsted. Som oftest vil man nemlig ikke have, at der sker alt for mange ting omkring en. Derfor er det oplagt at tage en partner, ven eller veninde med, når du skal på kurophold. Dette skaber nemlig rammerne for et hyggeligt ophold i Jylland, hvor der virkelig er tid til at slappe af. Ikke nok med at der skal slappes af, skal i naturligvis også nyde nogle af de behandlinger, som hotellerne kan tilbyde jer. Det er oplagt at se på behandlingsmuligheder lige så snart i ankommer til hotellet. På den måde kan i få booket og sikret jer, at i kan få det, som i gerne vil have.

Jylland skaber rammerne for et roligt ophold

Som nævnt tidligere er det vigtigt med rolige omgivelser, når man er på kurophold. Derfor var det vigtigt, at man ikke tager for mange afsted. En anden ting som er virkelig vigtigt, og som Jylland kan tilbyde, er selvfølgelig rolige omgivelser. De rolige omgivelserne findes overalt i Jylland. De steder de udvalgte hoteller ligger, er selvfølgelig også i rolige omgivelser. Tæt ved vandet, skov og natur er det vigtigste. Man kan på mange måder få en helt vildt fed oplevelse ved bare at slappe af på et kurophold og samtidig være i et med den barske jyske natur.

Gode grunde til at vælge Jylland til dit næste kurophold

Der er rigtigt mange gode grunde til at vælge Jylland. Vi nævnte før de rolige omgivelser, i dette afsnit skal det handle om mad, de forskellige hoteller og ikke mindst de venlige mennesker. Lad os komme igang.

I Jylland finder du generelt set nogle fantastiske restauranter. Grunden til dette er egentlig ret simpel. I Jylland går man ekstremt meget op i råvarer, og det gør man fordi, at det er så nemt at komme til dem. Der ligger en masse gårde rundt omkring i Jylland, hvor man nemt kan komme til de bedste råvarer i Danmark. Derudover er de selvfølgelig helt friske, når man får dem serveret på sin tallerken. Få serveret noget af de bedste mad på dit kurophold i Jylland.

I Jylland ligger nogle af Danmarks bedste kurhoteller. Der er ingen tvivl om, at man får noget for pengene, når man booker hos hotellerne. De er moderne, og de har nogle fantastiske spafaciliteter. Derudover er der personale helt fantastiske. De er venlige, søde og ikke mindst hjælpsomme. Da vi var på kurhotel i Jylland for at få en fornemmelse af, hvad det hele drejede sig om, blev vi meget positivt overraskede. Den gode service slår i den grad igennem, når man besøger Jylland.

Oplagt som gave til 2

Står du og skal give en større gave til et par? Så er et kurophold måske det helt rigtige. Vi kan i hvert fald anbefale dig at overveje netop denne type af gave. Her er der ikke blot tale om noget, som man er glad for i to sekunder. Det kunne være det nyeste pulsur eller andet. Her taler vi en oplevelse, hvor man tager ud som en person, og kommer hjem som sig selv. Det kunne måske også være så heldig, at det var dig, som blev inviteret med. Det er da ikke så dårligt, at give en gave og selv være en del af den. Et kurophold i Jylland har alle dage været en helt fantastisk gaveidé.

Få personlig vejledning – Skriv en mail

Hvis du har behov for personlig vejledning, når du skal finde dit næste kurophold i Jylland, skal du selvfølgelig være mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg sidder klar til at besvare din e-mail, og jeg sørger gerne for at svare dig indenfor 24 timer. Det vil være muligt at få personlig vejledning til udvælgelsen af det næste kurhotel, du skal besøge i Jylland. Derudover kan jeg hjælpe dig med at booke igennem vores samarbejdspartnere, så du får booket de rigtige værelser til den rette mængde personer. Derudover er der selvfølgelig mulighed for at tilkøbe behandlinger, havudsigt og så videre. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Se alle de bedste kurophold på Sjælland i denne guide.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk