Wellness og spaophold sjaelland

Wellness- og spaophold Sjælland

Bliv forkælet på et wellness- og spaophold på Sjælland

Trænger du til et lækkert wellness- og spaophold på Sjælland, men ikke helt ved hvor du skal tage hen? Her på siden har vi samlet de bedste af de bedste i Danmark, og det har vi gjort for, at du nemt og overskueligt kan få overblikket over de forskellige muligheder. Når vi siger, at det er de bedste, er det baseret på anmeldelser, priser og aktiviteter. Derudover har vi fundet nogle af dem, som er mest unikke, og som har mest at byde på.

Se alle vores udvalgte ophold med spa og wellness på Sjælland eller sorter i områder

Alle udvalgte

Nordsjælland

København

Vest- og Sydsjælland

kokkedal castle luksus spa

Kokkedal Castle Copenhagen

5 stjernet spaophold paa sjaelland

Kokkedal, Nordsjælland

Kokkedal Castle Copenhagen er et hotel i verdensklasse. Med deres 5 stjerner, rødeløber og ikke mindst deres fantastiske bygning og skønne omgivelser, er dette mere eller mindre det perfekte sted til et spaophold på Sjælland. Hotellet har en et lækkert spaområde med pool og sauna samt mulighed for behandlinger. Adgang til spafaciliteter skal tilkøbes og koster i skrivende stund 250 DKK. Restauranten leverer lækre retter med fokus på sæsonens ingredienser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.445 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

comwell borupgaard spaophold

Comwell Borupgaard

4 stjernet

Snekkersten, Sjælland

Comwell Borupgaard er et 4-stjernet spa- og wellness hotel, som ligger i Nordsjælland. Stedet er et af de mest populære spahoteller på Sjælland, og det er med god grund. Stedet er nemlig ikke kun kendt for deres fremragende service, men også deres lækre værelser og deres flotte ældre bygninger, har vundet folkets hjerte.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.230 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

spaophold sjaelland

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet

Skodsborg, Nordsjælland

Kurhotel Skodsborg er et 4-stjernet spa- og wellness hotel på Sjælland, som måske i virkeligheden burde have haft 5 stjerner. Hotellet er nemlig meget anerkendt blandt spahotel-gæster fra hele landet. De har nemlig styr på deres faciliteter, behandlinger, kundeservice og restauranten er også i topklasse. Du kan tilmed lægge til, at Kurhotel Skodsborg har en helt forrygende beliggenhed lige ud til det flotte Øresund.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.350 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

marienlyst strandhotel spaophold sjaelland

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet

Helsingør, Nordsjælland

Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet hotel, som ligger lige ned til vandet. Hotellet ligger i Helsingør, og ligger utrolig flot med udsigt udover vandet og med Helsingborg i horisonten. Hotellet har sit eget casino, hvilket gør hotellet en anelse mere unikt og festligt. Der er dog også plads til afslapning, og hotellet byder på en masse spafaciliteter både inden- og udendørs. Adgang til spa- og wellness faciliteterne kan købes ved ankomst.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.595 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel kong arthur

Hotel Kong Arthur

4 stjernet

Ved Søerne, København

Hotel Kong Arthur er et meget anerkendt spahotel i midten af København. Man har således sin base i form af et luksuriøst hotel med nogle helt fantastiske spafaciliteter. Om aftenen kan man spise på en af de 3 lækre restauranter på hotellet, eller tage ud og opleve byen. Derudover kan man shoppe, få behandlinger eller bare nyde byen og hotellet i fulde drag. Et rigtig godt hotel hvis du vil bo i et af Københavns bedste nabolag.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.186 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

spa paa sjaelland bella sky

AC Bella Sky

4 stjernet

Amager, København

Er I til design, indretning og ikke mindst fænomenal service, så er AC Bella Sky helt sikkert noget for dig. Her bliver der lagt stor vægt på hver enkelte. Dette kan både mærkes i forbindelse med kontakt til personale, men også når man får behandlinger eller bestiller mad i restauranten. AC Bella Sky er kendt for at gå det ekstra for gæsten, hvorfor der er også er mange, som besøger hotellet igen og igen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

billigt spa paa sjaelland

Comwell Korsør

4 stjernet

Korsør, Vestsjælland

Comwell Korsør ligger lige ved siden af Korsør golfbane, som er en 18-hullers bane. For dem som er mere til spa og wellness, byder hotellet naturligvis også på dette. I kan få behandlinger i form af massage, aromaterapi samt pedicure. På hotellets restaurant finder du et bredt udvalg af A la-carte, så der er helt sikkert noget for en hver smag. Hotellet er moderne, men har respekt for den ældre bygning, som hotellet ligger i.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 790 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

clarion spahotel paa sjaelland

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4 stjernet

Amager, København

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et oplagt sted at tage på wellness- og spaophold på Sjælland, hvis du eksempelvis kommer med fly fra Jylland. Spahotellet ligger nemlig lige op af lufthavnen, hvilket vil sige, at du skal bruge minimal tid på transport. Derudover er der nem tilgang til metroen, således at du hurtigt kan komme ind og opleve København, hvis I har lyst til dette. Moderne indrettet, ekstremt lækker gourmet samt et formidabelt spaområde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.400 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

kragerup oplevelser og spa

Kragerup Gods

3 stjernet

Ruds Vedby, Sjælland

Kragerup Gods er på mange måder et fantastisk sted at være. Her vil man typisk opleve børnefamilier, da der er ekstremt mange aktiviteter. Prøv eksempelvis at klatre i træer, ride på heste og mange andre sjove aktiviteter, som man kan lave i en skov. Der er dog også en lille wellness afdeling med spa for dem, som er kommet for at slappe af. Her finder i en lækker indendørs pool samt spa og sauna. Hotellet er hyggeligt indrettet, og har fået gode anmeldelser for deres kundeservice.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 975 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

bandholm hotel spa paa sydsjaelland

Bandholm Hotel

4 stjernet

Bandholm, Lolland

Bandholm Hotel er et hotel, som rigtigt mange eksperter på området anbefaler. Ikke nok med en fantastisk service og lækre faciliteter, så er det altså bare hele stemning omkring- og på hotellet, som er noget helt specielt. I den lille hyggelige by ligger nemlig dette fantastisk wellness hotel, som blandt andet byder på en afdeling med spa, dampbad, sauna og mulighed for behandlinger. Hotellet er fra 1886 og meget smukt indrettet med respekt for alderen. Helt sikkert wellness ophold, der kan anbefales, hvis man gerne vil besøge Lolland.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 942 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder paa sjaelland

Seværdigheder

Seværdigheder på Sjælland

Sjælland kan byde på masser af skønne oplevelser, hvis I har brug for en pause fra spaen og gerne vil opleve lidt af det, Sjælland også kan byde. Da mange af spa- og wellness hotellerne her på siden ligger i det nordøstlige Sjælland eller i København, har vi fokuseret på seværdigheder i det område. Du kan blive inspireret på listen nedenfor:

 • Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk
 • Kronborg Slot, Helsingør
 • Fredensborg Slot, Fredensborg
 • Amalienborg, København
 • Bakken, Klampenborg
 • Jægersborg Dyrehave, Klampenborg
 • Den Lille Havfrue, København
 • Designmuseet, København
 • Karen Blixen Museet, Rungsted
 • Øresundsakvariet, Helsingør
 • Nivaagaard Museum, Nivå

natur paa sjaelland

Natur

Sjælland byder på skønne naturoplevelser

Wellness, spa og natur går på mange måder smukt hånd i hånd. Formålet med et spa- og wellness ophold på Sjælland er for mange at komme ned i gear, slappe af og ikke mindst forkæle sig selv. Netop at slappe af er noget, som mange af os gør, når vi er ude i naturen. Har du derfor brug for en pause fra wellness faciliteterne på hotellet, kan en tur ud i den Sjællandske natur være en glimrende oplevelse.

 • Amager Strandpark
 • Charlottenlund Fort, Charlottenlund
 • Jægersborg Strandhave, Klampenborg
 • Bernstoff Slotshave, Frederiksberg
 • Jægersborg Dyrehave, Klampenborg
 • Store Dyrehave, Hillerød
 • Esrum Sø, Fredensborg
 • Hornbæk Plantage, Hornbæk
 • Fredensborg Slotshave

Oplev det smukke Nordøstsjælland

Mange af spahotellerne her på siden ligger i det nordøstlige Sjælland i området omkring Strandvejen. Her ligger flere af hotellerne tæt på Øresund (nogle med udsigt) og med flot natur omkring. Langs strandvejskvarteret kan Jægersborg Dyrepark blandt andet opleves, der er en af landets mest besøgte park. Op langs Strandvejen er der flere skønne steder, hvor vi godt kan anbefale et stop. Det gælder for eksempel ved Vedbæk Havn, Charlottenlund Fort, Bellevue Strand eller ved Rungsted Havn. Vælger du et af spahotellerne på eller nær Strandvejen, er en tur langs den flotte vej en rigtig flot oplevelse, da du stort set kører langs vandet hele vejen.

Derfor skal du tage på spa- og wellness ophold på Sjælland

Der er mange gode grunde til at tage på wellness ophold på Sjælland. En af de hyppigste grunde er, at man bor på Sjælland, og ønsker en hurtig get-away til 100% afslapning. Det giver jo god mening for manges vedkommende, og derfor er det heldigt, at der findes så mange dejlige spaophold på netop Sjælland. Derudover kan Sjælland noget helt specielt. Mange af hotellerne formår nemlig at kombinere natur og by på en helt fantastisk måde. På den måde havner du nemlig ikke midt ude i midten af ingenting, men derimod midt i en hyggelig by, som også har noget at byde på. Der vil derfor være tid til at udforske denne by, når du er på wellness- og spaophold Sjælland.

Find et ophold der passer dine behov

Det er formentlig langt fra alle wellness ophold Sjælland, som er noget for dig. Vi har alle forskellige præferencer, og derfor har vi også udvalgt en masse forskellige. Det giver nemlig dig muligheden for at læse lidt om de forskellige ophold for bagefter at sammenligne både faciliteter og priser med hinanden. På den måde kan dig og din familie, venner, veninder eller partner nemlig finde det ophold, som passer lige præcis til jeres behov.

I vores beskrivelse af de forskellige billige spaophold på Sjælland, har vi kort beskrevet de vigtigste og mest unikke ting for hotellet. Det er desuden også muligt at se billeder fra de forskellige wellness hoteller på Sjælland.

Overrask din partner ved at give et wellness ophold på Sjælland i gave

Hvis din partner snart har fødselsdag, det er ved at blive jul, eller du blot ønsker at give en gave, men ikke helt ved hvad, er det måske oplagt at give et spa- og wellness ophold. Mange mennesker har faktisk alle de materielle ting, som de behøver for at have en dejlig hverdag. Det de ofte mangler er blot at komme lidt væk fra en stresset hverdag. Det kan et wellness- og spaophold på Sjælland være helt perfekt til. Derfor er det den perfekte måde at få lidt kvalitetstid sammen med din partner på. Hvad end det er en dreng eller pige, vil der helt sikkert blive værdsat et spaophold som gave. Husk der findes ophold i mange forskellige prisklasser, hvorfor det heller ikke behøver at være specielt dyrt. Ofte er den god idé at bestille lidt tid i forvejen, da priserne typisk vil være lavere der.

Sådan reserverer / booker du opholdet via Opholdsguide.dk

Det er heldigvis ganske simpelt at booke sit wellness ophold igennem Opholdsguide.dk. Først og fremmest skal du/i selvfølgelig bestemme jer for, hvilket et af de mange wellness ophold på Sjælland, som i gerne vil besøge. I kan jo passende bruge den ovenstående guide, som skal være med til at give jer en idé om, hvilket i skal vælge. Når i har fundet frem til det bedste hotel for jer, skal i sådan set bare trykke videre på den grønne knap. Herefter kan du se billeder af værelserne og læse mere. Når du har gjort dette, skal du scrolle ned på siden. Her kan du vælge hvilke værelser, du gerne vil reservere. Når du har fundet det perfekte værelse, skal du blot trykke på bestil.

Du er nu skridtet tættere på et lækkert ophold med gode spa og wellness faciliteter på Sjælland.

Wellness i smukke omgivelser

Hvad end du vælger et af vores udvalgte hoteller, som ligger i by eller på landet, vil du være omgivet af noget smukt. Ikke nok med at det vil få dig til at slappe mere af, end hvis det lå midt i larm og bilos, vil det også give dig en helt anden ro. Forestil dig eksempelvis at vågne til udsigten af havet eller en flot mark. Dette er bare noget helt særligt, og noget som alle mennesker kan have brug for i ny og næ.

Find også wellness- og spaophold i Sydsverige eller få meget mere information om ophold med spa og wellness i Nordsjælland lige her!

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på [email protected]