Wellness- og spaophold Nordjylland

Denne side indeholder reklamelinks

Find de lækreste spa- og wellness ophold i Nordjylland

Her på siden finder du en oversigt med Nordjyllands bedste wellness- og spahoteller. Her får du information om hvert eneste hotel, så du nemmere kan finde det perfekte spaophold i Nordjylland – uanset om det er et ophold med kæresten, en gave eller med en god veninde. Vi håber, at vi kan inspirere dig, så du finder lige præcis det, du søger!

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Viking

Sæby, Nordjylland

I den nordjyske by Sæby ligger spa- og wellness hotellet Hotel Viking. Selvom hotellet ligger en smule inde i Sæby, kan man alligevel skimte det smukke Kattegat fra hotellet. Hotel Viking er kendt for sin lækre spaafdeling, der blandt andet huser et indendørs bassin, et udendørs bassin, saltvandspool, jacuzzi, damprum og sauna.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.075 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

Vil i gerne opleve Skagen, er det Ruths Hotel, der er jeres go-to. Her bliver man nærmest behandlet som en royal, deres service er nemlig helt i top. Det samme er deres spa- og wellness faciliteter samt muligheder for at få diverse spabehandlinger. Derudover bliver der lagt stor vægt på den mad, der bliver serveret. Restauranten på hotellet er meget anerkendt, og ofte besøgt af lokale som gæster den om og om igen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

Nyd et dejligt spaophold i en af Danmarks dejligste sommerhusområder lige ud til vestkysten. Strandhotellet Blokhus har fokus på luksus og kvalitet, for at give dig ren nydelse. Strandhotellet er beregnet til voksne og kan også bruges til at danne rammer om fester, bryllupper og konferencer. De dejlige bademuligheder gør det til det perfekte spaophold, hvis du gerne vil slappe af midt i den smukke natur.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er et prisvindende resort, der både er kendt for sin golfbane og sine fremragende spafaciliteter. Himmerland Golf & Spa er utrolig prisvenligt i forhold til de romantiske og moderne rammer, der er på resortet. Et spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort er særligt velegnede til par, men kan også fungere rigtig fint som et familieophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Thinggaard

Hurup Thy, Nordjylland

Hotel Thinggaard er et moderne og hyggeligt hotel i Hurup Thy nær Vesterhavet og Nationalpark Thy. Vælger i Hotel Thinggaard, ligger de forrygende spa- og wellness faciliteter et stenkast fra hotellet. I skal nemlig til Sydthy Kurbad, der er et topmoderne spacenter. Her har I mulighed for at nyde sauna, massagebassin, kurbadshaven, oplevelsesbruseren blandt meget andet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.299 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Find glæden med spa og wellness i Nordjylland

Er du på jagt efter et spa- og wellness ophold i Nordjylland, er du landet på den helt rigtige hjemmeside. Her hos Opholdsguide, har vi nemlig lavet en nem og overskuelig oversigt med vores bud på de bedste spa- og wellness hoteller i Nordjylland. Du kan her læse mere om det enkelte spahotel, samt hvad du kan forvente, når du er på hotellet. Vi håber, at du kan blive inspireret til at finde dit drømme ophold i Nordjylland. Uanset om det er med familien, din partner eller en helt tredje.

Hvorfor i Nordjylland?

En af de helt gode grunde til at nyde et wellness ophold Nordjylland er den fantastiske og vilde natur, der går perfekte i kombination med spa og wellness. Mange af wellness hotellerne her i oversigten ligger tæt på vandet og den smukke natur, der er i Nordjylland. På et wellness ophold i Nordjylland er der rig mulighed for at nyde alt fra begge verdener. Der er fantastiske wellness faciliteter og smuk natur. Ønsker I at shoppe, så er der også rig mulighed for det i både Aalborg, Skagen, Sæby og Frederikshavn.

Romantisk spa/wellness ophold for 2

Lever I en stresset hverdag, hvor der ikke altid er tid til kvalitetstid sammen? Så er I bestemt ikke det eneste par. I en hverdag med pligter og arbejde kan man hurtigt glemme hinanden lidt. Det har I muligheden for at få rettet op på med et afslappende ophold i Nordjylland. Her er den nødvendige ro til, at I kan få kvalitetstid sammen. Samtidig er det utrolig romantisk at være afsted på en weekend- eller kærestetur, særligt i Nordjylland hvor omgivelserne er smukke og romantiske. Kender du et par, der har brug for lidt romantisk tid sammen, samt at få genopladet batterierne? Så er det også en forrygende gaveidé. På et de mange spahoteller i Nordjylland på denne side, har I desuden også mulighed for at nyde en gourmetmiddag.

Masser af spændende aktiviteter i Nordjylland

Selvom der skal være ro og god tid under et afslappende wellness- og spaophold Nordjylland, så er der intet i vejen for at besøge en eller to lokale seværdigheder. Nordjylland er rig på seværdigheder for naturelskere. Der er selvfølgelig Skagen, og den flotte vestkyst hvor Nationalpark Thy er anbefalelsesværdig. Den flotte natur er noget af det, der gør Nordjylland helt unikt. Rigtig mange af hotellerne her på siden er placeret tæt ved Aalborg, hvor I for eksempel kan tage på shopping.

I Nordjylland findes ligeledes flere hyggelige byer. Vi kan særligt anbefale Sæby, der har en smuk havnepromenade, hvor det er oplagt at nyde en gåtur, når vejret er godt. Det er vigtigt ikke at fylde hele kalenderen med aktiviteter, når I opholder Jer i Nordjylland. Der skal også være tid til at slappe af i spaområdet på det hotel, I vælger at bo på.

Se også vores guide med alle wellness- og spaophold i Danmark, og alle spaophold med wellness på Sjælland.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk