Kroophold Sønderjylland

Ophold Kroophold Jylland

Sønderjylland

Denne side indeholder reklamelinks

Kroophold i Sønderjylland er lig med god mad og hygge

I Sønderjylland findes der et udvalg af unikke kroer, som hver i sær byder på sin helt egen historier og traditioner. Når man taler om kroer bliver de normalt forbundet med netop dette, og de kroer som vi har udvalgt i denne guide, er bestemt ingen undtagelse. Oplev den unikke charme og historie som en kro i Sønderjylland byder på. Vi har her samlet nogle af Sønderjyllands bedste kroophold.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Gram Slotskro

Gram, Sønderjylland

Gram Slotskro ligger lige ved Gram Slot i naturskønne omgivelser med både Gram Å og den smukke slotspark lige om hjørnet. Slotskroen har 26 værelser, og du kan booke alt fra et standardværelse og op til en luksuriøs suite. Kroen i Sønderjylland har også en restaurant, hvor der serveres klassiske retter med et forfriskende twist. Kroen ligger centralt i Sønderjylland og har en god køreafstand til Sønderjyllands mange hyggelige byer som Ribe og Haderslev.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.000 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tyrstrup Kro

Christiansfeld, Sønderjylland

Nær den hyggelige sønderjyske by Christiansfeld ligger den flotte Tyrstrup Kro. Kroens værelser har en flot indretning, der virkelig frembringer den “ægte” krostemning. På kroens restaurant er der et stort udvalg i retter, og du kan bestille alt fra enkle retter og op til store gourmetmenuer. Vinen spiller en stor rolle på kroen, og der tilbydes et flot udvalg. Nær kroen er smuk natur i form af både marker og skov, og der er derfor rig mulighed for skønne naturoplevelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 952 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Agerskov Kro

Agerskov, Sønderjylland

Agerskov Kro er en af de traditionelle kroer i Sønderjylland. Kroens historie går helt tilbage til 1767 og er derfor rig på historie. Agerskov Kro har virkelig formået at fastholde traditionerne og historien og den lange levetid mærkes tydeligt i restaurant og i stuerne. Her er fint udsmykket med flotte billeder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.040 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Bov Kro

Bov, Sønderjylland

I Padborg ligger den hyggelige Bov Kro. Bov Kro er en af landets ældste kroer og byder på ægte sønderjysk krostemning. Værelserne på kroen er fin stand, og der er tilmed en lille fin have. Kroen har også en restaurant, hvor der serveres et bredt udvalg i retter lavet på friske råvarer. Fra Bov Kro er der er ikke langt til skønne naturoplevelser, hvor jeg blandt andet anbefale Flensborg Fjord og Kollund Skov. Et rigtig godt valg hvis du ønsker et kroophold i Sønderjylland tæt på grænsen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Den Gamle Grænsekro

Christiansfeld, Sønderjylland

I den traditionsrige og hyggelige by Christiansfeld, ligger Den Gamle Grænsekro. Grænsekroens historie kan føres tilbage til 1600-tallet og har gennem tiderne haft fornemt besøg i form af royale gæster. Kroen har på fineste vis formået at holde fast i historien, og I fornemmer med det samme den lange historie, når I bevæger dig rundt på gangene på den sønderjyske kro.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rudbøl Grænsekro

Højer, Sønderjylland

Rudbøl Grænsekro er en hyggelig sønderjysk kro tæt på grænsen fyldt med traditioner. Historien går helt tilbage til 1711 og hænger i høj grad ved i dag. Værelserne er fine, og stuerne og restauranten er klassisk og hyggeligt indrettet. Kroen ligger samtidig i naturskønne omgivelser ikke langt fra Nationalpark Vadehavet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Røde-kro

Rødekro, Sønderjylland

I Rødekro ved Aabenraa ligger Hotel Røde-Kro. Kroen har 26 værelser og har også en restaurant. På restauranten gøres en dyd ud af at servere smagfulde retter. Du kan blandt andet bestille en 5-retters menu, der løbende tilpasses sæsonen. Hotel Røde-Kro er et godt valg til kroopholdet i Sønderjylland, hvis du ønsker at komme en tur over grænsen til for eksempel Flensborg. Der er heller ikke langt til Als, hvor der er en flot natur.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Schackenborg Slotskro

Møgeltønder, Sønderjylland

I Møgeltønder ikke langt fra den dansk-tyske grænse ligger Schackenborg Slotskro. Slotskroen ligger lige ved Schackenborg Slot og den smukke slotspark. Møgeltønder er en rigtig hyggelig by, der virkelig viser Sønderjylland fra sin bedste side. På slotskroens restaurant stræbes efter at servere gastronomi på et højt niveau og ikke mindst gøre brug af lokale råvarer. Kroen er fantastisk til et kroophold i Sønderjylland for både par og familier.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.148 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Benniksgaard Hotel

Gråsten, Sønderjylland

På trods af at Benniksgaard Hotel ikke er en traditionel kro, har vi alligevel valgt at tage Benniksgaard med i oversigten med kroophold i Sønderjylland. Benniksgaard er et 4-stjernet hotel med en lang historie, der går helt tilbage til 1393. Benniksgaard har en lang tradition med landbrug. Dette blev dog lagt på hylden i 1997, hvorefter noget af landbrugsarealet blev omdannet til rigtig smukke og udfordrende golfbaner.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.214 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Find de bedste kroophold i Sønderjylland

Når du skal på kroophold i Sønderjylland, er det ikke altid lige nemt at finde de bedste ophold. Grunden til dette kan være mange, men ofte er de forskellige kroer ikke særligt synlige på internettet. Derudover er der nogle forskellige at vælge imellem, og måske kan det være svært for dig at vurdere, hvilken kro du skal vælge. Der kan det være oplagt for dig at finde hjælp på internettet. Vi har blandt andet lavet denne guide for at hjælpe dig på rette vej mod det rigtige kroophold i Sønderjylland for dig og din eventuelle partner. I vores guide har vi beskrevet de forskellige ophold fra ende til anden og derudover givet dig vigtig information. På den måde kan du nemlig finde det kroophold i Sønderjylland, som passer bedst til jer.

Overrask en du holder af med et kroophold i Sønderjylland

Hvis du kender en, som snart har fødselsdag eller af en anden årsag skal have en gave, kan det måske være, at de skulle have et kroophold i Sønderjylland? Der er faktisk mange danskere, som er begyndt at give hinanden kroophold, og det er med god grund. De materielle ting er ved at blive mindre vigtige for os, og derfor er det altid godt med en oplevelse og en tur på en traditionsfyldt kro. Desuden kan det være, at du er heldig at blive inviteret med, og så kan man jo sige, at det er en gave, som gavner jer begge.

Oplev en kombination af tradition og natur i det perfekte mix

Med et kroophold i Sønderjylland kan man virkelig opleve den perfekte kombination af tradition og natur. De fleste kroer er ofte gamle, hvilket også vil sige at de bærer på en masse tradition og historier. Derudover ligger de ofte lidt ude på landet, hvorfor de også er omkring af skøn natur 360 grader rundt. Derfor er et kroophold en af de bedste måder at opleve afslapning og natur. De forskellige kroværter har helt sikkert nogle gode historier, som de gerne vil fortælle. Derudover kan de anbefale dig og din partner hyggelige gåture, som helt sikkert byder på alle sværhedsgrader.

Der er meget at opleve på et kroophold i Sønderjylland

De mange naturområder leder os til det næste, vi skal tale om. Der er nemlig altid noget at lave, når man er på kroophold. Derfor er der faktisk mange, som tager et kroophold på op til 5 dage, bare for at være sikre på, at man får det hele med. De vil altså gerne være sikre på, at de får alle de gode historier, alle de forskellige gåture samt smagt al den danske mad og drukket de mange forskellige kvalitetsøl.

Lyder alle disse ting som noget for dig? Med et kroophold i Sønderjylland er det ikke længere end få klik væk. Du skal nemlig blot trykke dig videre til booking ved at trykke på de grønne knapper, som er under de forskellige kroer, som vi har udvalgt i Sønderjylland.

Er Sønderjylland ikke dig? Måske skulle du prøve at læse vores guide med kroophold i Nordjylland.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk