Badehoteller Sydsverige

Ophold Badehoteller

Sydsverige

Denne side indeholder reklamelinks

Oplev den svenske idyl på et lækkert badehotel

I Danmark er vi kendt for at have mange lækre badehoteller. Det er de i den grad også i Sydsverige. Det er blandt danskere blevet rigtig populært at drage over Øresund for at tage på ophold på et af de mange skønne badehoteller. Det er den perfekte destination til den romantiske weekend eller til et hyggeligt og afslappende ophold med en god ven eller veninde.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Tylösand

Halmstad, Sydsverige

Hotel Tylösand er noget helt særligt. Ud over at være et af Sydsveriges førende badehoteller, byder hotellet også på meget andet. På hotellet er for eksempel et galleri med billeder fra nogle af verdens mest anerkendte fotografer. I sommerhalvåret er der fyldt med gode koncerter på badehotellet, der ligger smukt placeret ved stranden ud til Kattegat.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.246 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Varbergs Kusthotell

Varberg, Sydsverige

I Varberg mellem Halmstad og Göteborg ligger et af Sydsveriges mest charmerende og autentiske badehoteller. Varbergs Kusthotell er en del af Comwell, der også driver forskellige hoteller i Danmark. Brandet er kendt for den høje kvalitet hele vejen rundt, og det er bestemt ingen undtagelse på Varbergs Kusthotell.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 789 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Skansen

Båstad, Sydsverige

Hotel Skansen er et populært badehotel i Sydsverige, der ligger et par timers kørsel fra København. Hotel Skansen ligger lige ud til vandet i Båstad, og der er derfor rig mulighed for at få sig en dukkert. Hotel Skansen er særligt kendt for sit koldbadehus, der ligger for enden af en lang badebro.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.197 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Gässlingen

Skanör, Sydsverige

I det sydlige Skåne langs Skånes Riviera ligger det smukke og idylliske badehotel, Hotel Gässlingen. Hotellet har 29 fine værelser og er relativt lille og hyggeligt hotel med fantastiske faciliteter. Hotel Gässlingen har blandt andet varme kilder, sauna og en flot udendørs pool. Det er ligeledes muligt at booke diverse behandlinger under Jeres ophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.425 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Falkenberg Strandbad

Falkenberg, Sydsverige

I år 2017 blev Falkenberg Strandbad kåret som det bedste luksus spahotel i Europa. Det er der en klar grund til. Ud over de fantastisk spafaciliteter, så ligger hotellet også flot placeret ved stranden ud til Kattegat. Der er derfor rig mulighed for både at hoppe en tur i bølgerne og nyde spaområdet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.506 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Klitterhus Havsbadshotell

Ängelholm, Sydsverige

Klitterhus Havsbadshotell er et hyggeligt badehotel i det sydsvenske, der ligger lige ud til havet. Hotellet er relativt lille og meget intimt, hvilket giver anledning til at komme helt ned i gear, hvis det er det I ønsker under Jeres ophold. Det intime og varme atmosfære på hotellet går perfekt hånd i hånd med den smukke natur, der omgiver hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 575 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ystad Saltsjöbad

Ystad, Sydsverige

Ystad Saltsjöbad er et af sydsveriges mest besøgte badehoteller. Mange danskere besøger det idylliske badehotel, der ligger i den smukke by Ystad i det sydligste af Sverige. Hotellet er et luksuriøst og virkelig lækkert hotel, der ligger flot ned til vandet. Hotellet har en fantastisk romantisk og maritim indretning, der sætter de perfekte rammer for et romantisk ophold.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.580 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Romantisk weekend på badehotel i Sydsverige

Søger du og din partner en romantisk weekend sammen, hvor I kan forkæle Jer selv, nyde hinanden og de rolige omgivelser? Så er det ophold på et af Sydsveriges fantastiske badehoteller et fremragende valg. Sydsverige er kendt for at have nogle af Europas bedste hoteller med spa. For eksempel har Falkenberg Strandbad i 2017 vundet prisen for Europas bedste spahoteller.

Mange af de sydsvenske badehoteller her på listen ligger lige ned til vandet, så I både har mulighed for at tage en dukkert eller nyde de fantastiske wellness faciliteter, der også er på mange af hotellerne. De mange badehoteller har som regel også en hyggelig restaurant og et barmiljø, hvor der er en fantastisk stemning særligt i weekenderne og i sommerhalvåret.

Den perfekte venindetur

Hvis din veninde og dig er på jagt efter en hyggelig weekend med plads til afslapning og velvære, så vil de sydsvenske badehoteller være et fremragende valg. Her er der masser af luksus, gode restauranter og masser af liv. Med andre ord er der rig mulighed for, at I kan nyde hinandens samvær og forkæle Jer selv samtidig. Samtidig er der på mange af badehotellerne i Sydsverige et godt bar- og loungemiljø, hvor der er mulighed for at nyde lækre cocktails.

Uanset årstiden har et ophold på sydsvenske badehoteller sin charme. Om vinteren kan spaområderne nydes efter en kold dukkert. I sommerhalvåret har badehoteller som Hotel Tylösand et fint udendørs spaområde, hvor det gode vejr kan nydes.

Oplev Sydsveriges fantastiske natur

Under et ophold på et af de skønne badehoteller i Sydsverige, har du rig mulighed for at opleve den fantastiske natur, Sydsverige kan byde på. Mange af badehotellerne ligger lige ned til vandet, hvor bølgerne møder de flotte hvide sandstrande. Sydsverige har også masser af anden unik natur at byde på. Blandt andet kan vi anbefale de store skove, søer og det bakkede landskab, der ikke ligger langt fra Øresundsbroen. Har I tiden til det, kan vi i den grad anbefale at udforske naturen i Halland, Skåne eller i Småland. Det kan for eksempel kombineres, så I gør det før eller efter Jeres ophold.

Stor guide med Sydsveriges bedste badehoteller

Formålet med denne guide er at inspirere dig til at vælge det rette badehotel til dit ophold. Det er uanset, om I er en familie, der gerne vil afsted, eller om du søger en romantisk weekend med din kæreste. Vi kommer med vores anbefalinger til valg af badehotel, og du kan under hvert hotel læse mere, se billeder og få nogle konkrete grunde til, hvorfor du skal vælge hotellet.

Se også denne store guide med badehoteller ved Vesterhavet.

Hos Opholdsguide.dk sælger vi ikke selv ophold. I stedet vil vi gerne komme med vores anbefalinger til forskellige ophold. Vi har selv en stor passion for ferie i Danmark, Sydsverige og resten af norden. Den fantastiske natur, maden og de mange smukke byer har noget helt særligt at byde på. Derfor er en af tankerne bag denne side at være med til at udbrede kendskabet til nogle af de fantastiske steder, der ligger i blandt andet Sydsverige.

Vi håber, at vi med denne guide kan være med til at inspirere dig til dit næste ophold. Se også vores guide med danske badehoteller.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk