Wellness- og spaophold Jylland

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev en kombination af luksuriøs velvære og fantastisk natur

Står du og mangler et sted at tage på wellness i Jylland? På denne side har vi samlet nogle af de bedste wellness- og spaophold i Jylland i en nem og overskuelig oversigt. Med information om hotellerne får du informationen af eksperter, så du ved hvad du kan forvente. Bliv inspireret og få hjælp til at finde det sted, som passer perfekt til dine behov.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Comwell Kellers Park

Børkop, Østjylland

Comwell Kellers Park er lokaliseret i nogle historiske og flotte bygninger. Spaafdelingen er fantastisk og som på alle andre Comwell hoteller er der god mulighed for at få behandlinger. Hotellet ligger i et flot område, hvor der ikke er langt ned til en hyggelig lille havn. Hotellet er moderne indrettet, men har naturligvis taget hensyn til, at de har placeret sig i historie bygninger, hvilket kun gør hotellet mere hyggeligt.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 977 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Viking

Sæby, Nordjylland

Hotel Viking er ligesom de to forrige hoteller et 3-stjernet hotel, som kan tilbyde fremragende og afslappende wellness i Jylland på en og samme tid. Hotel Viking er blandt andet kendt for sin fantastiske spaterrasse, hvor der er en fantastisk udsigt til Kattegat. Hotel Viking har også en forrygende indendørs spaafdeling, hvor der er alt, du som spaelsker kan ønske dig.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.075 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland, Nordjylland

Himmerland Golf & Spa Resort er et 4-stjernet hotel, som ligger i Farsø i Nordjylland. Hotellet har tilknyttet golfbane og spaområde. Derfor er det et perfekt ophold, hvis du som par gerne vil have lidt tid til afslapning, og måske endda gå hver til sit lidt af dagen. Vi forestiller os manden tager en tur på golfbanen, mens kvinden får en behandling i spaområdet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 950 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

Ruths Hotel er uden tvivl et af Danmarks mest anerkendte spa- og wellness ophold. I Skagen finder i svaret på et vaske ægte bade- og spahotel. Der er nemlig en stor spa- og wellness afdeling, og samtidig med det ligger stranden ikke langt fra hotellet. Det er altså et godt sted at kombinere spa og natur, hvis man er til den slags. Derudover er maden på hotellets restaurant over al forventning, og mange besøger restauranten igen og igen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

Blot få hundrede meter fra hvide sandstrande ligger Strandhotellet Blokhus. I et af Danmarks dejligste sommerhusområder, med den nordjyske ro og vestkysten lige ved siden af. Hotellet har både mulighed for spa, badning, samt restaurant, bar og lounge, du kan nyde. Om sommeren, kan du også sætte dig i den unikke gårdhave. Det dejlige badehotel giver mulighed for afslapning og ro til voksne og kan være vært til din næste begivenhed.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Thinggaard

Hurup Thy, Nordjylland

Hotel Thinggaard er et 3-stjernet hotel, som ligger i Hurup tæt ved Thy. Hotellet er med i kæden Small Danish Hotels, som altid står på mål for en høj standard. Derfor er det en sikkerhed for dig om at tingene bliver gjort ordentligt. Hotellet har 32 værelser, som naturligvis alle indeholder toilet og bad.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.299 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Find de bedste spa og wellness ophold i Jylland

Der findes et hav af lækre ophold med spa og wellness på den del af Danmark og kaldet Jylland. Derfor kan det være en smule svært at overskue, hvilket wellness hotel du lige skal vælge. Vi har derfor sat os for at lave en oversigt med de mest anerkendte og bedste i Jylland. Det har vi gjort for, at du nemt og hurtigt kan overskue hvad hvert ophold indeholder, samt give dig en idé om de faciliteter, som stedet råder over. Derudover kan du se hvor lokationen er, og på den måde kan du nemt og hurtigt få det bedste og mest gennemsigtige overblik over de forskellige spa-og wellness hoteller på listen.

Derfor skal du vælge Jylland

Der er mange danskere såvel som udlændinge, der søger den ene eller anden form for spa- og wellness ophold i Jylland. Det er altså ekstremt populært område, når det kommer til netop dette. Vi har undret os lidt, men er kommet frem til, at det måske giver meget god mening. Jylland er jo i høj grad forbundet med en afslappet stemning, og måske kommer det også fra naturen, eller også kommer det fra menneskene, som bor der. Det kan selvfølgelig også være, at det kommer fra en kombination af disse. Under alle omstændigheder er Jylland et helt fantastisk sted.

Naturen går hånd i hånd med wellness og velvære

En god tur i naturen kan virkelig give en følelsen af noget større. Der findes intet som den flotte jyske natur, og det tror vi også, er en af forklaringerne på, at der er så mange, der holder af at tage på ferie i det jyske. Kombineret med wellness er den jyske natur nok det, som vi vil betegne som værende 100% afslapning. Forestil dig at tage en tur til Vesterhavet, efter du har været en tur i wellness, spa eller fået en behandling. Det bliver næppe meget bedre. Der er desuden også nogle wellness- og spaophold Jylland, som vælger at kombinere opholdene med de flotte strande. Man kan eksempelvis nogle steder gå i såkaldte saunaklubber. Her sidder man i saunaen, hvorefter man tager en dukkert i det kolde vand. Måske er det noget for dig?

Hvem er vi?

Opholdsguide er her for at hjælpe dig. Vi guider hvert år tusindvis af danskere og hjælper dem med at finde det bedste spa- og wellnessophold til dem. Det gør vi ved hele tiden at komme med nye ophold og lave guides til jer, som i kan benytte kvit og frit. Idéen til denne side kom faktisk fra en episode, hvor vi selv søgte et wellness ophold Jylland, men ikke kunne finde nogle guides og forslag til hvilke hoteller man skulle besøge. Derfor håber vi også, at vi har hjulpet dig et skridt videre i din søgen.

Hvis du finder det rette spaophold til dig og dine/jeres behov, vil vi anbefale dig, at du booker så snart du kender en dato, da det ville være ærgerligt, hvis der var fuldt booket.

Vil du hellere opholde dig på Sjælland? De bedste spa- og wellness ophold på Sjælland finder du i denne guide.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk