kroophold fyn

Kroophold Fyn

Oplev det fine Fyn med et lækkert kroophold

Fyn er fyldt med skønne kroer, der indbyder til et dejligt kroophold med afslapning og gode oplevelser. Her på siden finder du vores anbefalinger til kroopholdet på Fyn. Du kan i guiden finde mere information om de forskellige kroer, se billeder og ikke mindst gå videre til bookingen gennem vores samarbejdspartner. Vi håber, at du kan finde inspiration til kroopholdet på Fyn!

kroophold fyn

Munkebo Kro

3 stjernet

Munkebo, Østfyn

Munkebo Kro ligger lige ud til Kerteminde Fjord i den hyggelige by Munkebo. Kroen har en hyggelig atmosfære og lige præcis den stemning, man forventer på en traditionel dansk kro. Kroen har fine værelser og et dejlig restaurant, der serverer danske klassikere samt mere moderne retter.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.240 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kroophold fyn fjeldsted skov hotel

Fjelsted Skov Hotel

3 stjernet

Fjelsted, Vestfyn

Fjelsted Skov Hotel ligger blot 3 minutter fra motorvejen mellem Middelfart og Odense. Her ligger den gamle kro i naturskønne og idylliske omgivelser. Nær stedet er blandt andet en flot sø, ligesom der er 10 hektar jord, hvor der er masser af flot natur at opleve. Et hyggeligt ophold centralt på Fyn hvor der er kort afstand til øens mange seværdigheder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 649 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel troense

Hotel Troense

3 stjernet kroophold fyn

Troense, Tåsinge

Hotel Troense er et idyllisk hotel på øen Taasinge lidt syd for Svendborg. Hotel Troense ligger flot lige ud til Svendborg Sund med en smuk udsigt over sundet og Troense Havn. Et ophold på Hotel Troense er det perfekte valg til parret, der trænger til et idyllisk ophold på et lækkert hotel.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.175 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

fangel kro

Fangel Kro og Hotel

3 stjernet kroophold fyn

Fangel, Odense

I Fangel lidt syd for Odense ligger Fangel Kro og Hotel. Et rigtig hyggeligt sted med flotte værelser og en rigtig fin restaurant. Et kroophold på Fyn på Fangel Kro og Hotel er det idéelle valg, hvis I ønsker et ophold tæt på Odense lidt uden for storbyens trafikerede veje med højt til loftet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 925 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

tornoees hotel kroophold fyn

Tornøes Hotel

3 stjernet

Kerteminde, Østfyn

På havnen i Kerteminde ligger det fine hotel, Tornøes Hotel. Hotellet har en god central beliggenhed i Kerteminde med kort adgang til stranden og vandet. Kerteminde er en hyggelig by, hvor der er et fantastisk liv i sommerhalvåret. Her afholdes ofte koncerter rundt omkring i byen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

vissenbjerg storkro

Hotel Vissenbjerg Storkro

3 stjernet

Vissenbjerg, Midtfyn

Godt og vel 20 minutters kørsel øst for Odense ligger Hotel Vissenbjerg Storkro. En hyggelig kro i den lille fynske by Vissenbjerg. Fra Vissenbjerg er der hurtig adgang til Fyns mange attraktioner som Egeskov Slot og H.C. Andersens Hus. Det perfekte sted til parret, der ønsker et romantisk kroophold på Fyn centralt på Fyn. Storkroen byder også børnefamilier velkommen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 941 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder paa fyn

Seværdigheder

Seværdigheder på Fyn

På Jeres kroophold på Fyn er der masser af seværdigheder og attraktioner, som I kan besøge. Vi vil i dette afsnit komme med en række gode forslag til, hvad I kan opleve under opholdet:

  • Egeskov Slot
  • H.C. Andersens Hus
  • Odense Domkirke
  • Bridgewalking ved Lillebælt
  • Odense Zoo
  • Danmarks Jernbanemuseum
  • Fjord & Bælt
  • Den Fynske Landsby
  • Valdemars Slot

Ud over ovenstående seværdigheder er Fyn også rig på smuk natur, der kun venter på at blive udforsket. Vi er selv særligt begejstret for Sydfyn og området omkring Kerteminde, hvor der er skønne badestrande. Destinationer som disse er perfekte til en picnic i det gode vejr.

Vi anbefaler, at I ikke har et for stramt program på Jeres kroophold på Fyn. Der skal også være tid til at slappe af og tage sig tid til det hele. Drøner I rundt mellem forskellige seværdigheder, kan det hurtig blive stressende, og det er jo ikke meningen med et kroophold.

omgivelser paa fyn

Omgivelser

Oplev Fyns smukke natur

Fyn er oplagt destination til kroopholdet, hvis du gerne vil opleve og bo i en smuk natur. Mange af Fyns fine kroer ligger i naturskønne omgivelser, hvor der ikke er langt til skov og vand. For eksempel ligger Munkebo Kro lige ud til Kerteminde Fjord og Hotel Troense lige ud til Svendborg Sund. Ud over smuk beliggenhed er der også skønne naturomgivelser rundt omkring på Fyn. Opholder du dig på det sydlige Fyn, er det oplagt at besøge Egeskov Slotspark eller Hindsgavl Dyrepark. Er du på kroophold på det nordlige Fyn, kan jeg varmt anbefale en tur til Fyns Hoved – det er en fremragende destination, hvis du elsker synet af vand – og hvem gør ikke det?

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Vi donerer 10 kroner til velgørenhed, hver gang et ophold købt via vores links fuldendes. Vi modtager nemlig en kommission, fordi vi gør brug af affillierede/reklamelinks. Hvis du vil læse mere om vores donationer og se, hvad vi har støttet, kan du læse mere under menupunktet “velgørenhed”.

Fyn er rig på skønne kroer

Ønsker du et kroophold, så er Fyn den perfekte destination. Rundt omkring på Fyn ligger nemlig masser af skønne kroer og krolignende hoteller, der byder indenfor til et ophold, du sent vil glemme. Mange af kroerne her på siden ligger i naturskønne områder rundt omkring på Fyn, og der er skønne restauranter på kroerne, der byder dig på en fantastisk gourmetoplevelse.

Selvom det ikke er alle steder i guiden, der er kroer af navn, så har vi alligevel valgt at tage dem med i denne oversigt. Du har nemlig her mulighed for at finde en fantastisk atmosfære, ligesom der er på de traditionelle danske kroer. Her på siden kan du læse mere om de forskellige steder, ligesom du også kan se billeder.

Kroophold på Fyn er en glimrende gaveidé

Kender du en, der har brug for at blive forkælet? Så er et kroophold på Fyn en fantastisk gaveidé. Her får vedkommende nemlig rig lejlighed til at hive stikket ud og nyde et skønt kroophold på Fyn.

Et kroophold er særligt velegnet som gaveidé til det ældre par, der ønsker at kombinere et ophold med at se forskellige seværdigheder og ikke mindst god mad. Kender du andre, der har en svaghed for kroferie, så er et kroophold selvfølgelig også her en fantastisk gaveidé. Her på siden finder ud kroer, der tilbyder lidt af det hele. Der er både kroer tæt ved Odense og i naturskønne omgivelser på Sydfyn og Østfyn.

Hvilken årstid er den bedste til kroophold på Fyn?

Spørger du os, så er et kroophold på Fyn særligt skønt i sommerhalvåret og tidligt på efteråret. Her er vejret stadig fornuftigt til udflugter, og I kan opleve de mange ting uden at skulle pakke Jer fuldstændig ind. Det kommer naturligvis også helt an på, hvad Jeres planer er med kroopholdet. Vil I se muséer og primært opholde Jer indendørs, kan et ophold i vinterhalvåret også være rigtig godt. Her er maden stadig lige så god, og der er stadig masser af spændende oplevelser på Fyn, selvom solen ikke skinner. Tænk lidt over, hvad I vil under kroopholdet. Er det at opleve natur, eller vil I primært være indendørs?

Vi ønsker Jer et rigtig godt ophold!

Har du brug for mere inspiration? Så se også vores oversigt med kroophold på Nordsjælland!

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk