Kroophold Nordsjælland

Ophold Kroophold Sjælland

Nordsjælland

Denne side indeholder reklamelinks

Besøg en af de fantastiske kroer i Nordsjælland

Nordsjælland er et fantastisk område til et kroophold. Naturen er helt fantastisk, og der er masser af dejlige kroer i området. Her på siden har vi samlet vores bedste anbefalinger til kroer i Nordsjælland. Her er både forslag til par, vennegrupper og familier. Vi håber, at du kan blive inspireret til dit næste kroophold!

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Fredensborg Store Kro

Fredensborg, Nordsjælland

Et stenkast fra Fredensborg Slot ligger den hyggelige kro Fredensborg Store Kro. Store kro er en kro med masser af historie. Kroen kan nemlig dateres helt tilbage til 1723. Her får I et kroophold tæt på den smukke natur i Nordsjælland. Blandt andet ligger Esrum Sø blot et stenkast fra kroen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.076 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Højby Kro og Hotel

Højby, Nordsjælland

I det smukke Odsherred ligger den hyggelige Højby Kro og Hotel. På Højby Kro er der mulighed for at opleve ægte krostemning med den fine restaurant og de flotte lokaler. Værelserne på kroen er rigtig flotte, hvilket skaber de perfekte rammer til et godt kroophold i Nordsjælland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 875 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Gerlev Kro og Hotel

Jægerspris, Nordsjælland

I det smukke Jægerspris ligger den charmerende kro, Gerlev Kro og Hotel. Siden har 1967 fungeret som kro og har haft glade gæster til overnatning og god mad. Gerlev Kro er et idéelt kroophold i Nordsjælland til både par, mor/datter, venner og eller familier.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hundested Kro og Hotel

Hundested, Nordsjælland

Hundested Kro og Hotel er en hyggelig kro, der i skrivende stund har 34 værelser. 8 værelserne har altan, hvor der er udsigt vandet og Hundested havn. Kroen ligger nemlig lige ved havnen i Hundested, hvor der er også er en fantastisk badestrand, som det ses på ovenstående billeder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 850 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Asminderød Kro

Fredensborg, Nordsjælland

Asminderød Kro er et fantastisk sted, hvis du og din partner trænger til en weekend i romantikkens tegn, hvor der er rig mulighed for at koble af. På Asminderød Kro er lokalerne flotte og nyistandsatte. Det samme er kroens værelser, hvor der er alt, I behøver for at få et vellykket kroophold i Nordsjælland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 795 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Nyd den smukke natur

Ud over de mange spændende attraktioner, er der også en helt fantastisk natur flere steder på Nordsjælland. Der er naturligvis området omkring Strandvejen, men vi kan også anbefale en smuttur til området ved Tisvilde, hvor der er nogle helt fantastiske sandstrande. Herudover er der også nogle fantastiske skove som eksempelvis Troldeskoven, Gribskov samt Parforcejagtlandskabet der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Der er masser af spændende naturattraktioner i Nordsjælland, som vi klart kan anbefale at besøge under Jeres kroophold.

Særligt i sommerhalvåret er områderne frodige og blomstrer. Derfor kan vi varmt anbefale at tage afsted her, hvis I ønsker et kroophold fyldt med smuk natur. Er I mere til gourmetmad og afslapning på kroen, kan I også sagtens tage afsted i vinterhalvåret.

Stor guide til dit kroophold i Nordsjælland

Her på opholdsguide.dk vil vi gerne hjælpe danskerne med at finde det rette ophold. Det er uanset, om det er et kroophold i Nordsjælland, et slotsophold eller et spaophold. Der er så mange skønne steder herhjemme, der er værd at besøge. Et af de områder er Nordsjælland, hvor der ligger masser af fine kroer, slotte og hoteller, der tilbyder overnatninger.

Her på siden finder du vores anbefalinger til kroer i Nordsjælland.

Vores ambition er at have guides med både budgetvenlige og luksuriøse valg, så der er noget for alle. Du kan i guiden læse mere om kroerne og se billeder. Vi sælger ikke selv ophold, men arbejder sammen med forskellige partnere. Køber du noget gennem et af vores links, kan vi få en kommission.

Der er fantastiske kroer i Nordsjælland

Nordsjælland er rig på fantastiske kroer, der kun venter på at blive besøgt. Her tilbydes dejlig mad og gode oplevelser. Mange kroer gør en dyd ud af at servere god mad, og derfor giver det også god mening at prøve kroens restaurant, hvis I skal være afsted flere dage. Der er ikke middag inkluderet i de viste ophold her på siden. Det giver Jer også mulighed for at opleve nogle af de lokale restauranter, hvis I hellere vil det.

Et kroophold i Nordsjælland kan være en fantastisk mulighed for at få koblet af fra en hektisk hverdag, som mange danskere oplever. Det kan desuden også være godt for parforholdet at tage afsted på en weekend getaway, hvor I kan få lidt kvalitetstid væk fra hverdagens rammer. På et kroophold i Nordsjælland er der fuld fokus på Jer, og I kan gøre lige præcis det, I har lyst til.

Se også hele vores oversigt med kroophold eller mere brede oversigt med kroophold på Sjælland.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk