Gourmetophold Sjælland

Denne side indeholder reklamelinks

Stor guide til de bedste gourmetophold på Sjælland

På jagt efter et gourmetophold på Sjælland? Der findes masser af skønne hoteller og kroer, der er oplagte til ophold med gode gourmetoplevelser. Her på siden finder du 9 bud på kroer/hoteller på Sjælland med gode restauranter. Vi håber, at du kan blive inspireret til dit næste gourmetophold på Sjælland.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Marienlyst Strandhotel

Helsingør, Sjælland

Nyd sommeren og vælg business eller pleasure, når du skal på Marienlyst Strandhotel. Her har du mulighed for både at holde din næste ferie eller tage på konferenceophold. Værelserne er skønne og giver mulighed for ren afslapning i personlige og rolige rammer. Hotellet har også både Restaurant Marienlyst, Dekant Vinbar og Nordlyst Brasserie & Bar. Der er derfor rig mulighed for at nyde lækre måltider, et godt glas vin eller en dejlig drink om aftenen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.977 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Bretagne

Hornbæk, Nordsjælland

Hotel Bretagne er, med sin klassiske beliggenhed i Hornbæk, præcis hvad du ville forvente fra et badehotel. Det er ren luksus i klassiske rammer med respekt for de gamle traditioner. Det kan mærkes i opholdet, den gode service, på værelsernes ro og i den lækre madlavning. Siden 1939 har Hotel Bretagne kunnet byde gæster indenfor på deres værelser samt restaurant og bar. Maden er en kombination af det franske og nordiske køkken.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Dragsholm Slot

Fårevejle, Odsherred

Dragsholm Slot er et idyllisk slot i det smukke Odsherred. Dragsholm Slot kan byde på et gourmetophold på Sjælland ud over det sædvanlige. Slottet har i skrivende stund 2 restauranter og en madbar der er åbent om sommeren. Dragsholms Gourmet “Slotskøkkenet” fik i 2017 tildelt en Michelin-stjerne. Slottet har også en bistro, hvor stilen er mere enkel og uformel. Bemærk at nedenstående pris kun er for overnatning.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.295 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kokkedal Castle Copenhagen

Kokkedal, Nordsjælland

Er du på jagt efter et gourmetophold på Sjælland i luksuriøse rammer, så er Kokkedal Slot et godt bud på en destination. Slottet har flere forskellige restauranter, og det er blandt andet muligt at bestille en 6-retters menu. God og velvalgt vin spiller en stor rolle på slottet, hvor vinene vælges fra vinkælderen. Der er på slottet også rig mulighed for at nyde en cocktail i baren. Bemærk at middag ikke er med i den nedenstående pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.195 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

AC Bella Sky

Amager, København

På Amager tæt på metroen ligger det luksuriøse hotel. AC Bella Sky. Hotellet er et luksushotel med mulighed for masser af gode gourmetoplevelser. Hotellet har i skrivende stund 4 forskellige restauranter, hvor de 3 har en aftenmenu. Her er det blandt andet muligt at nyde japansk inspireret gourmetretter eller nordiske/internationale retter. Bemærk at middag ikke er med i nedenstående pris. Idéelt til gourmetopholdet på Sjælland tæt på storbyen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 795 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Fredensborg Store Kro

Fredensborg, Nordsjælland

Fredensborg Store Kro er en idyllisk kro med en charmerende beliggenhed lige ved Fredensborg Slot i Nordsjælland. Ved slottet er en fantastisk slotspark, hvor vi varmt kan anbefale en gåtur. Kroen har også en gourmetrestaurant, hvor der både kan bestille enkelte retter samt mere uformelle serveringer. For eksempel har kroen et koncept, hvor maden til hele bordet kommer ind i små skåle. Bemærk at middag ikke er med i nedenstående pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.076 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Rødvig Kro og Badehotel

Rødvig, Stevns

Er du på jagt efter gourmetophold på Sjælland ved vandet, så er Rødvig Kro og Badehotel et godt bud på en destination. Badehotellet er et charmerende og intimt sted, der ligger lige ned til vandet. Stedet gør desuden en dyd ud af at servere gode gourmetoplevelser. I restauranten spiller lokale råvarer en stor rolle. Restauranten serverer hver dag en 3-retters menu, hvor det også er muligt at tilkøbe vinmenu. Bemærk at middag ikke er inkluderet i nedenstående pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.350 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Borupgaard

Snekkersten, Sjælland

I Snekkersten i Nordsjælland ligger Comwell Borupgaard i fredelige og rolige omgivelser ikke langt fra Øresund. Hotellet er et lækkert og autentisk sted med flotte værelser og ikke mindst rig mulighed for at få et vellykket gourmetophold på Sjælland. På hotellets restaurant, Restaurant Linden, tilbydes en menu lavet på sæsonens bedste råvarer. Bemærk at middag ikke er med nedenstående pris, men det kan naturligvis nemt bestilles gennem restauranten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 938 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kragerup Gods

Ruds Vedby, Sjælland

Kragerup Gods er et flot og moderne gods omgivet af flot natur. Godset kan tilbyde masser af spændende aktiviteter i naturen, og godset har også et spaområde. På godsets restaurant, Restaurant Blixen, serveres retter lavet på årstidens bedste råvarer og mange af råvarerne dyrker godset selv. Retterne er både inspireret af det danske- og internationale køkken. Bemærk at middag ikke er med i nedenstående pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.081 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Dejlige Gourmetophold på Sjælland

Her på siden finder du en udførlig guide til gourmetophold på Sjælland. Vi har lavet en guide, hvor du kan læse mere om de forskellige hoteller, der udbyder gourmetophold. Du kan samtidig se et billede fra hotellerne, ligesom du kan læse lidt om de forskellige steder. Vi håber, at vores guide kan hjælpe dig med at finde dit næste gourmetophold på Sjælland, uanset om det skal tilbringes sammen med din partner eller gives i gave.

Gourmetophold på Sjælland med wellness

Mange af gourmetopholdene på Sjælland her på siden har nogle helt fantastiske wellness faciliteter. Her er alt, hvad en rigtig wellness-elsker kan drømme om. Helt uimodståeligt er for eksempel Marienlyst Strandhotel, der blandt andet har en spaterrasse, der er virkelig pragtfuld, hvis vejret er til det. Hotellet byder også på en dejlig strandsauna, spabade, saltterapi og meget mere. Under hvert enkelt ophold kan du blive klogere på, hvilke faciliteter de forskellige hoteller kan tilbyde. At kombinere et gourmetophold på Sjælland med spa & wellness er en helt fantastisk kombination. Hvad kan man mere ønske sig end en dejlig middag som afslutning på en dag fyldt med wellness, afslapning og velvære? Bemærk at der på de forskellige hoteller med wellness kan kræves et tillæg for adgang til wellness faciliteterne. Det er ikke med i den viste pris, ligesom middag i øvrigt heller ikke er det. Du kan blive klogere på prisen hos vores samarbejdspartner.

Få hverdagen på afstand med et gourmetophold

Hvis du er kørt sur i hverdagens pligter og gøremål, hvorfor så ikke tage på et gourmetophold og trække stikket helt ud? Der er i de ovenstående ophold rig mulighed for dette, da der både er spa, smuk natur og ikke mindst fantastiske gourmetoplevelser. På et gastronomiophold på Sjælland skal du ikke selv tænke på madlavningen. Dagen kan du for eksempel bruge på afslapning eller en udflugt til en lokal seværdighed. Hvis du trænger til at få hverdagen lidt på afstand, eller kender en der gør, så er et gourmetophold på Sjælland en forrygende løsning.

Nyt et ophold i smukke omgivelser

I de ovenstående gourmetophold på Sjælland, får I mulighed for at nyde et ophold i naturskønne omgivelser. Vælger I for eksempel Marienlyst Strandhotel, kan I for eksempel booke et fantastisk værelse med den flotteste udsigt over Øresund. Vælger I et ophold på Kragerup Gods, kan I se frem til et romantisk gods omgivet af en frodig og smuk park. Smukke omgivelser skal der til for at fuldende ethvert perfekt gourmetophold. De flotte omgivelser skaber nemlig ro og får dig til at føle dig langt væk fra hverdagens rammer. Der er I alle de ovenstående ophold rig mulighed for at nyde dejlig mad og smuk natur.

Vi håber, at vi med denne guide har kunne hjælpe dig med at finde dit kommende gourmetophold på Sjælland. Hvis du finder et ophold, som du gerne vil booke, kan du klikke dig direkte videre til bestillingen hos vores samarbejdspartner via den grønne knap i beskrivelsen af hvert ophold. Bemærk at der her kun kan bestilles overnatning.

Se også de mange muligheder for gourmetophold i Sønderjylland.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk