Weekendophold Skagen

Denne side indeholder reklamelinks

Nyd et weekendophold i smukke Skagen

På jagt efter et godt weekendophold i Skagen? Skagen er et utrolig charmerende sted, der egner sig perfekt til weekendopholdet med kæresten, familien eller en god veninde/ven. Skagen kan både byde på kunst & kultur, enestående natur, dejlig mad og et livligt byliv. Særligt i sommerhalvåret er der livligt i hyggelige Skagen.

Go Dream kro- og hotelophold

Hele Danmark

Drømmmer du om at nyde et uforglemmeligt ophold på en hyggelig kro eller et dejligt hotel i smukke Danmark. Så overvej et Go Dream Gavekort, her får du nemlig mulighed for at vælge mellem et utal af dejlige kro- og hotelophold for 2 rundt omkring i hele landet, flere af gavekortene inkludere en dejlig middag i hotellets eller kroens restaurant

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 799 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Ruths Hotel

Skagen, Nordjylland

I Gl. Skagen ligger det yderst anerkendte Ruths Hotel. Ruths Hotel er et af Skagens absolut mest populære badehoteller, og det forstår man godt. Ruths Hotel byder både på god mad, mulighed for wellness, flotte værelser og ikke mindst gåafstand til stranden. Her er alt hvad der skal til for at have det perfekte weekendophold i Skagen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.290 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hjorths Badehotel

Skagen, Nordjylland

Blokhus er en fantastisk lille ferieby.Både i den hyggelige by, og på det lækre strandhotel, er der en dejlig atmosfære, og der bliver lagt vægt på afslapning og ro. Strandhotellet er indrettet klassisk, men tilbyder moderne komfort. Der er ikke langt fra hverken kultur eller natur. Nyd deres wellnessrum, fitnessrum eller tag en tur på den lækre badestrand, som ligger lige ved hotellet. Værelserne har alle TV og tidligere gæster har været meget tilfredse med sengene.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.150 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Brøndums Hotel

Skagen, Nordjylland

Brøndums Hotel er et af Skagens klassiske badehoteller. Med en placering i det centrale Skagen er der ikke langt til Skagens enestående kultur som Skagens Museum, havnen, gågaden og de forskellige kunsterhuse. Hotellet er charmerende indrettet i klassisk badehotel-stil med flot tapet og fine møbler.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 895 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Color Hotel Skagen

Skagen, Nordjylland

Color Hotel Skagen er et fremragende hotel med moderne faciliteter et par kilometer fra havnen i Skagen. Hotellet er helt perfekt på en varm sommerdag med sine fantastiske udendørs poolfaciliteter. Der er gåafstand til byen, ligesom nogle af Skagens mest attraktive seværdigheder som Den Tilsandede Kirke, Kroyers Hus og Drachmanns Hus ligger i gåafstand fra hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.395 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Plesner

Skagen, Nordjylland

Hotel Plesner er Skagens nye badehotel. Hotellet har på bedste vis formået at nyfortolke den gamle klassiske stil til noget nyt og moderne. Hotellet er utrolig smukt indrettet med stribede mønstre, som det kendes fra de klassiske badehoteller. Hotel Plesner ligger i hjertet af Skagen, hvorfor der ikke er langt til de mange seværdigheder, der er i Skagen. Hotellet ligger også tæt på Sønderstrand, der er en populær og velbesøgt strand i Skagen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hotel Petit

Skagen, Nordjylland

Hotel Petit i Skagen er et budgetvenligt hotel med en fin beliggenhed tæt på havnen, centrum og stationen i Skagen. Fra hotellet er heller ikke langt til Sønderstrand, der er en af Skagens populære strande. Hotellet har 45 værelser, og det er muligt at booke forskellige værelsestyper. F.eks. enkeltværelser, dobbeltværelser, comfort-dobbeltværelser med mere. Hotel Petit er et godt valg, hvis du ønsker et weekendophold centralt i Skagen til en god pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

Hvorfor et weekendophold i Skagen?

Skagen er en fantastisk by midt i den smukke nordjyske natur. Skagen ligger tæt på et hav af forskellige naturattraktioner som for eksempel Råbjerg Mile, Rubjerg Knude, Grenen, Den Tilsandede Kirke og meget mere.

Ud over den smukke natur kan Skagen også byde på masser af kultur. Skagen har en lang tradition med kunstnere. Det er i dag muligt at besøge mange af kunstnernes huse, for eksempel Michael og Anna Anchers Hus og Drachmanns Hus. Er I vilde med kunst så er det noget, som vi klart kan anbefale under Jeres weekendophold i Skagen.

Sidst men ikke mindst så er der et fantastisk liv i Skagen om sommeren. Mange ferieglade og sommerstemte turister valfarter til byen, hvilket skaber et helt fantastisk liv. Der er både gang i gaderne i dagtimerne og om natten. Får I nok af de mange turister, så er Skagen så fantastisk, at naturen ligger lige ude for den anden side af bygrænsen.

Skagen er en romantisk by

Søger I et romantisk weekendophold, så er Skagen en oplagt destination. De mange hoteller har virkelig formået at skabe romantiske rammer, ligesom byen og naturen gør det i sig selv. Trænger I til at få et afbræk fra de mange pligter og gøremål i hverdagen, så er Skagen en fantastisk destination. Hvis I ønsker lidt mere romantik kan I med fordel vælge et hotel som Ruths Hotel, hvor der er forrygende wellness muligheder. Her kan I for eksempel booke forskellige behandlinger.

Fantastisk mad i Skagen

Der er en stor tradition for fiskeri i Skagen. Dette inspirerer mange af restauranterne, hvor fiskene hentes lokalt og menuerne er præget af lækre fiskeretter og skaldyr. Der er et væld af fantastiske spisesteder i Skagen - både på hotellerne og uden for. Her på siden har vi ikke fundet weekendophold i Skagen med middag, da vi mener, at det er rart selv at kunne vælge, hvor man vil spise. Er I alligevel i Skagen centrum, er det ikke altid, at det vil give mening at spise på hotellet. Særligt hvis I er afsted flere dage, er det rart at prøve noget forskelligt. Dermed ikke sagt at hotellerne ikke laver fantastisk mad, for det gør de i den grad.

Weekendophold i Skagen - en fremragende gaveidé

Kender du en person, der trænger til at blive forkælet? Måske din kæreste, en god veninde eller en god ven? Så kan et weekendophold i Skagen være en forrygende gaveidé. Her er der rig lejlighed til selvforkælelse, afslapning og gode oplevelser. Uanset alder vil der være noget i Skagen for de fleste. Der er masser af kultur, smuk natur, god mad og et fint natteliv i sommerhalvåret.

Der er her i oversigten ophold i forskellige prisklasser. Der er også både hoteller i Skagen centrum og lidt uden for byen i form af Hjorths Badehotel og Color Hotel Skagen. Hvem ved, hvis du giver et weekendophold i Skagen er du måske heldig at komme med?

Vi håber, at vi med denne guide har inspireret dig til dit næste weekendophold i Skagen!

Se også vores oversigt med alle weekendophold, og hvad med et lille weekendophold i Sydsverige?

Skrevet af Mathias

Mit navn er Mathias, og jeg er forfatter på Opholdsguide. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på: mathias@opholdsguide.dk