gourmetophold soenderjylland

Gourmetophold Sønderjylland

Sønderjylland og gourmet går hånd i hånd

På jagt efter et gourmetophold i Sønderjylland? Her på siden finder du en stor guide med vores anbefalinger til gode gourmetophold i det sønderjyske. Sønderjylland er fyldt med fantastiske hoteller og kroer, der leverer nogle helt fantastiske smagsoplevelser. I guiden kan du under hvert ophold læse mere om, hvad der er inkluderet, se billeder, priser med mere.

benniksgaard hotel gourmet oplevelse

Benniksgaard Hotel

4 stjernet gourmet soenderjylland

Gråsten, Sønderjylland

Benniksgaards er en historisk og traditionsrig gård med en historie, der kan føres helt tilbage til år 1393. Gården har oprindeligt en lang tradition med landbrug, men i dag er landbrugsarealerne omdannet til flotte golfbaner, der ligger lige ned til Flensborg Fjord.

Laveste pris for opholdet i skrivende stund: 2.598 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

den gamle graensekro dansk mad

Den Gamle Grænsekro

3 stjernet weekendophold

Christiansfeld, Sønderjylland

Lige uden for Christiansfeld ligger Den Gamle Grænsekro. Grænsekroen er en klassisk sønderjysk kro, hvor der serveres traditionelle danske retter i den flotte og hyggelige krostue. I dette ophold i Sønderjylland kan I se frem til en dejlig 3-retters middag på kroen.

Laveste pris for opholdet i skrivende stund: 1.450 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

fakkelgaarden i soenderjylland gourmet

Fakkelgaarden

4 stjernet

Kruså, Sønderjylland

I Kruså med den flotteste udsigt over Flensborg Fjord ligger Fakkelgaarden. Fakkelgaarden er kendt for sin fantastiske restaurant, der leverer smagsoplevelser, du sent vil glemme. Fra restaurantens flotte lokaler kan den pragtfulde udsigt over fjorden nydes. I dette gourmetophold i Sønderjylland er blandt andet inkluderet en fremragende 6-retters gourmetmenu.

Laveste pris for opholdet i skrivende stund: 4.798 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

alter meierhof gourmet

Alter Meierhof

5 stjernet gourmetophold-soenderjylland

Flensborg, Nordjylland

Alter Meierhof er et luksuriøst 5-stjernet hotel, der ligger i Flensborg med den flotteste udsigt over Flensborg Fjord. På Alter Meierhof kan I glæde Jer til en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige. Stedet har 2 restauranter, Brasseriet og Meierei Dirk Luther, der begge finder sin inspiration i det franske køkken.

Laveste pris for opholdet i skrivende stund: 2.977 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i soenderjylland

Seværdigheder

Sønderjylland er rig på oplevelser

Enten før eller efter dit gourmetophold i Sønderjylland anbefaler vi at besøge nogle af landsdelens fantastiske attraktioner. Sønderjylland er rig på både kultur- og naturoplevelser. At besøge nogle af egnens spændende attraktioner er oplagt i dagtimerne på Jeres gourmetophold. Skal I bo lidt tid væk fra en seværdighed, som I rigtig gerne vil opleve, kan I også besøge den enten i forlængelse af opholdet eller før. Nedenfor kan du få lidt inspiration til, hvad I kan lave under gourmetopholdet i Sønderjylland.

 • Universe (Danfoss Parken)
 • Nationalpark Vadehavet
 • Ribe Domkirke
 • Legoland Billund
 • Dybbøl Banke
 • Koldinghus
 • Mennesket ved Havet
 • Rømø
 • Gråsten Slot
 • Vejers Strand
 • Haderslev
 • Haderslev Domkirke
 • Flensborg
 • Lalandia Billund

Som du kan se, er der masser af spændende oplevelser i venter under gourmetopholdet i Sønderjylland

omgivelser i soenderjylland

Omgivelser

Oplev Sønderjyllands smukke natur

Hvis du har en svaghed for flot natur, vil du helt sikkert ikke blive skuffet over naturen i det sønderjyske. Her er både lækker strand og smukke skove. Helt fra Vadehavet i vest til Gråsten i øst. Det er to vidt forskellige naturoplevelser, hvor der ved Vadehavet er en meget flad natur, er det meget modsat i det østlige Sønderjylland, hvor der er en meget bakket natur. Under Jeres gourmetophold i Sønderjylland er det oplagt at besøge nogle af landsdelens seværdigheder eller skønne naturoplevelser. Opholder I Jer i den vestlige del af Sønderjylland, kan jeg for eksempel anbefale at besøge Nationalpark Vadehavet, og er du på gourmetophold i den vestlige del, er en tur til Als en god oplevelse. Her er masser af kystlinjer og mange fine strande.

Find gourmetopholdet i Sønderjylland her

Sønderjylland er fyldt med dejlige kroer og hoteller, hvor du har mulighed for at få en helt fantastisk gourmetoplevelse. Her på siden har vi udarbejdet en guide, hvor du kan læse mere om de forskellige gourmetophold, som Sønderjylland byder på. Du kan se billeder fra hotellet, læse hvad der er inkluderet samt blive klogere stedet. Vi håber, at denne guide kan inspirere og hjælpe dig med at finde dit næste gourmetophold i Sønderjylland. Uanset om opholdet skal gives i gave, eller om det skal nydes sammen med din partner.

En god gaveidé

Skal du glæde en gourmetelsker med en gave? Så kan et gourmetophold være en fantastisk gaveidé. Sønderjylland er kendt for sine fantastiske madtraditioner, og de forskellige hoteller og restauranter på denne side er bestemt ingen undtagelse. Mange af køkkenerne tager udgangspunkt i det lokale køkken og giver det hver sit twist. For eksempel bruger Benniksgaard i stor udstrækning lokale råvarer, der købes i lokale gårdbutikker nær hotellet.

Der er her på siden gastronomiophold i Sønderjylland i alle prislag – der er helt sikkert også et godt ophold, der passer til dit budget. Vores samarbejdspartner forhandler gavekort/værdibevis til de forskellige ophold, og derfor kan gavemodtageren nemt og hurtigt selv booke sit ophold, når gaven er overrakt. På den måde undgår du at give et ophold, hvor gavemodtageren ikke kan.

Hvad koster et gourmetophold i Sønderjylland

Der findes gourmetophold i Sønderjylland i alle prislag. Ønsker du toppen af poppen, kan vi for eksempel anbefale Alter Meierhof eller Fakkelgaarden. Ønsker du et mere budgetvenligt gastronomiophold i Sønderjylland, kan vi anbefale Benniksgaard eller Den Gamle Grænsekro. Priserne afhænger i høj grad af, hvilket hotel I vælger, men også af hvad der er inkluderet i opholdet. I nogle ophold kan I nemlig se frem til en dejlig 6-retters gourmetmenu, hvor der i andre af opholdene er inkluderet end 3-retters middag. Det kan du blive klogere på ved at læse yderligere information under hvert enkelt ophold.

Slap af i flotte omgivelser

Sønderjylland byder på en helt fantastisk natur, der virkelig giver rig mulighed for at komme ned i gear. I denne guide er der lige nu 3 forskellige gourmetophold i Sønderjylland, der ligger med den flotte udsigt over Flensborg Fjord. Det er Fakkelgaarden, Alter Meierhof og Benniksgaard. Et fantastisk hotel og naturskønne omgivelser er den perfekte mulighed for at komme ned i gear og få genopladet batterierne. En sikker vinder er altid en dejlig lang gåtur i den flotte natur. På et gourmetophold i Sønderjylland kan der nemlig godt være meget mad, og derfor kan det være rart at få rørt sig.

Dette er blot nogle af de fantastiske attraktioner, som Sønderjylland byder på. Vi anbefaler altid at lægge attraktioner ind før eller efter gourmetopholdet. Så skal I ikke stresse hjem fra de forskellige seværdigheder.

Vælg dit gourmetophold i Sønderjylland

Nu er du blevet klogere på de forskellige gourmetophold i Sønderjylland, og du er nu klædt på til at vælge det ophold, der passer dig bedst. Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål eller andet til nogle af opholdene, så hører vi meget gerne fra dig. Vi ønsker dig et rigtig godt ophold, og håber at du får nydt det til fulde.

Måske vil du hellere bare se alle gourmetophold i Jylland?

mikkel forfatter billede

Skrevet af Mikkel Lundstrøm, ekspert i ophold

Hej, jeg hedder Mikkel Lundstrøm og er medejer af Opholdsguide.dk. Siden er lavet med det formål at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, vi har i Norden. Selv elsker jeg ophold i naturskønne omgivelser, og så må der gerne være en wellness afdeling.

Jeg håber, at du kan bruge vores guides – har du et bidrag, hører jeg gerne fra dig på mikkel@opholdsguide.dk. Rigtig god tur!

Kontakt mig på mikkel@opholdsguide.dk