gourmetophold soenderjylland

Gourmetophold Sønderjylland

Sønderjylland og gourmet går hånd i hånd

På jagt efter et gourmetophold i Sønderjylland? Her på siden finder du en stor guide med vores anbefalinger til hoteller og kroer til gode gourmetophold i det sønderjyske. Sønderjylland er fyldt med fantastiske hoteller og kroer, der leverer nogle helt fantastiske smagsoplevelser.

Indlægget indeholder reklamelinks

fakkelgaarden gourmetophold soenderjylland

Fakkelgaarden

4 stjernet

Kruså, Sønderjylland

Fakkelgaarden er et fantastisk beliggende hotel lige ned til Flensborg Fjord. Værelserne er flotte værelser i en maritim stil, der passer godt til omgivelserne. Fakkelgaarden har en meget anmelderrost restaurant, hvor menuen er sammensat med inspiration fra både det franske og sønderjyske køkken og lavet med friske lokale råvarer. Der er desuden et stort udvalg af vine fra førende vinhuse. Bord på restauranten er ikke inkluderet i nedenstående pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.199 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

benniksgaard gourmet

Benniksgaard Hotel

4 stjernet gourmetophold soenderjylland

Gråsten, Sønderjylland

Benniksgaard er et romantisk og lækkert hotel i Sønderjylland med en flot udsigt til Flensborg Fjord. Værelserne er flotte og hyggelige ligesom de forskellige opholdsområder. Benniksgaard har to forskellige restauranter. I restauranterne er inspirationen fundet fra det sønderjyske køkken, og der gøres meget brug af lokale råvarer. Bord er ikke inkluderet i nedenstående pris men kan naturligvis nemt bookes. Et godt valg til det romantiske gourmetophold i Sønderjylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.079 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

tyrstrup kro soenderjylland

Tyrstrup Kro

4 stjernet

Christiansfeld

Lidt uden for den charmerende sønderjyske by Christiansfeld ligger den luksuriøse kro, Tyrstrup Kro. Tyrstrup kro giver i den grad muligheden for at få en gourmetoplevelse af de helt store. På kroen kan nemlig bestilles alt fra simple retter og op til 8-retters gourmetmenuer. Kroen har en stor samling af spændende vine, der kan fuldende smagsoplevelsen og gourmetopholdet i Sønderjylland. Bemærk at bord ikke er inkluderet i nedenstående pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.090 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

schackenborg slotskro gourmet

Schackenborg Slotskro

3 stjerner

Møgeltønder

Schackenborg Slotskro ligger den lille charmerende by Møgeltønder tæt på grænsen. Kroen er nabo til det flotte Schackenborg Slot og den fine slotspark. På restauranten er der blandt andet fokus på kreativitet, kvalitet og brugen af gode råvarer. På restauranten kan der både bestilles mindre menuer og helt op til 6-retters gourmetmenuer. Middag er ikke inkluderet i nedenstående pris. Et fantastisk sted til et gourmetophold i fredelige og idylliske rammer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.048 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

alter meierhof gourmetophold

Alter Meierhof

5 stjerner

Flensborg, ca. 20 min fra grænsen

Alter Meierhof ligger godt nok ca. 20 minutters kørsel syd for grænsen ved Flensborg Fjord, men stedet er for fantastisk til ikke at have med her på siden. Alter Meierhof ligger lige ned til Flensborg Fjord og har i skrivende 3 forskellige restauranter. På restauranterne kan du blandt andet opleve retter fra det franske køkken og tapas med gode vine. Der er ikke bord inkluderet i nedenstående pris, men det kan selvfølgelig nemt bookes. Hotellet har også en stor spaafdeling.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.718 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

gourmet i soenderjylland

Bov Kro

3 stjerner

Bov

Bov Kro er en af landets ældste kroer og giver i den grad mulighed for et gourmetophold i Sønderjylland med ægte krostemning. Kroen ligger ikke langt fra grænsen, og derfor er en smuttur over grænsen også oplagt under opholdet. På Bov Kro er der fokus på brugen af friske råvarer, og der kan både bestilles enkle retter eller en sammensat 3-retters menu til priser, hvor alle kan være med. Middag på kroen er ikke inkluderet i nedenstående pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i soenderjylland

Seværdigheder

Sønderjylland er rig på oplevelser

Enten før eller efter dit gourmetophold i Sønderjylland anbefaler vi at besøge nogle af landsdelens fantastiske attraktioner. Sønderjylland er rig på både kultur- og naturoplevelser. At besøge nogle af egnens spændende attraktioner er oplagt i dagtimerne på Jeres gourmetophold. Skal I bo lidt tid væk fra en seværdighed, som I rigtig gerne vil opleve, kan I også besøge den enten i forlængelse af opholdet eller før. Nedenfor kan du få lidt inspiration til, hvad I kan lave under gourmetopholdet i Sønderjylland.

 • Universe (Danfoss Parken)
 • Nationalpark Vadehavet
 • Ribe Domkirke
 • Legoland Billund
 • Dybbøl Banke
 • Koldinghus
 • Mennesket ved Havet
 • Rømø
 • Gråsten Slot
 • Vejers Strand
 • Haderslev
 • Haderslev Domkirke
 • Flensborg
 • Lalandia Billund

Som du kan se, er der masser af spændende oplevelser i venter under gourmetopholdet i Sønderjylland

omgivelser i soenderjylland

Omgivelser

Oplev Sønderjyllands smukke natur

Hvis du har en svaghed for flot natur, vil du helt sikkert ikke blive skuffet over naturen i det sønderjyske. Her er både lækker strand og smukke skove. Helt fra Vadehavet i vest til Gråsten i øst. Det er to vidt forskellige naturoplevelser, hvor der ved Vadehavet er en meget flad natur, er det meget modsat i det østlige Sønderjylland, hvor der er en meget bakket natur. Under Jeres gourmetophold i Sønderjylland er det oplagt at besøge nogle af landsdelens seværdigheder eller skønne naturoplevelser. Opholder I Jer i den vestlige del af Sønderjylland, kan jeg for eksempel anbefale at besøge Nationalpark Vadehavet, og er du på gourmetophold i den vestlige del, er en tur til Als en god oplevelse. Her er masser af kystlinjer og mange fine strande.

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

Booker du og gennemfører dit ophold gennem et af vores links her på siden, donerer vi 10 kroner til et velgørende formål. Vi får nemlig en kommission, fordi vi gør brug af affilierede links/reklamelinks, når vi linker ud til hoteller. Ønsker du at læse mere eller se, hvad vi tidligere har doneret til, kan du se mere under menupunktet under “velgørenhed”.

Find gourmetopholdet i Sønderjylland her

Sønderjylland er fyldt med dejlige kroer og hoteller, hvor du har mulighed for at få en helt fantastisk gourmetoplevelse. Her på siden har vi udarbejdet en guide, hvor du kan læse mere om de forskellige gourmetophold, som Sønderjylland byder på. Vi håber, at denne guide kan inspirere og hjælpe dig med at finde dit næste gourmetophold i Sønderjylland. Uanset om opholdet skal gives i gave, eller om det skal nydes sammen med din partner.

En god gaveidé

Skal du glæde en gourmetelsker med en gave? Så kan et gourmetophold være en fantastisk gaveidé. Sønderjylland er kendt for sine fantastiske madtraditioner, og de forskellige hoteller og restauranter på denne side er bestemt ingen undtagelse. Mange af køkkenerne tager udgangspunkt i det lokale køkken og giver det hver sit twist. For eksempel bruger Benniksgaard i stor udstrækning lokale råvarer, der købes i lokale gårdbutikker nær hotellet.

Slap af i flotte omgivelser

Sønderjylland byder på en helt fantastisk natur, der virkelig giver rig mulighed for at komme ned i gear. I denne guide er der lige nu 3 forskellige gourmetophold i Sønderjylland, der ligger med den flotte udsigt over Flensborg Fjord. Det er Fakkelgaarden, Alter Meierhof og Benniksgaard. Et fantastisk hotel og naturskønne omgivelser er den perfekte mulighed for at komme ned i gear og få genopladet batterierne. En sikker vinder er altid en dejlig lang gåtur i den flotte natur. På et gourmetophold i Sønderjylland kan der nemlig godt være meget mad, og derfor kan det være rart at få rørt sig.

Dette er blot nogle af de fantastiske attraktioner, som Sønderjylland byder på. Vi anbefaler altid at lægge attraktioner ind før eller efter gourmetopholdet. Så skal I ikke stresse hjem fra de forskellige seværdigheder.

Gourmet og romantik i det sønderjyske

Et gourmetophold i Sønderjylland kan være en perfekt mulighed for at få lidt kvalitetstid med kæresten og ikke mindst få et break fra en travl hverdag. Et godt hotel og god mad får de fleste af os til at slappe af, og det giver i høj grad også mulighed for at nyde noget tid med din partner eller kæreste. I kan for eksempel bruge dagen på at besøge nogle lokale attraktioner, inden I sætter Jer tilrette på hotellets restaurant til aften. Der er masser af spændende ting at opleve i Sønderjylland.

Vælg dit gourmetophold i Sønderjylland

Nu er du blevet klogere på de forskellige gourmetophold i Sønderjylland, og du er nu klædt på til at vælge det ophold, der passer dig bedst. Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål eller andet til nogle af opholdene, så hører vi meget gerne fra dig. Vi ønsker dig et rigtig godt ophold, og håber at du får nydt det til fulde.

Måske vil du hellere bare se alle gourmetophold på Fyn?

mikkel forfatter billede

Skrevet af Mikkel Lundstrøm, ekspert i ophold

Hej, jeg hedder Mikkel Lundstrøm og er medejer af Opholdsguide.dk. Siden er lavet med det formål at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, vi har i Norden. Selv elsker jeg ophold i naturskønne omgivelser, og så må der gerne være en wellness afdeling.

Jeg håber, at du kan bruge vores guides – har du et bidrag, hører jeg gerne fra dig på mikkel@opholdsguide.dk. Rigtig god tur!

Kontakt mig på mikkel@opholdsguide.dk