Godsophold

Ophold

Godsophold

Denne side indeholder reklamelinks

Vores udvalgte godsophold

Her på siden finder du en guide med ophold på nogle af landets smukkeste godser. Under hvert ophold kan du læse mere om det respektive gods og se billeder derfra. Et godsophold er perfekt til den romantiske og afslappende weekend med partneren. Godsopholdene her på siden har også en rigtig fin pris, hvilket også gør dem velegnet som gaveidé. Vi håber, at du kan finde inspiration til dit næste ophold eller til gaven her på siden!

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kragerup Gods

Ruds Vedby, Sjælland

Kragerup Gods ligger ved Ruds Vedby på Vestsjælland. Kragerup Gods er et moderne gods fyldt med en lang historie. Trods moderniseringen har Kragerup virkelig formået at fastholde det traditionsrige og slotsagtige, der skal være ved et gods. Kragerup Gods er et spændende gods, der både kan byde på wellness, gourmet og romantik.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.081 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sonnerupgaard Gods

Hvalsø, Sjælland

Sonnerupgaard Gods er et fantastisk sted, hvor der i den grad er højt til loftet. På trods af at der kun er 40 minutters kørsel til København fra godset, så ligger det stadig idyllisk og fredeligt. Værelserne er meget flot og moderne indrettet, men man har formået at tage hensyn til de gamle møbler og detaljer rundt omkring på godset. På hotellet finder man dobbeltværelser, suiter og brudesuiter. Book jeres ophold via nedenstående link.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 675 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ny Kirstineberg Gods

Bangsebro, Falster

Ny Kirstineberg Gods er et fantastisk sted til det romantiske godsophold. Her bor man nemlig på et romantisk gods, som er fuld af historie og traditioner. Omkring godset er der er en fantastisk natur, som er oplagt til gåture og cykelture. Derudover kan man benytte sig af godset skønne park, hvor man kan grille, lave bål m.m. Der er mulighed for at leje et værelse eller leje hele bed and breakfast afdelingen, hvis man ønsker at medbringe hele familien.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Fuglsang Herregaard

Toreby, Lolland

Fuglsang Herregaard er meget tro deres historie. Her finder man værelser, som er opkaldt efter store personligheder, der har boet der i tidsløb. Her er det ligeledes de originale møbler, som der står på værelserne. Hvis man er mere til en moderne udgave af et godsophold, har de også en anneks, hvor værelserne har eget TV og bad. På dette godsophold, får i serveret lækker morgenmad med friskbagt brød og friske råvare.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.075 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kokkedaldal Slotshotel

Brovst, Nordvestjylland

Kokkedal Slotshotel er et slot fra 1200-tallet. Rundt om slottet er en voldgrav, som er fra gamle dage – og var til formål at beskytte beboerne imod fjender. Hotellet emmer af historie, og også den historiske kælder, er et besøg værd. Dog er der blevet renoveret meget, blandt andet har slotshotellet fået en lækker pool. Slotshotellet er særlig kendt for deres fantastiske service, gode mad og ikke mindst fantastiske omgivelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 700 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Dronninglund Slot

Dronninglund, Nordjylland

Dronninglund Slot er en stor og flot herregård, som er omgivet af en stor grøn park. På Dronninglund Slot finder man en hyggelig bar, en lækker restaurant og ikke mindst nogle skønne værelser. Det er ikke de typisk værelser, man ser på et slot. Her er der nemlig langt vægt på en lidt mere moderne stil, som klæder slottet rigtig godt. Hotellet er kendt for god service, og blandt tidligere gæster lyder det, at både aften- og morgenmad var rigtig god.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvorfor tage på godsophold?

I Danmark har vi rigtig mange flotte, romantiske og hyggelige godser. Rigtig mange danskere tager på ophold eller glæder et par de holder af med et godsophold i gave. Det giver rig mulighed for at komme væk fra hverdagens faste rammer og pligter. På et gods er romantisk, flot natur og dejlig mad. Det er bestemt ingen undtagelse på de godsophold, vi har med i denne oversigt. Begge godser har rigtig fine aktiviteter og muligheder for at gøre opholdet en smule mere luksuriøst. Kragerup Gods tilbyder en forrygende spa- og wellnessafdeling og masser af sjove aktiviteter.

Køb opholdet online

Hos Opholdsguide.dk sælger vi ikke selv godsophold. Vi laver i stedet guides med ophold – heriblandt godsophold. Hvis du her på siden finder et godsophold, som I gerne vil booke, så kan det gøres via denne grønne knap under hvert ophold. Så kommer I direkte videre til vores samarbejdspartner, hvor opholdet kan købes. Her kan I også købe et gavekort til opholdet, hvis det skal bruges som gave. Vælger I selv at booke opholdet, kan I betale opholdet og så kontakte det respektive gods, når I ønsker at bruge opholdet. På vores samarbejdspartners hjemmeside kan I også se flere billeder og læse præcist, hvad der er inkluderet i godsopholdene. Her på siden har vi udvalgt de vigtigste oplysninger og fortæller mere dybdegående om godset.

Den perfekte romantiske gave

Kender du et par, der skal have en romantisk gave? Måske skal du finde en gave til brylluppet? Hvis du gerne vil give en romantisk gave, så er et godsophold det perfekte valg. Her får parret rig mulighed for at nyde hinandens selvskab og komme væk fra de daglige rammer. Her på siden finder du godsophold i alle prisklasser og fordelt flere steder i landet. Et godsophold fungerer også rigtig godt som bryllupsgave. Når man lige et blevet gift er man nyforelsket og elsker denne slags ophold, hvor man har mulighed for at opleve en masse ting sammen. Det gør det bestemt ikke værre, at godsopholdet foregår i naturskønne og romantiske rammer.

Godsophold med spa

På godsopholdene her på siden er der rig mulighed for spa og wellness. På Skrøbelev Gods kan I opgradere Jeres værelse til et med spa. På Kragerup Gods er der rigtig fine wellness faciliteter med pool, spa og sauna. Kragerup Gods udbyder også et decideret wellness ophold, hvor I får en fin wellness kurv. Elsker I selv spa, eller gør dem der skal nyde opholdet? Så er der forrygende spamuligheder på de forskellige godser her på siden. Ud over glimrende spafaciliteter kan godserne her på siden også byde på en dejlig middag. Middagen vil dog ikke være inkluderet i prisen og skal købes ved siden af.

Opskriften på det perfekte godsophold

Spørger du os, skal der være plads til ro og afslapning på et godsophold. I kan sagtens tage ud til lokale attraktioner og seværdigheder, men vi anbefaler klart, at I lægger det før eller efter Jeres ophold på godset. Tit er der rig muligheder for diverse aktiviteter på godserne, og dem anbefaler vi naturligvis at gøre brug af. Hvis I ønsker at besøge en eller flere lokale seværdigheder, anbefaler vi altid at gøre det enten før eller efter Jeres godsophold. Så har I også langt bedre tid og skal ikke tænke over at skulle hjem til et præcist tidspunkt. På et godsophold skal der være plads til afslapning, ro og velvære. Det får I ikke, hvis i farer fra den ene attraktion til den anden.

Vi håber, at denne guide har kunnet inspirere Jer til Jeres næste godsophold eller til at finde den perfekte gave.

Var du egentlig på udkig efter et veninde ophold? Stor guide findes på Opholdsguide.dk.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk