Kroophold Nordsjælland

Ophold Kroophold

Sjælland

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev det bedste af Sjælland med et kroophold

Skal du på kroophold på Sjælland? Så er du landet på den helt rette side. Her på siden finder du nemlig en stor guide med vores bedste anbefalinger til dit kroophold på Sjælland. Vi kommer med vores anbefalinger til kroer og seværdigheder i nærheden af kroen. Du kan ligeledes se billeder fra de forskellige kroer på Sjælland og ikke gå direkte videre til booking hos vores samarbejdspartner. Vi håber, at du kan finde inspiration i vores oversigt!

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Fredensborg Store Kro

Fredensborg, Nordsjælland

Fredensborg Store Kro ligger blot få minutters gang fra det eventyrlige Fredensborg Slot. Med udsyn til slottet og tæt på den smukke natur ved Esrum Sø, ligger Fredensborg Store Kro helt fantastisk. Her er rig mulighed for at koble af, nyde en romantisk weekend eller få en sjov weekend med familien.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.076 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Fjordkroen

Tappernøje, Sydsjælland

I Tappernøje på Sydsjælland ligger den luksuriøse kro, Hotel Fjordkroen. Fjordkroen ligger lige ud til Præstø Fjord og har en helt fantastisk udsigt. Den smukke udsigt kan nydes fra flere udendørs opholdsområder på kroen. Perfekt til ren afslapning på en dag med sol og sommer. Hotel Fjordkroen er et fantastisk valg til kæresteweekenden eller til afslapning med en god ven/veninde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 845 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rødvig Kro og Badehotel

Rødvig, Stevns

I Rødvig på Stevns ligger kroen og badehotellet, Rødvig Kro og Badehotel. Et hyggeligt sted i naturskønne omgivelser. Kroen ligger lige ud til Østersøen og ude foran kroen er en dejlig badestrand, der er helt fantastisk på en varm sommerdag.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.350 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Højby Kro og Hotel

Højby, Nordsjælland

I det nordlige Sjælland lidt uden for Nykøbing Sjælland ligger Højby Kro og Hotel. Højby Kro og Hotel leverer den klassiske krostemning på bedste vis med fine værelser, en klassisk krostue, god mad og ikke mindst en hyggelig atmosfære. På Højby Kro og Hotel vil du føle dig velkommen fra første sekund.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 875 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Herløv Kro Hotel

Herlev, Hovedstaden

Herløv Kro og Hotel er det perfekte kroophold, hvis I vil have mulighed for en smuttur til København. Herløv Kro og Hotel leverer den klassiske krostemning i bedste stil med flotte værelser, en hyggelig restaurant i en rigtig flot bygning midt i Herlev. Kroen har mere end 150 år bag sig og ved præcis, hvad der skal til for at levere et godt kroophold på Sjælland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 985 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Kirstine

Næstved, Sydsjælland

I hjertet af Næstved ligger det flotte hotel, Hotel Kirstine. Hotellet er tæt på både midtbyen og på den flotte natur omkring Susåen. Tager I afsted i sommerhalvåret, kan vi også anbefale en tur til feriebyen Karrebæksminde, hvor der er en fantastisk badestrand. Hotel Kirstine er et hyggeligt hotel, hvor der er styr på tingene.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.200 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Asminderød Kro

Fredensborg, Nordsjælland

I Fredensborg ligger den hyggelige Asminderød Kro. Et ophold på kroen er perfekt til parret, der søger en romantisk weekend getaway, hvor der er tid til hinanden. Der er masser af spændende ting nær Fredensborg. I byen ligger blandt andet Fredensborg Slot, der har en eventyrlig slotspark, hvor vi godt kan anbefale en lang gåtur. Et idéelt kroophold på Sjælland til parret!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 795 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hundested Kro og Hotel

Hundested, Nordsjælland

På toppen af Sjælland ligger Hundested Kro og Hotel. Kroen ligger et stenkast fra Hundested Strand, der er helt fantastisk på en varm sommerdag. Kroen ligger flot ud til vandet, hvor der fra flere af værelserne er en nydelig havudsigt. Et ophold på Hundested Kro og Hotel er et fantastisk valg, hvis I trænger til at komme lidt væk fra hverdagen og bare har brug for at slappe fuldstændig af.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 850 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Menstrup Kro

Menstrup, Sydsjælland

Hotel Menstrup Kro er en klassisk kro, der ligger cirka 20 minutters kørsel fra Næstved Centrum. Menstrup Kro er som en traditionel dansk kro skal være med god mad og en fin indretning, der kan få ens tanker tilbage til de gode gamle dage. Menstrup Kro er et godt valg til både par, venner/veninder og ikke mindst familier, der vil opleve, hvad Sydsjælland har at byde på.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 833 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Gerlev Kro og Hotel

Jægerspris, Nordsjælland

Gerlev Kro og Hotel er en hyggelig og klassisk dansk kro, der siden 1967 har budt gæster indenfor til god mad og overnatning. Kroen ligger i naturskønne omgivelser med både Roskilde Fjord og Jægerspris Bugt tæt på.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvorfor kroferie på Sjælland?

Der findes rigtig mange skønne steder at tage på kroferie i hele landet. Så hvorfor lige vælge en kroferie på Sjælland? Der findes rigtig mange skønne naturområder på både det sydlige Sjælland og i Nordsjælland. Ligeledes er der rigtig mange fantastiske kroer, der kun venter på at byde dig inden for til en fantastisk kroferie på Sjælland.

En kroferie på Sjælland kan være en rigtig god måde at komme ned i gear på, hvis du har en hektisk hverdag med mange gøremål. På en kroferie i det sjællandske er der de perfekte rammer til at komme ned i gear igen. Her står venligt personale klar til at byde dig velkommen, og så er der ikke mindst masser af spændende ting at opleve på Sjælland.

Forkæl kæresten med et kroophold på Sjælland

Har din kæreste travlt i hverdagen? Hvorfor så ikke forkæle hende med et lækkert kroophold på Sjælland? Der er masser af romantiske kroer rundt omkring på Sjælland, hvor I kan nyde en romantisk wekend i fred og ro. At komme lidt væk fra hverdagen kan være rart for alle i ny og næ, så man kan få dagligdagen lidt på afstand og i stedet bruge tid med dem, man holder af.

På et kroophold på Sjælland er der tid og rum til at spise en god middag, se forskellige attraktioner og ikke mindst bare tage det hele i et roligt tempo. Her er ingen stress, jag og daglige pligter. Et kroophold på Sjælland er særligt idéelt til kæresten og dig, hvis I har en svaghed for den danske kultur. Mange af kroerne på Sjælland serverer klassisk kromad med et moderne twist. Mange af kroerne er desuden indrettet som de “gamle” kroer var det, og der er derfor stadig mange steder den rigtige krostemning.

Se også vores guide med alle kroophold i Midtjylland - Et spændende område.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk