Badehoteller Vesterhavet

Denne side indeholder reklamelinks

Skønne badehoteller ved Vesterhavet og Vestkysten

Ved Vesterhavet og Vestkysten kan du finde nogle af de bedste badehoteller i Danmark. Badehotellerne ligger som oftest lige ud til det smukke Vesterhav, eller også er de meget tæt placeret. Stederne vi har udvalgt, er kendt for deres høje kvalitet, og deres fantastiske omgivelser. Læs vores guide for at finde det badehotel ved Vesterhavet, som passer bedst til dig.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

Det 4-stjernet strandhotel ved Blokhus, ligger blot 5 minutters gang fra stranden. Det er et sted, som man på mange måder kan se, har fået en masse inspiration fra de varme lande. Der er nemlig flot mønster på fliserne på badeværelset, og møbler ligner også nogle, som lige så godt kunne have stået i en luksus lejlighed i Malaga. Når det så er sagt, så er der også en masse dansk over det charmerende badehotel ved Vestkysten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Vedersø Klit Badehotel

Ulfborg, Vestjylland

Find det smukke Vedersø Klit Badehotel kun 200 meter fra Vesterhavet og tæt ved den dejlige ferieby Søndervig. Badehotellet kan tilpasse sig præcis dit behov. Det er et moderne hotel, som sætter fokus på de naturskønne omgivelser og god service. Nyd dejlige smagsoplevelser i hotellets restaurant eller udnyt én af de mange selskabs- og mødelokaler til din næste konference. Med Vedersø Klit Badehotel som vært, er du sikker på at få et godt arrangement.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 633 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

Ruths Hotel er et 5-stjernet badehotel i Gl. Skagen. Stedet er meget anerkendt, både blandt danskere og udlandske gæster, og derfor er stedet helt sikkert også noget for dig. Stedet ligger cirka 3 minutters gang fra stranden, hvilket også gør det oplagt at besøg specielt om sommeren. Vælger du at besøge hotellet om vinteren, er der heldigvis gratis adgang til spa og wellness områder.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Klitrosen Hotel

Slettestrand, Nordjylland

Klitrosen er et 3-stjernet hotel, som ligger i den lille by Fjerritslev. Stedet ligger omkring 10 minutters gang til vandet, så man kommer altså ikke helt så tæt på, som ved de andre hoteller på listen. Stedet har dog en hel masse charme, og derfor har vi valgt at tage det med.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Vedersø Klit Badehotel

Ulfborg, Vestjylland

Vedersø Klit Badehotel er et badehotel, som ligger lige ud til Vesterhavet. Stedet ligger nemlig kun omkring 2 minutters gang fra stranden, og det eneste man skal passere for at komme ud til havet, er de store flotte sandbanker, som naturen har skabt igennem de mange år i det barske vejr.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 633 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hjerting Badehotel

Esbjerg, Jylland

Hjerting Badehotel ligger lige ud til det smukke Vesterhav, og er et hotel, som rigtigt mange mennesker har anmeldt godt for dets smukke beliggenhed. Hotellet byder på nogle pæne og nydelige værelser, og deres service fra personalet er i top. Selvom Hjerting Badehotel kun er 3 stjernet, får man i den grad stadig noget for pengene, hvis man vælger at tage på badeferie netop her.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.495 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hjorths Badehotel

Skagen, Nordjylland

Hjorths Badehotel er et 3-stjernet badehotel fra 1890, der ligger kun 800m fra det smukke Skagerrak. Det gode ved hotellet er, at det også ligger forholdsvist tæt på Skagen Centrum, nemlig ikke færre end omkring 16 kilometer dertil. Ligesom de mange andre badehoteller i ved vestkysten, har dette hotel også en helt forrygende beliggenhed.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Henne Mølle Å Badehotel

Henne, Vestjylland

Henne Mølle Å Badehotel er et 3-stjernet idyllisk på Henne Strand. Faktisk ligger hotellet nærmest på stranden. Det betyder altså, at hvis du er til lækker sandstrand få meter fra dit hotelværelse, så er Henne Mølle Å Badehotel helt sikkert et sted for dig. Samtlige værelser på hotellet har desuden terrasse.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.590 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Løkken Strand

Løkken, Nordjylland

Hotel Løkken Strand er et hotel, som ligger i Løkken. Stedet er et kendt for at være et hyggeligt at meget centralt sted i Løkken. Det vil altså også sige, at der sker mange aktiviteter omkring hotellet. Der er mange turister og lokale, som spiser på hotellets lækre restaurant.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 900 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Badehotel ved Vesterhavet er lig ren afslapning

Trænger du til at kommet væk fra en stresset hverdag? Så kunne et af de mange badehoteller ved Vesterhavet være en mulighed. Det at komme væk til et sted, hvor man bare kan være sammen med sin familie eller partner, er noget, som virkelig giver folk meget afslapning, og gør, at de kommer hjem som en helt anden person. En af grundene til at badehoteller er så populære, er på grund af, at det er oplagt at tage ungerne med. Børn elsker natur og de elsker at bade. Derudover kan det være en stor oplevelse for dem at komme væk fra byerne og ud og opleve noget natur.

Hvem er Opholdsguide.dk?

Opholdsguide.dk er til for at hjælpe dig med at finde det helt rigtige ophold. Det gør vi ved at sammenligne hoteller indenfor den relevante søgning, og give dig den information, som du behøver for at træffe det rigtige valg. En sammenligning skal således være med til at give dig overblikket, inden du blot vælger det første og det bedste. Derudover kommer vi med priser til dig, så du kan holde dig inde for det budget, du har lagt dig. Derfor er Opholdsguide.dk det bedste sted, når du skal have inspiration til badehoteller ved Vesterhavet.

Hvem er vores samarbejdspartnere?

Vores samarbejdspartnere er en vigtig del af vores koncept. Det er dem, som er med til at gøre det muligt for os at give dig de bedste priser. Vores samarbejdspartner sammenligner nemlig priser fra alle online booking sider. Det er netop derfor, at du altid finder de bedste priser igennem Opholdsguide.dk. Det er således ligegyldigt hvilket badehotel ved Vesterhavet, du ønsker at opholde dig på. Vores samarbejdspartnere sammenligner priser fra hele verden, og derfor også badehoteller ved Vesterhavet. Håber også, at du fandt et badehotel, som passer til dit budget.

Hvilken sæson er bedst, når du skal opleve badehoteller ved Vesterhavet?

Der er egentlig ikke nogen årstid, som er bedst. Man kan selvfølgelig argumentere for, at det er bedst at tage på badehotel om sommeren, i og med at vandet har en nogenlunde temperatur. Dog har de fleste badehoteller enten pool eller spa, hvorfor temperaturen på vandet ikke spiller den største rolle. Et badehotels primære rolle er primært at danne omgivelser for dig, som ønsker at slappe af på et helt andet niveau, end du kan derhjemme. Derfor er der også tit mulighed for forskellige behandlinger og kurer. Det er altså noget, som man kan opleve året rundt. Dog har folk som besøger badehoteller ved vestkysten ofte forskellige præferencer, hvorfor det er en individuel beslutning.

Badehoteller ved Vestkysten kan bare noget

Der er ingen tvivl om, at badehotellerne langs den jyske vestkyst kan noget. Der er mange af stederne, som før har været i TV2. Det var i programmet Danmarks dejligste badehoteller, hvor en række TV personligheder var ude og opleve nogle af de dejligste badehoteller i Danmark. Deres besøg på den jyske vestkyst, var helt sikkert en stor oplevelse for gæsterne i tv-programmet. Naturen i Vestjylland er bare noget, som der ikke er nogle andre steder i Danmark, som kan hamle op med.

Bor du på Sjælland og sjældent kommer til Jylland, er Vestjylland helt sikkert et sted, som du bør overveje sammen med Nordjylland. Så længe det badehotel du vælger ligger ud til Vesterhavet, bliver du helt sikkert ikke skuffet over naturen og omgivelserne ved hotellet.

Husk at vi også har lavet en guide til den østlige side af landet. Se blandt andet en guide med badehoteller i Nordsjælland.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk