weekendophold skagen

Weekendophold Skagen

Nyd et weekendophold i smukke Skagen

På jagt efter et godt weekendophold i Skagen? Skagen er et utrolig charmerende sted, der egner sig perfekt til weekendopholdet med kæresten, familien eller en god veninde/ven. Skagen kan både byde på kunst & kultur, enestående natur, dejlig mad og et livligt byliv. Særligt i sommerhalvåret er der livligt i hyggelige Skagen.

laekkert weekendophold skagen

Ruths Hotel

4 en halv stjernet

Gl. Skagen

I Gl. Skagen ligger det yderst anerkendte Ruths Hotel. Ruths Hotel er et af Skagens absolut mest populære badehoteller, og det forstår man godt. Ruths Hotel byder både på god mad, mulighed for wellness, flotte værelser og ikke mindst gåafstand til stranden. Her er alt hvad der skal til for at have det perfekte weekendophold i Skagen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 2.097 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hjorts weekendophold skagen

Hjorts Badehotel

2 en halv stjernet

Skagen

Hjorths Hotel ligger cirka 20 minutters kørsel fra havnen i Skagen. Det helt særlige ved Hjorts Badehotel er den uimodståelige beliggenhed ude i klitterne. Hotellet ligger i fred og idyl et stenkast fra vandet og de brede sandstrande, der præger Vestkysten. I skal vælge Hjorths Badehotel, hvis I ønsker et weekendophold i Skagen i en fredelig oase omgivet af den flotte natur.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.200 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

color hotel skagen

Color Hotel Skagen

4 stjernet weekendophold skagen

Skagen

Color Hotel Skagen er et fremragende hotel med moderne faciliteter et par kilometer fra havnen i Skagen. Hotellet er helt perfekt på en varm sommerdag med sine fantastiske udendørs poolfaciliteter. Der er gåafstand til byen, ligesom nogle af Skagens mest attraktive seværdigheder som Den Tilsandede Kirke, Kroyers Hus og Drachmanns Hus ligger i gåafstand fra hotellet.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.495 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

weekend paa broendums hotel

Brøndums Hotel

3 stjernet

Skagen, Nordjylland

Brøndums Hotel er et af Skagens klassiske badehoteller. Med en placering i det centrale Skagen er der ikke langt til Skagens enestående kultur som Skagens Museum, havnen, gågaden og de forskellige kunsterhuse. Hotellet er charmerende indrettet i klassisk badehotel-stil med flot tapet og fine møbler.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.295 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

plesner weekendophold

Hotel Plesner

3 en halv stjernet

Skagen

Hotel Plesner er Skagens nye badehotel. Hotellet har på bedste vis formået at nyfortolke den gamle klassiske stil til noget nyt og moderne. Hotellet er utrolig smukt indrettet med stribede mønstre, som det kendes fra de klassiske badehoteller. Hotel Plesner ligger i hjertet af Skagen, hvorfor der ikke er langt til de mange seværdigheder, der er i Skagen. Hotellet ligger også tæt på Sønderstrand, der er en populær og velbesøgt strand i Skagen.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 1.695 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

hotel petit skagen

Hotel Petit

3 stjerner

Skagen

Hotel Petit i Skagen er et budgetvenligt hotel med en fin beliggenhed tæt på havnen, centrum og stationen i Skagen. Fra hotellet er heller ikke langt til Sønderstrand, der er en af Skagens populære strande. Hotellet har 45 værelser, og det er muligt at booke forskellige værelsestyper. F.eks. enkeltværelser, dobbeltværelser, comfort-dobbeltværelser med mere. Hotel Petit er et godt valg, hvis du ønsker et weekendophold centralt i Skagen til en god pris.

Laveste pris for dobbeltværelse i skrivende stund: 995 DKK for 2 personer

Reserver / Læs mere

sevaerdigheder i skagen

Seværdigheder

Seværdigheder nær Skagen

Der er masser af fantastiske seværdigheder i Skagen. Både inden for kunst, kultur og ikke mindst den fantastiske natur.

 • Skagens Museum
 • Anchers Hus
 • Råbjerg Mile
 • Grenen, Danmarks nordligste punkt
 • Drachmanns Hus
 • Den Tilsandede Kirke
 • Vippefyret
 • Rubjerg Knude Fyr

Husk at der også skal være god tid til at stresse af under Jeres weekendophold i Skagen. Der skal være tid til at nyde tilværelsen, og derfor anbefaler jeg, at I ikke lægger flere seværdigheder ind i kalenderen, end at I har god tid til at besøge de seværdigheder, I udvælger.

skagens omgivelser

Omgivelser

Glade dage i Skagen

I sommerhalvåret valfarter ferieglade mennesker til Skagen for at holde ferie. Det skaber et fantastisk liv i byen både i dagtimerne og ikke mindst i nattelivet, hvor mange tager ud for at få drinks.

Gode badestrande i Skagen

Særligt hvis I er på weekendophold i Skagen om sommeren, er det oplagt at nyde nogle af byens dejlige strande.

 • Stranden ved Grenen
 • Skagen Sønderstrand (Nær centrum)
 • Nordstrand ved Gl. Skagen
 • Damstederne

Mad i Skagen

Skagen har en lang tradition med fiskeri. Flere af byens restauranter køber fiskene lokalt på havnen, og de spiller derfor en stor rolle på menukortene på byens spisesteder.

Forslag til spisesteder i Skagen

 • Ruths Gourmet
 • Skagen Fiskerestaurant
 • Brøndums Hotel Restaurant
 • Restaurant Hyttefadet
 • Café Knuths
 • Skagen Bryghus Restaurat

Dette var 6 forslag til spisesteder, hvor I kan nyde en dejlig middag under Jeres weekendophold i Skagen.

velgoerenhed

Velgørenhed

Vi støtter et godt formål

Hvis du booker et weekendophold i Skagen eller et hvilket som helst andet ophold gennem vores links til hoteller, modtager vi en lille kommission. For hver booking der gennemføres, donerer vi 10 kroner til et velgørende formål. Du kan læse mere og se, hvad vi har støttet i hovedmenuen under velgørenhed.

Hvorfor et weekendophold i Skagen?

Skagen er en fantastisk by midt i den smukke nordjyske natur. Skagen ligger tæt på et hav af forskellige naturattraktioner som for eksempel Råbjerg Mile, Rubjerg Knude, Grenen, Den Tilsandede Kirke og meget mere.

Ud over den smukke natur kan Skagen også byde på masser af kultur. Skagen har en lang tradition med kunstnere. Det er i dag muligt at besøge mange af kunstnernes huse, for eksempel Michael og Anna Anchers Hus og Drachmanns Hus. Er I vilde med kunst så er det noget, som vi klart kan anbefale under Jeres weekendophold i Skagen.

Sidst men ikke mindst så er der et fantastisk liv i Skagen om sommeren. Mange ferieglade og sommerstemte turister valfarter til byen, hvilket skaber et helt fantastisk liv. Der er både gang i gaderne i dagtimerne og om natten. Får I nok af de mange turister, så er Skagen så fantastisk, at naturen ligger lige ude for den anden side af bygrænsen.

Skagen er en romantisk by

Søger I et romantisk weekendophold, så er Skagen en oplagt destination. De mange hoteller har virkelig formået at skabe romantiske rammer, ligesom byen og naturen gør det i sig selv. Trænger I til at få et afbræk fra de mange pligter og gøremål i hverdagen, så er Skagen en fantastisk destination. Hvis I ønsker lidt mere romantik kan I med fordel vælge et hotel som Ruths Hotel, hvor der er forrygende wellness muligheder. Her kan I for eksempel booke forskellige behandlinger.

Fantastisk mad i Skagen

Der er en stor tradition for fiskeri i Skagen. Dette inspirerer mange af restauranterne, hvor fiskene hentes lokalt og menuerne er præget af lækre fiskeretter og skaldyr. Der er et væld af fantastiske spisesteder i Skagen – både på hotellerne og uden for. Her på siden har vi ikke fundet weekendophold i Skagen med middag, da vi mener, at det er rart selv at kunne vælge, hvor man vil spise. Er I alligevel i Skagen centrum, er det ikke altid, at det vil give mening at spise på hotellet. Særligt hvis I er afsted flere dage, er det rart at prøve noget forskelligt. Dermed ikke sagt at hotellerne ikke laver fantastisk mad, for det gør de i den grad.

Weekendophold i Skagen – en fremragende gaveidé

Kender du en person, der trænger til at blive forkælet? Måske din kæreste, en god veninde eller en god ven? Så kan et weekendophold i Skagen være en forrygende gaveidé. Her er der rig lejlighed til selvforkælelse, afslapning og gode oplevelser. Uanset alder vil der være noget i Skagen for de fleste. Der er masser af kultur, smuk natur, god mad og et fint natteliv i sommerhalvåret.

Der er her i oversigten ophold i forskellige prisklasser. Der er også både hoteller i Skagen centrum og lidt uden for byen i form af Hjorths Badehotel og Color Hotel Skagen. Hvem ved, hvis du giver et weekendophold i Skagen er du måske heldig at komme med?

Vi håber, at vi med denne guide har inspireret dig til dit næste weekendophold i Skagen!

Se også vores oversigt med alle weekendophold, og hvad med et lille weekendophold i Sydsverige?

magnus forfatter billede

Skrevet af Magnus Lundstrøm, ekspert i ophold

Mit navn er Magnus Lundstrøm, og jeg er forfatter på Opholdsguide.dk. Jeg er vild med at tage på ophold med min kæreste og familie, og de oplevelser og erfaringer vil jeg gerne dele med jer. Jeg ønsker dig en rigtig god tur!

Kontakt mig på magnus@opholdsguide.dk