Badehoteller Nordjylland

Denne side indeholder reklamelinks

Nordjylland har helt fantastisk natur og badehoteller

Der findes mange lækre badehoteller i Nordjylland. Vi har samlet de absolut bedste og mest luksuriøse i en samlet oversigt. Dette skal være med til at give dig overblikket, og på den måde hjælpe dig/jer med at finde det helt rigtige badehotel. Læs meget mere om de forskellige hoteller, og book direkte via vores samarbejdspartnere. Det er nemt og hurtigt.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Strandhotellet Blokhus

Blokhus, Nordjylland

Det kæledyrs venlige Strandhotellet Blokhus, er et rigtig populært valg blandt mange mennesker, som ofte kommer på strandhoteller. Stedet er oplagt for jer, som elsker de sydlige vibes. For udover at levere en lækker pool, er der også muligheder for behandlinger, og så er stedet indrettet på en forholdsvis sydlig-præget måde.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.095 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

Ruths Hotel er et 5-stjernet, som ligger i Skagen. Stedet er kendt for at behandle sine gæster til topkarakterer. Servicen er top, og det er de mange tidligere gæster i den grad enige i. Hotellet har selvfølgelig langt mere at byde på. Udover at have en fantastisk lokation tæt på strand og byliv, har badehotellet også en lækker pool og en helt fantastisk restaurant.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Brøndums Hotel

Skagen, Nordjylland

Det 3-stjernet badehotel Brøndums Hotel, ligger midt i Skagen. Der er ikke langt til stranden fra Hotellet, hvilket også gør det oplagt for mange mennesker at besøge, hvis de søger et godt badehotel i Nordjylland til en pris, som alle kan være med til. Dermed ikke sagt at stedet ikke lever op til en høj kvalitet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Løkken Strand

Løkken, Nordjylland

Hvis du gerne vil 250 meter fra Danmarks smukkeste badestrand, så skal du vælge Hotel Løkken Strand. Stedet er særligt kendt for at ligge lige ved siden af Hotel Løkken Strand, og vælger du at booke et værelse på hotellet i sommerperioden, kommer du helt sikkert ikke til at fortryde dette.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 900 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hjorths Badehotel

Skagen, Nordjylland

Cirka 15 kilometer uden for Skagen ligger Hjorts Badehotel i fred og idyl blandt de smukke klitter. Temaet på Hjorts Badehotel er at få dig væk fra hverdagens vante rammer og væk fra den stress, som mange oplever i hverdagen. Det må man sige, at der er rig mulighed for på Hjorts Badehotel, hvor den smukke natur ligger lige uden for døren.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Få overblikket over badehoteller i Nordjylland

Når du skal finde et lækkert badehotel i Nordjylland, er det vigtigt, at du har styr på, hvilke muligheder du har. Der findes mange gode badehoteller i Nordjylland, nu er det blot op til dig at vælge det rigtige. Vi har, som du sikkert har set, samlet de bedste badehoteller i Nordjylland. Vælger du et af disse, kommer du uden tvivl ikke til at blive skuffet. Det er således nogle badehoteller, som vi kan stå indefor, og som vi ved, leverer et helt fantastisk ophold til dig, hvis du skal på badeferie i Nordjylland.

Læs oversigten igennem, og beslut jer for hvor i skal hen

Det er naturligvis forskelligt, hvilket badehotel der passer til forskellige mennesker. Derfor anbefaler vi også, at du tager dig god tid, og finder det badehotel på oversigten, som du bedst kan lide. Som nævnt tidligere er der mange at vælge imellem. Derfor har de selvfølgelig også noget forskelligt at byde på alle sammen. Du kan læse meget mere om det enkelte badehotel i Nordjylland, hvis du trykker på det link, hvor der står læs mere.

Nogle af badehotellerne har pool, hvor nogle andre ikke har. Der skal dig og din rejsepartner/makker opveje med hinanden, om i vil have lækre faciliteter, eller om i hellere vil betale lidt ekstra. På oversigten er der noget for en hver smag, og derfor er vi slet ikke i tvivl om, at i nok skal finde et badehotel i Nordjylland, som passer til lige nøjagtigt jer.

Derfor skal du tage nord på

Måske har du været lidt i tvivl om, hvor du skal tage på badeferie henne. Der findes jo mange lækre badehoteller rundt omkring i landet, så hvorfor skal valget lige falde på Nordjylland? Grunden er egentlig ret nem at få øje på. Det kræver bare, at man kører lidt ud fra de hyggelige byer, sagt på en anden måde, ud mod Vesterhavet. Her er der nemlig helt fantastisk natur, som der ikke kan sættes en fast pris på. Det kan godt være du vælger et af de billigere badehoteller i Nordjylland, som ikke har helt så mange faciliteter, som nogle af de andre. Du kan i det mindste altid komme ud til Vesterhavet og få "clearet" dit sind.

Et "hav" af aktiviteter

Vesterhavet kan noget helt specielt, og lyden fra bølgerne der slår mod stranden, kan helt sikkert få dig ned i gear ligegyldigt hvad. Derudover er der naturligvis mulighed for at dyrke en masse sport i Nordjylland. Der findes et hav af muligheder for vandsport, men også sport på land er ganske populært. Der er eksempelvis en masse fede mountainbike tracks, som du måske kunne overveje at prøve, hvis det bliver lidt for afslappende at ligge i poolen eller være på de lækre strande.

Nu er du blevet klogere - Så hvad vægler du?

Nu har du lært lidt mere om Nordjylland, og ikke mindst de mange muligheder for badehoteller, som den nordlige del af Jylland har. Nu er det blot op til dig/jer, at beslutte jer for, hvilket badehotel i gerne vil vælge. Det er heldigvis ekstremt nemt at bestille badehotel via vores samarbejdspartnere. Du skal blot trykke på den grønne tast, hvor du vil blive ført direkte videre til deres hjemmeside, hvor du har mulighed for at bestille til nogle af de billigste priser overhovedet. Det er naturligvis meget forskelligt afhængigt af, hvilke datoer du vælger. Dog er du altid garanteret en rigtig god pris igennem vores samarbejdspartnere. Du har også muligheden for at blive yderligere inspireret på deres hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om badehoteller ikke kun i Nordjylland - Men i hele landet.

Se denne enorme guide til de bedste badehoteller i Sydsverige!

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk