kroophold nordsjaelland

Kroophold Nordsjælland

Besøg en af de fantastiske kroer i Nordsjælland

Nordsjælland er et fantastisk område til et kroophold. Naturen er helt fantastisk, og der er masser af dejlige kroer i området. Her på siden har vi samlet vores bedste anbefalinger til kroer i Nordsjælland. Her er både forslag til par, vennegrupper og familier. Vi håber, at du kan blive inspireret til dit næste kroophold!

fredensborg store kro kroophold nordsjaelland

Fredensborg Store Kro

4 stjernet kroophold i nordsjaelland

Fredensborg, Nordsjælland

Et stenkast fra Fredensborg Slot ligger den hyggelige kro Fredensborg Store Kro. Store kro er en kro med masser af historie. Kroen kan nemlig dateres helt tilbage til 1723. Her får I et kroophold tæt på den smukke natur i Nordsjælland. Blandt andet ligger Esrum Sø blot et stenkast fra kroen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.020 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hoejby kro

Højby Kro og Hotel

3 stjernet kro

Højby, Nordsjælland

I det smukke Odsherred ligger den hyggelige Højby Kro og Hotel. På Højby Kro er der mulighed for at opleve ægte krostemning med den fine restaurant og de flotte lokaler. Værelserne på kroen er rigtig flotte, hvilket skaber de perfekte rammer til et godt kroophold i Nordsjælland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 875 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

gerlov kro kroophold jaegerspris

Gerlev Kro og Hotel

3 stjernet kro

Jægerspris, Nordsjælland

I det smukke Jægerspris ligger den charmerende kro, Gerlev Kro og Hotel. Siden har 1967 fungeret som kro og har haft glade gæster til overnatning og god mad. Gerlev Kro er et idéelt kroophold i Nordsjælland til både par, mor/datter, venner og eller familier.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hundested kro nordsjaelland

Hundested Kro og Hotel

3 stjernet kro nordsjaelland

Hundested, Nordsjælland

Hundested Kro og Hotel er en hyggelig kro, der i skrivende stund har 34 værelser. 8 værelserne har altan, hvor der er udsigt vandet og Hundested havn. Kroen ligger nemlig lige ved havnen i Hundested, hvor der er også er en fantastisk badestrand, som det ses på ovenstående billeder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 850 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

asminderoed kro kroophold nordsjaelland

Asminderød Kro

3 stjernet kro

Fredensborg, Nordsjælland

Asminderød Kro er et fantastisk sted, hvis du og din partner trænger til en weekend i romantikkens tegn, hvor der er rig mulighed for at koble af. På Asminderød Kro er lokalerne flotte og nyistandsatte. Det samme er kroens værelser, hvor der er alt, I behøver for at få et vellykket kroophold i Nordsjælland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 795 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i nordsjaelland

Seværdigheder

Seværdigheder i Nordsjælland

Uanset om I vælger et kroophold i Nordvest- eller Nordøstsjælland, er der masser af spændende ting at opleve under Jeres kroophold. Det gælder både inden for natur, kunst og kultur. Et kroophold er særdeles velegnet, hvis du ønsker at opleve flere forskellige seværdigheder i et område. Her på siden kan du få lidt inspiration til forskellige seværdigheder i Nordsjælland.

Spændende seværdigheder i den østlige del af Nordsjælland

 • Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk
 • Karen Blixen Museet, Rungsted
 • Nivaagaard Museum, Nivå
 • Bakken, Klampenborg
 • Øresundsakvariet, Helsingør
 • Fredensborg Slot, Fredensborg
 • Rudolph Tegners Museum og Statuepark, Dronningmølle

Spændende seværdigheder i den vestlige del af Nordsjælland

 • Sommerland Sjælland, Nykøbing Sjælland
 • Hempel Glasmuseum, Nykøbing Sjælland
 • Odsherred Kunstmuseum, Asnæs
 • Sjællands Odde
 • Knud Rasmussens Hus, Hundested
 • Odsherred Brandmuseum

Som du kan læse er der masser af spændende ting at opleve både i den vestlige og østlige del af Nordsjælland under Jeres kroophold.

omgivelser i nordsjaelland

Omgivelser

Oplev Nordsjællands flotte natur

Der er både I østlige og vestlige del af Nordsjælland en helt fantastisk natur. Jeg er personligt særligt vild med området langs kysten ved Strandvejen, hvor der flere steder er nogle helt forrygende naturområder – blandt andet Jægersborg Dyrepark eller området ved Charlottenlund Fort lige uden for Hellerup. Opholder I Jer nær Fredensborg bør i prioritere både at besøge slottet og den fine slotshave. Slottet ligger i øvrigt lige ud til den flotte Esrum Sø.

Vælger I et kroophold i Nordsjælland længere nordpå, er der også en helt forrygende natur i området omkring Tisvildeleje, hvor det er oplagt at besøge Tisvilde Hegn, der er et smukt naturområde med skov lige ud til kysten. Overalt på Nordsjælland er der i øvrigt flotte sandstrande, hvilket gør det oplagt at vælge Nordsjælland som destination for Jeres kroophold i sommerhalvåret.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Hos Opholdsguide.dk vil vi rigtig gerne være med til at støtte velgørenhed. Derfor donerer vi 10 kroner, hver gang et ophold købt gennem et af vores links til hoteller, gennemføres. Så modtager vi nemlig en kommission, da vi gøre brug af affilierede links/reklamelinks. Du kan læse mere om vores donation, hvornår vi donerer, og hvem vi har doneret til under menupunktet “velgørenhed”.

Nyd den smukke natur

Ud over de mange spændende attraktioner, er der også en helt fantastisk natur flere steder på Nordsjælland. Der er naturligvis området omkring Strandvejen, men vi kan også anbefale en smuttur til området ved Tisvilde, hvor der er nogle helt fantastiske sandstrande. Herudover er der også nogle fantastiske skove som eksempelvis Troldeskoven, Gribskov samt Parforcejagtlandskabet der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Der er masser af spændende naturattraktioner i Nordsjælland, som vi klart kan anbefale at besøge under Jeres kroophold.

Særligt i sommerhalvåret er områderne frodige og blomstrer. Derfor kan vi varmt anbefale at tage afsted her, hvis I ønsker et kroophold fyldt med smuk natur. Er I mere til gourmetmad og afslapning på kroen, kan I også sagtens tage afsted i vinterhalvåret.

Stor guide til dit kroophold i Nordsjælland

Her på opholdsguide.dk vil vi gerne hjælpe danskerne med at finde det rette ophold. Det er uanset, om det er et kroophold i Nordsjælland, et slotsophold eller et spaophold. Der er så mange skønne steder herhjemme, der er værd at besøge. Et af de områder er Nordsjælland, hvor der ligger masser af fine kroer, slotte og hoteller, der tilbyder overnatninger.

Her på siden finder du vores anbefalinger til kroer i Nordsjælland.

Vores ambition er at have guides med både budgetvenlige og luksuriøse valg, så der er noget for alle. Du kan i guiden læse mere om kroerne og se billeder. Vi sælger ikke selv ophold, men arbejder sammen med forskellige partnere. Køber du noget gennem et af vores links, kan vi få en kommission.

Der er fantastiske kroer i Nordsjælland

Nordsjælland er rig på fantastiske kroer, der kun venter på at blive besøgt. Her tilbydes dejlig mad og gode oplevelser. Mange kroer gør en dyd ud af at servere god mad, og derfor giver det også god mening at prøve kroens restaurant, hvis I skal være afsted flere dage. Der er ikke middag inkluderet i de viste ophold her på siden. Det giver Jer også mulighed for at opleve nogle af de lokale restauranter, hvis I hellere vil det.

Et kroophold i Nordsjælland kan være en fantastisk mulighed for at få koblet af fra en hektisk hverdag, som mange danskere oplever. Det kan desuden også være godt for parforholdet at tage afsted på en weekend getaway, hvor I kan få lidt kvalitetstid væk fra hverdagens rammer. På et kroophold i Nordsjælland er der fuld fokus på Jer, og I kan gøre lige præcis det, I har lyst til.

Se også hele vores oversigt med kroophold eller mere brede oversigt med kroophold på Sjælland.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk