Badehoteller Nordsjælland

Denne side indeholder reklamelinks

Se de lækreste badehoteller i Nordsjælland

Overvejer du at tage en tur på badehotel? Så har Nordsjælland helt klart det, som du søger. Nordsjælland er et af de steder i Danmark, som har flest badehoteller at byde på. Ikke nok med at de har flest at byde på, så er det også nogle af de absolut bedste og mest anerkendt badehoteller overhovedet. Nedenfor har vi lavet en guide, hvor vi kommer med vores anbefalinger til badehoteller i Nordsjælland, som du bør besøge.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Marienlyst Strandhotel

Helsingør, Sjælland

Skræddersy det perfekte ophold til dig hos Marienlyst Strandhotel. Det giver dig mulighed for at komme langt væk - tæt på. Strandhotellet åbner dørene for alt fra personlige ophold til konferencer, og hotellet kan endda være vært til din næste fest. Nyd de dejlige omgivelser, bad i det nærliggende vand eller slap af i det store spaområde. Når aftenenen kommer nærmere kan du blive budt indenfor til udsøgte gastronomiske oplevelser i restauranten.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.977 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kurhotel Skodsborg

Skodsborg, Sjælland

Kurhotel Skodsborg tilbyder en dejlig og unik oplevelse på badehotel med mulighed for den ultimative kur-oplevelse. Her vil du kunne få pulsen op med en af de over 120 træningshold der tilbyder mange spændende aktiviteter. Slap af i spaområdet eller nyd en rar ansigts- og kropsbehandling. Kurhotel Skodsborg tror samtidigt på at et måltid er en oplevelse og ikke kun næring. Nyd plejning af både krop og sjæl med interessante aktiviteter i smukke omgivelser.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.899 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Havgaarden Badehotel

Vejby, Nordsjælland

Bliv budt indenfor i de naturskønne rammer af Havgaarden Badehotel som tilbyder strand hele vejen langs Kattegat. Det ligger dejligt midt i naturen for at give dig et afslappende afbræk fra hverdagen. Samtidigt er der ikke langt til byen og kun en kort køretur i bil til Gilleleje. De 18 skønne værelser er indrettet for at give dig personlig nydelse og har hver deres trappe ned til stranden.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.250 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Helenekilde Badehotel

Tisvildeleje, Nordsjælland

I Tisvildeleje ud til vandet, ligger et af de bedste badehoteller i Nordsjælland. Stedet er blandt andet kendt for deres mad, som altid er af høj klasse. Derudover er der en helt særlig stemning på hotellet, som næsten skal opleves, før man ved hvordan den føles.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.695 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Gilleleje Badehotel

Gilleleje, Nordsjælland

Gilleleje Badehotel er et 3 stjernet hotel. Hotellet ligger ikke overraskende i Gilleleje, og er noget af de nordligste man overhovedet kommer i Nordsjælland. Stedet stammer fra slutning af 1900-tallet, og derfor top moderne samtidig med at indretningen er holdt stilren og hyggelig. Hvis du virkelig ønsker en særlig oplevelse, kan du med fordel bestille et værelse med havudsigt, hvor der på nogle af værelserne vil være en balkon.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Bretagne

Hornbæk, Nordsjælland

Centralt i Hornbæk ligger det nyrenoverede badehotel Hotel Bretagne. Hotellet ligger i gåafstand fra stranden og havnen i hyggelige Hornbæk. Hotel Bretagne har de mest charmerende værelser, der er i ægte badehotel-stil. Ud over de flotte værelser huser hotellet også en hyggelig restaurant og en lobbybar.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Badehoteller i Nordsjælland - Et af de mest populære sted i Danmark

Der er ingen tvivl om at Nordsjælland er et af de mest populære steder i Danmark at tage på badehotel. Med de mange smukke strande og ekstremt flotte omgivelser, er det i sandhed et helt forrygende sted at tage på badehotel i Danmark. Derfor findes ligeledes et hav af muligheder for at tage på badehotel i Nordsjælland, for der er nemlig rigtig mange hoteller, som går under kategorien "badehotel" i Nordsjælland. Vi har samlet en liste over nogle af alle disse badehoteller, så du nemmere kan få overblikket og finde lige præcis det badehotel, som passer til dine behov og ønsker. De kan selvfølgelig alle noget forskelligt og har forskellige faciliteter, priser og restauranter. Derfor kan det være en fordel for dig at overskue alle mulighederne, inden du bare booker et ophold.

Vi håber, at du finder et badehotel i Nordsjælland, som du kan lide. Vores mission er nemlig at gøre det nemmere for danskerne at finde de ophold de søger i og omkring Danmark.

Danskernes foretrukne sted på Sjælland

Ikke nok med at Nordsjælland er et af de bedste steder i Danmark, er det faktisk også det foretrukne sted på Sjælland. Nordsjælland kan bare noget helt særligt. Dels kommer det fra deres smukke natur og dels kommer det fra de flotte badehoteller, som ligger deroppe. Hvis du har læst dig igennem vores bud på de bedste badehoteller i Nordsjælland ovenfor, er du sikkert stødt på nogle af de unikke hoteller, som deres findes nord på. Se blandt andet klassikere som Marienlyst Strandhotel, Helenekilde Badehotel og Kurhotel Skodsborg. Alle hotellerne ligger lige ned til en smuk strand, som giver dig en sand følelse af velvære og fred.

Nordsjælland er hjemstedet for lækre strande

Som vi allerede er kommet lidt ind på, er Nordsjælland virkelig hjemstedet for nogle af de Danmarks smukkeste strande. Man kan blive helt nostalgisk, når man for eksempel besøger Hotel Hornbækhus, som ligger på en kløft med udsigt over vandet. Det er virkelig flot, og på en dejlig sommerdag er der ikke så meget andet at gøre, end at tage en dukkert i det lækre vand. Ser man på Marienlyst strandhotel er der også mulighed for at pendle mellem sauna og den smukke strand, hvor man desuden kan se Sverige på den anden side.

Vi anbefaler naturligvis i høj udstrækning, at man booker sit ophold på et af de mange badehoteller i Nordsjælland om sommeren. Det gælder naturligvis ikke, hvis man er enten vinterbader, eller akut har brug for en friweekend, hvor man bare kan slappe fuldstændig af. For fælles for mange af de forskellige badehoteller, kan man nemlig få behandlinger, og der er ofte også spa faciliteter. Derfor kan det altså sagtens fungere om vinteren også.

Oplev hoteller med luksus faciliteter

Når man snakker badehoteller i Nordsjælland, kan man lige så godt også bare nævne luksus. Stedet er nemlig kendt for at have de vildeste luksus hoteller, og det må man også sige, at vores liste i den grad bærer præg af. Er du derfor til luksus af høj kaliber, skal du også vælge Nordsjælland som din næste destination. Som nævnt tidligere er det altså ikke kun for at hoppe en tur i bølgen, du skal vælge disse hoteller, der er også mange andre aktiviteter, som man kan lave. Der er blandt andet luksus faciliteter i form af spa og wellness. Derudover er der selvfølgelig nogle af de bedste restauranter i Danmark på disse hoteller.

Book nemt hjemmefra og find den dato der passer dig

Hvis du skal på badeferie i Nordsjælland, kan det være oplagt at booke hotel hjemmefra. Der er jo næsten ingen grund til at køre hele vejen hen til badehotellet for at bestille for så at køre hjem igen. Det er heldigvis nemt at booke igennem Opholdsguide.dk og vores samarbejdspartnere. For at gøre det nemmest, skal du blot klikke på den grønne knap under det hotel, som du gerne vil besøge. Herfra vil du blive sendt direkte videre til vores samarbejdspartnere, som også er dem, der vil sørger for at din booking går igennem til det badehotel i Nordsjælland, som du gerne vil besøge.

Sådan finder du de bedste priser

Prisen på badehoteller i Nordsjælland svinger meget. Det gælder både fra badehotel til badehotel men også fra dato til dato. Derfor skal du være opmærksom på den dato, som du vælger. Det kan være en god idé at holde øje med priserne allerede noget tid inden, at du regner med at skulle afsted. På den måde sikrer du dig nemlig, at du har muligheden for at købe, når prisen er lav. Har du ikke en bestemt dato, som du ønsker at rejse på, kan du jo passende vælge den dato, som er billigst.

Se også vores guide over badehoteller på hele Sjælland.

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk