Kroophold for 2

Denne side indeholder reklamelinks

Find de hyggeligste kroophold for 2 i Danmark

Søger du et romantisk kroophold for 2 personer? Her hos Opholdsguide.dk har vi nemlig lavet en stor guide med skønne kroer, hvor der er de rammer perfekte til et romantisk ophold. Der er på listen både kroer på Fyn, Sjælland og i Jylland. Vi håber, at du kan finde inspiration til dit næste ophold her på siden!

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Nymindegab Kro

Nørre Nebel, Sydvestjylland

Ved Vesterhavet mellem Blåvand og Hvidesande ligger den fine Nymindegab Kro. Kroen har en fantastisk beliggenhed lige ud til det brusende Vesterhav og er et perfekt kroophold for 2, hvis I vil opleve den flotte vestjyske natur. Værelserne er rigtig fine i lyse farver, ligesom restauranten og lobbyen også er det. I kroens restaurant serveres gourmetmad med det bedste fra årstiderne. På restauranten tilbydes også et stort vinkort, hvor der er vine fra en bred pallette af lande.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.300 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Gram Slotskro

Gram, Sønderjylland

I Sønderjylland ved Gram Slot ligger Gram Slotskro. Gram Slot er et rigtig godt valg til parret, der ønsker et romantisk ophold for 2 og plads til afslapning. Kroens værelser har et slotsligt præg med fine møbler. I nogle værelser er der sågar himmelseng. Der kan desuden både bestilles suite, standardværelser og familieværelser. I kroens restaurant serveres klassisk dansk kromad med et strejf af nutiden. Er vejret til det kan maden nydes udendørs.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.000 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Fredensborg Store Kro

Fredensborg, Nordsjælland

Som nabo til det smukke Fredensborg Slot ligger Fredensborg Store Kro. Fredensborg Store Kro er en moderne og luksuriøs kro med gode faciliteter. Værelserne har en indbydende indretning med fine billeder og flotte møbler. I restauranten serveres gourmetretter, ligesom der også er et stort vinkort. Kroen ligger tæt på smuk natur ved Esrum Sø og den eventyrlige slotshave ved Fredensborg Slot. Perfekt til parret, der ønsker et romantisk kroophold for 2.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.076 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Munkebo Kro

Munkebo, Østfyn

I Munkebo Kro er en hyggelig kro, der ligger i naturskønne omgivelser på Fyn ud til Kerteminde Fjord. Kroen ligger under 20 km. fra Odense, hvis I ønsker at opleve byens mange seværdigheder. Kroen fokuserer på at levere ægte krohygge med dejlig mad i restauranten og fine værelser. Der kan både vælges standardværelser, superior-værelser, familieværelser og suite. Et rigtig fint sted til et kroophold for 2 hvis I ønsker at opleve Fyn fra sin bedste side.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.240 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rødvig Kro og Badehotel

Rødvig, Stevns

I Rødvig på Stevns på Sydsjælland ligger det charmerende Rødvig Kro og Badehotel. Kroen ligger lige ud til vandet og et stenkast væk er en ganske god badestrand. Værelserne har en fin og hyggelig indretning i en pæn klassisk badehotel-stil. Kroen har også en restaurant, hvor menuen sammensættes af årstidens bedste råvarer. Rødvig Kro og Badehotel er velegnet til parret, der ønsker et romantisk kroophold for 2 i afslappende og smukke omgivelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.350 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Agerskov Kro

Agerskov, Sønderjylland

Søger I et kroophold for 2 med musik og dans, så vil I bestemt ikke blive skuffet over et ophold på Agerskov Kro. Tværtimod. Agerskov Kro er en utrolig hyggelig kro, der ligger i Agerskov i Sønderjylland. Herfra er der god køreafstand til nogle af Sønderjyllands mange attraktioner. Kroen har en lang historie bag sig, der kan dateres helt tilbage til 1767. Den lange historie kan tydeligt mærkes, så snart I træder ind på kroen. Kroen er nemlig rigtig flot og klassisk indrettet med fine malerier og høje gardiner.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.040 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tambohus Kro og Badehotel

Thyholm, Nordjylland

Hvis du er på jagt efter kroophold for 2 ved vandet, så er Tambohus Kro & Badehotel et perfekt valg. Kroen ligger nemlig lige ud til Limfjorden. Det er muligt at booke værelser med en flot udsigt over fjorden. Kroens værelser er generelt rigtig pæn med inspiration fra den klassiske badehotel-stil. I kroens restaurant serveres både gourmetretter og klassisk kromad. Den flotte udsigt over Limfjorden kan naturligvis nydes fra restauranten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 699 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Schackenborg Slotskro

Møgeltønder, Sønderjylland

Lige ved Schackenborg Slot i den hyggelige sønderjyske by Møgeltønder ligger Schackenborg Slotskro. En klassisk kro i flotte omgivelser, der kan levere den ægte krooplevelse. Slotskroens værelser er indrettet i bedste slotslige stil med autentiske billeder på væggene og møblerne har masser af patina. Ønsker I at spise middag på stedet, serveres gourmetretter med en kreativ tilgang. Et godt valg til parret, der søger et afslappende kroophold for 2 i rolige omgivelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.148 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Fjordkroen

Tappernøje, Sydsjælland

Hotel Fjordkroen er en luksuriøs og lækker kro med en fantastisk beliggenhed ud til Præstø Fjord på Sydsjælland. Kroen har nogle fine udendørs opholdsområder, hvor udsigten kan nydes fra, hvis vejret er til det. Værelserne på kroen er pænt indrettet i en indbydende stil. Jeg kan anbefale en tur til Præstø, der er en hyggelig by med havn og charmerende brostensbelagte gader. Her får I et luksus kroophold for 2 til en rigtig god pris!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 845 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Aalbæk Gl. Kro

Ålbæk, Nordøstjylland

Rold Storkro ligger lige i udkanten af den store Rold Skov i Nordjylland. Rold Storkro ligger helt for sig selv langt væk fra omverdenens stress og jag, og der er derfor rig mulighed for at sætte tempoet ned og nyde et kroophold for 2. Rold Storkro er hyggeligt indrettet og værelserne er rigtig fine og moderne indrettet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 805 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rold Storkro

Skørping, Nordjylland

Aalbæk Gl. Kro er en traditionel dansk kro med en fremragende beliggenhed i det nordjyske. Kroen ligger blot få minutters gang fra Kattegat og kun 20 km. syd for Skagen. Ønsker I at opleve det smukke Nordjylland, så er er Aalbæk Gl. Kro et fantastisk kroophold for 2. Ønsker I at spise middag på kroen, serveres der en sammensat menu af årstidens bedste råvarer i den fine restaurant, der er indrettet i en autentisk klassisk krostil.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.048 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sallingsund Færgekro

Nykøbing Mors, Nordvestjylland

Søger I en klassisk krooplevelse i smuk natur, så er Sallingsund Færgekro et godt valg. Kroen ligger flot ud til Limfjorden omgivet af skov ikke langt fra Nykøbing Mors. Færgekroen ligger desuden tæt på Jesperhus Feriepark. Kroen tilbyder både standard dobbeltværelser og suiter, hvis det skal være lidt mere luksuriøst. Færgekroen har også en restaurant, hvor maden laves af årstidens friske råvarer og fra bunden. Et hyggeligt sted perfekt til et kroophold for 2!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Stor guide med kroophold for 2

Er du på jagt efter et godt kroophold for 2? Måske som gave eller blot til din partner og dig? Så kan du helt sikkert bruge vores guide. Her har vi samlet nogle af landets bedste kroophold for 2 Under hvert kroophold går vi mere i dybden med kroen, nærliggende attraktioner,  ligesom du kan se billeder fra stedet. Vi håber, at du kan bruges vores guide!

Hvorfor tage på kroophold?

I Danmark har vi rigtig mange fine ældre kroer fyldt med traditioner. Der er for eksempel Den Gamle Grænsekro i Christiansfeld, Rudbøl Grænsekro, Hvalpsund Færgekro, Agerskov Kro med videre. Alle ovenstående kroer er med her i oversigten med gode kroophold for 2, ligesom der er et par ekstra muligheder. Der er noget afslappende ved at være på kroophold. Først og fremmest er det enormt hyggeligt og meget afslappende.

Det er oplagt at kombinere et kroophold for 2 med en eller flere attraktioner i området, hvor kroen ligger. Vælger i for eksempel en sønderjysk kro, er det mere end oplagt at tage et smut ned over den tyske grænse, hvor der ligger flere hyggelige byer. Vi kan blandt anbefale Flensborg. Tager I til Nordjylland, er det oplagt at tage en tur til Skagen. Under hvert ophold kommer vi med vores bud på de attraktioner, som I bare skal opleve.

Kroophold for 2 – den perfekte gave

Da der findes kroophold for 2 i alle prisklasser, er det en meget oplagt gave. Et kroophold kan I både give i bryllupsgave, julegave til parret eller som noget helt tredje. Det kan også være den perfekte gave, hvis du skal glæde din partner – eksempelvis i valentinsgave. Her på siden er der kroophold for 2 i alle prisklasser, og vi håber derfor, at du nemt og hurtigt kan finde det rette kroophold. Finder du et ophold, som du gerne vil købe, kan du klikke dig videre til forhandleren af opholdet via den grønne knap. Så kommer du direkte videre til bestillingen af det enkelte ophold.

Lad romantikken blomstre

På et kroophold for 2 er der rig mulighed for at lade romantikken blomstre. Det er kun Jer, der er afsted, og I kan tage dagen i lige præcis det tempo, som I gerne vil. For at få et så godt kroophold som muligt, anbefaler vi altid, at I ikke har alt for mange planer. Hvis I har mange planer, kan I nemlig hurtigt få meget travlt, og det er jo ikke meningen. På et kroophold for 2 skal der være tid til hinanden – noget som mange par forsømmer i dagligdagen. Tager I på kroophold er I sikret nogle hyggelige og romantiske omgivelser, hvor I har de bedste forudsætninger for at nyde hinandens selvskab.

Kroophold for 2 med god mad

Rigtig mange af kroerne vist i vores oversigt har et fantastisk køkken, hvor I mulighed for at nyde et rigtig lækkert måltid mad. Nogle kroer har en stor og overdådig buffet, mens der på andre kroer serveres retter. I weekenderne bliver der på mange kroer spillet op til musik og dans. Derfor kan vi også anbefale at booke bord på kroernes restaurant i weekenderne. Middagen er ikke inkluderet i den viste pris, så I har også friheden til at finde en restaurant i området.

Hvem er Opholdsguide.dk?

Opholdsguide.dk er en hjemmeside, der udarbejder guides med forskellige ophold – blandt andet kroophold for 2. Bag Opholdsguide.dk står Magnus og Mikkel. Vi ønsker at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, som vi har herhjemme. Vi elsker selv at tage på forlænget weekend herhjemme, og det vil vi gerne videreføre. Derfor er Opholdsguide.dk skabt. Ud over denne guide med kroophold for 2, laver vi også guides med spaophold, slotsophold og så videre.

Måske vil du bare gerne opleve Fyn? Med et kroophold på Fyn får du set alle de bedste ting og den fantastiske natur.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk