veninde ophold

Veninde ophold

Her er en liste over nogle af de bedste hoteller til jeres veninde ophold.

Planlægger du og din veninde at tage på veninde ophold, men ved I ikke rigtigt, hvor turen skal gå hen? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden finder du nemlig vores bedste bud på det perfekte ophold til venindeturen. Her er blandt andet ophold med spa og ophold i naturskønne omgivelser. Vi håber, at I kan finde inspiration i vores oversigt. Rigtig god tur!

Se alle vores udvalgte veninde ophold eller sorter i landsdele

Alle udvalgte

Jylland

Sjælland

Sydsverige

Nordtyskland

venindetur

Kokkedal Castle Copenhagen

5 stjerner

Kokkedal, Nordsjælland

Kokkedal Slot er et luksuriøst 5-stjernet sted, der ligger lidt nord for Rungsted. Slottet er omgivet af de fine golfbaner fra Kokkedal Golfklub, og fra slottet er der ikke langt til Øresund og Strandvejen. Slottet har nogle rigtig flotte og luksuriøse værelser, der er indrettet i en fin og klassisk stil. Slottet har flere forskellige restauranter, hvor nogle er åbne hele året, mens andre er efter sæsonen. Perfekt til en venindetur med maks forkælelse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.125 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

comwell borupgaard hyg med veninden

Comwell Borupgaard

4 stjernet

Snekkersten, Sjælland

I sin egen lille oase i Snekkersten ligger det eksklusive spahotel, Comwell Borupgaard. Hotellet ligger indrammet af skov og i fredelig idyl med under en kilometers afstand til det smukke Øresund. Her er de perfekte rammer til en afslappende og hyggelig venindetur.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

marienlyst strandhotel veninde ophold

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet veninde ophold

Helsingør, Nordsjælland

I Helsingør ligger det anerkendte og traditionsrige Marienlyst Strandhotel. Hotellet ligger med en flot udsigt over Øresund med Kronborg i horisonten. Vælger I Marienlyst Strandhotel som destination for Jeres veninde ophold, kan vi varmt anbefale at booke et værelse med udsigt over Øresund. Det er ganske enkelt en fantastisk udsigt at vågne op til. Marienlyst Strandhotel har en topmoderne wellness afdeling, der byder på alt hvad I kan drømme om. Adgang til området koster i skrivende stund fra 350 kr. pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

veninde ophold jylland

Hotel Vejlefjord

4 stjerner

Vejle, Østjylland

Ved den smukke Vejle Fjord ligger det luksuriøse Hotel Vejlefjord. Et luksuriøst hotel med de perfekte rammer til et afslappende veninde ophold med masser af hygge. Stedet er blandt andet kendt for sin forrygende spaafdeling, hvor der er et hav af forskellige faciliteter. Adgang til området skal tilkøbes og koster i skrivende stund fra 460 kr. pr. person pr. døgn. Fra hotellet er der ikke langt ind til Vejle, der har en hyggelig midtby med mange fine butikker.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.435 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

veninde ophold sjaelland

Copenhagen Admiral Hotel

4 stjerner

København K

Hvis du er på jagt efter den perfekte destination til et veninde ophold i hjertet af København med rig mulighed for shopping, så er er Copenhagen Admiral Hotel et fantastisk valg. Hotellet ligger ikke langt fra Strøget og er samtidig tæt på spændende attraktioner i København. Hotellet er meget charmerende og autentisk indrettet i en stil, der passer fantastisk til de rustikke bygninger. På hotellet er også en restaurant og en bar, hvis I ønsker at spise på hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 850 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

veninde ophold spa

Comwell Kellers Park

4 stjerner

Børkop, Østjylland

Comwell Kellers Park er et fantastisk lækkert hotel, der ligger ved Vejle Fjord. Stedet er perfekt til en venindetur i selvforkælelsens tegn. Hotellet har nemlig en forrygende spaafdeling med et hav af faciliteter. Bemærk at adgang til spafaciliteter skal tilkøbes og koster i skrivende stund fra 350 DKK pr. person pr. dag. Værelserne på hotellet er indrettet i en flot og moderne stil, og nogle af værelserne har sågar en lækker altan med en flot udsigt over fjorden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 878 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kurhotel skodsborg med din veninde

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg, Nordsjælland

Søger I en venindetur med wellness i Danmark, så er Kurhotel Skodsborg et rigtig godt bud på en destination. Hotellet ligger smukt placeret på Strandvejen i Skodsborg lidt nord for København. I det eksklusive områder ligger hotellet på første række ud til Øresund. Kurhotel Skodsborg er rigtig fint indrettet med fine værelser og hyggelige opholdsområder – blandt andet en fin tagterrasse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

strandhotellet blokhus veninde ophold

Strandhotellet Blokhus

4 stjerner
Blokhus, Nordjylland

Strandhotellet Blokhus er et klassisk bade/strandhotel, der ligger få minutters afstand fra det Jammerbugten og en rigtig fin badestrand. Hotellets værelser er fint indrettet i en klassisk stil med masser af farve og mønstre. Hotellet har desuden en indendørs pool, ligesom der også er en restaurant, hvor der serveres gastronomiske retter, hvor lokale råvarer spiller en stor rolle. Et fantastisk sted til et veninde ophold i sommerhalvåret!

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

marselis helnan venindetur

Helnan Marselis Hotel

4 stjerner

Marselisborg Strand

Helnan Marselis Hotel er et lækkert hotel med en fantastisk beliggenhed ud til vandet få minutters kørsel fra Aarhus. Et forrygende valg hvis I ønsker et venindeophold tæt på storbyen med rig mulighed for shopping og kultur. I Aarhus ligger blandt andet ARoS og Den Gamle By. Hotellet ligger lige ved en fin strand, hvor der er mulighed for en god lang gåtur ved stranden. Hotellet har også en restaurant, bar/lounge samt en indendørs pool.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 725 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel skansen laekkert veninde ophold

Hotel Skansen

4 en halv stjernet

Båstad, Sydsverige

Et par timers kørsel fra København ligger Hotel Skansen i den hyggelige svenske ferieby, Båstad. Søger I et venindeophold med wellness og rig mulighed for afslapning, så er Hotel Skansen et rigtig godt bud. Hotel Skansen byder på fantastiske muligheder inden for Spa & Wellness og er blandt andet kendt for sit koldbadehus, der er placeret midt ude i havet med en dejlig sauna.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.097 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kragerup gods billigt veninde ophold

Kragerup Gods

3 stjernet

Ruds Vedby, Sjælland

I Ruds Vedby på Vestsjælland ligger Kragerup Gods. Kragerup Gods er et traditionsrigt gods, der virkelig formår at give et unikt ophold. Her er masser af udendørs aktiviteter som Go-High baner, bueskydning, kanosejlads og meget mere. Er I mere til spa og wellness, har godset også en rigtig fin wellness afdeling, der indeholder en opvarmet pool, spa og sauna.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 975 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

alter meierhof

Alter Meierhof

5 stjernet veninde ophold

Flensborg, Nordjylland

Ud til Flensborg Fjord ligger det fantastiske hotel Alter Meierhof. Alter Meierhof leverer uforglemmelige wellness- og gourmetoplevelser. Søger I en venindetur i rolige og smukke omgivelser, så er et ophold på Alter Meierhof et rigtig godt valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.569 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder

Velgørenhed

Velgørenhed

Når dig og din veninde tager på ophold sammen, kan i være med til at støtte en god sag. Hos Opholdsguide.dk giver vi nemlig 10 kroner videre til velgørenhed, hver gang der er nogle, som gør brug af vores links i forbindelse med en booking. Du kan læse meget mere om vores donationer i menuen.

Stor guide med gode veninde ophold

Velkommen til Opholdsguide.dk. Her på siden finder du en stor guide med ophold, der er velegnet som veninde ophold. I vores guide går vi nærmere i dybden med de forskellige ophold, hvor vi også kommer med bud på forskellige aktiviteter under opholdene. Du finder ophold i flere forskellige kategorier – blandt andet veninde ophold med fokus på gourmet og veninde ophold med spa og wellness. Hos Opholdsguide.dk forhandler vi ikke selv ophold men har en samarbejdspartner, som du kan klikke dig videre til, hvis du ønsker at booke et af opholdene.

Venindetur med spa og wellness

Hvis I søger en venindetur med wellness og spa, så er I kommet til den helt rigtige side. Her på siden udgør en stor del af venindeturene nemlig ophold med fokus på spa og wellness. Der er både ophold i ind- og udland. Du kan blandt andet vælge mellem populære steder som Ystad Saltsjöbad, Hotel Skansen og Kurhotel Skodsborg. Her er rig mulighed for en venindetur med spa, afslapning og velvære. Opholdene er også velegnet, hvis I er flere end 2 veninder, der skal afsted på tur.

Skal din veninde forkæles med en gave?

Mangler du den perfekte gaveidé til din veninde? Hvorfor så ikke give hende et ophold? Du kan eventuelt give opholdet som et veninde ophold, hvor du selv tager med. Hvis du har en travl veninde, der har brug for at komme væk fra hverdagens pligter, så er et veninde ophold det perfekte valg. Her på siden finder du blandt andet ophold med spa og wellness i alle prisklasser. De fleste venindeophold er med middag. Typisk vil middagen består af en lækker 3-retters menu på hotellets restaurant. Der er dog også ophold, hvor I kan glæde Jer til en 4- eller 5-retters menu.

Venindetur med skønne omgivelser

Vælger I en af venindeturene her på siden, så er der rig mulighed for at få naturoplevelse. Vi kan blandt andet anbefale Hotel Thinggaard, der ikke ligger langt fra det brusende Vesterhav. Hvis I ønsker en venindetur ved vandet, kan vi anbefale Kurhotel Skodsborg, Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad eller Hotel Skansen. På de destinationer er det helt perfekt at nyde en gåtur i den flotte natur – for eksempel langs stranden.

Ønsker I en venindetur med en mere slotslig stemning, kan vi anbefale Kragerup Gods. Her er en fantastisk natur, godset er hyggeligt klassisk indrettet og så er der en hyggelig wellness afdeling. Her er rig mulighed for at trække stikket ud og være tilstede i nuet.

Kom væk fra hverdagens stress og jag

Et veninde ophold kan være kuren mod en travl hverdag. Findes der noget bedre end at komme væk fra hverdagens stress og jag sammen med en god veninde? Her får I virkelig mulighed for at slappe af og nyde hinandens samvær. Tit er der også rig mulighed for at nyde gode cocktails på hotellerne, hvor der godt i weekenderne kan være en festlig stemning. Er I til det, kan vi varmt anbefale Hotel Skansen, hvor der ofte spilles levende musik i weekenderne.

Hvad end det er veninde ophold, kæresteophold eller et hvilket som helst andet ophold, du er på udkig efter, har Opholdsguide.dk formentlig det du søger.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]