Wellness- og spaophold Sydsverige

Denne side indeholder reklamelinks

Spa, wellness og svensk idyl – Så bliver det ikke bedre!

Sydsverige er kendt for at have nogle af de bedste spa- og wellness hoteller i hele Norden. Her på siden kan du læse mere om nogle af de bedste spaophold i Sydsverige. Vi håber, at vi kan hjælpe dig med at finde dit drømme ophold.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ystad Saltsjöbad

Ystad, Sydsverige

Ystad Saltsjöbad er et luksus spahotel i den sydsvenske by Ystad. Spahotellet ligger placeret lige ned til vandet, og den flotte udsigt kan både nydes fra værelserne og fra spafaciliteterne. Søger I et romantisk spaophold i Sydsverige med de perfekte rammer til forkælelse og afslapning? Så er et spaophold på Ystad Saltsjöbad det perfekte valg.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.580 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Tylösand

Halmstad, Sydsverige

Hotel Tylösan er uden tvivl et af de mest populære spahoteller i Sydsverige. Det 4-stjernede luksus hotel er det oplagte valg, hvis du gerne vil bo på et lækkert hotel med direkte adgang til strand. Hotellet er stort og velindrettet. Der findes 3 restauranter på hotellet, så der må i den grad siges at være noget for enhver smag.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.246 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Varbergs Kusthotell

Varberg, Sydsverige

Varbergs Kusthotell er et lækkert spahotel i Varberg. Stedet ligger lige ned til en dejlig badestrand, og derudover er der et luksuriøst spaområde. Hotellet har naturligvis også en herlig pool, man kan benytte sig af. Specielt ved Varbergs Kusthotell er, at man forsøger at blande wellness, spa og motion. Derfor har de fitness center og forskellige hold man kan melde sig til, som dyrker motion i det flotte område på forskellige måder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 789 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Falkenberg Strandbad

Falkenberg, Sydsverige

Falkenberg Strandbad er et prisvindende svensk hotel. Falkenberg Strandbad ligger flot lige ned til Kattegat lidt nord for Halmstad. Hotellet byder på spa- og wellness faciliteter på absolut øverste hylde. Her er både indendørs- og udendørs opvarmede bassiner, spabade og saunaer. Omkring spaområdet er en hyggelig champagnebar, hvor I har mulighed for at nyde en lækker og forfriskende drink.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.506 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Gässlingen

Skanör, Sydsverige

Hotel Gässlingen kan byde jer på et helt forrygende spa- og wellness ophold i Sydsverige. Hvis man ønsker at tage en weekendtur til Sydsverige uden at bruge hele sin opsparing. Stedet er meget godt til prisen, og man kan forvente fremragende faciliteter, lækre værelser samt en god service. Derudover bliver der lagt vægt på maden, og det er muligt at bestille bord i den ekstremt lækre restaurant på hotellet. Dette kan I gøre ved ankomst.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.425 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Skansen

Båstad, Sydsverige

Blot et par timers kørsel fra København ligger det luksuriøse wellness- og spahoteller, Hotel Skansen. Hotel Skansen er et af de mest populære luksus hoteller i Sydsverige, og det er bestemt ikke uden grund. Hotel Skansen har ud over den fantastiske beliggenhed lige ud til Kattegat, også nogle helt fantastiske spafaciliteter. Mest kendt er koldbadehuset, der ligger for enden af en lang badebro.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.197 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotell Mossbylund

Skivarp, Sydsverige

Hotell Mossbylund er et meget moderne svar på et lækkert wellness ophold i Sydsverige med fremragende spafaciliteter. Det er et hundevenligt hotel, og der er rig mulighed for at lufte jeres hund i uvante omgivelser. Der er nemlig et stort grønt område samt en lækker sandstrand, jeres hund vil helt sikkert elske dette. Værelserne er hyggeligt og moderne indrette, og tidligere gæster har været meget tilfredse med rengøringen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.122 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Sydsverige – Eliten af spa og wellness

Sydsverige byder på nogle af Europas bedste og mest luksuriøse spa- og wellness hoteller. Selvom de oser af luksus, er det faktisk ganske overkommeligt i forhold til prisen. Naturligvis er der lidt ekstra kørsel, i forhold til hvis du vælger et wellness hotel i Danmark. Er du wellness elsker, så er det næsten et must at besøge nogle af wellness hotellerne i Sydsverige. Her er altså noget af det absolut bedste, du kan opleve inden for netop spa og wellness.

Ønsker du at opleve nogle af de førende wellness hoteller i hele Europa, så anbefaler vi her hos Opholdsguide, at du besøger et af spa hotellerne her på siden. Vi kan blandt andet anbefale Ystad Saltsjöbad eller Falkenberg Strandbad, hvis du ønsker et ophold med ren afslapning og velvære.

Mulighed for behandlinger

På de forskellige spaophold Sydsverige her på siden, er det muligt at få diverse skønhedsbehandlinger og massage. Vi anbefaler minimum at få en spabehandling. Det gør hele opholdet mere afslappende, og du får virkelig mulighed for at koble helt af. I Sverige er de generelt også rigtig gode til at yde behandlinger, fordi man skal være uddannet for at kunne levere massage som en ydelse.

Derfor kan du altså være sikker på, at niveauet er helt i top, hvis du booker en behandling på et af wellness- og spaopholdene her på siden. Husk altid at booke behandlinger i god tid, da der som regel er velbesøgt på luksus hotellerne i Sydsverige. Det ville være ærgerligt at komme derover, og der så var optaget. Ud over at kunne få massage, så har du også rig mulighed for at få diverse skønhedsbehandling til ansigt, kroppen og så videre.

Hvorfor tage til Sydsverige?

Hvorfor tage på et ophold i Sydsverige og ikke bare i Danmark? Først og fremmest så har både Danmark og Sydsverige nogle rigtig fine og luksuriøse hoteller. Vi anbefaler at tage til Sverige, hvis du ønsker at komme lidt væk fra Danmark og opleve en anden kultur. Der er ingen tvivl om, at der er mange flere luksuriøse wellness- og spahoteller i Sydsverige og Sverige generelt, end der er i Danmark. Her gælder det især strandhoteller, der ligger smukt helt ud til havet.

Ønsker du for alvor at komme væk fra hverdagens stress og jag, så tag en tur til Sydsverige på spaophold. Her er langt hjem til hverdagens pligter og omgivelser. Du behøver slet ikke at tage så langt for at opleve den vilde luksus.

Fantastiske omgivelser

De hoteller vi har med i denne oversigt, ligger i nogle helt fantastiske omgivelser. Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad og Hotel Skansen ligger alle i utrolig smuk natur. Ystad og Falkenberg Strandbad ligger for eksempel lige ud til stranden og vandet. Er du til smuk natur samt afslapning og spa, så er wellness ophold Sydsverige den perfekte gave til dig selv!

Vil du opleve noget helt andet, end det du så på listen? Vi kan også hjælpe dig med at finde de bedste spa- og wellness ophold i Nordjylland lige her.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk