Gourmetophold Sønderjylland

Denne side indeholder reklamelinks

Sønderjylland og gourmet går hånd i hånd

På jagt efter et gourmetophold i Sønderjylland? Her på siden finder du en stor guide med vores anbefalinger til hoteller og kroer til gode gourmetophold i det sønderjyske. Sønderjylland er fyldt med fantastiske hoteller og kroer, der leverer nogle helt fantastiske smagsoplevelser.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Benniksgaard Hotel

Gråsten, Sønderjylland

Benniksgaard er et romantisk og lækkert hotel i Sønderjylland med en flot udsigt til Flensborg Fjord. Værelserne er flotte og hyggelige ligesom de forskellige opholdsområder. Benniksgaard har to forskellige restauranter. I restauranterne er inspirationen fundet fra det sønderjyske køkken, og der gøres meget brug af lokale råvarer. Bord er ikke inkluderet i nedenstående pris men kan naturligvis nemt bookes. Et godt valg til det romantiske gourmetophold i Sønderjylland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.214 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Tyrstrup Kro

Christiansfeld, Sønderjylland

Lidt uden for den charmerende sønderjyske by Christiansfeld ligger den luksuriøse kro, Tyrstrup Kro. Tyrstrup kro giver i den grad muligheden for at få en gourmetoplevelse af de helt store. På kroen kan nemlig bestilles alt fra simple retter og op til 8-retters gourmetmenuer. Kroen har en stor samling af spændende vine, der kan fuldende smagsoplevelsen og gourmetopholdet i Sønderjylland. Bemærk at bord ikke er inkluderet i nedenstående pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 952 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Bov Kro

Bov, Sønderjylland

Bov Kro er en af landets ældste kroer og giver i den grad mulighed for et gourmetophold i Sønderjylland med ægte krostemning. Kroen ligger ikke langt fra grænsen, og derfor er en smuttur over grænsen også oplagt under opholdet. På Bov Kro er der fokus på brugen af friske råvarer, og der kan både bestilles enkle retter eller en sammensat 3-retters menu til priser, hvor alle kan være med. Middag på kroen er ikke inkluderet i nedenstående pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Schackenborg Slotskro

Møgeltønder, Sønderjylland

Schackenborg Slotskro ligger den lille charmerende by Møgeltønder tæt på grænsen. Kroen er nabo til det flotte Schackenborg Slot og den fine slotspark. På restauranten er der blandt andet fokus på kreativitet, kvalitet og brugen af gode råvarer. På restauranten kan der både bestilles mindre menuer og helt op til 6-retters gourmetmenuer. Middag er ikke inkluderet i nedenstående pris. Et fantastisk sted til et gourmetophold i fredelige og idylliske rammer.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.148 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Fakkelgaarden

Kruså, Sønderjylland

Fakkelgaarden er et fantastisk beliggende hotel lige ned til Flensborg Fjord. Værelserne er flotte værelser i en maritim stil, der passer godt til omgivelserne. Fakkelgaarden har en meget anmelderrost restaurant, hvor menuen er sammensat med inspiration fra både det franske og sønderjyske køkken og lavet med friske lokale råvarer. Der er desuden et stort udvalg af vine fra førende vinhuse. Bord på restauranten er ikke inkluderet i nedenstående pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 3.200 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Alter Meierhof

Glücksburg, nær Flensborg

Alter Meierhof ligger godt nok ca. 20 minutters kørsel syd for grænsen ved Flensborg Fjord, men stedet er for fantastisk til ikke at have med her på siden. Alter Meierhof ligger lige ned til Flensborg Fjord og har i skrivende 3 forskellige restauranter. På restauranterne kan du blandt andet opleve retter fra det franske køkken og tapas med gode vine. Der er ikke bord inkluderet i nedenstående pris, men det kan selvfølgelig nemt bookes. Hotellet har også en stor spaafdeling.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.232 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Find gourmetopholdet i Sønderjylland her

Sønderjylland er fyldt med dejlige kroer og hoteller, hvor du har mulighed for at få en helt fantastisk gourmetoplevelse. Her på siden har vi udarbejdet en guide, hvor du kan læse mere om de forskellige gourmetophold, som Sønderjylland byder på. Vi håber, at denne guide kan inspirere og hjælpe dig med at finde dit næste gourmetophold i Sønderjylland. Uanset om opholdet skal gives i gave, eller om det skal nydes sammen med din partner.

En god gaveidé

Skal du glæde en gourmetelsker med en gave? Så kan et gourmetophold være en fantastisk gaveidé. Sønderjylland er kendt for sine fantastiske madtraditioner, og de forskellige hoteller og restauranter på denne side er bestemt ingen undtagelse. Mange af køkkenerne tager udgangspunkt i det lokale køkken og giver det hver sit twist. For eksempel bruger Benniksgaard i stor udstrækning lokale råvarer, der købes i lokale gårdbutikker nær hotellet.

Slap af i flotte omgivelser

Sønderjylland byder på en helt fantastisk natur, der virkelig giver rig mulighed for at komme ned i gear. I denne guide er der lige nu 3 forskellige gourmetophold i Sønderjylland, der ligger med den flotte udsigt over Flensborg Fjord. Det er Fakkelgaarden, Alter Meierhof og Benniksgaard. Et fantastisk hotel og naturskønne omgivelser er den perfekte mulighed for at komme ned i gear og få genopladet batterierne. En sikker vinder er altid en dejlig lang gåtur i den flotte natur. På et gourmetophold i Sønderjylland kan der nemlig godt være meget mad, og derfor kan det være rart at få rørt sig.

Dette er blot nogle af de fantastiske attraktioner, som Sønderjylland byder på. Vi anbefaler altid at lægge attraktioner ind før eller efter gourmetopholdet. Så skal I ikke stresse hjem fra de forskellige seværdigheder.

Gourmet og romantik i det sønderjyske

Et gourmetophold i Sønderjylland kan være en perfekt mulighed for at få lidt kvalitetstid med kæresten og ikke mindst få et break fra en travl hverdag. Et godt hotel og god mad får de fleste af os til at slappe af, og det giver i høj grad også mulighed for at nyde noget tid med din partner eller kæreste. I kan for eksempel bruge dagen på at besøge nogle lokale attraktioner, inden I sætter Jer tilrette på hotellets restaurant til aften. Der er masser af spændende ting at opleve i Sønderjylland.

Vælg dit gourmetophold i Sønderjylland

Nu er du blevet klogere på de forskellige gourmetophold i Sønderjylland, og du er nu klædt på til at vælge det ophold, der passer dig bedst. Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål eller andet til nogle af opholdene, så hører vi meget gerne fra dig. Vi ønsker dig et rigtig godt ophold, og håber at du får nydt det til fulde.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk