veninde ophold

Veninde ophold

Her er en liste over nogle af de bedste hoteller til jeres veninde ophold.

Planlægger du og din veninde at tage på veninde ophold, men ved I ikke rigtigt, hvor turen skal gå hen? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores bedste bud på det perfekte ophold til venindeturen. Her er blandt andet ophold med spa og ophold i naturskønne omgivelser. Vi håber, at I kan finde inspiration i vores oversigt. Rigtig god tur!

comwell borupgaard hyg med veninden

Comwell Borupgaard

4 stjernet

Snekkersten, Sjælland

I sin egen lille oase i Snekkersten ligger det eksklusive spahotel, Comwell Borupgaard. Hotellet ligger indrammet af skov og i fredelig idyl med under en kilometers afstand til det smukke Øresund. Her er de perfekte rammer til en afslappende og hyggelig venindetur.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 755 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kurhotel skodsborg med din veninde

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg, Nordsjælland

Søger I en venindetur med wellness i Danmark, så er Kurhotel Skodsborg et rigtig godt bud på en destination. Hotellet ligger smukt placeret på Strandvejen i Skodsborg lidt nord for København. I det eksklusive områder ligger hotellet på første række ud til Øresund. Kurhotel Skodsborg er rigtig fint indrettet med fine værelser og hyggelige opholdsområder – blandt andet en fin tagterrasse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

marienlyst strandhotel veninde ophold

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet veninde ophold

Helsingør, Nordsjælland

I Helsingør ligger det anerkendte og traditionsrige Marienlyst Strandhotel. Hotellet ligger med en flot udsigt over Øresund med Kronborg i horisonten. Vælger I Marienlyst Strandhotel som destination for Jeres veninde ophold, kan vi varmt anbefale at booke et værelse med udsigt over Øresund. Det er ganske enkelt en fantastisk udsigt at vågne op til. Marienlyst Strandhotel har en topmoderne wellness afdeling, der byder på alt hvad I kan drømme om. Adgang til området koster i skrivende stund fra 350 kr. pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel skansen laekkert veninde ophold

Hotel Skansen

4 en halv stjernet

Båstad, Sydsverige

Et par timers kørsel fra København ligger Hotel Skansen i den hyggelige svenske ferieby, Båstad. Søger I et venindeophold med wellness og rig mulighed for afslapning, så er Hotel Skansen et rigtig godt bud. Hotel Skansen byder på fantastiske muligheder inden for Spa & Wellness og er blandt andet kendt for sit koldbadehus, der er placeret midt ude i havet med en dejlig sauna.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.528 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

alter meierhof

Alter Meierhof

5 stjernet veninde ophold

Flensborg, Nordjylland

Ud til Flensborg Fjord ligger det fantastiske hotel Alter Meierhof. Alter Meierhof leverer uforglemmelige wellness- og gourmetoplevelser. Søger I en venindetur i rolige og smukke omgivelser, så er et ophold på Alter Meierhof et rigtig godt valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.240 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kragerup gods billigt veninde ophold

Kragerup Gods

3 stjernet

Ruds Vedby, Sjælland

I Ruds Vedby på Vestsjælland ligger Kragerup Gods. Kragerup Gods er et traditionsrigt gods, der virkelig formår at give et unikt ophold. Her er masser af udendørs aktiviteter som Go-High baner, bueskydning, kanosejlads og meget mere. Er I mere til spa og wellness, har godset også en rigtig fin wellness afdeling, der indeholder en opvarmet pool, spa og sauna.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 996 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel thinggaard

Hotel Thinggaard

3 stjernet

Hurup thy, Nordjylland

Ikke langt fra den flotte og vilde nordjyske natur, ligger Hotel Thinggaard. Hotel Thinggaard er et hotel, der byder på veninde ophold med fokus på spa og gourmet. Ikke langt fra hotellet ligger Sydthy Kurbad, der er et af Nordjyllands førende kurbade. Kurbadet ligger et stenkast fra hotellet og entréen koster kun 160 pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 999 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

falkenberg strandbad

Falkenberg Strandbad

3 5 stjernet

Falkenberg, Sydsverige

Falkenberg Strandbad er et af de absolut førende spahoteller i Sydsverige. Hotellet ligger lidt nord for Halmstad med en smuk beliggenhed lige ud til Kattegat. I 2017 blev hotellet kåret til Europas bedste luksus spahotel – I kan altså se frem til en luksuriøs og eksklusiv oplevelse, hvis I vælger Falkenberg Strandbad som destination for Jeres venindetur.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.281 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

ystad saltsjobad veninde ophold i sydsverige

Ystad Saltsjöbad

4 stjernet

Ystad, Sydsverige

Ystad Saltsjöbad er et af sydsveriges mest populære spahoteller. Hotellet byder på et fantastisk ophold fyldt med luksus, god mad og ikke mindst fantastiske spamuligheder. Hotellet ligger flot lige ned til stranden i Ystad, og det er derfor oplagt at kickstarte veninde opholdet med en tur i bølgen blå.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.744 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder

Velgørenhed

Velgørenhed

Når dig og din veninde tager på ophold sammen, kan i være med til at støtte en god sag. Hos Opholdsguide.dk giver vi nemlig 10 kroner videre til velgørenhed, hver gang der er nogle, som gør brug af vores links i forbindelse med en booking. Du kan læse meget mere om vores donationer i menuen.

Stor guide med gode veninde ophold

Velkommen til Opholdsguide.dk. Her på siden finder du en stor guide med ophold, der er velegnet som veninde ophold. I vores guide går vi nærmere i dybden med de forskellige ophold, hvor vi også kommer med bud på forskellige aktiviteter under opholdene. Du finder ophold i flere forskellige kategorier – blandt andet veninde ophold med fokus på gourmet og veninde ophold med spa og wellness. Hos Opholdsguide.dk forhandler vi ikke selv ophold men har en samarbejdspartner, som du kan klikke dig videre til, hvis du ønsker at booke et af opholdene.

Venindetur med spa og wellness

Hvis I søger en venindetur med wellness og spa, så er I kommet til den helt rigtige side. Her på siden udgør en stor del af venindeturene nemlig ophold med fokus på spa og wellness. Der er både ophold i ind- og udland. Du kan blandt andet vælge mellem populære steder som Ystad Saltsjöbad, Hotel Skansen og Kurhotel Skodsborg. Her er rig mulighed for en venindetur med spa, afslapning og velvære. Opholdene er også velegnet, hvis I er flere end 2 veninder, der skal afsted på tur.

Skal din veninde forkæles med en gave?

Mangler du den perfekte gaveidé til din veninde? Hvorfor så ikke give hende et ophold? Du kan eventuelt give opholdet som et veninde ophold, hvor du selv tager med. Hvis du har en travl veninde, der har brug for at komme væk fra hverdagens pligter, så er et veninde ophold det perfekte valg. Her på siden finder du blandt andet ophold med spa og wellness i alle prisklasser. De fleste venindeophold er med middag. Typisk vil middagen består af en lækker 3-retters menu på hotellets restaurant. Der er dog også ophold, hvor I kan glæde Jer til en 4- eller 5-retters menu.

Venindetur med skønne omgivelser

Vælger I en af venindeturene her på siden, så er der rig mulighed for at få naturoplevelse. Vi kan blandt andet anbefale Hotel Thinggaard, der ikke ligger langt fra det brusende Vesterhav. Hvis I ønsker en venindetur ved vandet, kan vi anbefale Kurhotel Skodsborg, Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad eller Hotel Skansen. På de destinationer er det helt perfekt at nyde en gåtur i den flotte natur – for eksempel langs stranden.

Ønsker I en venindetur med en mere slotslig stemning, kan vi anbefale Kragerup Gods. Her er en fantastisk natur, godset er hyggeligt klassisk indrettet og så er der en hyggelig wellness afdeling. Her er rig mulighed for at trække stikket ud og være tilstede i nuet.

Kom væk fra hverdagens stress og jag

Et veninde ophold kan være kuren mod en travl hverdag. Findes der noget bedre end at komme væk fra hverdagens stress og jag sammen med en god veninde? Her får I virkelig mulighed for at slappe af og nyde hinandens samvær. Tit er der også rig mulighed for at nyde gode cocktails på hotellerne, hvor der godt i weekenderne kan være en festlig stemning. Er I til det, kan vi varmt anbefale Hotel Skansen, hvor der ofte spilles levende musik i weekenderne.

Hvad end det er veninde ophold, kæresteophold eller et hvilket som helst andet ophold, du er på udkig efter, har Opholdsguide.dk formentlig det du søger.

mikkel forfatter billede

Skrevet af Mikkel Lundstrøm, ekspert i ophold

Hej, jeg hedder Mikkel Lundstrøm og er medejer af Opholdsguide.dk. Siden er lavet med det formål at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, vi har i Norden. Selv elsker jeg ophold i naturskønne omgivelser, og så må der gerne være en wellness afdeling.

Jeg håber, at du kan bruge vores guides – har du et bidrag, hører jeg gerne fra dig på mikkel@opholdsguide.dk. Rigtig god tur!

Kontakt mig på mikkel@opholdsguide.dk