Kroophold Nordjylland

Denne side indeholder reklamelinks

Tag på eventyr med et kroophold i Nordjylland

Nordjylland er en fantastisk destination, hvis du ønsker klassisk krostemning og enestående natur. Her på siden finder du 8 forskellige kroer i Nordjylland, der er idéelle til opholdet. Du kan også få inspiration til hvilke seværdigheder du bør opleve. Er du vild med tradition, smuk natur og lækker dansk mad, så er et kroophold i Nordjylland et fantastisk valg.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Aalbæk Gl. Kro

Ålbæk, Nordøstjylland

I Ålbæk godt og vel 21 kilometer syd for Skagen ligger den hyggelige Ålbæk Kro. Fra hotellet er kun et par minutters gang ned til Ålbæk Havn, hvor der er en flot hvid badestrand. Kroens restaurant er indrettet i ægte krostil og serverer smagfulde retter med sæsonens bedste råvarer. Kroen er et idéelt valg, hvis du ønsker et kroophold i Nordjylland nær den vilde nordjyske natur lidt væk fra de store turistbyer som Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 805 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tambohus Kro og Badehotel

Thyholm, Nordjylland

Tambohus Kro og Badehotel er en hyggelig kro, der ligger med flot udsigt over Limfjorden. Lige uden for døren ligger en rigtig fin badestrand, der er perfekt på en varm sommerdag. Kroen har sin egen restaurant, hvor der serveres gourmet og rigtige kroretter lavet på friske og lokale råvarer. Værelserne på kroen er fine, og du har mulighed for at booke værelser med havudsigt. Et fantastisk valg til et kroophold i Nordjylland i naturskønne omgivelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 699 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rold Storkro

Skørping, Nordjylland

I Nordjylland ligger den fantastiske Rold Storkro. Stedet er efterhånden blevet et sted, hvor mange gæster kommer igen og igen. Det ligger i Rold Skov, deraf kommer navnet Rold Storkro. Derudover er det faktisk en ret stor kro, og måske ikke helt den type af kro, som du kender. Stedet har nemlig swimming pool, hvor gæster kan slappe af og hygge sig.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.048 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvalpsund Færgekro

Hvalpsund, Nordjylland

Der er ingen tvivl om at Hvalpsund Færgekro ligger helt fantastisk. Med udsigt over Limfjorden kan man vidst næppe forvente mere, når man tager på kroophold i Nordjylland, i hvert fald ikke hvad beliggenheden angår. Der er blandt andet mulighed for at nyde den smukke udsigt på deres terrasse, som er tilknyttet kroens restaurant.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.099 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sallingsund Færgekro

Nykøbing Mors, Nordvestjylland

Ud til Sallingsund ligger den hyggelige Sallingsund Færgekro i naturskønne omgivelser. Et stenkast væk ligger en fin badestrand og et stort skovområde. Jesperhus Feriepark ligger lige om hjørnet, og kroen er perfekt, hvis du ønsker at besøge parken. Kroen har sin egen restaurant, hvor menuen løbende skifter så den passer til sæsonens friske råvarer. Du kan booke 2 typer værelser på kroen; et klassisk dobbeltværelse og en fin junior suite.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hjørring Kro

Hjørring, Nordjylland

Hjørring Kro har taget de klassiske danske krodyder og givet dem et moderne twist. Det har resulteret i en rigtig fin kro med en flot restaurant. I kroens restaurant serveres klassisk dansk kromad lavet af de bedste råvarer. Hjørring Kro har en rigtig god beliggenhed i Nordjylland, hvor der er under en times kørsel til Skagen og Hirtshals. Der er derfor kort adgang mange af områdets mest populære attraktioner.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 840 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Romantisk Kroophold i Nordjylland for 2

Nordjylland er det perfekte område til et romantisk kroophold for dig og din partner. Kroophold byder på smuk natur kombineret med rig mulighed for gode gourmetoplevelser. Mange af Nordjyllands kroer er romantiske og hyggelige kroer fyldt med traditioner. Skal du give din partner en romantisk gave, så er et kroophold i Nordjylland en fantastisk gave. Her på siden har vi udvalgt nogle af de bedste kroer i Nordjylland. Vi håber, at du kan finde inspiration blandt de forskellige kroer.

Kombinér et kroophold i Nordjylland med en tur til Skagen

Skagen kan noget helt særligt. Der er det gamle Skagen, hvor der er fyldt med gamle smukke huse. Når I er på kroferie i Nordjylland, anbefaler vi altid at besøge Skagen, hvis I ikke finder en kro i der. Skagen er rigtig hyggeligt hele året rundt, og der er derfor ikke en årstid, hvor det ikke er oplagt at besøge Skagen. Ud over at besøge Skagen, anbefaler vi også at tage til det blæsende Vesterhav. Vi er selv særligt begejstrede for Klitmøller og Nationalpark Thy, som vi mener er et besøg værd.

Hvorfor tage på kroophold?

Hvorfor vælge at tage på kroophold i stedet for et hotelophold? Hos Opholdsguide.dk er vi enige om, at der er noget specielt ved de gamle danske kroer. Det kan noget, som et nyopført hotel ikke kan. Så snart du træder en på en ældre kro, kan du straks mærke, at du er ankommet til et sted fyldt med traditioner. Mange kroer i Nordjylland har hyggelige og anerkendte restauranter, hvor I har mulighed for at nyde en lækker middag. Ønsker I at spise på en lokal restaurant, kan I naturligvis også det. Der er nemlig ikke inkluderet middag i kroopholdene her på siden.

Den perfekte gave

Kender du en travl person eller et travlt par, der har brug for at komme væk fra den stressede hverdag? Så kan en kroferie i Nordjylland være den perfekte gave. Her er der rig mulighed for at få genopladet batterierne og få nydt den smukke natur og de spændende seværdigheder, som Nordjylland har at byde på. Nordjylland har lidt af det hele. Der er lidt storbyagtigt over Aalborg, og noget af Danmarks smukkeste natur ligger også i det nordjyske ud til Vesterhavet. Nordjylland kan lidt af det hele og derfor særligt oplagt som en romantisk gave til parret, der har brug for at koble af.

Find dit næste ophold her

Hos Opholdsguide.dk ønsker vi at slå et slag for ferie i Danmark. Vi synes selv, at vi har så mange smukke steder herhjemme i Danmark, så man ikke altid behøver at rejse til udlandet. Noget af det vi elsker, er ferie på de traditionelle danske kroer – dem findes der masser af i Nordjylland. Her på siden kan du læse om de forskellige kroer, og hvad der er særlig ved hver og en. Vi håber, at du kan finde noget inspiration på siden og får valgt den rette kro. Vi sælger ikke selv kroophold i Nordjylland men ønsker at inspirere dig - blandt andet til valg af kro og oplevelser på opholdet.

Hvis du gerne vil se en kombination af kroophold i hele Jylland, er denne guide helt sikkert noget for dig.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk