Kroophold Midtjylland

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev det smukke midtjylland med et kroophold

Midtjylland er fyldt med flotte områder og skønne kroer. Det bakkede landskab ved Silkeborg, vestkysten eller området ved Mols Bjerge er blot nogle af de smukke områder, midtjylland kan byde på. Her på siden kan du finde vores forslag til skønne kroer i Midtjylland, der er oplagte til et kroophold i det midtjyske.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sevel Kro

Sevel, Midtjylland

Ud til Sallingsund ligger den hyggelige Sallingsund Færgekro i naturskønne omgivelser. Et stenkast væk ligger en fin badestrand og et stort skovområde. Jesperhus Feriepark ligger lige om hjørnet, og kroen er perfekt, hvis du ønsker at besøge parken. Kroen har sin egen restaurant, hvor menuen løbende skifter så den passer til sæsonens friske råvarer. Du kan booke 2 typer værelser på kroen; et klassisk dobbeltværelse og en fin junior suite.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 975 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Filskov Kro

Grindsted, Midtjylland

Filskov Kro er en rigtig flot og moderne kro, der ligger lidt uden for Grindsted og Billund. Kroen har nogle rigtig fine værelser og kan blandt andet byde på standardværelser, familieværelser og suiter. Kroen er et oplagt valg, hvis du ønsker et kroophold i Midtjylland med familien. Kroen ligger nemlig ikke langt fra LEGOLAND® i Billund. Kroen har også en restaurant, hvor der serveres gourmetmad lavet fra bunden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Fladbro Kro

Randers, Midtjylland

Fladbro Kro er en charmerende lille kro lidt uden for Randers. Kroen er omgivet af flot natur i form af skov og ikke langt fra kroen løber Gudenåen. På kroens restaurant serveres gourmetretter med inspiration fra hele verden. Menuen skiftes løbende, så det altid er sæsonens friske råvarer, der benyttes. På Fladbro Kro er der rig mulighed for at komme ned i gear i den fine natur, men der er også mulighed for at opleve Randers.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Årslev Kro

Brabrand, Midtjylland

Hotel Årslev Kro ligger kun cirka 10 kilometer fra Aarhus og er derfor idéel, hvis du ønsker et kroophold i Midtjylland nær Smilets By. Hotel Årslev Kro er en hyggelig kro med værelser i en fin stand. Kroen ligger lige ved en motorvejsafkørsel hvilket giver nem adgang til nogle af de mange spændende attraktioner i det midtjyske. Hotel Årslev Kro er en større kro, hvor der i skrivende stund er 78 værelser, ligesom der også er en restaurant.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 738 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Nørre Vissing Kro

Skanderborg, Midtjylland

Nørre Vissing Kro lidt uden for Skanderborg kan byde på ægte krostemning ikke langt fra Søhøjlandets enestående natur. Er du mere til storbyen, så er der kun lidt under en halv times kørsel til det centrale Aarhus. Der er i skrivende stund 24 værelser på kroen, og der tilbydes blandt andet standard dobbeltværelser samt superior-værelser. Kroen har også en restaurant, hvor der stræbes efter at servere gourmetmad på højeste niveau.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 729 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Molskroen

Ebeltoft, Midtjylland

Molskroen er en luksuriøs og flot kro med en enestående beliggenhed i Ebeltoft et stenkast fra vandet. På den anden side af vejen er en glimrende badestrand og er vejret til det, er det oplagt at starte eller slutte dagen med en tur i bølgerne. Kroen har nogle rigtig fine værelser i en lys og indbydende indretning. Der er i skrivende stund 18 værelser på kroen. Ønsker du at opleve den hyggelig by Ebeltoft eller Mols Bjerge, så er Molskroen et oplagt valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.680 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Svostrup Kro

Svostrup, Midtjylland

Svostrup Kro er en utrolig charmerende kro, der nærmest er taget ud af et eventyr. Kroen har en rigtig fin beliggenhed langs Gudenåen lidt nord for Silkeborg. Kroen har 16 værelser og en restaurant. I restauranten serveres både klassiske retter og retter med en mere kreativ tilgang. Fra kroen er der ikke langt til både Søhøjlandet eller til Aarhus, hvor der er masser af spændende attraktioner. Et godt valg til det romantiske kroophold i Midtjylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.075 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Malling Kro

Malling, Midtjylland

Malling Kro er en nyrenoveret og moderne kro i det midtjyske nær Aarhus. Kroen har nogle rigtig flotte og store værelser. På kroen er der i skrivende stund 8 værelser. Ud over at servere gourmetmad er der på kroens restaurant også et stort fokus på vine. Fra Malling Kro er der ikke langt indtil Aarhus, og kroen er derfor idéel, hvis du ønsker et kroophold i Midtjylland nær Smilets by. Kroen ligger heller ikke langt fra Aarhus Bugt, hvor der er nogle fine badestrande.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 800 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Få et velfortjent afbræk fra hverdagen med et kroophold i Midtjylland

Lever du en travl hverdag kan det være tiltrængt at få et afbræk i ny og næ. Et kroophold i Midtjylland er en perfekt anledning til at koble lidt af og komme ned i gear. Her er flot natur og ikke mindst mange kroer, der kan levere ægte dansk krostemning. På et kroophold er der som regel en afslappet stemning og en stor imødekommenhed fra personalet på kroen. Kroerne er ofte ikke så store, så derfor får man ofte en meget personlig oplevelse. Trænger du til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag, så bør du overveje et kroophold - for eksempel i det midtjyske.

Mange skønner kroer i Midtjylland

Her på siden har jeg forsøgt at finde nogle skønne kroer i Midtjylland, der er velegnet til et kroophold. Mange af de midtjyske kroer ligger tæt på flot natur - det kan være i form af skov eller bakkede landskaber. Ønsker du et kroophold i Midtjylland nær storbyen, er der her på siden også et par kroer, der ligger relativt tæt på Aarhus. Aarhus er en storby, der har det hele. Der er en hyggelig midtby med glimrende shoppingmuligheder og ikke mindst masser af spændende kultur som ARoS og Den Gamle By. I Midtjylland er der mulighed for et kroophold med både flot natur og storbyen lige i nærheden.

Et kroophold har sin charme hele året rundt

Nogle ferieformer er mere oplagte hvis vejret er på en bestemt måde. Det behøver ikke at være tilfældet ved et kroophold. Den midtjyske natur kan nemlig også sagtens være flot, selvom der ikke nødvendigvis er blade på alle træerne. Det kræver selvfølgelig bare, at I har den rette påklædning. For mange er formålet med et kroophold også at få noget godt at spise. Det er heldigvis heller ikke direkte afhængigt af vejret. Et kroophold har i den grad sin charme hele året rundt - uanset om det er en varm sommerdag eller en blæsende efterårsdag. Ønsker I at tage en tur på stranden, er det selvfølgelig bedst at tage afsted om sommeren.

Ville i hellere til Sønderjylland? Ingen problem der findes også mange skønne kroer i Sønderjylland.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk