Kaeresteophold

Kæresteophold

Vælg det rigtige ophold og få det optimale ud af jeres tid sammen

Der findes næppe noget mere fantastisk end at tage på et kæresteophold. Det at komme væk fra den stressede hverdag med sin kæreste, kan være noget, som mange par har behov for. For at få det optimale ud af jeres lille get-away, hvad end det er en weekend eller en længere periode, kræver det, at i vælger det rigtige ophold. Det er netop det, som denne guide skal hjælpe jer med. At få det bedst mulige ud af jeres kærestetur.

kurhotel skodsborg med kaeresten

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg, Nordsjælland

Hvis i er til luksus i det Nordsjællandske, vil det være oplagt for jer at vælge Kurhotel Skodsborg. Stedet er nemlig kendt for at levere luksus af højeste klasse. På Kurhotel Skodsborg finder i blandt andet et kæmpe wellnesområde, en fantastiske restauranter og direkte gang ned til en privatejet badebro. Er vejret til det, vil vi da helt klart anbefale jer, at i tager en tur i den blå balje. Måske skal i direkte i saunaen bagefter?

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

marienlyst strandhotel kaeresteophold

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet

Helsingør, Nordsjælland

Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet spahotel, som ligger i Helsingør. Stedet er specielt kendt for deres ekstreme luksus, og deres meget fascinerende spafaciliteter. Stedet er i den grad oplagt til et romantisk weekendophold, da det på mange måder er et sted, hvor man virkelig kan slappe af og nyde hinandens selskab. Stedet byder som sagt på spafaciliteter og behandlinger i lange baner, men der er også et tilhørende casino, og en ekstremt lækker restaurant. Adgang til spaområdet skal tilkøbes og koster i skrivende stund fra 350 kr. pr. person.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kokkedal castle

Kokkedal Castle Copenhagen

5 stjernet kaereste ophold

Kokkedal, Nordsjælland

Der er nok ingen tvivl om, at denne 5-stjernet drøm er vores favorit, når det kommer til kæresteophold. Kokkedal Slot Copenhagen er uden tvivl det mest romantiske sted, vi umiddelbart har kunnet komme i tanke om. Ikke nok med at slottet ligger i helt fantastiske omgivelser, så er stedet i sig selv også mere lækkert, end man nogensinde kunne forestille sig i lille Danmark.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.125 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

ruths badehotel

Ruths Hotel

4 en halv stjernet

Skagen, Nordjylland

Ruths Hotel er en 5-stjernet klasse, som ligger i Skagen. Stedet ligger ganske tæt på strand, hvilket gør det til et oplagt sted at tage på kæresteophold, hvis man skal afsted om sommeren. Skagen er fyldt med liv, og de fantastiske omgivelser, mange spisesteder og caféer danner rammerne om en perfekt oplevelse i det nordjyske. Derudover er der på hotellet naturligvis mulighed for spa og behandlinger.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.097 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

helenekilde badehotel

Helenekilde Badehotel

3 5 stjernet badehotel

Tisvildeleje, Nordsjælland

Helenekilde Badehotel er for mange nok det, de vil kategorisere som et klassisk dansk badehotel. Det skal forstås på den måde, at det er et virkelig hyggeligt sted, hvor der i den grad er tænkt meget over indretningen, og det har de gjort virkelig godt. Derudover ligger hotellet lige ud til vandet, derfor er det måske også oplagt for jer at vælge dette sted til jeres kæresteophold, hvis vejret er godt.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.211 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel tylosand laekkert hotel til kaeresteopholdet

Hotel Tylösand

4 en halv stjernet

Halmstad, Sydsverige

Hotel Tylösan et en 4-stjernet svensk perle. Kom 10 kilometer fra Halmstad finder du hotellet. Det er ligeledes et hotel, som der ligger lige ud til en super lækker strand. Ikke længere end 50-100 meter fra hotellet, finder du nemlig den smukkeste og mest fredelige sandstrand, som er oplagt til et par, der elsker at være på stranden og slappe af der. Derudover er der også en lækker udendørs pool med udsigt over vandet og en indendørs pool, hvis man hellere vil have varmen indendøre.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.337 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

alter meierhof

Alter Meierhof

5 stjernet kaeresteophold

Flensborg, Nordjylland

Når det kommer til wellness-hoteller i Nordtyskland, tror jeg, at langt de fleste kommer til at tænke på Alter Meierhof. Stedet er uden tvivl et af de mest anerkendte hoteller i Flensborg, og med den fantastiske udsigt over Flensborg Fjord, kan man da ikke andet end at blive imponeret. Alter Meierhof tilbyder et hav af spa og wellness faciliteter, som vi vil komme meget mere ind på.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.240 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder

Velgørenhed

Velgørenhed

Nu kan i støtte et godt formål, når i skal på kærestetur. Hos Opholdsguide.dk har vi valgt at give 10 kroner videre til et godt formål, når der bliver foretaget en booking igennem vores links. Vi benytter os nemlig af reklamelinks, hvilket betyder, at vi får en lille kommission, hver gang der er en, som benytter sig af vores links til en booking. Husk at det ikke kommer til at koste dig mere af din årsag.

Tag på kærestetur og gør noget godt for forholdet

Der er ingen tvivl om at et kæresteophold, er som balsom for jeres forhold. Dette gælder uanset, om i er parret, som bor sammen eller i ikke gør. For dem som bor sammen, kan det være ekstremt dejligt at komme væk fra den stressende hverdag og daglige gang op af hinanden, som måske bliver lidt ensformig. Det handler ofte om, hvem der skal købe ind og lave mad. Derfor kan i lære hinanden at kende på en helt ny måde, hvis i lige kommer lidt væk, og ser tingene fra en ny vinkel.

For dem som ikke bor sammen, giver det naturligvis sig selv, at en kærestetur er ekstremt oplagt. Man får nemlig muligheden for at tilbringe tid sammen med hinanden og opleve en masse forskellige ting. Derudover oplever i naturligvis begge noget nyt, og det er også altid dejligt.

Kan man tage på kæresteophold alle steder?

Hvis du spørger mig, kan man faktisk godt tage på kæresteophold alle steder. Når man tager på kærestetur på et hotel eller en kro, er det jo ikke nødvendigvis det materielle, der er i fokus men snarere hinandens selskab. Omgivelserne gør helt klart en stor del for jeres tur, og det er også derfor, at jeg vil anbefale jer, at i gør en smule ud af det. For at få mest muligt ud af jeres tur, bør i måske overveje at booke jeres ophold på nogle af de hoteller, som jeg har fundet til jer over denne tekst. Her vil i ihvertfald helt sikkert ikke blive skuffet.

Omgivelserne gør naturligvis noget

Når jeg siger, at omgivelserne betyder meget, så er det fordi, at det kan være med til at øge romantikken en smule. Er der for eksempel noget mere romantisk end at spise aftensmad med udsigt til vandet? At sidde i et spa med udsigt over vandet med et glas champagne? Det tror jeg næppe. Det er netop derfor, at omgivelserne er så vigtige. Hvis i vil øge romantikken på jeres ophold, bør i derfor tale om, hvilke omgivelser i godt kan lide, så kan det jo være, at der er noget på denne guide over kæresteophold, som i kan bruge til noget.

Jeg har som udgangspunkt valgt hoteller, som ligger ud til vandet, eller som i hvert fald er tæt på vandet. Jeg forbinder personligt romantik med vand og vandudsigt, og det er jeg helt sikker på, at de fleste andre også gør.

Hvilke faktorer spiller mere ind, når man skal have en romantisk kærestetur?

Det er selvfølgelig ikke kun omgivelserne, som sagt er det også hinandens selskab. Der er nogle ting, som kan forstyrre jeres romantik, og en af disse ting kunne være dårlig service. Derfor er det vigtigt, at det hele bare spiller fra hotellets side. Det er alt lige fra check-in til kvaliteten af rengøring på værelserne og så videre. Alle disse ting er med til at forbedre jeres ophold, hvis de altså bliver gjort ordentligt. Når vi anbefaler hoteller, ser vi derfor meget efter, hvordan tidligere gæster har anmeldt stederne. I behøver altså ikke at bruge tid på at tjekke Trustpilot og så videre igennem, det har jeg nemlig gjort for jer.

Bestil jeres kærestetur online og få en masse fordele

Selvom man måske ikke skulle tro det, er der faktisk en række fordele at hente, når i vælger at bestille jeres kærestetur online. En af grundene er naturligvis, at i kommer til at spare tid. I kan nemt overskue forskellige steder, som passer til jeres behov. Hvor ligger det, hvad er prisen og så videre. Når i har bestemt jer for et sted, kan i nærmest med et klik reservere det hotel, som passer til jer. Der er dog endnu flere fordele, for faktisk kan du også spare penge. Vores samarbejdspartnere arbejder for, at du altid får den bedste pris, hvis du booker igennem dem.

Det er ligeledes vigtigt for os, at i får den bedste pris, og derfor opdaterer vi altid priserne, og rykker rundt på hotellerne i den rækkefølge vi synes giver mening. Så er i sikre på, at i får så meget for pengene som overhovedet muligt.

Hvem er Opholdsguide.dk og hvorfor booke igennem os?

Opholdsguide.dk er en side, som har valgt at specialisere sig i ophold primært i Danmark, men til tider også udenfor Danmark. Vi læser altid om de nyeste trends, når det kommer til ophold. Derudover læser vi altid de seneste anmeldelser af de forskellige hoteller, hvilket gør, at vi altid holder os opdateret med, om der er nogle der skal fremhæves i vores forskellige guides, eller om der er nogle, som ikke længere fortjener at ligge på listerne. Dette betyder altså, at du altid finder de bedste af de bedste ophold på vores side. Dette gælder både for ophold uden et særligt formål, men også for kæresteophold hvad end i bor sammen eller hver for sig.

Jeg vil ønske jer en rigtig dejlig tur

Når i har fundet frem til, hvilket hotel i gerne vil nyde hinandens selskab på, er det jo sådan set bare at bestille. Vi har gjort det nemt for jer. Det eneste i skal gøre, er at trykke på den grønne knap. Herefter vil i blive ført direkte videre til en side, hvor i kan reservere et værelse. I kan med fordel se efter priserne på nogle forskellige datoer, priserne har det nemlig med at svinge en hel del. Derudover vil jeg blot endnu en gang ønske jer en fantastisk kærestetur.

Havde vi ikke fundet det i søgte? Måske har vores  store oversigt med badehoteller noget, som passer lige til det i havde i tankerne.

mikkel forfatter billede

Skrevet af Mikkel Lundstrøm, ekspert i ophold

Hej, jeg hedder Mikkel Lundstrøm og er medejer af Opholdsguide.dk. Siden er lavet med det formål at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, vi har i Norden. Selv elsker jeg ophold i naturskønne omgivelser, og så må der gerne være en wellness afdeling.

Jeg håber, at du kan bruge vores guides – har du et bidrag, hører jeg gerne fra dig på mikkel@opholdsguide.dk. Rigtig god tur!

Kontakt mig på mikkel@opholdsguide.dk