Kroophold Jylland

Denne side indeholder reklamelinks

Mærk essensen af Jylland på et kroophold

Her på siden finder du en oversigt over nogle af Jyllands bedste kroophold. Du kan læse mere om hver enkelt kro samt se billeder fra stedet. Vi håber, at du med vores guide kan blive inspireret til at finde det perfekte ophold. Rigtig god tur.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Nymindegab Kro

Nørre Nebel, Sydvestjylland

På Vestkysten mellem Blåvand og Hvide Sande ligger Nymindegab Kro med en helt fantastisk beliggenhed. Fra kroen er der kun få hundrede meter ned til Nymindegab Strand, der er en flot hvid sandstrand. På kroens restaurant serveres klassiske retter, der skifter i takt med sæsonen. Det er også muligt at bestille op til en 5-retters menu. Kroen har 39 værelser i en flot moderne indretning. Det perfekte valg til et kroophold i Jylland ved Vesterhavet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.300 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Gram Slotskro

Gram, Sønderjylland

Gram Slotskro er en rigtig fin kro, der ligger i flot natur ved Gram Slot. Kroens værelser er rigtig fint indrettet i royal stil med flotte møbler, gardiner og senge. Der kan bookes alt fra almindelige dobbeltværelser til familieværelser og suite. I slotskroens restaurant serveres mad med respekt for de klassiske kro-traditioner og inspiration fra nutidens tendenser. På Gram Slotskro er der rig mulighed for et afslappende kroophold i Jylland, hvor du kan få ladet batterierne op.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.000 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tyrstrup Kro

Christiansfeld, Sønderjylland

Lidt uden for den hyggelige sønderjyske by Christiansfeld ligger Tyrstrup kro omgivet af smuk natur med både mark og skov. Tyrstrup er en ægte sønderjysk kro, hvor indretningen er rigtig flot med møbler, senge og pynt i ægte krostil. På kroens restaurant serveres både gourmetmenuer med op til 8 retter, ligesom du også kan bestille mere simple retter. Ønsker du et kroophold i Jylland på en lækker kro til en fair pris, så er Tyrstrup Kro et godt valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 952 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Vissenbjerg Storkro

Vissenbjerg, Midtfyn

Godt og vel 20 minutters kørsel øst for Odense ligger Hotel Vissenbjerg Storkro. En hyggelig kro i den lille fynske by Vissenbjerg. Fra Vissenbjerg er der hurtig adgang til Fyns mange attraktioner som Egeskov Slot og H.C. Andersens Hus. Det perfekte sted til parret, der ønsker et romantisk kroophold på Fyn centralt på Fyn. Storkroen byder også børnefamilier velkommen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.075 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Den Gamle Grænsekro

Christiansfeld, Sønderjylland

Fjelsted Skov Hotel ligger blot 3 minutter fra motorvejen mellem Middelfart og Odense. Her ligger den gamle kro i naturskønne og idylliske omgivelser. Nær stedet er blandt andet en flot sø, ligesom der er 10 hektar jord, hvor der er masser af flot natur at opleve. Et hyggeligt ophold centralt på Fyn hvor der er kort afstand til øens mange seværdigheder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Agerskov Kro

Agerskov, Sønderjylland

Agerskov Kro er en klassisk og hyggelig sønderjysk kro. Indretningen er meget klassisk – præcis som den skal være på en gammel dansk kro. Agerskov Kro ligger i Sønderjylland ikke langt fra større byer som Haderslev, Flensborg og Aabenraa. Samtidig er der ikke langt til hverken Vestkysten eller den østlige del af Jylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.040 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Benniksgaard Hotel

Gråsten, Sønderjylland

Selvom Benniksgaard ikke har navn af en kro, synes vi alligevel at stedet fortjener at komme på listen. Hotellet byder nemlig på traditionelle bindingsværksbygninger, som er med til at give stedet fra 1393 en ekstremt hyggelig fremstående. Stedet blev indtil 1997 brugt som landbrug, men er senere blevet lavet til et hotel, der lige så godt kunne have været en kro.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.214 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tambohus Kro og Badehotel

Thyholm, Nordjylland

Tambohus Kro & Badehotel har en uimodståelig beliggenhed lige ned til Limfjorden. Lige uden for døren er en fin badestrand, der fortsætter et langt stykke. Perfekt til en lang gåtur. Kroens restaurant serverer smagfulde retter, hvor råvarerne så vidt muligt hentes lokalt. Kroens værelser er rigtig flotte i ægte badehotel-stil, og det er muligt at booke værelser med havudsigt. Det perfekte kroophold i Jylland, hvis du bare trænger til at slappe af i smuk natur.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 699 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Aalbæk Gl. Kro

Ålbæk, Nordøstjylland

Aalbæk Gl. Kro er en hyggelig kro med en fremragende beliggenhed i det nordjyske. Der er cirka 20 kilometer til Skagen, og så er der gåafstand til havet og brede hvide sandstrande. Kroens værelser er hyggeligt indrettet med lyse farver og mønstre. Aalbæk Gl. Kro har også sin egen restaurant, hvor der serveres retter lavet på sæsonens friske råvarer. Aalbæk Gl. Kro er et fantastisk valg, hvis du ønsker et kroophold i Jylland nær Skagen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 805 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Schackenborg Slotskro

Møgeltønder, Sønderjylland

Ønsker du et kroophold i Jylland i royale omgivelser, så er Schackenborg Slotskro et perfekt valg. Slotskroen ligger nemlig lige ved Schackenborg Slot og den fine slotspark. Værelserne på slotskroen er rigtig flot indrettet i klassisk stil med fine møbler. Det er både muligt at booke standard dobbeltværelser, enkeltværelser, suiter og familieværelser. Kroens restaurant tilbyder et fint udvalg i gourmetretter og ud over enkeltretter, kan du kan blandt andet bestille 2-6 retters menuer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.148 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rold Storkro

Skørping, Nordjylland

I de smukke rebild Bakker ligger Rold Storkro. Stedet er ikke en traditionel dansk kro, men det har dog stadig charmen og den fantastiske danske mad at give til deres besøgende. Stedet ligger meget vægt på kvalitet og kundetilfredshed, og derfor synes vi også, at stedet fortjener en plads på listen over kroophold i Jylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.048 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Svostrup Kro

Svostrup, Midtjylland

Ved Gudenåen lidt uden for Silkeborg ligger den fine Svostrup Kro. Kroen skiller sig ud på sin fantastiske indretning, der på mange måder minder om noget fra et eventyr. I kroens restaurant laves ægte dansk kromad med masser af kærlighed. På Svostrup Kro er der virkelig mulighed for at nyde ægte krostemning i naturskønne omgivelser. Et godt kroophold i Jylland, hvis du vil opleve det smukke midtjylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.075 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund, Nordjylland

Hvalpsund Færgekro har eksisteret siden 1532. Dermed er det en af Danmarks ældste kroer, og det kan mærkes når man ankommer. Der er nemlig en vis charme ved stedet, som trods renovering og modernisering har holdt ved. En af grundene til Hvalpsund Færgekros store succes er udover den fantastiske service formentlig deres fremragende udsigt.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.099 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sallingsund Færgekro

Nykøbing Mors, Nordvestjylland

Lidt uden for Nykøbing Mors ligger den skønne Sallingsund Færgekro i smukke omgivelser ved Limfjorden og et stort skovområde. Der er 40 værelser, hvor det er muligt at booke klassiske dobbeltværelser og en lækker suite. På kroens restaurant serveres retter lavet fra bunden med respekt for de danske traditioner tilsat fornyelse. Lige om hjørnet ligger Jesperhus Feriepark, og Sallingsund Færgekro er derfor idéel, hvis du vil besøge parken.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Malling Kro

Malling, Midtjylland

Malling Kro er en moderne kro, der ligger cirka 14 km syd for Aarhus. Kroens værelser er fine, nyrenoverede i 2017 og har en dejlig størrelse. På kroens restaurant er ønsket at servere gastronomi på et højt niveau med respekt for traditionerne og samtidig med fornyelse.. På restauranten spiller vinen også en stor rolle. Malling Kro er et godt valg til et kroophold i Jylland, hvis du vil opleve Aarhus og gerne vil bo lidt uden for storbyen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 800 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Billum Kro

Billum, Sydvestjylland

Billum Kro er en klassisk landevejskro, der har en rigtig fin beliggenhed kun 15 kilometer fra Blåvand, der er et fantastisk naturområde. På kroen er der 30 værelser, og du kan booke basis- og comfort-værelser. På menukortet i kroens restaurant er klassiske danske kroretter som for eksempel stjerneskud, dansk bøf og svinemørbrad. Billum kro er perfekt til kroferien i Jylland tæt på det fantastiske Vesterhav.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

De bedste kroophold i Jylland samlet et sted

Der er ingen tvivl om, at et kroophold i Jylland er noget det bedste man kan gøre for sig. Dette gælder både sommer og vinter, hvor kroerne byder inden for til varme drikke og ekstremt lækker mad. Er man på kroophold om sommeren, vil man i højere grad gå ud for at nyde naturen. De fleste kroer på denne liste ligger nemlig ekstremt lækkert i naturen, hvorfor kroophold i Jylland er oplagt for både naturelskere og folk, som bare elsker de gode danske traditioner samt den mad, som mange af de forskellige kroer kan tilbyde.

Sådan finder du de bedste kroophold i Jylland

Problemet med kroophold i Jylland, er at de fleste kroer ikke er de dygtigste til at gøre opmærksom på sig selv. Derfor kan det være svært at overskue hvilke muligheder, man reelt set har for at komme på kroophold i Jylland. Heldigvis er der hjælp at hente på internettet. Vi har eksempelvis hos Opholdsguide.dk lavet denne guide, som skal hjælpe dig med at finde den rigtige kro til dit ophold i Jylland. Som du kan se er der rigeligt med kroer at vælge imellem, og derfor tror vi også, at der er en, som passer til jeres behov.

Det er naturligvis forskelligt, hvad folk forventer af den kro, som de skal bo på. Derfor har vi udpenslet de stærke og svage sider ved hvert kroophold, så du nemt kan sammenligne og vurdere, om det er noget for dig.

Hvor i Jylland skal du vælge kroopholdet?

Som du kan se på listen findes der næsten kroophold i alle dele af Jylland. For de fleste vil Sønderjylland være målet, og det er fordi, at der er en helt særlig tradition omkring kroerne i Sønderjylland. Der ligger en del grænsekroer, som du også kan se på listen. Her bliver der serveret helt fantastisk dansk mad med friske råvarer. Derudover ligger kroerne helt fantastisk placeret i naturen. Den dejlige sønderjyske natur er virkelig noget, som rigtigt mange mennesker er helt vilde med. Vælger du et kroophold i Nordjylland, vil du i højere grad blive mødt at mere moderne kroer. De nordjyske kroer er dog også helt fantastiske, og er man til den barske nordjyske natur, er det slet ikke noget dårligt valg heller.

Hvem er Opholdsguide.dk?

Opholdsguide.dk er en hjemmeside, som har til formål at give danskerne en gennemsigtig guide til deres næste ophold. Som du kan se, er vi her også til at guide dig, når det kommer til kroophold i Jylland. Har du brug for hjælp udover den information, som bliver givet ovenfor, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre via vores kontaktformular eller via den e-mail, som du ser nedenfor i min forfatter-boks. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig, og jeg håber, at du finder det, som du søger. Derudover vil jeg bare ønske dig et rigtig dejligt ophold, hvor end i landet du skal hen.

Se også de mange populære kroophold for 2.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk