badehoteller nordsjaelland

Badehoteller Nordsjælland

Se de lækreste badehoteller i Nordsjælland

Overvejer du at tage en tur på badehotel? Så har Nordsjælland helt klart det, som du søger. Nordsjælland er et af de steder i Danmark, som har flest badehoteller at byde på. Ikke nok med at de har flest at byde på, så er det også nogle af de absolut bedste og mest anerkendt badehoteller overhovedet. Nedenfor har vi lavet en guide, hvor vi kommer med vores anbefalinger til badehoteller i Nordsjælland, som du bør besøge.

Indlægget indeholder reklamelinks

helenekilde badehotel

Helenekilde Badehotel

3 5 stjernet badehotel

Tisvildeleje, Nordsjælland

I Tisvildeleje ud til vandet, ligger et af de bedste badehoteller i Nordsjælland. Stedet er blandt andet kendt for deres mad, som altid er af høj klasse. Derudover er der en helt særlig stemning på hotellet, som næsten skal opleves, før man ved hvordan den føles.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

gilleleje badehotel

Gilleleje Badehotel

3 stjernet badehotel

Gilleleje, Nordsjælland

Gilleleje Badehotel er et 3 stjernet hotel. Hotellet ligger ikke overraskende i Gilleleje, og er noget af de nordligste man overhovedet kommer i Nordsjælland. Stedet stammer fra slutning af 1900-tallet, og derfor top moderne samtidig med at indretningen er holdt stilren og hyggelig. Hvis du virkelig ønsker en særlig oplevelse, kan du med fordel bestille et værelse med havudsigt, hvor der på nogle af værelserne vil være en balkon.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.690 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

marienlyst strandhotel badehotel nordsjaelland

Marienlyst Strandhotel

4 stjernet badehotel

Helsingør, Nordsjælland

Marienlyst Strandhotel er et af de mest populære hoteller, når det kommer til badehoteller i Nordsjælland. Stedet ligger helt fantastisk, og er man til afslapning kombineret med fremragende byliv og casino, er det et helt ideelt. Man kan dog sagtens nyde opholdet helt uforstyrret, hvis man ikke er til den slags.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.295 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel bretagne nordsjaelland

Hotel Bretagne

3 stjernet

Hornbæk, Nordsjælland

Centralt i Hornbæk ligger det nyrenoverede badehotel Hotel Bretagne. Hotellet ligger i gåafstand fra stranden og havnen i hyggelige Hornbæk. Hotel Bretagne har de mest charmerende værelser, der er i ægte badehotel-stil. Ud over de flotte værelser huser hotellet også en hyggelig restaurant og en lobbybar.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Kurhotel skodsborg badehoteller nordsjaelland

Kurhotel Skodsborg

4 stjernet badehotel

Skodsborg, Nordsjælland

Kurhotel Skodsborg er et 4 stjernet badehotel, som ligger i Skodsborg. Stedet er specielt kendt for deres ekstremt flotte bygninger, som virkelig byder op til et ophold bestående af ren luksus og afslapning. Man føler måske næsten, at man er med i en film, når man ankommer til disse helt vildt flotte omgivelser i Skodsborg. Derfor er Kurhotel Skodsborg også et virkeligt populært badehotel i Nordsjælland, og det er blandt andet derfor, at hotellet ligger i toppen på denne liste.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.500 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel gilleleje badehotel nordsjaelland

Hotel Gilleleje Strand

3 stjernet

Gilleje, Nordsjælland

Hotel Gilleleje Strand er et lækkert og nyrenoveret hotel beliggende tæt på vandet i Gilleje. Værelserne er hyggeligt indrettet med fine værelser. Mange af hotellets værelser har en fransk altan eller en balkon, hvor der er en god udsigt over vandet. Hotellet har også en restaurant, hvor der serveres retter inspireret af det dansk/franske køkken. Et godt valg hvis I søger et badehotel i Nordsjælland tæt på vandet i en livlig by som Gilleleje. I sommerhalvåret er der et fantastisk liv i byen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.050 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

havgaarden badehotel nordsjaelland

Havgaarden Badehotel

3 stjernet

Vejby, Nordsjælland

Havgaarden badehotel er et perfekt eksempel på et rigtig dansk badehotel i Nordsjælland. En ældre gård som er blevet istandsat og lavet om til badehotel, så bliver det ikke hyggeligere. Kun 200 meter fra hotellet ligger en lækker strand. Alle værelserne på hotellet har eget badeværelse samt stue. Derudover kan man benytte sig af den store have og fælles terrasse. Gratis morgensmadbuffet er inkluderet som gæst.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.250 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i nordsjaelland

Seværdigheder

Seværdigheder i Nordsjælland

Nordsjælland er rig på både skøn natur og spændende seværdigheder. Neden kan du få vores anbefalinger til spændende ting, kan opleve under dit ophold på et nordsjællandsk badehotel.

Seværdigheder i Nordsjælland

 • Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk
 • Kronborg Slot
 • Rudolph Tegners Museum og Statuepark
 • Karen Blixen Museet
 • Fredensborg Slot
 • M/S Museet for Søfart, Helsingør
 • Nivågaard Museum
 • Bakken, Klampenborg
 • Frederiksborg Slot

Der er masser af spændende seværdigheder i vente, hvis I vælger at tage på badehotel i det nordsjællandske.

omgivelser i nordsjaelland

Omgivelser

Flotte omgivelser i Nordsjælland

Der er rig mulighed for spændende naturoplevelser under Jeres ophold på et badehotel i Nordsjælland. Området er nemlig rig på både flotte større, frodige skove og meget mere. Samtidig ligger badehoteller tæt på havet, hvilket i sig selv er en fantastisk oplevelse. Har I ekstra mod på at udforske de flotte omgivelser i Nordsjælland, kan I blandt andet besøgende nedenstående steder.

Naturoplevelser i Nordsjælland

 • Dyrehaven, Klampenborg
 • Esrum Sø, Fredensborg
 • Fredensborg Slotshave
 • Hornbæk Plantage
 • Gribskov
 • Troldeskoven, Tisvildeleje

velgoerenhed

Velgørenhed

Velgørenhed

For hver booking der foretages gennem vores links, modtager vi en kommission. For hvert gennemført ophold donerer vi 10 kroner til et velgørende formål. Vi donerer som det er nu penge hver tredje måned. Ønsker du at se, hvad vi har støttet? Så kan du læse mere i menuen under velgørenhed. Her lægger vi løbende vores donationer ind.

Badehoteller i Nordsjælland – Et af de mest populære sted i Danmark

Der er ingen tvivl om at Nordsjælland er et af de  mest populære steder i Danmark at tage på badehotel. Med de mange smukke strande og ekstremt flotte omgivelser, er det i sandhed et helt forrygende sted at tage på badehotel i Danmark. Derfor findes ligeledes et hav af muligheder for at tage på badehotel i Nordsjælland, for der er nemlig rigtig mange hoteller, som går under kategorien “badehotel” i Nordsjælland. Vi har samlet en liste over nogle af alle disse badehoteller, så du nemmere kan få overblikket og finde lige præcis det badehotel, som passer til dine behov og ønsker. De kan selvfølgelig alle noget forskelligt og har forskellige faciliteter, priser og restauranter. Derfor kan det være en fordel for dig at overskue alle mulighederne, inden du bare booker et ophold.

Vi håber, at du finder et badehotel i Nordsjælland, som du kan lide. Vores mission er nemlig at gøre det nemmere for danskerne at finde de ophold de søger i og omkring Danmark.

Danskernes foretrukne sted på Sjælland

Ikke nok med at Nordsjælland er et af de bedste steder i Danmark, er det faktisk også det foretrukne sted på Sjælland. Nordsjælland kan bare noget helt særligt. Dels kommer det fra deres smukke natur og dels kommer det fra de flotte badehoteller, som ligger deroppe. Hvis du har læst dig igennem vores bud på de bedste badehoteller i Nordsjælland ovenfor, er du sikkert stødt på nogle af de unikke hoteller, som deres findes nord på. Se blandt andet klassikere som Marienlyst Strandhotel, Helenekilde Badehotel og Kurhotel Skodsborg. Alle hotellerne ligger lige ned til en smuk strand, som giver dig en sand følelse af velvære og fred.

Nordsjælland er hjemstedet for lækre strande

Som vi allerede er kommet lidt ind på, er Nordsjælland virkelig hjemstedet for nogle af de Danmarks smukkeste strande. Man kan blive helt nostalgisk, når man for eksempel besøger Hotel Hornbækhus, som ligger på en kløft med udsigt over vandet. Det er virkelig flot, og på en dejlig sommerdag er der ikke så meget andet at gøre, end at tage en dukkert i det lækre vand. Ser man på Marienlyst strandhotel er der også mulighed for at pendle mellem sauna og den smukke strand, hvor man desuden kan se Sverige på den anden side.

Vi anbefaler naturligvis i høj udstrækning, at man booker sit ophold på et af de mange badehoteller i Nordsjælland om sommeren. Det gælder naturligvis ikke, hvis man er enten vinterbader, eller akut har brug for en friweekend, hvor man bare kan slappe fuldstændig af. For fælles for mange af de forskellige badehoteller, kan man nemlig få behandlinger, og der er ofte også spa faciliteter. Derfor kan det altså sagtens fungere om vinteren også.

Oplev hoteller med luksus faciliteter

Når man snakker badehoteller i Nordsjælland, kan man lige så godt også bare nævne luksus. Stedet er nemlig kendt for at have de vildeste luksus hoteller, og det må man også sige, at vores liste i den grad bærer præg af. Er du derfor til luksus af høj kaliber, skal du også vælge Nordsjælland som din næste destination. Som nævnt tidligere er det altså ikke kun for at hoppe en tur i bølgen, du skal vælge disse hoteller, der er også mange andre aktiviteter, som man kan lave. Der er blandt andet luksus faciliteter i form af spa og wellness. Derudover er der selvfølgelig nogle af de bedste restauranter i Danmark på disse hoteller.

Book nemt hjemmefra og find den dato der passer dig

Hvis du skal på badeferie i Nordsjælland, kan det være oplagt at booke hotel hjemmefra. Der er jo næsten ingen grund til at køre hele vejen hen til badehotellet for at bestille for så at køre hjem igen. Det er heldigvis nemt at booke igennem Opholdsguide.dk og vores samarbejdspartnere. For at gøre det nemmest, skal du blot klikke på den grønne knap under det hotel, som du gerne vil besøge. Herfra vil du blive sendt direkte videre til vores samarbejdspartnere, som også er dem, der vil sørger for at din booking går igennem til det badehotel i Nordsjælland, som du gerne vil besøge.

Sådan finder du de bedste priser

Prisen på badehoteller i Nordsjælland svinger meget. Det gælder både fra badehotel til badehotel men også fra dato til dato. Derfor skal du være opmærksom på den dato, som du vælger. Det kan være en god idé at holde øje med priserne allerede noget tid inden, at du regner med at skulle afsted. På den måde sikrer du dig nemlig, at du har muligheden for at købe, når prisen er lav. Har du ikke en bestemt dato, som du ønsker at rejse på, kan du jo passende vælge den dato, som er billigst.

Se også vores guide over badehoteller på hele Sjælland.

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk