godsophold

Godsophold

Vores udvalgte godsophold

Her på siden finder du en guide med ophold på nogle af landets smukkeste godser. Under hvert ophold kan du læse mere om det respektive gods og se billeder derfra. Et godsophold er perfekt til den romantiske og afslappende weekend med partneren. Godsopholdene her på siden har også en rigtig fin pris, hvilket også gør dem velegnet som gaveidé. Vi håber, at du kan finde inspiration til dit næste ophold eller til gaven her på siden!

kragerup gods gourmetophold

Kragerup Gods

3 stjernet gourmet ophold

Ruds Vedby, Sjælland

Kragerup Gods ligger ved Ruds Vedby på Vestsjælland. Kragerup Gods er et moderne gods fyldt med en lang historie. Trods moderniseringen har Kragerup virkelig formået at fastholde det traditionsrige og slotsagtige, der skal være ved et gods. Kragerup Gods er et spændende gods, der både kan byde på wellness, gourmet og romantik.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 996 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder

Velgørenhed

Velgørenhed

Hvis du gerne vil være med til at gøre noget godt for andre, samtidig med at du bestiller et lækkert ophold til dig selv, så lyt med her. Hos Opholdsguide.dk benytter vi os af affiliate/reklamelinks. Det betyder, at vi modtager en lille kommission, hver gang der er nogle, som benytter sig af vores links til at booke et ophold. Husk at det aldrig kommer til at koste dig mere af den årsag. Du kan læse mere om vores donationer i menupunktet.

Hvorfor tage på godsophold?

I Danmark har vi rigtig mange flotte, romantiske og hyggelige godser. Rigtig mange danskere tager på ophold eller glæder et par de holder af med et godsophold i gave. Det giver rig mulighed for at komme væk fra hverdagens faste rammer og pligter. På et gods er romantisk, flot natur og dejlig mad. Det er bestemt ingen undtagelse på de godsophold, vi har med i denne oversigt. Begge godser har rigtig fine aktiviteter og muligheder for at gøre opholdet en smule mere luksuriøst. Kragerup Gods tilbyder en forrygende spa- og wellnessafdeling og masser af sjove aktiviteter.

Køb opholdet online

Hos Opholdsguide.dk sælger vi ikke selv godsophold. Vi laver i stedet guides med ophold – heriblandt godsophold. Hvis du her på siden finder et godsophold, som I gerne vil booke, så kan det gøres via denne grønne knap under hvert ophold. Så kommer I direkte videre til vores samarbejdspartner, hvor opholdet kan købes. Her kan I også købe et gavekort til opholdet, hvis det skal bruges som gave. Vælger I selv at booke opholdet, kan I betale opholdet og så kontakte det respektive gods, når I ønsker at bruge opholdet. På vores samarbejdspartners hjemmeside kan I også se flere billeder og læse præcist, hvad der er inkluderet i godsopholdene. Her på siden har vi udvalgt de vigtigste oplysninger og fortæller mere dybdegående om godset.

Den perfekte romantiske gave

Kender du et par, der skal have en romantisk gave? Måske skal du finde en gave til brylluppet? Hvis du gerne vil give en romantisk gave, så er et godsophold det perfekte valg. Her får parret rig mulighed for at nyde hinandens selvskab og komme væk fra de daglige rammer. Her på siden finder du godsophold i alle prisklasser og fordelt flere steder i landet. Et godsophold fungerer også rigtig godt som bryllupsgave. Når man lige et blevet gift er man nyforelsket og elsker denne slags ophold, hvor man har mulighed for at opleve en masse ting sammen. Det gør det bestemt ikke værre, at godsopholdet foregår i naturskønne og romantiske rammer.

Godsophold med spa

På godsopholdene her på siden er der rig mulighed for spa og wellness. På Skrøbelev Gods kan I opgradere Jeres værelse til et med spa. På Kragerup Gods er der rigtig fine wellness faciliteter med pool, spa og sauna. Kragerup Gods udbyder også et decideret wellness ophold, hvor I får en fin wellness kurv. Elsker I selv spa, eller gør dem der skal nyde opholdet? Så er der forrygende spamuligheder på de forskellige godser her på siden. Ud over glimrende spafaciliteter kan godserne her på siden også byde på en dejlig middag. Middagen vil dog ikke være inkluderet i prisen og skal købes ved siden af.

Opskriften på det perfekte godsophold

Spørger du os, skal der være plads til ro og afslapning på et godsophold. I kan sagtens tage ud til lokale attraktioner og seværdigheder, men vi anbefaler klart, at I lægger det før eller efter Jeres ophold på godset. Tit er der rig muligheder for diverse aktiviteter på godserne, og dem anbefaler vi naturligvis at gøre brug af. Hvis I ønsker at besøge en eller flere lokale seværdigheder, anbefaler vi altid at gøre det enten før eller efter Jeres godsophold. Så har I også langt bedre tid og skal ikke tænke over at skulle hjem til et præcist tidspunkt. På et godsophold skal der være plads til afslapning, ro og velvære. Det får I ikke, hvis i farer fra den ene attraktion til den anden.

Vi håber, at denne guide har kunnet inspirere Jer til Jeres næste godsophold eller til at finde den perfekte gave.

Var du egentlig på udkig efter et veninde ophold? Stor guide findes på Opholdsguide.dk.

mikkel forfatter billede

Skrevet af Mikkel Lundstrøm, ekspert i ophold

Hej, jeg hedder Mikkel Lundstrøm og er medejer af Opholdsguide.dk. Siden er lavet med det formål at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, vi har i Norden. Selv elsker jeg ophold i naturskønne omgivelser, og så må der gerne være en wellness afdeling.

Jeg håber, at du kan bruge vores guides – har du et bidrag, hører jeg gerne fra dig på mikkel@opholdsguide.dk. Rigtig god tur!

Kontakt mig på mikkel@opholdsguide.dk